Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

11639 από 8919! Πολύ μικρή αύξηση, μωρέ κοπέλες! Πήρα το γιατρό και είπε πως δεν αυξήθηκε όσο θα περίμενε αλλά το ότι αυξήθηκε είναι ενθαρρυντικό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τον νέο υπέρηχο την Τετάρτη. Εν τω μεταξύ είχα και λίγο αιματάκι κι αυτός είπε πως δεν μας ενοχλεί προς το παρόν αλλά να το παρακολουθώ. Α, ρε κορίτσια, έχω πεθάνει από την αγωνία μου. Κι αλλη αναμονη.......Θα πάρω ανάσα επιτέλους;

Κοριτσακι μην απογοητευεσαι αδικα η χοριακή δεν διπλασιαζεται ακριβως απο ένα σημειο και μετά. Οπως θα διαβασεις και στο αρθρο παρακατω:

Για τιμή από 6000 mlU/ml και πάνω χρειάζονται περισσότερες από 4 μέρες για να διπλασιαστεί η τιμή , αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία να παρακολουθείς τα επίπεδα της χοριακής καθώς η αύξηση είναι φυσιολογικά μικρότερη και δεν σχετίζεται πλέον με την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης.

http://www.konstantinanousia.com/enkymosyne/hcg1

νομιζω ότι σε αυτή τη φαση ειναι σημαντικότερο να νιωθεις ηρεμη και αισιοδοξη σκέψου ότι βοηθάς και μωρακι αν νιωθεις καλά!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μόλις γυρίσαμε ψόφησαααααα. Μάρτζι θα ξεκινήσω από εσένα καταλαβαίνω πολύ καλά το άγχος σου γιατί όπως σου είπα κι εγώ στην αναμονή ήμουν επίσης εμένα με σταμάτησε στη δεύτερη χοριακή γιατί αγχωνόμουν πολύ αν συνέχιζα να κάνω δεν ξέρω πως θα ανέβαινε αλλά πιστεύω με ρυθμούς χελώνας αν κρίνω από τις δύο πρώτες προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ότι όλα θα πάνε καλά γιατί τα μωράκια μας είναι πολύ δυνατά και θα τα καταφέρουν θα τα βοηθήσει και ο Θεούλης κι η Παναγίτσα σε σκεφτόμαστε όλες και πιστεύω είναι αρκετό για να ακούσεις την καρδούλα του

Κι εγώ στη γυναικολόγο μου πρώτο ραντεβού βάζω γιατί δεν μπορώ να περιμένω και φυσικά ρωτάω ότι θέλω και όση ώρα θέλω να σκεφτείτε ότι εγώ θέλω να κάνω γρήγορα καμιά φορά και η γυναικολόγος μου κάνει κάθε φορά τσιγάρο με τον άντρα μου στο μπαλκόνι αφού φυσικά τελειώσουμε με την εξέταση τι να κάνει η γυναίκα με τόσο κόσμο χρειάζεται που και που και ένα πεντάλεπτο διάλειμμα:tongue:

Μαριούλα συμφωνώ απόλυτα με την προλαλήσασα για το στικάκι νόμιζα θα το έπαιρνες εχθές

Τσέρρυ εσύ νομίζω με ρώτησες για το κόσμος όχι δεν έβαλαν ακόμη χρήματα για το πάρκιν αλλά η αλήθεια είναι ότι πίστευα πως θα βρισκόμασταν κάπου στο κέντρο βλέπετε ξέχασα ότι όλες είστε από ανατολικά:cry: εγώ μένω προς εύοσμο όσες έχετε υπόψιν και δεν οδηγώ πλέον που σημαίνει ότι πρωί δεν θα μπορώ να έρθω γιατί και με το λεωφορείο θέλω πάνω από μιαμιση ώρα και δεν αντέχω τώρα αν μπορέσω να έρθω με τον αντρούλη μου αλλά και πάλι μετά που σχολάει. τεσπα ίδωμεν...

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι αν ναι θα το γράψω αργότερα;)

Κι εγω νομιζω ότι στο κεντρο ειναι καλυτερα να βρεθουμε!!!!!! Αλλα να το αποφασισουμε αυριο το πρωι και να μην καθυστερουμε!!!! Κι επειδη καποιος πρεπει να προτεινει μέρα και ωρα... τι θα λεγατε ότι ειναι καλυτερα την Δευτέρα γυρω στις 11-12 και να παμε και για φαγητο? ή να βρεθουμε κατά τις 4-5 το απόγευμα?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κορίτσια, έχω σκάσει! Αλλες κοπέλες κάνουν τον πρώτο υπέρηχο και τελειώνουν. Βλέπουν σάκο, ηρεμούν και πηγαίνουν μετά από 2-3 βδομάδες για καρδούλα. Εγώ περιμένω, περιμένω.......τι ψυχοφθόρο!!! Θα κάνω υπομονή, τι να κάνω;;;σαμπως μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο. Πώς θα περάσουν πάλι οι μέρες; Εχω πεθάνει. Δεν μου κάνει η καρδιά να πάω τουαλέτα......[/

μην απογοητευεσαι η χοριακη απο καποιο σημειο και μετα δεν διπλασιαζεται στο 48ωρο φυσικα οτι και να πουμε εμεις ο γιατρος σου γνωριζει καλυτερα αλλα καλο ειναι να περιμενεις μεχρι τον υπερυχο ετσι κι αλλιως νωριτερα δεν μπορεις να κανεις κατι υπομονη λοιπον!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ο γιατρος στην περιοδο της εγκυμοσυνη ειναι η μεγαλυτερη συμπαρασταση στην μελλουσα μητερα...οποτε μην αισθανεσαι ασχημα για τιποτα εφοσον πληρωνεις κιολας κ σε βοηθαει τοσο πολυ!!!γιατι με αυτα που γραφεις μιλας για ενα τρομερο επιστημονα...οποτε εχεις τελεια παρεα στην περιοδο αυτη!

