Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

δεν ηξερα πως οι νοσοκομειακοι εχουν το δικαιωμα να εχουν ιδιωτικο ιατρειο και την επομενη εβδομαδα που θα πας παλι 80?θα πληρωσεις??τελοσπαντων δεν ειναι το θεμα αυτο ολα καλα να πανε κι ας πληρωσεις....η χθεσινη χοριακη σου ειναι φυσιολογικη για την εβδομαδα που εισαι απλα μου εκανε εντυπωση που δεν τον ενδιεφεραν οι πρωτες χοριακες οι οποιες ηταν αρκετα ψηλες γιατι τις εκανες και πολυ νωρις απ οσο θυμαμαι δεν αφησες να περασουν αρκετες μερες καθυστερησης..και εχθες τι ηταν αυτο που τον προβληματισε οτι δεν ακουσε καρδια???

δεν μπορει να ειχε την απαιτηση να ακουσει καρδια γιατι εμφανιζεται ο χτυπος της οταν η β χοριακη εχει περασει τις 12000 χιλ!!κ μερικοι γιατροι βιαζονται να βγαλουν συμπερασματα να ξεμπερδευουν!!!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις δύο πρώτες τις έκανα στο ίδιο κέντρο. 285 η πρώτη και 665 η δεύτερη ( μέσα σε δύο μέρες). Την τρίτη χοριακή την έκανα μετά από 4 μέρες και είχε πάει 2320 ( την έκανα σε άλλο κέντρο). Μετά από 5 μέρες ( χθες δηλ) είχε πάει στις 8919 ( την έκανα στο ίδιο κέντρο που έκανα την τρίτη).

ευχαριστώ μάτρζι μου, καλές μου φαίνονται..μην ανησυχείς..όλα θα πάνε καλά..και θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς το μωράκι σου στους επόμενους 8. 5μήνες περίπου που θα το έχεις στη κοιλίτσα σου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγω εχω μαστερ στις χοριακες....ενα θα σου πω οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη ξενικησα με 54 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο...ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να μιλαμε για εγκυμοσυνη ή για βιοχημικη οποτε σημερα αυριο θα αδιαθετησεις...ευτηχως ευτηχως πρωτη φορα στην ζωη μου ειχα το αποτελεσμα που ηθελα τοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!δυστηχως μια οχι καλη αυξηση *κατω απο 70% της β χοριακης δειχνει οτι κατι δεν παει καλα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα μια β χοριακη τρεληηηηη εντελως εγω κραταγα ελπιδες αλλα ο γιατρος μου τις εκοψε ΓΡΗΓΟΡΑ!...καταλαβαινεις οτι δεν μιλαμε για τις δικες σου κ ολα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!να σε ρωτησω κ κατι τελευταιο ποτε ειχες τελευταια περιοδο....
Ιωάννα μου, δεν κατάλαβα καλά! Οταν έμεινες έγκυος δεν ανέβαινε κανονικά ή χοριακή σου και ο γιατρός δεν σου έδινε ελπίδες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

δεν ηξερα πως οι νοσοκομειακοι εχουν το δικαιωμα να εχουν ιδιωτικο ιατρειο και την επομενη εβδομαδα που θα πας παλι 80?θα πληρωσεις??τελοσπαντων δεν ειναι το θεμα αυτο ολα καλα να πανε κι ας πληρωσεις....η χθεσινη χοριακη σου ειναι φυσιολογικη για την εβδομαδα που εισαι απλα μου εκανε εντυπωση που δεν τον ενδιεφεραν οι πρωτες χοριακες οι οποιες ηταν αρκετα ψηλες γιατι τις εκανες και πολυ νωρις απ οσο θυμαμαι δεν αφησες να περασουν αρκετες μερες καθυστερησης..και εχθες τι ηταν αυτο που τον προβληματισε οτι δεν ακουσε καρδια???

