Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

http://www.premaman-eshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1055

Για να μην το βλέπετε στον ύπνο σας:tongue:

Αυτό δεν είναι;

ρε τους αλητες απο αμερικη κανει 30 ευρω!!!!!! καλυτερα να πληρωσεις τελωνειο!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!με εχουν ξυπνησει απο τις 9 χτυπουσε το σταθερο και ηταν λαθος:evil::evil:αυτο θυμηθητε το οταν γεννησω να μου το λετε οτι με ξυπνουσαν στις 9 και νευριαζα κιολας:shock:

Τιγκερ δεν ειχες προετοιμαστει για εξωσωματικη??αν θυμαμαι καλα ειχες παρει και τα φαρμακα??η σπερματεγχυση πως προεκυψε??εγω σου ευχομαι να μην προλαβεις να κανεις ουτε υστεροσκοπιση ουτε εξωσωματικη και τωρα που μιλαμε να εισαι εγκυουλα!!!!οσο για το ριλαξ μετα μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν πουφ στο δωματιο του αλλαδεν ξερω ποσο θα αρεσει στο μωρο να καθεται εκει χωρις να εχει κατι να το απασχολει να τωρα εχουν βγαλει ριλαξ με δονηση αυτο νομιζω θα ειναι πιο ενδιαφερον...ααα και γι αυτο που ρωτησες οχι δεν μπορεις να κανεις στον ιδιο κυκλο με την εξωσωματικη τιποτ αλλο εγω ειχα ρωτησει τον γιατρο να κανω σαλπιγγογραφια και μου ειπε οχι γιατι αλλαζει το ph της μητρας και δεν ειναι καθολου φιλοξενο για τα εμβρυα

Μαργκη συλληπητηρια για την θεια σου!!η γνωμη μου ειναι να μην πας στην κηδεια αρκετα εχεις στεναχωρηθει με τον θανατο της!!!πως σου φανηκε ο γιατρος???του ειπες για την πρωτη χοριακη σου?την τιμη της και ποια μερα του κυκλου την εκανες??σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος!!!!!!

Φρίκη! Άσε κι εμένα με ξύπνησαν μια φορά 9 παρά για κάτι ασφάλειες και συγχύστηκα. Επίσης τα παίρνω πολύ άσχημα όταν παίρνουν μεσημέρι από τράπεζες ή εταιρίες τηλεφωνίας για ενημέρωση και τότε τα ακούνε:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!με εχουν ξυπνησει απο τις 9 χτυπουσε το σταθερο και ηταν λαθος:evil::evil:αυτο θυμηθητε το οταν γεννησω να μου το λετε οτι με ξυπνουσαν στις 9 και νευριαζα κιολας:shock:

Τιγκερ δεν ειχες προετοιμαστει για εξωσωματικη??αν θυμαμαι καλα ειχες παρει και τα φαρμακα??η σπερματεγχυση πως προεκυψε??εγω σου ευχομαι να μην προλαβεις να κανεις ουτε υστεροσκοπιση ουτε εξωσωματικη και τωρα που μιλαμε να εισαι εγκυουλα!!!!οσο για το ριλαξ μετα μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν πουφ στο δωματιο του αλλαδεν ξερω ποσο θα αρεσει στο μωρο να καθεται εκει χωρις να εχει κατι να το απασχολει να τωρα εχουν βγαλει ριλαξ με δονηση αυτο νομιζω θα ειναι πιο ενδιαφερον...ααα και γι αυτο που ρωτησες οχι δεν μπορεις να κανεις στον ιδιο κυκλο με την εξωσωματικη τιποτ αλλο εγω ειχα ρωτησει τον γιατρο να κανω σαλπιγγογραφια και μου ειπε οχι γιατι αλλαζει το ph της μητρας και δεν ειναι καθολου φιλοξενο για τα εμβρυα

Μαργκη συλληπητηρια για την θεια σου!!η γνωμη μου ειναι να μην πας στην κηδεια αρκετα εχεις στεναχωρηθει με τον θανατο της!!!πως σου φανηκε ο γιατρος???του ειπες για την πρωτη χοριακη σου?την τιμη της και ποια μερα του κυκλου την εκανες??σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος!!!!!!

για εξωσωματική ετοιμάζομαι..το Νοέμβριο...!!!

αυτό ήταν για να μην πάει χαμένος ο μήνας!!!:P:p:p

θα ρωτήσω το γιατρό να δω τι θα μου πει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα σε ολες

,μαρτζι μου πολυ χαιρομαι για το μωρακι σου,ολα καλα θα παε στο τελος. στη κηδεια θα ελεγα α μη πας,και πηγαια καλυτερα στα σαρατα ή σε καποιο λλο μνημοσυνο. καλυτερα α ξεκουραζεσαι και να κανεις πραγματα που θα εχεις καλη ψυχολογια. βοηθαε παρα πολυ.

