Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εχω την εντυπωση οτι και η λαπαροσκοπηση αυτο κανει,χωρις να ειμαι σιγουρη..παντως διαβαζα γιαυτη στο ιντερνετ και ειχα τρομαξει γιατι ειναι ολικη αναισθησια..

ελα μου ντε?και εγω απορησα που δεν ηθελε ορμονολογικο ακομα και ο θυροειδης οπως ειπες και εσυ μπορει να ηταν πειραγμενος,γιαυτο πηρα πρωτοβουλια και τις εκανα μονη μου με τον ενδοκρινολογο και φυσικα δεν ξαναπαω στον ιδιο γιατρο

καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο να ερθει συντομα το μωρακι σου!!!η λαμπαροσκοπιση ειναι χειρουργειο γινεται με 2 η 4 τρυπες κοιλιακα ενω η υστεροσκοπιση γινεται κολπικα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω την εντυπωση οτι και η λαπαροσκοπηση αυτο κανει,χωρις να ειμαι σιγουρη..παντως διαβαζα γιαυτη στο ιντερνετ και ειχα τρομαξει γιατι ειναι ολικη αναισθησια..

ελα μου ντε?και εγω απορησα που δεν ηθελε ορμονολογικο ακομα και ο θυροειδης οπως ειπες και εσυ μπορει να ηταν πειραγμενος,γιαυτο πηρα πρωτοβουλια και τις εκανα μονη μου με τον ενδοκρινολογο και φυσικα δεν ξαναπαω στον ιδιο γιατρο

παντως εγω στην υστεροσκοπηση πηρα αναισθησια μαλλον μεθη αλλα σιγουρα κοιμομουν!!

Z29ap2.png

καλησπερα κ απο μενα!!!ολα με το καλο σου ευχομαι!!!

επειδη εχω κανει κ σαλπιγγογραφια κ υστεροσκοπηση ειναι δυστηχως δυο διαφορετικες εξετασεις...η σαλπιγγογραφια δειχνει οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα στις σαλπιγγες κ ειναι διαβατες κ ετσι μπορει το σπερμα να συναντηθει με το ωαριο κ η υστεροσκοπηση αφορα καθαρα την μητρα..επειδη ομως κ εμενα ο γιατρος μου με πηγαινε κατ ευθειαν για εξωσωματικη εχω να σου πω να δοκιμασεις ενα απο τα δυο χαπια αυτα που σου προτεινε η κ cherry.σε ενα μηνα μπορεις να βγαλεις πολλα αυγα εγω εκανα υπερηχο βλεπαμε το μηκος τον αυγων κ μου εκανε μια ενεση στην κοιλια για να μεγαλωσουν κ αλλο!!! μην μπεις στην διαδικασια της εξωσωματικης για τους γιατρους ειναι η ευκολη λυση αν δεν το εγκρινει ο δικος σου καλυτερα αλλαξε γιατρο!

σε ευχαριστω για την απαντηση!μου κακοφανηκε που μου ειπε απο την αρχη εξωσωματικη αφου υπαρχουν και αλλες λυσεις οπως πχ το σεπραφαρ η και η σπερματεγχυση!θα τα συζητησω ολα με το γιατρο στην Αθηνα,εχω κλεισει ραντεβου με το Χασιακο,λενε οτι ειναι παρα πολυ καλος να δουμε τι θα μας πει και αυτος :)

καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο να ερθει συντομα το μωρακι σου!!!η λαμπαροσκοπιση ειναι χειρουργειο γινεται με 2 η 4 τρυπες κοιλιακα ενω η υστεροσκοπιση γινεται κολπικα!!

σε ευχαριστω :D

βασικα φοβαμαι να κανω λαπαροσκοπηση,αν η υστεροσκοπηση ειναι πιο απλη δεν εχω προβλημα να την κανω!

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ για τις απαντησεις σας!παω να ξαπλωσω γιατι ημουν ολη μερα στο νοσοκομειο και αυριο παλι το ιδιο,μπηκε ο πατερας μου επειγοντως σημερα για να βαλει βηματοδοτη!

