Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την συμπαρασταση!

Είμαι μόνη μου στο σπίτι και κάθισα να διαβάσω όσα γρ'αψατε για να ενημερωθώ. Τινκερμπελ, έυχομαι πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Ντεπάκι, επιτέλους θα ηρεμήσεις. Είδες που η φύση προνοεί τελικά; Να προσέχεις τα διδυμάκια σου και καιρός πια να αλλάξεις τικεράκι. Εχουμε δύο κυρία μου όχι ένα! Ελεος!

Πέπσι μου, δεν σου απάντησα γιατί το κινητό το είχα σπίτι. Μετά που γυρίσαμε και το είδα είπα να απαντήσω σε όλες σας. Εννοείται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγηθώ. Το ενδιαφέρον σας θα παρεξηγούσα; Με τίποτα. Καλά έκανες και με αναζήτησες, γιατί ήμουν τόσο χάλια που δεν είχα σκοπό ούτε εκείνη την ώρα να μπω.

Τώρα, για μένα....τι να σας πω βρε κορίτσια μου. Σαν χελώνα πάω και δεν λέω να ηρεμήσω. Είδαμε σακο κι αυτό είναι βασικό αφού ξέφυγα από τον κινδυνο του άλλου....Λίγο προβληματιμένος όμως φάνηκε ο γιατρός. Και τι με έβαλε να κάνω 2 χοριακές; Ξέρετε τι άγχος έχω για αυριο;;;;Αμαν, πότε θα απολαύσω κι εγώ λίγο το μικρό μου σποράκι;

θα μπορουσες να μου πεις ποτε εκανες την β χοριακη σου κ ποσο σου βγηκε?η προηγουμενη με την χθεσινη ειναι στο ιδιο μικροβιολογικο εργαστηριο?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιοαννα ξερω μονο για την ραδιενεργεια,για ιωδιο δεν ξερω.

δε ξερω τι να κανω,η μαμα μου ειναι μαζι του,αλλα μικρα παιδια δε εχουμε. δεν ξερω τι ποσοτητα πηρε, προσπαθησα α μιλησω με τη μαμα μουτ αλλα και αυτη ω ρες ωρες δε ξερω γιατι δε μπορουμε α συνενοηθουμε,απο κειη την ωρα που μιλησα μαζι της καθομαι και κλαιω. το ξερω οτι εχουν και εκεινοι την αγωια τους αλλα θα ηθελα να ξερω....

κοιτα το εχω ακουσει κι εγω αυτο με την ραδιενεργεια δεν ξερω κατα ποσο ισχυει θα ηταν καλυτερα να παρεις τον γιατρο σου να τον ρωτησεις!!!και που στεναχωριεσαι τωρα τι αλλαζει???κανεις κακο στον εαυτο σου και στο μωρακι σου που καταλαβαινει την ασχημη ψυχολογια σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ιοαννα ξερω μονο για την ραδιενεργεια,για ιωδιο δεν ξερω.

δε ξερω τι να κανω,η μαμα μου ειναι μαζι του,αλλα μικρα παιδια δε εχουμε. δεν ξερω τι ποσοτητα πηρε, προσπαθησα α μιλησω με τη μαμα μουτ αλλα και αυτη ω ρες ωρες δε ξερω γιατι δε μπορουμε α συνενοηθουμε,απο κειη την ωρα που μιλησα μαζι της καθομαι και κλαιω. το ξερω οτι εχουν και εκεινοι την αγωια τους αλλα θα ηθελα να ξερω....

καλε τι καθεσαι κ στεναχωριεσαι...για καλο γινεται οτι γινεται...κ να προλαβει οτιδηποτε αρνητικο γινει αργοτερο....απλα καλα θα ηταν αν ρωτησεις τον γιατρο σου γιατι καλο θα ηταν κανα δυο μερες να μην βρεθητε!

Z29ap2.png

καθολου γελοια η υγεια του παιδιου σου...και για να διευκολυνεις και την θεση της μαμας σου γιατι δεν ρωτας τον γιατρο του μπαμπα σου και στην συνεχεια τον δικο σου???ετσι και σιγουρη θα εισαι με αυτα που θα σου πουν οσον αφορα τι ειναι η θεραπεια που εκανες ακριβως ο μπαμπας σου αλλά και θα ακουσεις απο 2 γιατρους ποια πρεπει να ειναι η δικη σου σταση...ειμαι σιγουρη οτι κανενας γιατρος δεν προκειται να παρεξηγησει τις ερωτησεις σου ισα ισα που ειναι κ πολύ υπευθυνες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την συμπαρασταση!