τικερμπελ θα πω τα ιδια και σε σενα,ξεκουρασου και περνα καλα και ισως σε λιγες μερες μας αακοιωσεις και συ τα ευχαριστα.

πολυ ωραιο αυτο το πουφ αλλα ακριβο. εγω λεω οτι μας αρεσει απο το εξωτερικο α καουμε μια μαζικη παραγγελια μηπως κερδισουμε τιπουα ή μας καου καμια εκπτωση.

καλημερα σε ολες

,μαρτζι μου πολυ χαιρομαι για το μωρακι σου,ολα καλα θα παε στο τελος. στη κηδεια θα ελεγα α μη πας,και πηγαια καλυτερα στα σαρατα ή σε καποιο λλο μνημοσυνο. καλυτερα α ξεκουραζεσαι και να κανεις πραγματα που θα εχεις καλη ψυχολογια. βοηθαε παρα πολυ.

τικερμπελ θα πω τα ιδια και σε σενα,ξεκουρασου και περνα καλα και ισως σε λιγες μερες μας αακοιωσεις και συ τα ευχαριστα.

πολυ ωραιο αυτο το πουφ αλλα ακριβο. εγω λεω οτι μας αρεσει απο το εξωτερικο α καουμε μια μαζικη παραγγελια μηπως κερδισουμε τιπουα ή μας καου καμια εκπτωση.

Αγγελικακι συμφωνω απολυτα μαζι σου στο θεμα της παραγγελειας για εκτωση δεν ξερω αν μας κανουν σιγουρα ομως θα γλιτωσουμε τα μεταφορικα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, δεν πήγα τελικά. Σε λίγο είναι η κηδεία. Πήγα το πρωί για συλληπητήρια ( δεν την είχαν βγάλει ακόμη την θεία μου από το νοσοκομείο). Κορίτσια, έφυγε τόσο άδικα. Πήγαινε πολύ καλά. Μάλιστα είχε βγει και στο σπίτι και μέσα σε λίγες ώρες την χάσαμε. Απαρηγόρητοι οι δικοί μου. Τα ξαδέλφια μου και ο θείος μου ράκος. Κι επειδή δεν ήθελα να φύγω, ο άντρας μου το΄είπε με τρόπο στον ξάδελφό μου πως είμαι έγκυος κι εκείνος μες στον πόνο του ήρθε, με πήρε αγκαλιά και μου ψυθίρισε να φύγω γιατί θέλει τουλάχιστον να είναι καλά το ανιψάκι του! Κορίτσια μου, έλιωσα......Να τους δώσει δύναμη ο Θεός να αντέξουν μία τόσο μεγάλη απώλεια! Να αναπαυθεί η θεία μου. Ηταν πολύ καλή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ο Θεός να αναπάυσει την ψυχούλα της και από εκεί που είναι θα προσέχει και εσένα και το μωράκι σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

margi μου δεν εχω λογια,ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της....

κοριτσια εχω θεμα.ο μπαμπας μου οπως σας εχω ξαναπει ειναι αρρωστος,και σημερα εκανε μια εξεταση με ραδιενεργεια. βρεθηκε λοιπο καποιος και μου ειπε οτι δεν πρπει να πηγαιω κοντα του και να εχουμε επαφες γφιατι η ραδιενεργεια μπορει α επηρεασει το μωρο. εμεα οχι αλλα μπορει α επηρεασει το μωρο μεσα στη κοιλια;

δυστυχως πηρα τηλ τηλ τη μαμα μου αλλα ακρη δεν μπορεσα να βρω,και επειδη δεν θελω να την φερω σε δυσκολη θεση με ερωτησεις που μπορει α ειναι γελοιες αν καποια ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω

Κορίτσια, δεν πήγα τελικά. Σε λίγο είναι η κηδεία. Πήγα το πρωί για συλληπητήρια ( δεν την είχαν βγάλει ακόμη την θεία μου από το νοσοκομείο). Κορίτσια, έφυγε τόσο άδικα. Πήγαινε πολύ καλά. Μάλιστα είχε βγει και στο σπίτι και μέσα σε λίγες ώρες την χάσαμε. Απαρηγόρητοι οι δικοί μου. Τα ξαδέλφια μου και ο θείος μου ράκος. Κι επειδή δεν ήθελα να φύγω, ο άντρας μου το΄είπε με τρόπο στον ξάδελφό μου πως είμαι έγκυος κι εκείνος μες στον πόνο του ήρθε, με πήρε αγκαλιά και μου ψυθίρισε να φύγω γιατί θέλει τουλάχιστον να είναι καλά το ανιψάκι του! Κορίτσια μου, έλιωσα......Να τους δώσει δύναμη ο Θεός να αντέξουν μία τόσο μεγάλη απώλεια! Να αναπαυθεί η θεία μου. Ηταν πολύ καλή!

