Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσακια μου γυρησααααααα!!!!!απο τα 11 προχωρησαν τα 5 εμβρυακια μου....τα 3 αριστα και τα 2 πολυ πολυ καλα και τα βαλαμε και τα 5!!!τωρα θα περιμενουμε 14 μερουλες να δουμε τι καναμε!!!

μπραβο βρε ντεππα μου μακαρι ολα να πανε καλα στο ευχομαι ολοψυχα!!!ολα θα πανε καλα θα δεις 5 μωρακια ειναι αυτα δεν μπορει εστω ενα θα πιασει σιγουρα!!! εγω παντως σου ευχομαι διδυμα η και τριδημα και μεσα σε αυτα να υπαρχει και ενα κοριτσακι που τοσο λατρευεις τα κοριτσακια:P:p:p:p:p 14 μερουλες θα περασουν γρηγορα θα δεις και μετα θα μετρας 9 μηνες μεχρι να τα παρεις αγκαλιτσα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

deppa koritsaki sou euxomai mesa apo thn kardia mou ta kalutera....pos htan san diadikasia?ponaei??pote phges ti sou kanane?

σημερα πηγα οχι δεν ποναει καθολου και διαρκει περιπου 5 λεπτα εγω βεβαια αντιμετωπησα ενα αλλο προβλημα....για να γινει η εμβρυομεταφορα πρεπει να ειναι η κυστη γεματη κι εγω δεν εκτιμησα σωστα την ποσοτητα νερου που επρεπε να πιω με αποτελεσμα να μην μπορω να κρατηθω σε καθε κινηση του νομιζα οτι θα μου φυγουν ωσπου τελειωσε και μου εβαλε καθετηρα και τα πηρε χαχαχα αλλα ευτυχως ολα καλα παντα φοβομουν στην ιδεα του καθετηρα σκεφτομουν την γεννα με καισαρικη και αυτο που με τρομαζε ηταν ο καθετηρας αλλα τελικα τιποτα δεν ηταν κι αυτο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

deppa μου ολα τελεια,σε λιγες μέρες θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα,και θα δεις θα ειναι μια τεραστια χοριακη γιατι σιγουρα δεν θα ειναι μόνο ενα το παιδακι,θα χεις διπλές χαρές.

margi ευχομαι να σου πάνε και σενα ολα καλα και αν αρχίσουμε να πέρνουμε πάλι φορα.

κοριτσια το παιδι μου μάλλον εχει πολλα μαλλια,2 μερες τωρα εχω πεθάνει στην καουρα και την ανακατοσούρα.

κοριτσακια μου γυρησααααααα!!!!!απο τα 11 προχωρησαν τα 5 εμβρυακια μου....τα 3 αριστα και τα 2 πολυ πολυ καλα και τα βαλαμε και τα 5!!!τωρα θα περιμενουμε 14 μερουλες να δουμε τι καναμε!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου όλα θα πάνε τέλεια θα δείς μια χοριακή σε 14 ημέρες που δέν θα το πιστεύεις!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

σημερα πηγα οχι δεν ποναει καθολου και διαρκει περιπου 5 λεπτα εγω βεβαια αντιμετωπησα ενα αλλο προβλημα....για να γινει η εμβρυομεταφορα πρεπει να ειναι η κυστη γεματη κι εγω δεν εκτιμησα σωστα την ποσοτητα νερου που επρεπε να πιω με αποτελεσμα να μην μπορω να κρατηθω σε καθε κινηση του νομιζα οτι θα μου φυγουν ωσπου τελειωσε και μου εβαλε καθετηρα και τα πηρε χαχαχα αλλα ευτυχως ολα καλα παντα φοβομουν στην ιδεα του καθετηρα σκεφτομουν την γεννα με καισαρικη και αυτο που με τρομαζε ηταν ο καθετηρας αλλα τελικα τιποτα δεν ηταν κι αυτο!!!

14 μερούλες έμειναν άρα σύντομα θα έχουμε κι άλλα ευχάριστα! Περιμένουμε και τη Μάρτζι για να είναι διπλές οι χαρές:P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Ντέπα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τώρα ξάπλα για κανά δύο μέρες και τις υπόλοιπες να προσέχεις, γιατί πέντε εμβρυάκια είναι αυτά!!!Σου εύχομαι να πιαστούν τα δύο!