θα μπω παλι αυριο να δω τα νεακια σας!!! φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες σας :D :D

Διαφημίσεις

μαρακι φυσικα και υπαρχουν κι αλλες επιλογες...ειδικα οταν όλα ειναι τελεια!!!μα εγω και εξωσωματικη να εκανα παλι θα αποτυχενε οσο ειχα πολυποδα και να σου πω την αληθεια Δοξαζω τον Θεό που δεν εμεινα για να αποβαλλω οπως γινεται συνηθως οταν εχεις πολυποδες γιαιτ δεν μπορει να εμφυτευθει σωστα το εμβρυο...εμενα η δικια μου παντως την οποια εμπιστευομαι απολυτα...μου ειχε αναφερει τα χαπια αλλά εφοσον δουμε πρωτα τι γινεται μεσα στην μητρα...αλλιως ειναι δωρο αδωρον...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κορίτσια, συγγνώμη που σας έκανα και ανησυχήσατε! Συνέβησαν κάποια δυσάρεστα γεγονότα που με εμπόδισαν να μπω. Τρίτη μεσημέρι έμαθα για μια θεία μου πολύ νέα σε ηλικία ότι μετά από χειρουργείο που είχε κάνει, υπήρξαν επιπλοκές και μπήκε στην εντατική! Σήμερα δυστυχώς έφυγε από κοντά μας......Η απώλειά μας είναι πολύ μεγάλη και ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Αφήνει πίσω τον θείο μου και τα ξαδέλφια μου.......Μέχρι τώρα ήμασταν εκεί.....Το τελευταίο της ταξίδι είναι αύριο και απλά δεν έχω λόγια........

Δεν θα έμπαινα ούτε τώρα, αλλά το μήν της pepsi με έκανε να καταλάβω πως κι εσείς αγωνιάτε για μένα. Λοιπόν πήγα για υπέρηχο και ευτυχώς είναι ενδομήτριο! Ο φόβος του εξω απο δω έφυγε οριστικά. Ο σάκος μας όμως είναι μικρούλης ακόμη και γιαυτό ο γιατρός θεωρεί πως δεν αντιστοιχεί με τις εβδομάδες και προκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Είπε να κάνω ακόμη δύο χοριακές, μία σήμερα και μία την Παρασκευή. Η σημερινή ήταν κοντά στις 8900 και θα δούμε την Παρασκευή τι θα έχει γίνει .Θέλει να δει αν η τιμή της χοριακής αντιστοιχεί στο μέγεθος του σάκου και θα με ξαναδεί την Τετάρτη. Είπε πως μέχρι να ακούσουμε καρδούλα θα είμαστε αισιόδοξα συγκρατημένοι. Η σημερινή χοριακή του φάνηκε καλή! Κορίτσια, έχουμε δρόμο ακόμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Είμαι στενοχωρημένη για την θεία μου. Δεν ξέρω τι να κάνω αύριο. Ηταν πολύ κοντινός άνθρωπος και ήθελα τόσο να της πω πως είμαι έγκυος! Η μάνα μου λέει να μην πάω.....Εγώ δεν ξέρω......Για την εγκυμοσύνη δεν ξέρει κανείς ακόμη τίποτα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια, συγγνώμη που σας έκανα και ανησυχήσατε! Συνέβησαν κάποια δυσάρεστα γεγονότα που με εμπόδισαν να μπω. Τρίτη μεσημέρι έμαθα για μια θεία μου πολύ νέα σε ηλικία ότι μετά από χειρουργείο που είχε κάνει, υπήρξαν επιπλοκές και μπήκε στην εντατική! Σήμερα δυστυχώς έφυγε από κοντά μας......Η απώλειά μας είναι πολύ μεγάλη και ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Αφήνει πίσω τον θείο μου και τα ξαδέλφια μου.......Μέχρι τώρα ήμασταν εκεί.....Το τελευταίο της ταξίδι είναι αύριο και απλά δεν έχω λόγια........

Δεν θα έμπαινα ούτε τώρα, αλλά το μήν της pepsi με έκανε να καταλάβω πως κι εσείς αγωνιάτε για μένα. Λοιπόν πήγα για υπέρηχο και ευτυχώς είναι ενδομήτριο! Ο φόβος του εξω απο δω έφυγε οριστικά. Ο σάκος μας όμως είναι μικρούλης ακόμη και γιαυτό ο γιατρός θεωρεί πως δεν αντιστοιχεί με τις εβδομάδες και προκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Είπε να κάνω ακόμη δύο χοριακές, μία σήμερα και μία την Παρασκευή. Η σημερινή ήταν κοντά στις 8900 και θα δούμε την Παρασκευή τι θα έχει γίνει .Θέλει να δει αν η τιμή της χοριακής αντιστοιχεί στο μέγεθος του σάκου και θα με ξαναδεί την Τετάρτη. Είπε πως μέχρι να ακούσουμε καρδούλα θα είμαστε αισιόδοξα συγκρατημένοι. Η σημερινή χοριακή του φάνηκε καλή! Κορίτσια, έχουμε δρόμο ακόμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Είμαι στενοχωρημένη για την θεία μου. Δεν ξέρω τι να κάνω αύριο. Ηταν πολύ κοντινός άνθρωπος και ήθελα τόσο να της πω πως είμαι έγκυος! Η μάνα μου λέει να μην πάω.....Εγώ δεν ξέρω......Για την εγκυμοσύνη δεν ξέρει κανείς ακόμη τίποτα......

