Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια, συγγνώμη που σας έκανα και ανησυχήσατε! Συνέβησαν κάποια δυσάρεστα γεγονότα που με εμπόδισαν να μπω. Τρίτη μεσημέρι έμαθα για μια θεία μου πολύ νέα σε ηλικία ότι μετά από χειρουργείο που είχε κάνει, υπήρξαν επιπλοκές και μπήκε στην εντατική! Σήμερα δυστυχώς έφυγε από κοντά μας......Η απώλειά μας είναι πολύ μεγάλη και ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Αφήνει πίσω τον θείο μου και τα ξαδέλφια μου.......Μέχρι τώρα ήμασταν εκεί.....Το τελευταίο της ταξίδι είναι αύριο και απλά δεν έχω λόγια........

Δεν θα έμπαινα ούτε τώρα, αλλά το μήν της pepsi με έκανε να καταλάβω πως κι εσείς αγωνιάτε για μένα. Λοιπόν πήγα για υπέρηχο και ευτυχώς είναι ενδομήτριο! Ο φόβος του εξω απο δω έφυγε οριστικά. Ο σάκος μας όμως είναι μικρούλης ακόμη και γιαυτό ο γιατρός θεωρεί πως δεν αντιστοιχεί με τις εβδομάδες και προκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Είπε να κάνω ακόμη δύο χοριακές, μία σήμερα και μία την Παρασκευή. Η σημερινή ήταν κοντά στις 8900 και θα δούμε την Παρασκευή τι θα έχει γίνει .Θέλει να δει αν η τιμή της χοριακής αντιστοιχεί στο μέγεθος του σάκου και θα με ξαναδεί την Τετάρτη. Είπε πως μέχρι να ακούσουμε καρδούλα θα είμαστε αισιόδοξα συγκρατημένοι. Η σημερινή χοριακή του φάνηκε καλή! Κορίτσια, έχουμε δρόμο ακόμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Είμαι στενοχωρημένη για την θεία μου. Δεν ξέρω τι να κάνω αύριο. Ηταν πολύ κοντινός άνθρωπος και ήθελα τόσο να της πω πως είμαι έγκυος! Η μάνα μου λέει να μην πάω.....Εγώ δεν ξέρω......Για την εγκυμοσύνη δεν ξέρει κανείς ακόμη τίποτα......

τέλεια τα νέα από το μωράκι σου είδες??μην μου αγχώνεσαι!!!

κοριτσάκια τι κάνετε??

τα φιλία μου σε όλες...!!!

να σας πω ότι βλέπω ακόμη και στον ύπνο μου το βασιλικό ριλάξ??!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο να ερθει συντομα το μωρακι σου!!!η λαμπαροσκοπιση ειναι χειρουργειο γινεται με 2 η 4 τρυπες κοιλιακα ενω η υστεροσκοπιση γινεται κολπικα!!

ντέπα μου, καλημέρα??σοβαρά είναι 2 διαφορετικά πράγματα??χειρουργείο νόμιζα ότι ήταν και τα 2..

με την υστεροσκόπηση πάλι τα βλέπω όλα σωστά??

πρέπει να τη κάνω συγκεκριμένη μέρα του κύκλου??

αν όντως δεν υπάρχει τίποτα θα μπορώ να κάνω εξωσωματική τον επόμενο μήνα??

έχει μέρες να μπω..να σας πω ότι τη δεύτερα έκανα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..

έμεινα σπίτι λίγες μέρες και τώρα ήρθα δουλεία

1533345xcnw09g7xt.gif

ντέπα μου, καλημέρα??σοβαρά είναι 2 διαφορετικά πράγματα??χειρουργείο νόμιζα ότι ήταν και τα 2..

έχει μέρες να μπω..να σας πω ότι τη δεύτερα έκανα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..

Εύχομαι στη κοιλίτσα σου να έχει δέσει το σποράκι και να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο ;););););) !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Me το καλό κορίτσι μου εύχομαι σύντομα να κρατάς μια μεγάλη χοριακή στα χέρια σου! Σε καμια δεκαριά μέρες θα ξέρουμε:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια, συγγνώμη που σας έκανα και ανησυχήσατε! Συνέβησαν κάποια δυσάρεστα γεγονότα που με εμπόδισαν να μπω. Τρίτη μεσημέρι έμαθα για μια θεία μου πολύ νέα σε ηλικία ότι μετά από χειρουργείο που είχε κάνει, υπήρξαν επιπλοκές και μπήκε στην εντατική! Σήμερα δυστυχώς έφυγε από κοντά μας......Η απώλειά μας είναι πολύ μεγάλη και ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Αφήνει πίσω τον θείο μου και τα ξαδέλφια μου.......Μέχρι τώρα ήμασταν εκεί.....Το τελευταίο της ταξίδι είναι αύριο και απλά δεν έχω λόγια........