ολα θα περασουν...ειναι δυσκολα σε καταλαβαινω αλλα ο χρονος κανει καλη δουλεια κ επειδη σιγουρα η θεια σου το θελει πολυ αυτο το ανηψακι καλα εκανες κ δεν πηγες...ο ΘΕΟΣ ας την αναπαυσει..κ εσεις να την σκεφτεστε παντα...

Z29ap2.png

margi μου δεν εχω λογια,ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της....

κοριτσια εχω θεμα.ο μπαμπας μου οπως σας εχω ξαναπει ειναι αρρωστος,και σημερα εκανε μια εξεταση με ραδιενεργεια. βρεθηκε λοιπο καποιος και μου ειπε οτι δεν πρπει να πηγαιω κοντα του και να εχουμε επαφες γφιατι η ραδιενεργεια μπορει α επηρεασει το μωρο. εμεα οχι αλλα μπορει α επηρεασει το μωρο μεσα στη κοιλια;

δυστυχως πηρα τηλ τηλ τη μαμα μου αλλα ακρη δεν μπορεσα να βρω,και επειδη δεν θελω να την φερω σε δυσκολη θεση με ερωτησεις που μπορει α ειναι γελοιες αν καποια ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω

αν εχει παρει ραδιενεργεια κ οχι ακτονοβολια ΣΙΓΟΥΡΑ για καποιες ωρες-μερες αναλογα με την ποσοτητα δεν πρεπει να ερχεσαι σε επαφη....αν παλι εχετε μικρα παιδια που μπορει να επισκεφτουν τον πατερα σου μετα καλο θα ειναι να μην επισκεφτουν εσενα...τελος αν η μητερα σου ηταν μαζι του ολη μερα κ παλι μην ερθετε σε επαφη...πηρε ιωδιο μηπως??ξερεις?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την συμπαρασταση!

Είμαι μόνη μου στο σπίτι και κάθισα να διαβάσω όσα γρ'αψατε για να ενημερωθώ. Τινκερμπελ, έυχομαι πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Ντεπάκι, επιτέλους θα ηρεμήσεις. Είδες που η φύση προνοεί τελικά; Να προσέχεις τα διδυμάκια σου και καιρός πια να αλλάξεις τικεράκι. Εχουμε δύο κυρία μου όχι ένα! Ελεος!

Πέπσι μου, δεν σου απάντησα γιατί το κινητό το είχα σπίτι. Μετά που γυρίσαμε και το είδα είπα να απαντήσω σε όλες σας. Εννοείται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγηθώ. Το ενδιαφέρον σας θα παρεξηγούσα; Με τίποτα. Καλά έκανες και με αναζήτησες, γιατί ήμουν τόσο χάλια που δεν είχα σκοπό ούτε εκείνη την ώρα να μπω.

Τώρα, για μένα....τι να σας πω βρε κορίτσια μου. Σαν χελώνα πάω και δεν λέω να ηρεμήσω. Είδαμε σακο κι αυτό είναι βασικό αφού ξέφυγα από τον κινδυνο του άλλου....Λίγο προβληματιμένος όμως φάνηκε ο γιατρός. Και τι με έβαλε να κάνω 2 χοριακές; Ξέρετε τι άγχος έχω για αυριο;;;;Αμαν, πότε θα απολαύσω κι εγώ λίγο το μικρό μου σποράκι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ιοαννα ξερω μονο για την ραδιενεργεια,για ιωδιο δεν ξερω.

δε ξερω τι να κανω,η μαμα μου ειναι μαζι του,αλλα μικρα παιδια δε εχουμε. δεν ξερω τι ποσοτητα πηρε, προσπαθησα α μιλησω με τη μαμα μουτ αλλα και αυτη ω ρες ωρες δε ξερω γιατι δε μπορουμε α συνενοηθουμε,απο κειη την ωρα που μιλησα μαζι της καθομαι και κλαιω. το ξερω οτι εχουν και εκεινοι την αγωια τους αλλα θα ηθελα να ξερω....

αγγελικακι γιατι δεν ρωτας τον γιατρο σου???αυτα ειναι σοβαρα πραγματα...μην το διακινδυνευεις...και στην αναγκη πες το μονο στην μαμα σου για να δικαιολογει την σταση σου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαργκη μου ειναι δυσκολο ειδικα στην αρχη και οντως πολυ αδικο και πως να μην ειναι απαρηγορητοι αν δεν ηταν αρρωστη και οι γυρω της δεν ηταν προετοιμασμενοι γι αυτο που συνεβει!!!ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχουλα της!!οσο για σενα μην στεναχωριεσαι το μονο που κανεις ειναι κακο σε σενα και στο μωρακι σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...