Κορίτσια, εγώ σήμερα δεν είμαι πολύ καλά. Ξύπνησα με λυγμούς. Εβλεπα στον ύπνο μου πως ήμουν έγκυος κι ήταν πάλι εξωμήτριο. Πολύ κλάμα λέμε. Αφού ξύπνησα κι έτρεχαν δάκρυα! Ε, και γενικώς ήμουν κάπως όλη μέρα. Με εκνεύρισε και ο άντρας μου, ξανάβαλα τα κλάματα, αφήστε!!!Τελικά τα τραύματα της ψυχής μας παραμένουν και ματώνουν όταν πλησιάζουμε σε ανάλογες καταστάσεις. Θέλω να μείνω εγκυος, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την σκέψη. Δεν παύω όμως να φοβάμαι γιατί πέρασα τόσο δύσκολα στην πρώτη "εγκυμοσύνη" που λίγο έλειψε να χάσω την ζωή μου. Σκέφτομαι και σένα Μαριούλα και σε καταλαβαίνω απόλυτα που ανησυχείς καθώς πλησιάζεις στον 7ο. Είναι τόσο φυσιολογικό!!! Μακάρι να μην μας συμβεί τίποτα, σε καμιά μας. Να κάνουμε όλες παιδάκια και να τα έχουμε στην αγκαλιά μας για όσο μας χρειάζονται! Είναι τόσο άδικο να μην μπορεί μία γυναίκα να ζήσει αυτή τη χαρά της μητρότητας!

Εύχομαι όλες οι εγκυούλες μας να είναι καλά. Ευχομαι να μπορέσουμε έγώ και η ντέπα να τα καταφέρουμε! Ευχομαι τα υπόλοιπα κορίτσια να μείνουν φυσιολογικά!

Αχ, σας αφήνω. Ελπίζω αύριο που θα κάνω τον υπέρηχο να είναι όλα καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

koritsakia kalhmera...xthes phga sthn giatro mou...an kai htan ligo noris eidame oothilakio - panta vlepoume kai lepto endomhtrio...ola einai kala, mou edose na kano aimatologikes gia θυροειδή...μου ειπε οτι η θρομβοφιλία ειναι πολύ κοινή στις μερες μας....έχουν σχέση αυτα τα 2?ειπε να προσπαθήσω για κανένα 4-6 μηνο και αν δεν...τότε βλέπουμε...κάπως αγχώθηκα...γιατι να μην μοθ πει οτι σε 2 μήνες θα είμαι έγκυος σίγουρα????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

koritsakia kalhmera...xthes phga sthn giatro mou...an kai htan ligo noris eidame oothilakio - panta vlepoume kai lepto endomhtrio...ola einai kala, mou edose na kano aimatologikes gia θυροειδή...μου ειπε οτι η θρομβοφιλία ειναι πολύ κοινή στις μερες μας....έχουν σχέση αυτα τα 2?ειπε να προσπαθήσω για κανένα 4-6 μηνο και αν δεν...τότε βλέπουμε...κάπως αγχώθηκα...γιατι να μην μοθ πει οτι σε 2 μήνες θα είμαι έγκυος σίγουρα????

Δέν στο είπε γιατί άν δεν μείνεις σε 2 μήνες θα απογοητευτείς ενώ έτσι σου δίνει περιθώριο....να είσαι σιγούρη ότι σε 2 μήνες θα μετράς εβδομάδες εγκυμοσινης!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

makari lilitaki....giati apo xthes me epiase ena agxos...ti kala den me enoize...:(

eipe oti exo polla oistrogona gi auto exo prodiathesi gia polupodes...

Εσύ πρέπει να είσαι θετική βγάλε όλες τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου πάρε παράδειγμα από τη Nena πίστεψε ότι είναι έγκυος και είναι.....ξέχνα τους πολύποδες ξέχνα τα οιστρογόνα και πέσε με τα μούτρα στο SEX και όλα θα γίνουν!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλά λες...ελπιζω μέχρι αυριο που ειναι σκ να το ξεχασω...

Καλέ ναι χαλάρωσε τράβα και για κανένα μπανάκι και όλα καλά!!!;);)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ντέπα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τώρα ξάπλα για κανά δύο μέρες και τις υπόλοιπες να προσέχεις, γιατί πέντε εμβρυάκια είναι αυτά!!!Σου εύχομαι να πιαστούν τα δύο!

