Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχαμε βγει προσπαθουσα να μπω απο την καφετερια να διαβασω νεα αλλα δεν τα καταφερα μπαινω σπιτι και τρεχω στον υπολογιστη αλλα δεν βλεπω τιποτα απο την Μαργκη.....Πεπσι μακαρι να σου απαντησει και να ειναι ολα καλα και τα νεα της ευχαριστα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ταξη και ασφαλεια!!!!!

εσύ τώρα έχεις δύο από αυτά που δείχνουν τα σχεδιάκια σου δηλαδή δύο lime το δικό μου είναι μοναχούλι μέσα στην κοιλίτσα μου και βαριέται ενώ εσένα τυχερούλα έχουν παρεούλα και τα λένε:P Αλήθεια πώς είναι να βλέπεις δύο μωρά στον υπέρηχο; Δεν έχω δει ποτέ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εσύ τώρα έχεις δύο από αυτά που δείχνουν τα σχεδιάκια σου δηλαδή δύο lime το δικό μου είναι μοναχούλι μέσα στην κοιλίτσα μου και βαριέται ενώ εσένα τυχερούλα έχουν παρεούλα και τα λένε:P Αλήθεια πώς είναι να βλέπεις δύο μωρά στον υπέρηχο; Δεν έχω δει ποτέ

το ενα ειναι δεξια στην κοιλια μου και το αλλο αριστερα αυτο που ειναι αριστερα κουνιοταν συνεχεια γυριζε συνεχεια θεσεις κουνουσε τα χερακια και τα ποδαρακια το δεξια κοιμοταν και μας ειχε γυρησει την πλατουλα αλλα μεχρι να δουμε το αλλο που εκανε τα ακροβατικα του ξυπνησε κι ευτο γυριζει και βλεπω κατι μυτερο να προεξεχει τι ειναι αυτο γιατρε λεω ειναι μου λεει η μυτη του....εχει λεω το παιδι μου τοσο μεγαλη μυτη??σκεψου λεει οτι το παιδι σου αυτη την στιγμη εχει και τεραστιο κεφαλι εξου και η μυτη...εγω νομισα πως ηταν κατι αλλο....;)αλλα μου ειπε οτι δεν φαινεται ακομα τιποτα σε ενα μηνα μου ειπε θα μαθουμε κατω απο το δεξια μωρακι υπηρχε κι ενα μικρο σακουλακι που ομως δεν ειχε τιποτα μεσα...ηταν αυτο που παλινδρομησε:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

το ενα ειναι δεξια στην κοιλια μου και το αλλο αριστερα αυτο που ειναι αριστερα κουνιοταν συνεχεια γυριζε συνεχεια θεσεις κουνουσε τα χερακια και τα ποδαρακια το δεξια κοιμοταν και μας ειχε γυρησει την πλατουλα αλλα μεχρι να δουμε το αλλο που εκανε τα ακροβατικα του ξυπνησε κι ευτο γυριζει και βλεπω κατι μυτερο να προεξεχει τι ειναι αυτο γιατρε λεω ειναι μου λεει η μυτη του....εχει λεω το παιδι μου τοσο μεγαλη μυτη??σκεψου λεει οτι το παιδι σου αυτη την στιγμη εχει και τεραστιο κεφαλι εξου και η μυτη...εγω νομισα πως ηταν κατι αλλο....;)αλλα μου ειπε οτι δεν φαινεται ακομα τιποτα σε ενα μηνα μου ειπε θα μαθουμε κατω απο το δεξια μωρακι υπηρχε κι ενα μικρο σακουλακι που ομως δεν ειχε τιποτα μεσα...ηταν αυτο που παλινδρομησε:oops:

αχ τα γλυκούλια μου φαντάζομαι τι καλά που θα είναι:tongue: όσο για το μικρούλη που παλινδρόμησε κρίμα αλλά θα είχε πρόβλημα το καημενούλι τουλάχιστον αυτά τα δύο να είναι γερά και να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Τι ευτυχία!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!τωρα μπηκα στο θεματακι σας!!

