Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια βγαινω απο το σπιτιμκαθε κυριακη...ουτε ξερω ο κοσμος τινφοραει...μακρυμανικα?κοντομανικα?μπαλαρινες?μποτες?

ότι μπορείς να φανταστείς;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεπσι που είσαι να μας διαφωτίσεις;

Τελικά κορίτσια η Λεία δεν εμφανίστηκε ακόμη αν ήξερε ότι θα βρισκόμασταν πιστεύω ότι θα ερχόταν

η Λεια ειναι Θεσ/νικη?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσια βγαινω απο το σπιτιμκαθε κυριακη...ουτε ξερω ο κοσμος τινφοραει...μακρυμανικα?κοντομανικα?μπαλαρινες?μποτες?

ετσι πως ειναι ο καιρος..... αναλογα την μερα και την ωρα!!! Το πιο ασφαλες παντως ειναι ενα ελαφρυ παντελονι, ενα κοντομανικο και ενα ζακετακι στο χερι α!!! και μια ομπρελα επίσης!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

η Λεια ειναι Θεσ/νικη?

Νομίζω ότι μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη γιατί είχε πει ότι πηρε τις εξετάσεις της και πηγε στο Ιπποκράτειο αλλά είχαν απεργία εκείνη τη μέρα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ετσι πως ειναι ο καιρος..... αναλογα την μερα και την ωρα!!! Το πιο ασφαλες παντως ειναι ενα ελαφρυ παντελονι, ενα κοντομανικο και ενα ζακετακι στο χερι α!!! και μια ομπρελα επίσης!!!!

ομπρέλα ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ μας έπιασε μια καταιγίδα σήμερα όταν είμασταν στο κέντρο το κάτι άλλο και φυσικά ομπρέλα δεν είχαμε:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ντεππα εγω δεν καπνισα ποτε...εχω δοκιμασει αλλα δεν καπνισα ποτε. Θα ήθελα να μπορώ στα σεκλέτια μου να κάνω ένα τσιγαράκι ή να πιω ένα ποτηρακι κρασί...αλλά ρε κοριτσια σας λεω για πολυ ξενερωτη!!!ουτε σταγονα αλκοολ....

η λεια ελπιζω να μπει καποια στιγμη να δωσει το παρον και να ερθει και μαζι μας...

ενω ειμαι κρυουλιαρα (περυσι αναψα καλοριφερ απο Σεπτεμβριο!!!) φετος μαλλον απο τις ορμονες έχω εξαψεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ντεππα εγω δεν καπνισα ποτε...εχω δοκιμασει αλλα δεν καπνισα ποτε. Θα ήθελα να μπορώ στα σεκλέτια μου να κάνω ένα τσιγαράκι ή να πιω ένα ποτηρακι κρασί...αλλά ρε κοριτσια σας λεω για πολυ ξενερωτη!!!ουτε σταγονα αλκοολ....

η λεια ελπιζω να μπει καποια στιγμη να δωσει το παρον και να ερθει και μαζι μας...

ενω ειμαι κρυουλιαρα (περυσι αναψα καλοριφερ απο Σεπτεμβριο!!!) φετος μαλλον απο τις ορμονες έχω εξαψεις...

εγώ ακριβως το το αντιθετο απο σενα, πίνω, καπνίζω, ξενυχτάω από ολαααα!!! Μην βλεπετε τωρα...... εγώ στα νιατα μου ημουν party animal!!:cool::cool:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νομίζω ότι μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη γιατί είχε πει ότι πηρε τις εξετάσεις της και πηγε στο Ιπποκράτειο αλλά είχαν απεργία εκείνη τη μέρα:P

καλα θα ειναι να μπει αυτες τις μερες για να μαθει για τη συναντηση ωστε να μπορεσει να ερθει μαζι μας!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

παω να ξαπλωσω κοριτσακια σημερα εκτος απο την ηλεκτρική που εκανε ο αντρας μου εγώ εκανα όλη την υπολοιπη καθαριοτητα, σφουγγαρισμα, ξεσκόνισμα, μπανιο, πλυντηρια, σιδερωμα κ.τ.λ. δουλεψα και λιγο το απογευματακι..... και τωρα ενα ντους και στο καναπέ!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

που ειστε βρε κοριτσακια? Εβλεπα ησυχια και ειχα ωρα να μπω. Εγω θα ταξιδευω την παρασκευη στις 28 σεπτ. Σαββατο δεν θα μπορω θα εχω ψωνια. Απο την Κυριακη κ μετα θα ειμαι ελευθερη. Θα φυγω απο Θεσνικη στις 3 οκτ ημερα Τεταρτη γιατι παντρευεται η αδερφη μου στα Γιαννενα στις 6 οκτ. Αυτο ειναι το προγραμμα. Οποτε απο σας εξαρταται ποτε θελετε.

που ειστε βρε κοριτσακια? Εβλεπα ησυχια και ειχα ωρα να μπω. Εγω θα ταξιδευω την παρασκευη στις 28 σεπτ. Σαββατο δεν θα μπορω θα εχω ψωνια. Απο την Κυριακη κ μετα θα ειμαι ελευθερη. Θα φυγω απο Θεσνικη στις 3 οκτ ημερα Τεταρτη γιατι παντρευεται η αδερφη μου στα Γιαννενα στις 6 οκτ. Αυτο ειναι το προγραμμα. Οποτε απο σας εξαρταται ποτε θελετε.

Με προλαβες πριν βγω!!!! Αρα Δευτέρα 1/10 και Τριτη 2/10 εινια οι υποψηφιες μέρες διαλεξτε και πειτε μου μερα και ωρα, εγω θα κατεβω μόνο για σας!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Άρα μας μένει Δευτέρα - Τρίτη 01 και 02 Οκτωβρίου αφού στις 3 θα ταξιδεύεις σας βολέυουν όλες οι ώρες γιατί εγώ όπως προείπα προτιμώ τις πρωϊνές αλήθεια πεπσι Θεσσαλονίκη που μένεις; ανατολικά, δυτικά κέντρο; είναι το πατρικό σου εδώ ή θα μείνεις σε συγγενείς;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...