Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ γω μπηκα να δω κανα νεο αλλά...μπα...μηπως ήταν αργα το ραντεβου της...

Δέν θυμάμαι καθόλου τί ώρα ήταν το ραντεβού.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Πόσο λέτε να περιμένουμε ώσπου να την ψάξουμε; Η Μαριούλα είχε πει ότι θα στείλει το κινητό της σε όλες λέτε να έχει και της Μάρτζι; Ξέρω ότι το έχει και η πεπσι αλλά έτσι κι αλλιώς η Μαριούλα δεν έχει ιντερνετ οπότε ο μόνος τρόπος να μάθει είναι μέσω κινητού λέτε να ξέρει κάτι η μικρή μας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

βασικά δεν θυμάμαι να μας ειπε ώρα...ειχε πει την Τεταρτη...

Τι να πώ ελπίζω, εύχομαι και προσεύχομαι να είναι όλα καλά, να το διασκεδάζει και ας μπεί αύριο να μας πεί τα ευχάριστα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πόσο λέτε να περιμένουμε ώσπου να την ψάξουμε; Η Μαριούλα είχε πει ότι θα στείλει το κινητό της σε όλες λέτε να έχει και της Μάρτζι; Ξέρω ότι το έχει και η πεπσι αλλά έτσι κι αλλιώς η Μαριούλα δεν έχει ιντερνετ οπότε ο μόνος τρόπος να μάθει είναι μέσω κινητού λέτε να ξέρει κάτι η μικρή μας;

Η μικρή περιμένει από εμένα να μάθει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω και αν ειναι σωστο απο την στιγμη που δεν μας εδωσε μονη το τηλ της...βεβαια εσυ το εχεις αλλά για άλλο λογο...δεν ξερω αποφασιστε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

της εστειλα μηνυμα. απλα την ρωταω αν ειναι καλα κ να μπει μεσα να μας γραψει τα νεα της. Ελπιζω να μην παρεξηγηθω

Μπράβο! Ελπίζω εάν δεν μπει τουλάχιστον να απαντήσει σε σένα και κυρίως να είναι όλα καλά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...