Ειδα οτι εχετε και πολλες εγκυουλες :D :D

Να σας ρωτησω,τι ξερετε γενικα για το σεπραφαρ?σημερα μου ειπε ο ενδοκρινολογος μου μηως να δοκιμασουμε 6 κυκλους με αυτο να δουμε!

Κοριτσια καλησπερα!!τωρα μπηκα στο θεματακι σας!!

Ειδα οτι εχετε και πολλες εγκυουλες :D :D

Να σας ρωτησω,τι ξερετε γενικα για το σεπραφαρ?σημερα μου ειπε ο ενδοκρινολογος μου μηως να δοκιμασουμε 6 κυκλους με αυτο να δουμε!

καλώς ήρθες! Με το σεπραφαρ όπως και το κλομιφαιν κάνεις περισσότερα και πιο ποιοτικά αυγουλάκια. Παίρνεις κάποιες μέρες του κύκλου όπως θα σε πει ο γιατρός σου και θα σε παρακολουθεί με υπέρηχο ώσπου να είναι ώριμα και ή κάνετε προγραμματισμένες επαφές ή σπερματέγχυση. Εσείς τι θα κάνετε ξέρεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ξέχασα να ρωτήσω με το γυναικολόγο σου το συζητήσατε γιατί είδα ότι σας το πρότεινε ο ενδοκρινολόγος
ναι,ο ενδοκρινολογος το προτινε να το συζητοησουμε και με το γυναικολογο.προσπαθουμε για μωρακι κατι λιγοτερο απο 2 χρονια,εχουμε κανει ολες τις εξετασεις και ειναι ολα μια χαρα.Μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι το σεπραφαρ χρησιμοποιειται κυριως οταν δεν γινεται καλη ωορρυξια πραγμα που δεν ισχυει σε μας,μιας και απο τις εξετασεις φαινεται οτι γινεται πολυ καλη ωορρυξια αλλα ειπε μηπως το δοκιμασουμε για 6 κυκλους.Και αργοτερα να παμε για σερματεγχυση

Διαφημίσεις

μαρια καλησπερα...και γω τα ιδια με σεναα...όλα βγαιναν τελεια και ειχαμε συμφωνησει με την γιατρο μου να κανουμε μια υστεροσκοπιση να δουμε τι γινεται μεσα στην μητρα. Δεν πηρα χαπια ποτε, εκανα την υστεροσκοπιση, βγαλαμε 3 πολυποδες, 1 μεγαλο και 2 μικρους που δεν φανηκαν ουτε στον υπερηχο ουτε στην σαπλιγγογραφια, και εμεινα εγκυος στον ακριβως πρωτο κυκλο και μαλιστα σε μη γονιμες!!!!τωρα ειμαι 10 εβδομαδων. συζητατο.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρια καλησπερα...και γω τα ιδια με σεναα...όλα βγαιναν τελεια και ειχαμε συμφωνησει με την γιατρο μου να κανουμε μια υστεροσκοπιση να δουμε τι γινεται μεσα στην μητρα. Δεν πηρα χαπια ποτε, εκανα την υστεροσκοπιση, βγαλαμε 3 πολυποδες, 1 μεγαλο και 2 μικρους που δεν φανηκαν ουτε στον υπερηχο ουτε στην σαπλιγγογραφια, και εμεινα εγκυος στον ακριβως πρωτο κυκλο και μαλιστα σε μη γονιμες!!!!τωρα ειμαι 10 εβδομαδων. συζητατο.
με το καλο το μωρακι σου!ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

δε φαινοταν τιποτα απο τη σαλπιγγογραφια??

εχω κλεισει ραντεβου σε ενα πολυ καλο γιατρο στην Αθηνα τελος οκτωβρη γιατι ο δικος μου στην πατρα μου ειπε να κανω λαπαροσκοπηση και εξωσωματικη και δεν ηθελε με τιποτα να κανω ορμονολογικο ελεγχο,οποτε πηρα την πρωτοβουλια να τις κανω μονη μου σε συννενοηση με τον ενδοκρινολογο μου.