Ούτε εγώ ηξερα ότι μπορούν να έχουν ιδιωτικό ιατρείο ντέπα μου. Κι όταν ρώτησα σε ποιο ιατρείο βρίσκεται στην δορουτη, μου λέει "οχι εκεί! έλα στην τάδε διεύθυνση". Μάλλον τόσα θα ξαναδώσω. Ας είναι όμως όλα καλά και μετά θα δω...μπορεί να πηγαίνω στο νοσοκομείο.....Θα συνεννοηθώ με τον βοηθό του. Ναι, την πρώτη χοριακή την έκανα μία μέρα πριν την καθυστέρηση και την δεύτερη μία μέρα μετά. Οχι, καρδιά δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Ισως την άλλη εβδομάδα να γίνει αυτό, αν και πολλοί μου είπαν πως την 8η εβδομάδα την ακούς.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ούτε εγώ ηξερα ότι μπορούν να έχουν ιδιωτικό ιατρείο ντέπα μου. Κι όταν ρώτησα σε ποιο ιατρείο βρίσκεται στην δορουτη, μου λέει "οχι εκεί! έλα στην τάδε διεύθυνση". Μάλλον τόσα θα ξαναδώσω. Ας είναι όμως όλα καλά και μετά θα δω...μπορεί να πηγαίνω στο νοσοκομείο.....Θα συνεννοηθώ με τον βοηθό του. Ναι, την πρώτη χοριακή την έκανα μία μέρα πριν την καθυστέρηση και την δεύτερη μία μέρα μετά. Οχι, καρδιά δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Ισως την άλλη εβδομάδα να γίνει αυτό, αν και πολλοί μου είπαν πως την 8η εβδομάδα την ακούς.

εγω τα ακουσα ακριβως στην εβδομη εβδομαδα αλλα φυσικα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο...αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι προβληματιστηκατε??αφου ενδομητριο ειναι αφου ειναι νωρις να ακουσετε καρδουλα τοτε γιατι προβληματιστηκε ο γιατρος και γιατι ειστε συγκρατημενοι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ προβληματίστηκα που με έβαλε να κάνω πάλι χοριακές!

αντε βρε μην αγχωνεσαι θα δεις που ολα καλα θα πανε και οταν γεννησεις με το καλο ολα αυτα θα τα θυμασαι και θα γελας!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

παντως κ γω μαρτζι την 8η πηγα για καρδια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Margi καταρχήν συλληπητήρια και από εμένα ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της και να δίνει δύναμη πρώτα στα παιδιά της και στο σύζυγο και φυσικά και σε σένα που έχεις διπλό πόνο. Συμφωνώ κι εγώ μετα κορίτσια ότι οι χοριακές σου είναι πολύ καλές και αφού είναι ενδομήτριο όλα καλά. Καθόλου ρυθμοί κότας δε μου φαίνονται οι τιμές της χοριακής σου και για μένα προσωπικά οι χοριακές δε λένε και πολλά αν θυμάσαι καλά κι εγώ με χαμηλές χοριακές ξεκίνησας είχα 137 την επομένη που περίμενα περίοδο δηλαδή δύο μέρες καθυστέρηση και μετά δύο μέρες που έκανα 295 και όμως για να μην πω την τεράστια αιμορραγία μέσα στη μήτρα μου όταν το μικρούλη μου ήταν μόλις λίγα χιλιοστά και όμως όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Πάνω απ' όλα και όλους είναι ο Θεούλης που είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου όσο για να χαρείς πίστεψέ με έχεις πολύ καιρό κι εγώ τώρα του δίνω και καταλαβαίνει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγώ προβληματίστηκα που με έβαλε να κάνω πάλι χοριακές!

οι χοριακες στην αρχη της εγκυμοσυνης βοηθανε πολυ για να καταλαβει ο γιατρος την πορεια της επειδη δεν εχει στοιχεια ακομα απο τον υπερηχο εχεις σαν προοδο την β χοριακη!!!ειναι σιγουρο αυτο...δεν παιζει ρολο απο ποσο χαμηλο νουμερο ξεκιναει η καθε εγκυμοσυνη το στοιχειο που δειχνει την προοδο ειναι ΜΟΝΟ η αυξηση της.

οι δικες μου χοριακες δεν εχουν καμια σχεση στην αυξηση με αυτες που αναφερεις εσυ...εμενα ξεκινησε (για την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου αναφερομαο) 320 παρασκευη δευτερα πηγε 790 3 μερες...μετα 1410 τεταρτη μετα 2500 κ μετα 4850 Κ μετα ηταν βαφτησε ο γιατρος ανεμβρικη κυηση κ τελος!καμια σχεση με τα δικα σου νουμερα...η κατασταση αυτη θελει υπομονη...επισης οταν η β χοριακη φτασει τις 4000-5000χιλ δεν διπλασιαζεται καθε 2 μερες αλλα μπορει κ περισσοτερο...υπομονη κ κουραγιο...οτι ειναι να γινει θα γινει...ελπιζουμε για το καλυτερο κ προσπαθουμε να μην εχουμε αγχος (τωρα το τελευταιο πως γινεται μην με ρωτας)

Z29ap2.png

αχ ρε κοριτσια τι ησυχια ειναι αυτη σημερα???λειπει και ο αντρας μου και κοντευω να φρικάρω!!!μαριουλα μην ξαναδωσεις το στικακι σου!!!αν ήσουν εδώ ξέρω πως όλα θα ήταν αλλιώς...αχχαχααχ

