Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ ρε κοριτσια τι ησυχια ειναι αυτη σημερα???λειπει και ο αντρας μου και κοντευω να φρικάρω!!!μαριουλα μην ξαναδωσεις το στικακι σου!!!αν ήσουν εδώ ξέρω πως όλα θα ήταν αλλιώς...αχχαχααχ

τρωω αντζουγιες, ετοιμασα το αυριανο μου μαθημα....με αγχωνει λιγο που ειναι μεσημεριατικα γιατι εκεινη την ωρα νησταζω και δεν μπορω να πιω και καφε...τελος παντων...ενα τσεκ που εκανα όντως μιλάω ακόμα αγγλικα!!!νομιζα οτι τα ειχα διαγραψει απο το μυαλο μου...παω να κανω μπανιο και θα ξαναμπω να δω αν γραψατε κατι...αν οχι σας λεω απο τωρα οτι οταν ειμαι πολυ ασχημα και δεν ξερω τι να κανω βλεπω καντυ καντυ...κανονιστε να φτασω εκει βραδιατικά...

κι εγω αυτο σκεφτηκα σημερα τι ησυχια ειναι αυτη.............αλλα αφου δεν γραφει καμια τι να γραφω κι εγω μονη μου.....μπορεις να πινεις εναν ελληνικο την ημερα αλλα απεφυγε τους ντεκαφεινε εχουν υποστει χημικη επεξεργασια και μπροστα τους η καφεινη ειναι πολυ αθωα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα καλό όμως μια χαρά μου φαίνεται η κάντυ κάντυ! Εγώ έφυγα 11 από το σπίτι και γύρισα πριν δύο ώρες έκανα και ένα μπανάκι (μόλις βγήκα). Πήγαμε το αμάξι για σερβις, μετά πήγαμε ικεα, πρεναταλ κόσμος για φαί και παγωτό και καταλήξαμε στο κέντρο όπου πήραμε δύο ζευγάρια σεντόνια για το μπουμπουκάκι μας από μαγαζί που έκλεινε 8? το ζευγάρι με μαξιλαροθήκη, ένα φορμάκι και μία μπυτζαμούλα για τη μαμά ααααα κι εάν πουκάμισο για το μπαμπά μη μείνει παραπονεμένος:tongue: Στο τέλος πήγαμε κομμωτήριο να στρογγυλέψει ο μπαμπάς την φαλάκρα του και επιτέλους σπίτι:P:p

μπραβο πολυ ομορφη βολτα!!!ειδατε τιποτα ενδιαφερον??πηρατε καμια ιδεα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κορίτσια είδα ένα ριλαξ σήμερα!!όνειρο..σαν κούνια είναι ψηλά..και κουνάει μόνο του αν θες ..θα το βρω στο νετ και θα το βάλω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

που ειναι αυτο το μαγαζακι στο κέντρο? Μηπως να το επισκεφτώ αν δεν εχει κλεισει μέσα στις επόμενες 15 μέρες?

Είναι Ελευθερίου Βενιζέλου 4 KOROSI 2310-271547 κάτω από την Εγνατία έχει και μερικά ακόμη βρεφικά με έκπτωση 30% και 50%

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τινγκερ πολυ ομορφο ειναι!!!!ποτε κανεις χοριακη???το ειπες το πρωι δεν θυμαμαι...

real να το δεις..θεικό..πολύ καλό και μεγάλη ευκολία!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αυτό είναι ένα θέμα...κανονικά..1/10 που θα είναι κλειστά τα χημεία (έχουμε αργία, για την ανεξαρτησία της Cy. )

εγώ θέλω όσο πιο νωρίς γίνεται...αλλά δεν ξέρω πόσες μέρες μετά θα δείξει...

τι λέτε και εσείς??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι εγω αυτο σκεφτηκα σημερα τι ησυχια ειναι αυτη.............αλλα αφου δεν γραφει καμια τι να γραφω κι εγω μονη μου.....μπορεις να πινεις εναν ελληνικο την ημερα αλλα απεφυγε τους ντεκαφεινε εχουν υποστει χημικη επεξεργασια και μπροστα τους η καφεινη ειναι πολυ αθωα!!!

