Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

κατάλαβα. Θα δώσει αλλά ποιοτικά πως θα είναι; 

σε εμένα από τα 18 είχαμε μόνο 2 άριστες βλαστικύστες

4ΑΑ και 4ΒΑ

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις επτά το πρωί του Σαββάτου στο νομό Κορινθίας σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το Κιάτο και 86 χιλιομέτρων δυτικά της Αθήνας.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στο Ξυλόκαστρο, ενώ έγινε αισθητός και σε Κόρινθο, Άργος και Ναύπλιο αλλά και σε πολλές περιοχές της Αττικής. O σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων.Τώρα μου το είπε ένας φίλος και μάλιστα μου είπε ότι τον κατάλαβε για τα καλά εγώ χαμπάρι δέν πήρα!!!Μάλλον εκείνη την ώρα κλώτσαγε ο μπέμπης......τι να πώ.......

μαλλον θα τρανταζοσουν με τις κλωτσιες του πριγκηπα και χαμπαρι δεν πηρες;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα μωρα ειναι ευτυχισμενα με απλα πραγματα!!!:tongue::tongue::tongue:

Δέν υπάρχει το video έχω τρελαθεί από τα γέλια λέμε!!!Χχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαλλον θα τρανταζοσουν με τις κλωτσιες του πριγκηπα και χαμπαρι δεν πηρες;)

Ναι το πιο πιθανό αυτό είναι!!!Καλύτερα όμως γιατί μπορεί και να τρόμαζα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

http://zantepolclub.blogspot.com/2012/02/video_10.html?spref=fb

επεισης τρομαζουν με απλα πραγματα:tongue:

Για πολλά χαστούκια ο τύπος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

αν καταλαβα καλα το μωρακι πρεπει να την αφησε

ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ αυτός που τραβάει το βιντεάκι την άφησε........ αφου του το λέει αυτή που πήρε αγκαλιά το μωρό!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ αυτός που τραβάει το βιντεάκι την άφησε........ αφου του το λέει αυτή που πήρε αγκαλιά το μωρό!!!!!!!

α συγνωμη δεν το καταλαβα :rolleyes: αλλα και εκεινος που να το φανταστει οτι θα τρομαζε το καημενο το μωρακι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλε που ειστε οι υπολοιπες????????

κοιμαστε??????????

τωρα που ηρθα εγω λειπετε εσεις??????

Σαββάτο σήμερα τις πλάκωσε το πάπλωμα!!ιχιχιχιχιχιχ

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα κοριτσια,μεχρι α σας διαβασω κοντεψα να καψω το φαι μου.

Μαριουλα καλως ηρθες κοριτσακι,μας ελειψες πολυ πολυ...

μαρτζι μου ολα καλα θα πανε,την τεταρτη θα ακουσεις καρδουλα και θα ηρεμησεις.

τικερμπελ εγω στις 12 μερες εκανα χοριακη και νγηκε αρνητικη,μηπως να περιμεες λιγο ακομα; γιατι μπορει α εισια εγκυουλα και α πογοητευτεις αδικα.

επιτελους σκ,σημερα λεω να παω μια βολτα στα μαγαζια να παρω κατι και για μενα, γιατι εχει αρχισει και εχει ψυχρουλα πια. γυρισα και οι γονεις μου και ειναι ολα καλα,μια εξεταση μενει να κανουν ακομα σε καμια 20αρια μερες παλι και υστερα οποτε τους πει ο γιατρος. Ρωτησαν οι γονεις μου την γιατρο που παρακολουθει το μπαμπα μου και τους ειπε οτι εκειη δεν θα εδινε βλαστοκυτταρα ή τουλαχοστον δε θα πληρωνε καποια τραπεζα γι αυτο,ειτε δημοσια ειτε ιδιωτικη,σκεφτομαι να τα δωρισω λοιπον. τι λετε; ταλαιπωρειτε η μητερα ή το μωρο για να τα παρουν;

καλημερα κοριτσια,μεχρι α σας διαβασω κοντεψα να καψω το φαι μου.

Μαριουλα καλως ηρθες κοριτσακι,μας ελειψες πολυ πολυ...

μαρτζι μου ολα καλα θα πανε,την τεταρτη θα ακουσεις καρδουλα και θα ηρεμησεις.

τικερμπελ εγω στις 12 μερες εκανα χοριακη και νγηκε αρνητικη,μηπως να περιμεες λιγο ακομα; γιατι μπορει α εισια εγκυουλα και α πογοητευτεις αδικα.

επιτελους σκ,σημερα λεω να παω μια βολτα στα μαγαζια να παρω κατι και για μενα, γιατι εχει αρχισει και εχει ψυχρουλα πια. γυρισα και οι γονεις μου και ειναι ολα καλα,μια εξεταση μενει να κανουν ακομα σε καμια 20αρια μερες παλι και υστερα οποτε τους πει ο γιατρος. Ρωτησαν οι γονεις μου την γιατρο που παρακολουθει το μπαμπα μου και τους ειπε οτι εκειη δεν θα εδινε βλαστοκυτταρα ή τουλαχοστον δε θα πληρωνε καποια τραπεζα γι αυτο,ειτε δημοσια ειτε ιδιωτικη,σκεφτομαι να τα δωρισω λοιπον. τι λετε; ταλαιπωρειτε η μητερα ή το μωρο για να τα παρουν;

Καλημέρα και σε εσένα!!!Όχι δέν ταλαιπωρείτε κανείς από η διαδικασία κοριτσάκι οπότε καλό είναι να τα δωρίσεις και εγώ έτσι σκέφτομαι να το κάνω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...