τρωω αντζουγιες, ετοιμασα το αυριανο μου μαθημα....με αγχωνει λιγο που ειναι μεσημεριατικα γιατι εκεινη την ωρα νησταζω και δεν μπορω να πιω και καφε...τελος παντων...ενα τσεκ που εκανα όντως μιλάω ακόμα αγγλικα!!!νομιζα οτι τα ειχα διαγραψει απο το μυαλο μου...παω να κανω μπανιο και θα ξαναμπω να δω αν γραψατε κατι...αν οχι σας λεω απο τωρα οτι οταν ειμαι πολυ ασχημα και δεν ξερω τι να κανω βλεπω καντυ καντυ...κανονιστε να φτασω εκει βραδιατικά...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ ρε κοριτσια τι ησυχια ειναι αυτη σημερα???λειπει και ο αντρας μου και κοντευω να φρικάρω!!!μαριουλα μην ξαναδωσεις το στικακι σου!!!αν ήσουν εδώ ξέρω πως όλα θα ήταν αλλιώς...αχχαχααχ

τρωω αντζουγιες, ετοιμασα το αυριανο μου μαθημα....με αγχωνει λιγο που ειναι μεσημεριατικα γιατι εκεινη την ωρα νησταζω και δεν μπορω να πιω και καφε...τελος παντων...ενα τσεκ που εκανα όντως μιλάω ακόμα αγγλικα!!!νομιζα οτι τα ειχα διαγραψει απο το μυαλο μου...παω να κανω μπανιο και θα ξαναμπω να δω αν γραψατε κατι...αν οχι σας λεω απο τωρα οτι οταν ειμαι πολυ ασχημα και δεν ξερω τι να κανω βλεπω καντυ καντυ...κανονιστε να φτασω εκει βραδιατικά...

χαχαχα καλό όμως μια χαρά μου φαίνεται η κάντυ κάντυ! Εγώ έφυγα 11 από το σπίτι και γύρισα πριν δύο ώρες έκανα και ένα μπανάκι (μόλις βγήκα). Πήγαμε το αμάξι για σερβις, μετά πήγαμε ικεα, πρεναταλ κόσμος για φαί και παγωτό και καταλήξαμε στο κέντρο όπου πήραμε δύο ζευγάρια σεντόνια για το μπουμπουκάκι μας από μαγαζί που έκλεινε 8? το ζευγάρι με μαξιλαροθήκη, ένα φορμάκι και μία μπυτζαμούλα για τη μαμά ααααα κι εάν πουκάμισο για το μπαμπά μη μείνει παραπονεμένος:tongue: Στο τέλος πήγαμε κομμωτήριο να στρογγυλέψει ο μπαμπάς την φαλάκρα του και επιτέλους σπίτι:P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εναν ελληνικό καφε μπορεις να πινεις που και που για να σε ξυπναει. Εγώ στο πρωτο τριμηνο επινα μονο ντεκαφεινε και οχι καθε μερα γιατι εκοψα το τσιγαρο οποτε και ο καφες δεν μου ελειπε πολυ. Από τελη Αυγουστου και μετά που εκλεινα και το πρωτο τριμηνο άρχισα να πινω κανα ελληνικό που και που και τωρα σχεδον καθημερινα φίλτρου ντεκαφεινε!!! Σε μικρες ποσοτητες δεν πειραζει να πινεις και λιγο καφε!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

χαχαχα καλό όμως μια χαρά μου φαίνεται η κάντυ κάντυ! Εγώ έφυγα 11 από το σπίτι και γύρισα πριν δύο ώρες έκανα και ένα μπανάκι (μόλις βγήκα). Πήγαμε το αμάξι για σερβις, μετά πήγαμε ικεα, πρεναταλ κόσμος για φαί και παγωτό και καταλήξαμε στο κέντρο όπου πήραμε δύο ζευγάρια σεντόνια για το μπουμπουκάκι μας από μαγαζί που έκλεινε 8 το ζευγάρι με μαξιλαροθήκη, ένα φορμάκι και μία μπυτζαμούλα για τη μαμά ααααα κι εάν πουκάμισο για το μπαμπά μη μείνει παραπονεμένος:tongue: Στο τέλος πήγαμε κομμωτήριο να στρογγυλέψει ο μπαμπάς την φαλάκρα του και επιτέλους σπίτι:P:p

που ειναι αυτο το μαγαζακι στο κέντρο? Μηπως να το επισκεφτώ αν δεν εχει κλεισει μέσα στις επόμενες 15 μέρες?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...