Δεν θα έμπαινα ούτε τώρα, αλλά το μήν της pepsi με έκανε να καταλάβω πως κι εσείς αγωνιάτε για μένα. Λοιπόν πήγα για υπέρηχο και ευτυχώς είναι ενδομήτριο! Ο φόβος του εξω απο δω έφυγε οριστικά. Ο σάκος μας όμως είναι μικρούλης ακόμη και γιαυτό ο γιατρός θεωρεί πως δεν αντιστοιχεί με τις εβδομάδες και προκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Είπε να κάνω ακόμη δύο χοριακές, μία σήμερα και μία την Παρασκευή. Η σημερινή ήταν κοντά στις 8900 και θα δούμε την Παρασκευή τι θα έχει γίνει .Θέλει να δει αν η τιμή της χοριακής αντιστοιχεί στο μέγεθος του σάκου και θα με ξαναδεί την Τετάρτη. Είπε πως μέχρι να ακούσουμε καρδούλα θα είμαστε αισιόδοξα συγκρατημένοι. Η σημερινή χοριακή του φάνηκε καλή! Κορίτσια, έχουμε δρόμο ακόμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Είμαι στενοχωρημένη για την θεία μου. Δεν ξέρω τι να κάνω αύριο. Ηταν πολύ κοντινός άνθρωπος και ήθελα τόσο να της πω πως είμαι έγκυος! Η μάνα μου λέει να μην πάω.....Εγώ δεν ξέρω......Για την εγκυμοσύνη δεν ξέρει κανείς ακόμη τίποτα......

Margi συλληπητηρια για την θεια σου...θυμαμαι που λεγαμε αν θα πας νοσοκομειο να την δεις την προηγουμενη εβδομαδα ή όχι...πολύ κριμα που έγινε ολο αυτο. Ο Θεός να την αναπάυσει.

Απο την άλλη τα νεα σου ειναι φανταστικά!!!δεν ειχα ουτε μια αμφιβολια οτι θα ειναι ενδομητριο και την ιδια αισιοδοξια εχω οτι ολα θα πανε τελεια...οι χοριακες σου ανεβαινουν, αυτο έχει σημασια...στην άλλη την γιατρο μην ξαναπας, δεν την χωνεψα καθολου!!!

όσον αφορα την κηδεια ίσως μια συμβουλή του γυναικολογου σου θα ηταν το πιο σωστο...όπως και να χει θα φορτιστεις με το όλο κλιμα. αν θες πηγαινε στην εκκλησια για 10' όπως και το λιλιτακι...

τέλεια τα νέα από το μωράκι σου είδες??μην μου αγχώνεσαι!!!

κοριτσάκια τι κάνετε??

τα φιλία μου σε όλες...!!!

να σας πω ότι βλέπω ακόμη και στον ύπνο μου το βασιλικό ριλάξ??!!!

αχχαχχα τινκερμπελ άσε άσε....αυτο λεγαμε και με το αγγελικάκι...

η υστεροσκοπιση η διαγνωστική ειναι εξεταση η επεμβατική ειναι μικροεπεμβαση...στην δευτερη φτανεις εφοσον σου βρουν κατι. Η πρώτη ειναι ακριβώς σαν κωλονοσκοπιση απλά γινεται μεσα στην μητρα και οχι στο εντερο...την υστεροσκοπιση την κανεις τις 10 πρωτες μερες του κυκλου για να ειναι λεπτο το ενδομητριο και να μπορει να δει ο γιατρος καλα...οποτε μολις σου τελειωσει η περιοδος πηγαινεις για την επεμβασουλα.

στην περιπτωση που δεν εχεις τιποτα δεν ξερω στην περιπτωση μου περιμενα εναν κυκλο χωρις επαφες, θαλασσα επειδή ηταν και καλοκαιρι και μετα όλα κανονικά...

οτι θες ρωτας.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Me το καλό κορίτσι μου εύχομαι σύντομα να κρατάς μια μεγάλη χοριακή στα χέρια σου! Σε καμια δεκαριά μέρες θα ξέρουμε:P
Εύχομαι στη κοιλίτσα σου να έχει δέσει το σποράκι και να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο ;););););) !!!

ευχαριστώ κορίτσια!!μακάρι..:P

1533345xcnw09g7xt.gif

αχχαχχα τινκερμπελ άσε άσε....αυτο λεγαμε και με το αγγελικάκι...

μιλάμε μεγάλο κόλλημα..χθες είδα ότι είχα το μπεμπε μέσα και με ρωτούσαν στη γειτονία που βρήκα αυτό το ρηλαξ..και ακόμη δεν είμαι καν έγκυος...

η υστεροσκοπιση η διαγνωστική ειναι εξεταση η επεμβατική ειναι μικροεπεμβαση...στην δευτερη φτανεις εφοσον σου βρουν κατι. Η πρώτη ειναι ακριβώς σαν κωλονοσκοπιση απλά γινεται μεσα στην μητρα και οχι στο εντερο...την υστεροσκοπιση την κανεις τις 10 πρωτες μερες του κυκλου για να ειναι λεπτο το ενδομητριο και να μπορει να δει ο γιατρος καλα...οποτε μολις σου τελειωσει η περιοδος πηγαινεις για την επεμβασουλα.