Ξέρω το εχω ακουσει και εγω αλλα δυστυχώς κανονικό καφέ δεν μπορω να πινω γιατι μου φερνει ταχυπαλμιες και ο καρδιολογος μου μου ειπε να πινω ντεκαφεινε. Πριν μεινω εγκυος έπινα νες ντεκαφεινε τωρα όμως περα από κανα ελληνικό που δεν με πολυ αρεσει πίνω JACOBS Decaf που εχει υποστει φυσική επεξεργασια για την αφαιρεση της καφείνης.

Είναι Ελευθερίου Βενιζέλου 4 KOROSI 2310-271547 κάτω από την Εγνατία έχει και μερικά ακόμη βρεφικά με έκπτωση 30% και 50%

Ευχαριστώ κουκλα!!! Θα κατεβω σε λιγες μερες ελπίζω να το προλαβω!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αχ κοριτσια και γω εκανα το μπανακι μου να μην το εχω και αυτο αυριο...παω που παω με ρυθμους χελωνας...ντεκαφεινέ έχεις δίκιο ντεππα πρεπει να βρισκουμε φιλτρατισμένο με νερο και οχι που εχει υποστει χημικες διεργασιες αλλά και που να ξερεις τι σοι ειναι ο καθενας???ενα τσαι ηπια σημερα και δεν εγραφε πουθενα την περιεκτικοτητα του σε καφεινη...καφεδες δεν πινω κοριτσια, θα το αποφυγω οσο μπορω τουλαχιστον για το πρωτο τριμηνο που ειναι ουτως ή αλλως επικυνδυνο, δεν ρωτησα και την γιατρο μου αλλά δεν με τραβαει κιολας...απλά ξέρω οτι με ξυπναει!!

τινκερμπελ ειναι φα-ντα-στι-κο το ριλαξ που βρηκες!!!!εβαλες και λινκ???δεν ειδα...

νενα άκουσες για τους καφεδες ε???προσεχε τους χημικά επεξεργασμενους...

μαρμιν το μαγαζακι θα τι επιθσκεφτώ και γω- πρώτα ο Θεός - μολις μπορεσω...θελω να παω να παρω χαλια και ολο κατι γινεται...άσε που δεν με κουβαλαν τα ποδια μου και λογο εγκυμοσυνης αλλά και λογο σιδήρου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια και γω εκανα το μπανακι μου να μην το εχω και αυτο αυριο...παω που παω με ρυθμους χελωνας...ντεκαφεινέ έχεις δίκιο ντεππα πρεπει να βρισκουμε φιλτρατισμένο με νερο και οχι που εχει υποστει χημικες διεργασιες αλλά και που να ξερεις τι σοι ειναι ο καθενας???ενα τσαι ηπια σημερα και δεν εγραφε πουθενα την περιεκτικοτητα του σε καφεινη...καφεδες δεν πινω κοριτσια, θα το αποφυγω οσο μπορω τουλαχιστον για το πρωτο τριμηνο που ειναι ουτως ή αλλως επικυνδυνο, δεν ρωτησα και την γιατρο μου αλλά δεν με τραβαει κιολας...απλά ξέρω οτι με ξυπναει!!

τινκερμπελ ειναι φα-ντα-στι-κο το ριλαξ που βρηκες!!!!εβαλες και λινκ???δεν ειδα...

νενα άκουσες για τους καφεδες ε???προσεχε τους χημικά επεξεργασμενους...

μαρμιν το μαγαζακι θα τι επιθσκεφτώ και γω- πρώτα ο Θεός - μολις μπορεσω...θελω να παω να παρω χαλια και ολο κατι γινεται...άσε που δεν με κουβαλαν τα ποδια μου και λογο εγκυμοσυνης αλλά και λογο σιδήρου...

σταματα μαρή το κηρυγμα!!! γιατι όταν συνατηθουμε τι νομίζεις ότι θα πιουμε τσαγια και αηδιες καφεδακια θα πιουμε λεωωωω!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

1533345xcnw09g7xt.gif

Ρε σεις εγω πρεπει να ξερω απο τώρα πια μερα θα συνατηθουμε γιατι πρεπει να το κανονίσω με τη δουλειά!!! Για αυτό ας πει πρωτα η Pepsi ποια-ες μέρα-ες ειναι ελευθερη απο υποχρεώσεις ώστε να βρεθουμε για καφε!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...