Είμαι μόνη μου στο σπίτι και κάθισα να διαβάσω όσα γρ'αψατε για να ενημερωθώ. Τινκερμπελ, έυχομαι πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Ντεπάκι, επιτέλους θα ηρεμήσεις. Είδες που η φύση προνοεί τελικά; Να προσέχεις τα διδυμάκια σου και καιρός πια να αλλάξεις τικεράκι. Εχουμε δύο κυρία μου όχι ένα! Ελεος!

Πέπσι μου, δεν σου απάντησα γιατί το κινητό το είχα σπίτι. Μετά που γυρίσαμε και το είδα είπα να απαντήσω σε όλες σας. Εννοείται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγηθώ. Το ενδιαφέρον σας θα παρεξηγούσα; Με τίποτα. Καλά έκανες και με αναζήτησες, γιατί ήμουν τόσο χάλια που δεν είχα σκοπό ούτε εκείνη την ώρα να μπω.

Τώρα, για μένα....τι να σας πω βρε κορίτσια μου. Σαν χελώνα πάω και δεν λέω να ηρεμήσω. Είδαμε σακο κι αυτό είναι βασικό αφού ξέφυγα από τον κινδυνο του άλλου....Λίγο προβληματιμένος όμως φάνηκε ο γιατρός. Και τι με έβαλε να κάνω 2 χοριακές; Ξέρετε τι άγχος έχω για αυριο;;;;Αμαν, πότε θα απολαύσω κι εγώ λίγο το μικρό μου σποράκι;

πως σου φανηκε ο γιατρος??πρωι πηγες η απογευμα???ποσο πρεπει να ειναι αυριο η χοριακη σου ειπε???του ειπες ποσο ηταν η πρωτη που ειχες κανει και ποια μερα την εκανες???εγω πιστευω ολα καλα θα ειναι νομιζω εισαι στην 6η εβδομαδα???εε στην εβδομη θα δεις που ολα θα ειναι διαφορετικα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαρτζι όντως αυτες ειναι οι πιο δυσκολες στιγμες για τους ανθρωπους οταν χανουν στα ξαφνικά δικους τους...δεν προλαβαινεις ουτε να συνειδητοποιήσεις την αλλαγη...εκανες το καλυτερο που δεν πηγες και η θεια σου ειμαι πεπεισμενη οτι απο εκει ψηλα θα σας προσεχει...όπως πολυ σωστα ειπαν και τα κοριτσια ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

θα μπορουσες να μου πεις ποτε εκανες την β χοριακη σου κ ποσο σου βγηκε?η προηγουμενη με την χθεσινη ειναι στο ιδιο μικροβιολογικο εργαστηριο?
Τις δύο πρώτες τις έκανα στο ίδιο κέντρο. 285 η πρώτη και 665 η δεύτερη ( μέσα σε δύο μέρες). Την τρίτη χοριακή την έκανα μετά από 4 μέρες και είχε πάει 2320 ( την έκανα σε άλλο κέντρο). Μετά από 5 μέρες ( χθες δηλ) είχε πάει στις 8919 ( την έκανα στο ίδιο κέντρο που έκανα την τρίτη).

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πως σου φανηκε ο γιατρος??πρωι πηγες η απογευμα???ποσο πρεπει να ειναι αυριο η χοριακη σου ειπε???του ειπες ποσο ηταν η πρωτη που ειχες κανει και ποια μερα την εκανες???εγω πιστευω ολα καλα θα ειναι νομιζω εισαι στην 6η εβδομαδα???εε στην εβδομη θα δεις που ολα θα ειναι διαφορετικα!!
Ο γιατρός καλός είναι! Με δέχτηκε στο ιατρείο του που είναι στο κέντρο κι έσκασα 80 ευρω. Ολα τα λεφτά όμως είναι ο βοηθός του ο Αθαν.....που είναι πολύ κατατοπιστικός. Πήγα απόγευμα. Μια φίλη μου είπε πως αν έκλεινα μέσω νοσοκομείου θα με έβλεπε πρωί, αλλά επειδή πήρα τον ίδιο αυτός μου έκλεισε στο ιατρείο του! Δεν τον ενδιέφεραν οι πρώτες χοριακές. Αυτές τις δύο θέλει να δει και κυριως την αυριανή. Περιττό να σας πω πως η αγωνία μου δεν περιγράφεται!Ρε κορίτσια, μια φορά να κάνω κι εγώ κάτι και να τελειώσει μία και καλή. Ο,τι και να κάνω για μένα είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από ότι σε οποιονδήποτε άλλο. Δεν άκουσα ποτέ να κάνει κοπέλα υπέρηχο, να φανεί σάκος και να τρέχει για χοριακές.........Με την αυριανή θα έχω κάνει 5 χοριακές!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Για χθες μού είπε ο βοηθός του πως έπρεπε να είναι μεταξύ 7000-9000. Οπότε οκ! Αυριο λογικά δεν θα πρέπει να είναι γύρω στις 15.000; Τι να σου πω, μωρέ ντέπα, μακάρι να βγει τόσο να ηρεμήσω λίγο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Για χθες μού είπε ο βοηθός του πως έπρεπε να είναι μεταξύ 7000-9000. Οπότε οκ! Αυριο λογικά δεν θα πρέπει να είναι γύρω στις 15.000; Τι να σου πω, μωρέ ντέπα, μακάρι να βγει τόσο να ηρεμήσω λίγο.

