Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλιτακι και γω το ιδιο!!!καθαρο οινοπενευμα???περιεργο μου ακουγετε!!!όλα τα καλλυντικα λενε χωρις οινοπνευμα...

τα καλλυντικα λενε χωρις οινοπνευμα γιατι αφυδατωνει και στεγνωνει το δερμα μονο καποια καλλυντικα για ακμη εχουν λιγη ποσοτητα οινοπνευματος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τα καλλυντικα λενε χωρις οινοπνευμα γιατι αφυδατωνει και στεγνωνει το δερμα μονο καποια καλλυντικα για ακμη εχουν λιγη ποσοτητα οινοπνευματος

ακριβως γι αυτο το λεω...γιατι οι θηλες δεν νομιζω να χρειαζονται να στεγνωσουν και να αφυδατωθούν εκεινη την περιοδο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ακριβως γι αυτο το λεω...γιατι οι θηλες δεν νομιζω να χρειαζονται να στεγνωσουν και να αφυδατωθούν εκεινη την περιοδο!!!

μαλλον για να ειναι πιο σκληρες και ανθεκτικες φανταζομαι πως ειναι γι αυτην την περιοδο της προετοιμασιας...δεν ξερω κιολας υποθετικα μιλαω!!

Λιλιτακι εσενα σου εξηγησε σε τι οφελει το οινοπνευμα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαλλον για να ειναι πιο σκληρες και ανθεκτικες φανταζομαι πως ειναι γι αυτην την περιοδο της προετοιμασιας...δεν ξερω κιολας υποθετικα μιλαω!!

Λιλιτακι εσενα σου εξηγησε σε τι οφελει το οινοπνευμα??

Βάζω Fissan nipple και οινόπνευμα καθαρό μου είπε ότι το οινόπνευμα είναι για να σκληρίνουν οι ρώγες και η αλοιφή για να μην αφυδατωθούν εντελώς τώρα τι να σας πώ.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αυτο λιλιτακι κ για οταν θηλαζεις? εχω διαβασει οτι οταν θηλαζεις ουτε καλα καλα με σαπουνι δεν κανει να τις πλενεις για να μην φευγουν τα φυσικά ελαια που εκρινει ο οργανισμος κ βοηθουν το παιδι να προσανατολιστει για το προς τα που θα παει για να φαει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αυτο λιλιτακι κ για οταν θηλαζεις? εχω διαβασει οτι οταν θηλαζεις ουτε καλα καλα με σαπουνι δεν κανει να τις πλενεις για να μην φευγουν τα φυσικά ελαια που εκρινει ο οργανισμος κ βοηθουν το παιδι να προσανατολιστει για το προς τα που θα παει για να φαει...

ΌΧΙ όταν θηλάζεις μόνο νεράκι και σαπούνι με ουδέτερο ph μου είπε θα μου πεί ακριβώς όταν έρθει η ώρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/11/blog-post_5559.html

διαβαστε κι εδω!!

οπως φαινεται παλιοτερα την χρησιμοποιουσαν πολυ αυτη τη μεθοδο με το οινοπνευμα οποτε λογικο ειναι καποιοι μεγαλοι γιατροι να το προτινουν ακομα...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Το διάβασα.....τι να πώ οι απόψεις είναι πολλές εγώ θα εμπιστευτώ την εμπειρία της γιαγιάς μου, της μαμάς μου και τις πεθεράς μου που συμφωνούν με τον γιατρό μου.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ειναι κατι που το σκεφτομαι απο τοτε που εμεινα εγκυος και τωρα με αφορμη αυτο που ειπε ο γιατρος στο Λιλιτακι μου ξαναηρθε...εγω οπως ξερετε πηγαινω σε εναν καθηγητη στο πανεπιστημιακο και απο αλλες κοπελες που εχουν παει σε αλλους καθηγητες παλι στο πανεπιστημιακο εχω ακουσει τα καλυτερα τους εχουν απολυτη εμπιστοσυνη για την γεννα κλπ κλπ κλπ αλλα οταν ρωτησα μια απο αυτες μπορουσες να τον βρισκεις οτι ωρα θελεις η απαντηση της ηταν εεε δεν τον χρειαστηκα και ποτε....κι εγω βλεπω οτι αυτα που μου εχει πει μεχρι τωρα και τα εχω διασταυρωσει ειναι πολυ σωστα και απο αλλες που εχω ακουσει για την γεννα τον εμπιστευοντε με κλειστα ματια εε λογικο ειναι αφου κανει ποσες γεννες την ημερα...αλλα οταν πηγαινεις μια φορα το μηνα και απ εξω περιμενουν αλλες 20 γυναικιες ...εγω νιωθω λιγο οτι με πιεζει ο χρονος οτι δεν μπορω να ρωτησω και κατι γιατι αν ολες αυτες του κανουν τις ιδιες ερωτησεις δεν θα πρεπει να φευγει απο κει μεσα καθολου...βεβαια για να ειμαι ειλικρινης την τελευταια φορα καθησαμε γυρω στη μιση ωρα και μιλουσαμε και γελουσαμε και για ασχετους λογους αλλα και μονο που οι απ εξω ειχαν αρχισει και δυσανασχετουσαν και ακουγονταν μεσα εχεις ενα αγχος....απ την αλλη ωραια εγω οσες φορες τον εχω χρειαστει να τον παρω τηλ μου απανταει η αν εχει δουλεια μου λεει παρε με σε 10 λεπτα βεβαια εμενα η περιπτωση μου ηταν και λιγο ιδιαζουσα αλλα και παλι οταν τον παιρνω του λεω πρωτα το ιστορικο μου και μετα καταλαβαινει ποια ειμαι αργοτερα που θα παιρνω θα με θυμαται???ηη να τον παιρνεις για ραντεβου και να σου κλεινει στο ιατρειο του για να παρει 80? επισκεψη εεε κι αυτο απαραδεκτο μου ακουγεται απ την αλλη να πας σε εναν νεοτερο που δεν εχει τοση πολυ δουλεια και θα μπορει να ασχοληθει με τις ωρες μαζι σου και στα τηλεφωνα να σε γνωριζει αμεσως και ολα αλλα θα εχει την αναλογη εμεπιρια για τον τοκετο???εσεις ρε κοριτσια πως τα ακουτε ολα αυτα ειμαι υπερβολικη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι ντεπα μου δεν σε βρισκω υπερβολικη,εγω οταν παω καθομαι οση ωρα θελω και ας περιμεουν απεξω. θελω να φευγω και να ειμαι ησυχη,οχι μετα απο λιγο να σκεφτομαι και δε ρωτησα αυτο ή το αλλο. τωρα ειναι βλακεια α σου παιρει 80 ευρο αν καποια στιγμη τον επισκεφτεις στο ιατρειο του.

