Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

κατάλαβα. Θα δώσει αλλά ποιοτικά πως θα είναι; 

σε εμένα από τα 18 είχαμε μόνο 2 άριστες βλαστικύστες

4ΑΑ και 4ΒΑ

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Όμορφος μαζοχισμός!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχα ναι:D:D:D η φωτο που εβαλες τελεια!!!

αντε σε 33 μερες γενναωωωωωωωωωωωωωω ρε κοριτσια ποτε θα περασουν??? εχουν σπασει τα νευρα μου!!! δεν εχω αλλο υπομονη! θελω το μωρο μου τωραααααααααααααα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα ναι:D:D:D η φωτο που εβαλες τελεια!!!

αντε σε 33 μερες γενναωωωωωωωωωωωωωω ρε κοριτσια ποτε θα περασουν??? εχουν σπασει τα νευρα μου!!! δεν εχω αλλο υπομονη! θελω το μωρο μου τωραααααααααααααα

Μπουμπού ηρέμισε πρώτα να πάς Ρόδο να είσαι κοντά στο γιατρό σου και μετά να λές '' θελω το μωρο μου τωραααααααααααααα'':tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

καλωσόρισες Μαριούλα, ευχαριστώ για τις ευχές..θα πάω το συντομότερο δυνατό..Πέμπτη ή Παρασκεύη...

κορίτσια θα ήθελα και εγώ να σας γνωρίσω..και είναι και η συνάντηση στην πολυ αγαπημένη μου πόλη..θα βρεθείτε κ τσιμισκί..αχ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπουμπού ηρέμισε πρώτα να πάς Ρόδο να είσαι κοντά στο γιατρό σου και μετά να λές '' θελω το μωρο μου τωραααααααααααααα'':tongue:

απο την μια μου αρεσει τοσο πολυ που ειμαι εγκυος απο την αλλη εχω κουραστει ψυχικα πρωτα απ'ολα και μετα σωματικα... αν ερχοταν ο Θεος και μου λεγε ολα θα πανε καλα δεν θα με ενοιαζε και να ημουν εγκυος για αλλους 9 μηνες αλλα τωρα που δεν ξερω αν ολα θα πανε καλα αν θα εχω το μωρο μου αυτο με κανει να βιαζομαι θελω να γεννησω να δω πως ολα ειναι ενταξει να ησυχασω επιτελους!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλα δεν παιζεται:tongue::tongue::tongue:πολυ γελιο ειδικα η χοντρουλα στο τελος που δεν μπορουσε να βγει :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ με αυτή ξεράθηκα στα γέλια!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

καλωσόρισες Μαριούλα, ευχαριστώ για τις ευχές..θα πάω το συντομότερο δυνατό..Πέμπτη ή Παρασκεύη...

κορίτσια θα ήθελα και εγώ να σας γνωρίσω..και είναι και η συνάντηση στην πολυ αγαπημένη μου πόλη..θα βρεθείτε κ τσιμισκί..αχ...

καλημερα τινγκερμπελ μου!!!παρασκευη ποσες μερες θα ειναι απο την σπερματεγχυση?

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημέρα κορίτσια!!!

Άντε περιμένουμε και απο εσένα τα ευχάριστα!!;););)Οσο για η συνάντηση και εγώ ζηλεύω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Παρασκεύη θα έχουν περάσει 12 μέρες...

κανονικά πρέπει να τη κάνω Δευτέρα αλλά Δευτέρα έχουμε αργία, Σάββατο δεν μπορώ να τη κάνω γιατί τα αποτελέσματα δεν θα μπορεί να μου τα δώσει την ίδια μέρα..τρίτη είναι αργά..

άρα Παρασκευή το αργότερο..:)

εγώ θέλω και πιο νωρίς..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κανονικά πρέπει να τη κάνω Δευτέρα αλλά Δευτέρα έχουμε αργία, Σάββατο δεν μπορώ να τη κάνω γιατί τα αποτελέσματα δεν θα μπορεί να μου τα δώσει την ίδια μέρα..τρίτη είναι αργά..

εγώ θέλω και πιο νωρίς..

Μια χαρά είναι νομίζω οι 12 ημέρες να τη κάνεις τη χοριακή ;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις επτά το πρωί του Σαββάτου στο νομό Κορινθίας σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το Κιάτο και 86 χιλιομέτρων δυτικά της Αθήνας.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στο Ξυλόκαστρο, ενώ έγινε αισθητός και σε Κόρινθο, Άργος και Ναύπλιο αλλά και σε πολλές περιοχές της Αττικής. O σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων.Τώρα μου το είπε ένας φίλος και μάλιστα μου είπε ότι τον κατάλαβε για τα καλά εγώ χαμπάρι δέν πήρα!!!Μάλλον εκείνη την ώρα κλώτσαγε ο μπέμπης......τι να πώ.......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εγώ θέλω και πιο νωρίς..

εσυ δεν εχεις υπομονη σαν εμενα εισαι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

εσυ δεν εχεις υπομονη σαν εμενα εισαι:P

Άχ βρε Μαριούλα μου ποιά έχει υπομονή εδώ μέσα πιά όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΕΞΝΤΛΗΘΕΙ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...