κι εγω καλα τις βλεπω τις χοριακές σου!!!!! μην ανησυχεις!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ο γιατρός καλός είναι! Με δέχτηκε στο ιατρείο του που είναι στο κέντρο κι έσκασα 80 ευρω. Ολα τα λεφτά όμως είναι ο βοηθός του ο Αθαν.....που είναι πολύ κατατοπιστικός. Πήγα απόγευμα. Μια φίλη μου είπε πως αν έκλεινα μέσω νοσοκομείου θα με έβλεπε πρωί, αλλά επειδή πήρα τον ίδιο αυτός μου έκλεισε στο ιατρείο του! Δεν τον ενδιέφεραν οι πρώτες χοριακές. Αυτές τις δύο θέλει να δει και κυριως την αυριανή. Περιττό να σας πω πως η αγωνία μου δεν περιγράφεται!Ρε κορίτσια, μια φορά να κάνω κι εγώ κάτι και να τελειώσει μία και καλή. Ο,τι και να κάνω για μένα είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από ότι σε οποιονδήποτε άλλο. Δεν άκουσα ποτέ να κάνει κοπέλα υπέρηχο, να φανεί σάκος και να τρέχει για χοριακές.........Με την αυριανή θα έχω κάνει 5 χοριακές!!!!

δεν ηξερα πως οι νοσοκομειακοι εχουν το δικαιωμα να εχουν ιδιωτικο ιατρειο και την επομενη εβδομαδα που θα πας παλι 80?θα πληρωσεις??τελοσπαντων δεν ειναι το θεμα αυτο ολα καλα να πανε κι ας πληρωσεις....η χθεσινη χοριακη σου ειναι φυσιολογικη για την εβδομαδα που εισαι απλα μου εκανε εντυπωση που δεν τον ενδιεφεραν οι πρωτες χοριακες οι οποιες ηταν αρκετα ψηλες γιατι τις εκανες και πολυ νωρις απ οσο θυμαμαι δεν αφησες να περασουν αρκετες μερες καθυστερησης..και εχθες τι ηταν αυτο που τον προβληματισε οτι δεν ακουσε καρδια???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω εχω μαστερ στις χοριακες....ενα θα σου πω οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη ξενικησα με 54 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο...ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να μιλαμε για εγκυμοσυνη ή για βιοχημικη οποτε σημερα αυριο θα αδιαθετησεις...ευτηχως ευτηχως πρωτη φορα στην ζωη μου ειχα το αποτελεσμα που ηθελα τοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!δυστηχως μια οχι καλη αυξηση *κατω απο 70% της β χοριακης δειχνει οτι κατι δεν παει καλα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα μια β χοριακη τρεληηηηη εντελως εγω κραταγα ελπιδες αλλα ο γιατρος μου τις εκοψε ΓΡΗΓΟΡΑ!...καταλαβαινεις οτι δεν μιλαμε για τις δικες σου κ ολα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!να σε ρωτησω κ κατι τελευταιο ποτε ειχες τελευταια περιοδο....

Z29ap2.png

margi μου δεν εχω λογια,ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της....

κοριτσια εχω θεμα.ο μπαμπας μου οπως σας εχω ξαναπει ειναι αρρωστος,και σημερα εκανε μια εξεταση με ραδιενεργεια. βρεθηκε λοιπο καποιος και μου ειπε οτι δεν πρπει να πηγαιω κοντα του και να εχουμε επαφες γφιατι η ραδιενεργεια μπορει α επηρεασει το μωρο. εμεα οχι αλλα μπορει α επηρεασει το μωρο μεσα στη κοιλια;

δυστυχως πηρα τηλ τηλ τη μαμα μου αλλα ακρη δεν μπορεσα να βρω,και επειδη δεν θελω να την φερω σε δυσκολη θεση με ερωτησεις που μπορει α ειναι γελοιες αν καποια ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω

εμάς όταν είχε κάνει ο θείος μου δεν πηγαίναμε για λίγες μέρες..ούτε φυσικά η αδελφή μ που ήταν έγκυος αλλά ούτε τα μωρά..όμως είχαμε ρωτήσει το γιατρό του και εκείνος μας είπε..νομίζω ότι έχει ραδιενέργεια που πειράζει και που δεν πειράζει..αν μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό μόνο αυτός ξέρει

περαστικά στο μπαμπα σου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...