σχετικα με το νησι,ναι πραγματι στο νοσοκομειο μας επικρατει ενα μπαχαλο,αλλα ονιζω σε ολα τα νοσοκομεια της επαρχιας ή στα νησια η ιδια κατασταση επικρατει. αυτη τη στιγμη στο νοσοκομειο υπάρχουν 4 γυναικολογοι. οι 2 ειναι αστα να πανε. οι αλλοι 2 ειναι πολυ καλοι αλλα δεν ειναι μονιμοι ετσι μπορει την ωρα που θα γενας να εισαι με καποιον ασχετο γιατρο που ουτε καν τον εμπιστευεσαι. παντως εχουεμ απο ολες τις αλλες ειδικοτητες σε εξωτυερικους γιατρους και γενικα τα παντα ολα. θα περασετε πολυ ομορφα και ειναι και ιδανικο περιβαλλον για α μεγαλωσεις τα παιδακια σου.

εγω κρεμες στην κοιλια καισ το στηθος δε εχω βαλει ακομα. ψιλοβαριεμαι τη διαδικασια α σας πω την αληθεια. δε μου αρεσε ποτε. ελαχιστες φορες μεσα στο καλοκαιρι εβαλα λιγο γαλακτωμα. απο ποτε πρεπει α αρχισουμε; επισης το μαγησιο και το ασβεστιο δε μπορω να το παρω. τρωω επιτηδες γαλακτοκομικα αλλα με καλυπτουν;

ειναι κατι που το σκεφτομαι απο τοτε που εμεινα εγκυος και τωρα με αφορμη αυτο που ειπε ο γιατρος στο Λιλιτακι μου ξαναηρθε...εγω οπως ξερετε πηγαινω σε εναν καθηγητη στο πανεπιστημιακο και απο αλλες κοπελες που εχουν παει σε αλλους καθηγητες παλι στο πανεπιστημιακο εχω ακουσει τα καλυτερα τους εχουν απολυτη εμπιστοσυνη για την γεννα κλπ κλπ κλπ αλλα οταν ρωτησα μια απο αυτες μπορουσες να τον βρισκεις οτι ωρα θελεις η απαντηση της ηταν εεε δεν τον χρειαστηκα και ποτε....κι εγω βλεπω οτι αυτα που μου εχει πει μεχρι τωρα και τα εχω διασταυρωσει ειναι πολυ σωστα και απο αλλες που εχω ακουσει για την γεννα τον εμπιστευοντε με κλειστα ματια εε λογικο ειναι αφου κανει ποσες γεννες την ημερα...αλλα οταν πηγαινεις μια φορα το μηνα και απ εξω περιμενουν αλλες 20 γυναικιες ...εγω νιωθω λιγο οτι με πιεζει ο χρονος οτι δεν μπορω να ρωτησω και κατι γιατι αν ολες αυτες του κανουν τις ιδιες ερωτησεις δεν θα πρεπει να φευγει απο κει μεσα καθολου...βεβαια για να ειμαι ειλικρινης την τελευταια φορα καθησαμε γυρω στη μιση ωρα και μιλουσαμε και γελουσαμε και για ασχετους λογους αλλα και μονο που οι απ εξω ειχαν αρχισει και δυσανασχετουσαν και ακουγονταν μεσα εχεις ενα αγχος....απ την αλλη ωραια εγω οσες φορες τον εχω χρειαστει να τον παρω τηλ μου απανταει η αν εχει δουλεια μου λεει παρε με σε 10 λεπτα βεβαια εμενα η περιπτωση μου ηταν και λιγο ιδιαζουσα αλλα και παλι οταν τον παιρνω του λεω πρωτα το ιστορικο μου και μετα καταλαβαινει ποια ειμαι αργοτερα που θα παιρνω θα με θυμαται???ηη να τον παιρνεις για ραντεβου και να σου κλεινει στο ιατρειο του για να παρει 80? επισκεψη εεε κι αυτο απαραδεκτο μου ακουγεται απ την αλλη να πας σε εναν νεοτερο που δεν εχει τοση πολυ δουλεια και θα μπορει να ασχοληθει με τις ωρες μαζι σου και στα τηλεφωνα να σε γνωριζει αμεσως και ολα αλλα θα εχει την αναλογη εμεπιρια για τον τοκετο???εσεις ρε κοριτσια πως τα ακουτε ολα αυτα ειμαι υπερβολικη???
Εγώ όταν παω εδω σημειωμενα όλα όσα θέλω να ρωτήσω και ας ειναι και βλακείες όσο κόσμο και να έχει απ'έξω μου λύνει όλες μου τις απορίες και φυσικά τον περνώ τηλ και τον ωριαίων πάντα εκτός αν ειναι σε γεννά!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...