θα δω τι θα μου προτινει και αυτος στην Αθηνα,ειναι πολυ καλος!

εσυ που εκανες υστεροσκοπηση?ειναι το ιδιο με τη λαπαροσκοπηση?

οχι...η λαπαροσκοπιση ειναι χειρουργικη επεμβαση...(ας με διορθωσουν τα κοριτσια αν κανω λαθος) η υστεροσκοπιση γινεται με αναισθησια και μπαιναι καμερα μεσα στην μητρα...ολη η διαδικασια 20 λεπτα...την ιδια μερα πας και σπιτι σου και εισαι περδικι...

δεν καταλαβαινω γιατι να μην ψαξεις τις ορμονες σου???ενας θυροειδης πχ γιατι να μην υπαρχει???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

οχι...η λαπαροσκοπιση ειναι χειρουργικη επεμβαση...(ας με διορθωσουν τα κοριτσια αν κανω λαθος) η υστεροσκοπιση γινεται με αναισθησια και μπαιναι καμερα μεσα στην μητρα...ολη η διαδικασια 20 λεπτα...την ιδια μερα πας και σπιτι σου και εισαι περδικι...

δεν καταλαβαινω γιατι να μην ψαξεις τις ορμονες σου???ενας θυροειδης πχ γιατι να μην υπαρχει???

εχω την εντυπωση οτι και η λαπαροσκοπηση αυτο κανει,χωρις να ειμαι σιγουρη..παντως διαβαζα γιαυτη στο ιντερνετ και ειχα τρομαξει γιατι ειναι ολικη αναισθησια..

ελα μου ντε?και εγω απορησα που δεν ηθελε ορμονολογικο ακομα και ο θυροειδης οπως ειπες και εσυ μπορει να ηταν πειραγμενος,γιαυτο πηρα πρωτοβουλια και τις εκανα μονη μου με τον ενδοκρινολογο και φυσικα δεν ξαναπαω στον ιδιο γιατρο

με το καλο το μωρακι σου!ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

δε φαινοταν τιποτα απο τη σαλπιγγογραφια??

εχω κλεισει ραντεβου σε ενα πολυ καλο γιατρο στην Αθηνα τελος οκτωβρη γιατι ο δικος μου στην πατρα μου ειπε να κανω λαπαροσκοπηση και εξωσωματικη και δεν ηθελε με τιποτα να κανω ορμονολογικο ελεγχο,οποτε πηρα την πρωτοβουλια να τις κανω μονη μου σε συννενοηση με τον ενδοκρινολογο μου.

θα δω τι θα μου προτινει και αυτος στην Αθηνα,ειναι πολυ καλος!

εσυ που εκανες υστεροσκοπηση?ειναι το ιδιο με τη λαπαροσκοπηση?

καλησπερα κ απο μενα!!!ολα με το καλο σου ευχομαι!!!

επειδη εχω κανει κ σαλπιγγογραφια κ υστεροσκοπηση ειναι δυστηχως δυο διαφορετικες εξετασεις...η σαλπιγγογραφια δειχνει οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα στις σαλπιγγες κ ειναι διαβατες κ ετσι μπορει το σπερμα να συναντηθει με το ωαριο κ η υστεροσκοπηση αφορα καθαρα την μητρα..επειδη ομως κ εμενα ο γιατρος μου με πηγαινε κατ ευθειαν για εξωσωματικη εχω να σου πω να δοκιμασεις ενα απο τα δυο χαπια αυτα που σου προτεινε η κ cherry.σε ενα μηνα μπορεις να βγαλεις πολλα αυγα εγω εκανα υπερηχο βλεπαμε το μηκος τον αυγων κ μου εκανε μια ενεση στην κοιλια για να μεγαλωσουν κ αλλο!!! μην μπεις στην διαδικασια της εξωσωματικης για τους γιατρους ειναι η ευκολη λυση αν δεν το εγκρινει ο δικος σου καλυτερα αλλαξε γιατρο!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...