σαν επιστημονα δεν εχω κανενα παραπονα και ειδικα με αυτα που βλεπω και ακουω για αλλους εγω να μην μιλαω καθολου θα ειμαι και αχαριστη αν πω το μαραμικρο!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κι εγω νομιζω ότι στο κεντρο ειναι καλυτερα να βρεθουμε!!!!!! Αλλα να το αποφασισουμε αυριο το πρωι και να μην καθυστερουμε!!!! Κι επειδη καποιος πρεπει να προτεινει μέρα και ωρα... τι θα λεγατε ότι ειναι καλυτερα την Δευτέρα γυρω στις 11-12 και να παμε και για φαγητο? ή να βρεθουμε κατά τις 4-5 το απόγευμα?

Εμένα κατά τις έντεκα θα με βόλευε μια χαρά:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

κοριτσακια δεν εχω προβλημα...μαρμιν για καποιο λογο νομιζα πως εισαι ανατολικα...ας βρεθουμε αν ειναι κεντρο κανενα προβλημα αλλά κατα τις 12 ρε κοριτσια...11 ειναι πολυ πρωι και εγω οσο πιο νωρις τοσο πιο ζαλισμενη...τουλαχιστον να εχω προλαβει να φαω κανα 2 φορες...νενα για φαι το μεσημερι βλεπουμε μιας και εγω δεν τρωω και πολλά ακόμα...εκτος και αν παμε σε κανενα με σπιτικα φαγητα που κανουν για τους φοιτητες:tongue::tongue::tongue::tongue:

και γω μην νομιζετε απο δω που ειμαι θελω με το αμαξι στανταρ κανα 40λεπτο εκεινη την ώρα με την κινηση...αλλα δεν πειραζει!!! ή θα ειμαι καλα και θα ερθω και θα κανουμε τα παντα ή δεν θα μπορω να κανω τιποτα και θα κατσω στ'αυγα μου αλλά ως τοτε θα εχω πιει αρκετο σιδηρο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

11639 από 8919! Πολύ μικρή αύξηση, μωρέ κοπέλες! Πήρα το γιατρό και είπε πως δεν αυξήθηκε όσο θα περίμενε αλλά το ότι αυξήθηκε είναι ενθαρρυντικό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τον νέο υπέρηχο την Τετάρτη. Εν τω μεταξύ είχα και λίγο αιματάκι κι αυτός είπε πως δεν μας ενοχλεί προς το παρόν αλλά να το παρακολουθώ. Α, ρε κορίτσια, έχω πεθάνει από την αγωνία μου. Κι αλλη αναμονη.......Θα πάρω ανάσα επιτέλους;

Κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε θα δείς υπομονή μέχρι την Τετάρτη που θα ακούσεις και εσύ τη μελωδία της ευτυχίας και θα ηρεμίσεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσακια δεν εχω προβλημα...μαρμιν για καποιο λογο νομιζα πως εισαι ανατολικα...ας βρεθουμε αν ειναι κεντρο κανενα προβλημα αλλά κατα τις 12 ρε κοριτσια...11 ειναι πολυ πρωι και εγω οσο πιο νωρις τοσο πιο ζαλισμενη...τουλαχιστον να εχω προλαβει να φαω κανα 2 φορες...νενα για φαι το μεσημερι βλεπουμε μιας και εγω δεν τρωω και πολλά ακόμα...εκτος και αν παμε σε κανενα με σπιτικα φαγητα που κανουν για τους φοιτητες:tongue::tongue::tongue::tongue:

και γω μην νομιζετε απο δω που ειμαι θελω με το αμαξι στανταρ κανα 40λεπτο εκεινη την ώρα με την κινηση...αλλα δεν πειραζει!!! ή θα ειμαι καλα και θα ερθω και θα κανουμε τα παντα ή δεν θα μπορω να κανω τιποτα και θα κατσω στ'αυγα μου αλλά ως τοτε θα εχω πιει αρκετο σιδηρο!!!

Και 12 δε με πειράζει όσο για φαγητό κι εγώ δεν ξέρω πάντως το φοιτητικό είναι καλή ιδέα και μάλιστα ξέρω ένα πολύ ωραίο που έχουμε φάει αρκετές φορές με το σύζυγο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Οποτε προσανατολιζόμαστε για Δευτερα 1/10 στις 12 στο κέντρο. Μπορουμε να συναντηθουμε στο εμπορικό στην τσιμισκή κατω στο αιθριο και μετά να αποφασισουμε εκει που θα παμε για καφέ!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

marmin εσενα πως θα σε γνωρισουμε που δεν εχουμε δει φωτο σου μεχρι τωρα? Πρεπει κατι να κρατας!!!!!!

ώστε οι τρείς σας γνωρίζεστε. Όταν βλέπετε μία έγκυο θα τη ρωτάτε:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...