Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω μενω ανατολικα στη Δελφων. Θελετε πρωι ή απογευμα, μεσημερι? Να πουμε Δευτερα μεσημερι?

Μάλλον τα κορίτσια βγήκαν οπότε θα το κανονίσουμε αύριο που θα ξαναμπουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

που ειστε βρε κοριτσακια? Εβλεπα ησυχια και ειχα ωρα να μπω. Εγω θα ταξιδευω την παρασκευη στις 28 σεπτ. Σαββατο δεν θα μπορω θα εχω ψωνια. Απο την Κυριακη κ μετα θα ειμαι ελευθερη. Θα φυγω απο Θεσνικη στις 3 οκτ ημερα Τεταρτη γιατι παντρευεται η αδερφη μου στα Γιαννενα στις 6 οκτ. Αυτο ειναι το προγραμμα. Οποτε απο σας εξαρταται ποτε θελετε.

βρε καλωστην βρε καλωστην η αδερφη σου παντρευεται αληθεια???και τι θα πας να κανεις Θεσσαλονικη στα Γιαννενα δεν θα εχετε γλεντια??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Μαρζι λυπαμαι πολυ για τη θεια σου,συλληπητηρια!ευχομαι να πανε ολα καλα με τη χοριακη σου!

Tinkerbell ελπιζω και εσενα να παει καλα η σπερματεγχυση και να μη χρειαστει η εξωσωματικη σου!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!καλα η παρεουλα σας τελεια!!!τι καλα που μπορειτε να συναντηθειτε!! :D

κοριτσια,ασχετο..πηρα καποια τεστ ωορυξιας!ποτε ειναι καλυτερα να τα κανω?το πρωι η το μεσημερι?και αν δεις οτι ειναι θετικο εχεις εκεινη τη μερα ωορυξια?

δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε

Διαφημίσεις

κοριτσια,ασχετο..πηρα καποια τεστ ωορυξιας!ποτε ειναι καλυτερα να τα κανω?το πρωι η το μεσημερι?και αν δεις οτι ειναι θετικο εχεις εκεινη τη μερα ωορυξια?

δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε

καλημέρα κορίτσια!!!

νομίζω γράφουν πάνω..τα κληαρ μπλου απόγευμα γράφουν από ότι θυμάμαι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κοριτσάκια ξέρω πως τέτοιες ώρες κοιμαστε εγώ πάλι όχι:P μ' έπιασαν οι προκοπές μου σήμερα! Σε λίγο θα ξεκινήσω για λαϊκή, τράπεζα να πληρώσω εφορία και μετά σε ένα μαγαζάκι να δω μπας και έχει κανένα ρουχαλάκι και για μένα:tongue: και θα καταλήξω στο πατρικό μου όπου και θα φάμε το μεσημέρι. Ευτυχώς έχουμε ρεβύθια που τα τρώω με το ζόρι οπότε θα χάσω το χθεσινό κιλό που έβαλα με τα χαζά που φάγαμε:confused: αν δε με τραβήξει πουθενά αλλού το μεσημέρι ο σύζυγος θα μπω να σας διαβάσω αλλιώς καλό βράδυ:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα και απο μενα....πραγματι τι ωραια που θα βρεθητε..εγω τα ιδια το πρωι αρχισε και δω να ψυχαλιζει και ειναι μουντος ο καιρος. αυπομονω να βαλουμε παλι τα χειμωνιατικα μας ρουχα,αν και τι θα μας χωραει....αχ και γω πολυ αλκοολ και τσιγαρο,και τωρα πως μου λυπει....θελω πολυ να καω ενα τσιγαρακι με ενα ζεστο ροφημα στον καναπε....