πολυ ασχημο κ πολυ γρηγορο αυτο που σας συνεβει!ο ΘΕΟΣ ας την αναπαυσει.θα σου προτεινα κ εγω να μην πας στην κηδεια αυριο γιατι θα κλαψεις πολυ κ ειναι οτι χειροτερο απο οσα μπορεις να κανεις για αυτο το μικρο κ αδημιουργητο πλασματακι που εχεις μεσα σου.να σε ρωτησω κατι σχετικα με την β χοριακη σου ποτε εκανες την προηγουμενη φορα κ ποσο βγηκε!κ παλι συλληπητηρια....:|:-|

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ για τις απαντησεις σας!παω να ξαπλωσω γιατι ημουν ολη μερα στο νοσοκομειο και αυριο παλι το ιδιο,μπηκε ο πατερας μου επειγοντως σημερα για να βαλει βηματοδοτη!

θα μπω παλι αυριο να δω τα νεακια σας!!! φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες σας :D :D

περαστικα να ειναι για τον μπαμπα σου...κ δεν ξερεις καμια φορα τωρα που σου ετυχε αυτο κ τρεχεις μπορει να ξεχαστεις κ να ερθει το μπεμπε...ολα θα γινουν στην ωρα τους....καλο βραδυ σε ολες!

Z29ap2.png

Καλημέρα Μάρτζι μου καλά έκανες και μπήκες συλληπητήρια για τη θεία σου φαντάζομαι πόσο χάλια είσαι όντως αφού τα πράγματα είναι έτσι και με το μωράκι σου ίσως είναι καλύτερα να μην πας στην κηδεία έπειτα για να στο λέει η μητέρα σου που τα πέρασε αυτά κάτι ξέρει μπορείς αν θες να ρωτήσεις και τη γνώμη του γυναικολόγου σου. Τώρα όσο για το σποράκι σου το θετικό είναι πως είναι ενδομήτριο μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε σε αυτό το θέμα κι εμένα όταν είδε το σάκο δεν της άρεσε αλλά δε μου είπε τι ούτε μου είπε κάτι εκείνη την ώρα εγώ απλά κάτι διαισθάνθηκα από τη στάση της αλλά σκέφτηκα ότι είμαι υπερβολική και ότι είναι ιδέα μου αλλά μου το είπε και η ίδια όταν ακούσαμε καρδούλα και είδαμε την αιμορραγία στη μήτρα να όμως που όλα πήγαν καλά και είμαι ήδη στον έβδομο. Υπομονή ως την Τετάρτη και να προσπαθείς να είσαι αισιόδοξη και ήρεμη αν και με αυτό που σας συνέβη ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά να λες στον εαυτό σου πως έχεις ένα μωράκι μέσα σου και να παίρνεις δύναμη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

συλλυπητήρια για τη θεία σου:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κοριτσάκι μου πολλά συγχαρητήρια για το μωράκι σου και Θερμά συλληπητήρια για τη θεία σου πρίν 15 ημέρες έχασα και εγώ έναν αγαημένο θείο δέν πήγα στη κηδεία μονο πέρασα 10 λεπτά από την εκκλησία που τον είχαν του αναψα ένα κεράκι και τον αποχαιρέτησα αλλά πήγα μετά από πολύ σκέψη και με πολύ ψυχραιμία!!!Όλα μέσα στη ζωή είναι ανάμικτα συναισθήματα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσια καλησπερα!!τωρα μπηκα στο θεματακι σας!!

Ειδα οτι εχετε και πολλες εγκυουλες :D :D

Να σας ρωτησω,τι ξερετε γενικα για το σεπραφαρ?σημερα μου ειπε ο ενδοκρινολογος μου μηως να δοκιμασουμε 6 κυκλους με αυτο να δουμε!

Καλώς όρισες στο πολύ γουρλίδικο θεματάκι μας!!!Να είσαι σίγουρη τωρα πού μπήκες εδω σύντομα θα μας πείς και εσύ τα ευχάριστα!!!Για τα σερπαφαρ ένα ξέρω με έχουν κάνει πολύ πολυ ευτυχισμένη είμαι στον 7ο μήνα και περιμένω να αγκαλάσω το πισπιρίγκι μου σε 2 μήνες το πολύ!!!Και φαντάσου ότι έχω κανει τα πάντα στο παρελθόν και προκοπή δέν ειδα...........

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...