στην περιπτωση που δεν εχεις τιποτα δεν ξερω στην περιπτωση μου περιμενα εναν κυκλο χωρις επαφες, θαλασσα επειδή ηταν και καλοκαιρι και μετα όλα κανονικά...

οτι θες ρωτας.

θα ρωτήσω και το γιατρό μου να μου πει, αν και εκείνος θεωρεί ότι δεν χρειάζεται..

το μήνα που θα το κάνω σίγουρα όχι..και μόνο στη περίπτωση που δεν φανεί κάτι θέλω να κάνω εξωσωματική τον επόμενο μήνα..αν έχω κάτι θα καθυστερήσω την εξωσωματική...

1533345xcnw09g7xt.gif

http://www.premaman-eshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1055

Για να μην το βλέπετε στον ύπνο σας:tongue:

Αυτό δεν είναι;

ακριβούτσικο είναι...να το κοιτάξουμε και από άλλου..γιατί το άλλο το ριλαξ είναι πολύ βολικό..που κουνιέται..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Η Μαριούλα θα πάει σήμερα λέει να ζητήσει το στικάκι της....χιχιχιχι δέν αντέχει χωρίς εμάς...... :-)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ακριβούτσικο είναι...να το κοιτάξουμε και από άλλου..γιατί το άλλο το ριλαξ είναι πολύ βολικό..που κουνιέται..

Τουλάχιστον τώρα θα σταματήσετε να το βλέπετε στον ύπνο σας:tongue: Είναι όντως ακριβό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Η Μαριούλα θα πάει σήμερα λέει να ζητήσει το στικάκι της....χιχιχιχι δέν αντέχει χωρίς εμάς...... :-)

Και πολύ καλά θα κάνει ούτε εμείς αντέχουμε χωρίς τη Μαριούλα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Aντε ρε κορίτσι μας κρατας σε αγωνια....Από χθες μπηκα αμετρητες φορες να δω τα νεα σου!!! Χαιρομαι που ειναι όλα καλά!!!! Μην ανησυχείς πολλες φορες συμβαινει να μην συμφωνει το μεγεθος τους σακου με τις γονιμες μερες!! Και στο aggelikaki κατι παρομοιο ειχε γίνει στην αρχή!!! Δεν σου ειπα ότι μετά τις 7000 μοναδες θα δεις σακό?

Οσο για την θεια σου.....τι να πω? Εγώ λέω να μην πας για να μην διακυνδυνευσεις αυτο που με τοσο κοπο πας να αποκτησεις!! Στο ιδιο διλημμα ημουν κι εγω πριν 1 μηνα περιπου όταν εφυγε ένας καλος μας φίλος. Αλλα δεν πηγα. Δεν με αφησαν φυσικά να παω και δεν επεμενα απο καποιο σημειο και μετα γιατί αν συνεβαινε κατι δεν θα το συγχωρουσα στο εαυτο μου!!!

Προχθες που εμαθα για το μωρο της φιλης μου ότι ειναι ετοιμοθανατο ημουν τοσο χαλια που οταν πήγα στον γιατρο ειχα συσπαση στη μητρα!!!! Επηρρεαζει η ψυχολογια μας την μητρα και το μωρο, εγώ τουλαχιστον το επιβεβαιωσα!!!!

Πήγαινε στα σαραντα που θα εχει περασει καιρος, οι συγγενεις θα καταλαβουν όταν τους εξηγήσεις.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!με εχουν ξυπνησει απο τις 9 χτυπουσε το σταθερο και ηταν λαθος:evil::evil:αυτο θυμηθητε το οταν γεννησω να μου το λετε οτι με ξυπνουσαν στις 9 και νευριαζα κιολας:shock:

Τιγκερ δεν ειχες προετοιμαστει για εξωσωματικη??αν θυμαμαι καλα ειχες παρει και τα φαρμακα??η σπερματεγχυση πως προεκυψε??εγω σου ευχομαι να μην προλαβεις να κανεις ουτε υστεροσκοπιση ουτε εξωσωματικη και τωρα που μιλαμε να εισαι εγκυουλα!!!!οσο για το ριλαξ μετα μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν πουφ στο δωματιο του αλλαδεν ξερω ποσο θα αρεσει στο μωρο να καθεται εκει χωρις να εχει κατι να το απασχολει να τωρα εχουν βγαλει ριλαξ με δονηση αυτο νομιζω θα ειναι πιο ενδιαφερον...ααα και γι αυτο που ρωτησες οχι δεν μπορεις να κανεις στον ιδιο κυκλο με την εξωσωματικη τιποτ αλλο εγω ειχα ρωτησει τον γιατρο να κανω σαλπιγγογραφια και μου ειπε οχι γιατι αλλαζει το ph της μητρας και δεν ειναι καθολου φιλοξενο για τα εμβρυα

Μαργκη συλληπητηρια για την θεια σου!!η γνωμη μου ειναι να μην πας στην κηδεια αρκετα εχεις στεναχωρηθει με τον θανατο της!!!πως σου φανηκε ο γιατρος???του ειπες για την πρωτη χοριακη σου?την τιμη της και ποια μερα του κυκλου την εκανες??σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...