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα!!!Δουλειές ,δουλειές ,δουλειές.....δέν τελειώνουν ποτέ εχθές με τον άντρα μου κάναμε τη ντουλάπα του σήμερα περιμένω μανούλα να μου κάνει ντουλάπια κουζίνας τα πάνω για να μην ανέβω σε σκάλα!!!Και μόλις ήρθε!!!!Φιλάκιαααααααα!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες! εγω μπορω και τις 2 μερες να παμε, δεν εχω προβλημα αν και εφοσον θα παμε πρωι με βολευει περισσοτερο η δευτερα...και ειδα οτι ειστε προς τα εδω...οποτε ειπα αν δεν εχουν βαλει παρκινγκ στο κοσμος να παμε εκει...μαρμιν βαλαν?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα!!!Δουλειές ,δουλειές ,δουλειές.....δέν τελειώνουν ποτέ εχθές με τον άντρα μου κάναμε τη ντουλάπα του σήμερα περιμένω μανούλα να μου κάνει ντουλάπια κουζίνας τα πάνω για να μην ανέβω σε σκάλα!!!Και μόλις ήρθε!!!!Φιλάκιαααααααα!!!!!!

ευτυχως εμενα η ντουλαπα ειναι ευκολη κοριτσια!!!στην ουσια ανταλλαζω μονο τις δικες μου καλοκαιρινες με τις χειμωνιατικες μπλουζες...τα αλλα τα εχω παντα στρωμενα γιατι βγαινουμε καμια φορα και τον χειμωνα και τα μπλουζακια χρειαζονται...

28xYp3.png

Καλημέρα! Πάλι ξάπλωμένη είμαι σήμερα. Κάθε βράδυ βάζω ουτρογκεσταν και χθες λίγο πριν το βάλω, πήγα τουαλέτα και είδα μπολικη καφέ βλέννη. Ε, αυτό ήταν! Ξάπλωσα και δεν ξανασηκώθηκα παρά πριν από λίγο για να φάω κάτι. Από εκείνη τη στιγμή δεν ξανάδα κάτι , αλλά κάθε φορά που πηγαίνω τουαλέτα τρέμει το φυλλοκάρδι μου κορίτσια. Ουφ! Για να μην ανησυχήσετε πάλι σήμερα, σας λέω πως η χοριακή είναι στις 6.30. Κατά τις 8 θα πάρω τα αποτελέσματα. Θα περιμένετε βραδάκι πάλι τα νέα μου. Πάω να συνεχίσω την ξάπλα. Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοριτσαρες εσεις ολον αυτον τον καιρο βγαινετε βραδυ εξω? εχει μια εκδηλωση στο χωριο μου σημερα και θα πανε οι παντες και ο αντρας μου γιατι πρεπει να παει και δεν θελει να παω και γω γιατι λεει θα παει μεχρι αργα και θα εχει και καπνο...ναι ομως εγω θελω να παω εστω και για λιγο και μετα να παω στην γιαγια μου να κοιμηθω...λεει οτι η γιατρος ειπε να αποφευγουμε τις μετακοινησεις και ειναι 80χλμ για να παμε εκει...αχ δεν ξερω...οντως μας το ειπε αλλα δεν μπορω να ειμαι και σε γυαλα...

28xYp3.png

ευτυχως εμενα η ντουλαπα ειναι ευκολη κοριτσια!!!στην ουσια ανταλλαζω μονο τις δικες μου καλοκαιρινες με τις χειμωνιατικες μπλουζες...τα αλλα τα εχω παντα στρωμενα γιατι βγαινουμε καμια φορα και τον χειμωνα και τα μπλουζακια χρειαζονται...

Εμείς τα είχαμε χωρισμέν μια ντουλαπα(ου παιδικού)ο άντρας μου και μία ντουλάπα(της κρεββατοκάμαρας)εγώ έλα τώρα που πρέπεινα αδειάσει του παιδικού για α μπούν τα πραγμτάκια του μπεμπάκου μέσα :tongue::tongue::tongue: κα ετσι κάνουμε έξωση στον μπαμπά θα μου δώσει η πεθερά μου μία δίφυλη ντουλάπα με 3 συρτάρια και θα πούν εκεί τα ρουχαλάκια του αντρούλη μου και θα μπούν στη τρίτη κρεββατοκάμαρα(υτυχώς που υπάρχει;)) που θα την έχει για να μπένει να αλλάζει και να είναι όλα εκεί μαζεμένα!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...