Κορίτσια, εγώ σήμερα δεν είμαι πολύ καλά. Ξύπνησα με λυγμούς. Εβλεπα στον ύπνο μου πως ήμουν έγκυος κι ήταν πάλι εξωμήτριο. Πολύ κλάμα λέμε. Αφού ξύπνησα κι έτρεχαν δάκρυα! Ε, και γενικώς ήμουν κάπως όλη μέρα. Με εκνεύρισε και ο άντρας μου, ξανάβαλα τα κλάματα, αφήστε!!!Τελικά τα τραύματα της ψυχής μας παραμένουν και ματώνουν όταν πλησιάζουμε σε ανάλογες καταστάσεις. Θέλω να μείνω εγκυος, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την σκέψη. Δεν παύω όμως να φοβάμαι γιατί πέρασα τόσο δύσκολα στην πρώτη "εγκυμοσύνη" που λίγο έλειψε να χάσω την ζωή μου. Σκέφτομαι και σένα Μαριούλα και σε καταλαβαίνω απόλυτα που ανησυχείς καθώς πλησιάζεις στον 7ο. Είναι τόσο φυσιολογικό!!! Μακάρι να μην μας συμβεί τίποτα, σε καμιά μας. Να κάνουμε όλες παιδάκια και να τα έχουμε στην αγκαλιά μας για όσο μας χρειάζονται! Είναι τόσο άδικο να μην μπορεί μία γυναίκα να ζήσει αυτή τη χαρά της μητρότητας!

Εύχομαι όλες οι εγκυούλες μας να είναι καλά. Ευχομαι να μπορέσουμε έγώ και η ντέπα να τα καταφέρουμε! Ευχομαι τα υπόλοιπα κορίτσια να μείνουν φυσιολογικά!

Μάρτζι μου όντως τα άσχημα όσο κι αν νομίζουμε ότι τα έχουμε αφήσει πίσω μας μένουν στο υποσυνείδητο και "χτυπάνε" τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Προσπάθησε όσο μπορείς να μη δίνεις σημασία στα όνειρα εγώ να φανταστείς όταν βλέπω ότι γέννησα το μωρό μου είναι πολύ μεγάλο και μερικές φορές μιλάει κι όλας ενώ υποτίθεται ότι είναι νεογέννητο. Η Ντέπα ήδη σε λίγες μέρες θα μας λέει για τη χοριακή της και είμαι σίγουρη ότι κι εσύ θα έχεις μια επιτυχημένη εξωσωματική και ελπίζω τότε να φύγουν και οι στενοχώριες σου αφού σίγουρα δεν θα είναι εξωμήτριο αυτή τη φορά. Εγώ με την κλειστή μου σάλπιγγα φοβόμουν πολύ ότι και να μείνω θα είναι εξωμήτριο αλλά που τελικά δεν ήταν όλα θα πάνε καλά και για σένα αρκετά τράβηξες και τώρα ήρθε η ώρα για χαρές

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

δεν θελω να σε ταραξω αλλα στην εξωσωματικη υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες εξωμητριου κι εγω δεν το ηξερα αλλα στις οδηγιες που μου εδωσαν ακου τι μου ειπαν:μου εβαλαν εμβρυα 3 ημερων για να γινουν βλαστοκυστες θελουν αλλες 2 μερες οποτε την 3η 4η και 5η ειναι οι μερες που θα γινει η εμφυτευση μου ειπαν λοιπον οτι αυτες τις δυο μερες μεχρι να γινουν βλαστοκυστες και να εμφυτευθουν να μην ειμαι ξαπλωμενη να καθομαι στον καναπε η στο κρεβατι η στην πολυθρονα αλλα καθιστη οχι ξαπλωμενη γιατι αυτα κυκλοφορουν στην μητρα δεν ειναι καπου κολημενα και μπορουν να ανεβουν προς τις σαλπιγγες ξαπλωμενη λοιπον τα βοηθαω να ανεβουν τις 3 επομενες μερες μπορω να ειμαι ξαπλωμενη και τοτε θελει ιδιαιτερη προσοχη γιατι αυτες τις 3 επομενες μερες θα γινει η εμφυτευση φυσικα εγω εριξα κατι υπνους τρελους και εννοειται ξαπλωμενη αλλα οταν δεν κοιμαμαι δεν καθομαι ξαπλα καθολου η στον καναπε καθιστη θα ειμαι η στην βεραντα στην πολυθρονα μου.ελπιζω να σε βοηθησα θα δεις λογικα θα στα πουνε κι εσενα οταν κανεις την εμβρυομεταφορα....σημερα θα κανεις τον υπερυχο???μπες να μας πεις νεα.....σε ποια μερα εισαι????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...