Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιλιτακι συμφωνω μαζι σου...η μαρτζι θα μπει να μας τα μπει οταν θα ειναι η ωρα.

πεπσι στις 23 ειπες ανηφοριζεις ε???

ιωάννα απο Γερμανία καλωσήρθες στην παρεα μας!!!αντε με το καλο και το δικο σου μωράκι...δεν μας ειπες ομως ποσο εισαι?

ειμαι 31 χρονων κ 4 μηνως εγκυος;):D

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βγήκα για λίγο με τον αντρούλη μου για κάτι δουλειές τώρα θα φάμε θα τα πούμε μετά...

Ντέπα με έψαχνες βλέπω;)

Να πω κι εγώ το καλώς όρισες στην καινούρια της παρέας και όλα να πάνε καλά για όλες μας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια τωρα γυρισα και γω ειχα παει μια επισκεψη. παλι εχω που και που σουβλιες απο κατω. τι να πω; να ναι τα εντερα; 3 μερες εχω α πω τουαλετα.

ιωαννα καλως ηρθες και με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου.

μαρτζι ολα καλα να παε κοριτσαρα μου.

ντεππα ζηλευω και γω θα εχεις 2 ζουζουακια εσυ....αντε αν ηρεμησεις και συ λιγο και να χαρεις.

ξεχαω τιποτα;

πηγα σημερα μιε επισκεψη που εχου και κει νεογενητο μωρακι και πηραν αυτη την κουνια που ειχε αεβασει καποια απο σας αλλα δεν θυμαμαι πια που ειναι μαζι και αλλαξιερα. απο κοντα ηταν πολυ ωραια

Ντεππα αυτό το μήνυμα που παρέθεσες με τα διδυμάκια σου το είχες γράψει ξανά παλιότερα; Να σου ευχηθώ και δημόσια να σου ζήσουν τα δύο σου παιδάκια να κάνεις τη δευτέρα την αυχενική για να δεις ότι όλα είναι καλά και να ησυχάσεις κι άλλο και ίσως να μάθουμε και τα φύλλα σωστά;

Κορίτσια χθες είδα μια μπανιέρα αλλαξιέρα ξερετε από αυτές με τη βάση στο πρεναταλ στην Καλαμαριά εκεί που είναι το λερόυ μερλίν και ο κωτσόβολος στο εμπορικό και ενώ είναι πολύ ακριβό μαγαζί γενικά τη συγκεκριμένη την είχε προσφορά 49,99 αλλά βρε κορίτσια αξίζει για τόσο λίγο καιρό να πάρω κάτι τέτοιο; πόσο θα τη χρησιμοποιήσω; είμαι σε δίλημμα γιατι δεν ξέρω τι θα κάνω στο θέμα μπάνιο μας άργησαν και τα μαθήματα στον ανώδυνο που ήλπιζα από εκεί να πάρω απαντήσεις τώρα το μάθημα αυτό θα γίνει λογικά αρχές Νοεμβρίου αφού είναι το 6ο και το 5ο είναι στις 24/10 :?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τωρα γυρισα και γω ειχα παει μια επισκεψη. παλι εχω που και που σουβλιες απο κατω. τι να πω; να ναι τα εντερα; 3 μερες εχω α πω τουαλετα.

ντεππα ζηλευω και γω θα εχεις 2 ζουζουακια εσυ....αντε αν ηρεμησεις και συ λιγο και να χαρεις.

ξεχαω τιποτα;

πηγα σημερα μιε επισκεψη που εχου και κει νεογενητο μωρακι και πηραν αυτη την κουνια που ειχε αεβασει καποια απο σας αλλα δεν θυμαμαι πια που ειναι μαζι και αλλαξιερα. απο κοντα ηταν πολυ ωραια

τρεις μέρες είναι αρκετές αν δεν και σήμερα βάλε υποθετάκι ή τηλ το γιατρό σου να σου πει. εμένα μου έλεγε να βάζω υπόθετο και αυτό έκανα όταν παραγινόταν το κακό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ντεππα αυτό το μήνυμα που παρέθεσες με τα διδυμάκια σου το είχες γράψει ξανά παλιότερα; Να σου ευχηθώ και δημόσια να σου ζήσουν τα δύο σου παιδάκια να κάνεις τη δευτέρα την αυχενική για να δεις ότι όλα είναι καλά και να ησυχάσεις κι άλλο και ίσως να μάθουμε και τα φύλλα σωστά;

Κορίτσια χθες είδα μια μπανιέρα αλλαξιέρα ξερετε από αυτές με τη βάση στο πρεναταλ στην Καλαμαριά εκεί που είναι το λερόυ μερλίν και ο κωτσόβολος στο εμπορικό και ενώ είναι πολύ ακριβό μαγαζί γενικά τη συγκεκριμένη την είχε προσφορά 49,99 αλλά βρε κορίτσια αξίζει για τόσο λίγο καιρό να πάρω κάτι τέτοιο; πόσο θα τη χρησιμοποιήσω; είμαι σε δίλημμα γιατι δεν ξέρω τι θα κάνω στο θέμα μπάνιο μας άργησαν και τα μαθήματα στον ανώδυνο που ήλπιζα από εκεί να πάρω απαντήσεις τώρα το μάθημα αυτό θα γίνει λογικά αρχές Νοεμβρίου αφού είναι το 6ο και το 5ο είναι στις 24/10 :?

σημερα το εγραψα το πρωι που γυρησα απ τον γιατρο...δεν με παρακολουθητε νομιζω......!!!!!!!:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ξεχαω τιποτα;

εγω παλι εχω το ακριβως αντιθετο προβλημα με την τουαλετα:rolleyes:τι θα κανω???ουτε σιδηρος με επηρεασε ουτε τιποτα.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Η Μαριουλα μας κορίτσια ειναι πάλι χωρίς internet δάνεισε το στικακι ο άντρας της σε

ένα ξάδερφο του και ξέμεινε η μικρή μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

εχω αντεξει και περισσοτερο,9 μερες παρακαλω. δεν εχω βαλει ποτε υποθετο. πας εγγυημενα; σε ποση ωρα; πρεπει να τον ρωτησω πρωτα; τον εχω πρηξει τις τελευταιες μερες και ντρεπομαι να παρω τηλ

εχω αντεξει και περισσοτερο,9 μερες παρακαλω. δεν εχω βαλει ποτε υποθετο. πας εγγυημενα; σε ποση ωρα; πρεπει να τον ρωτησω πρωτα; τον εχω πρηξει τις τελευταιες μερες και ντρεπομαι να παρω τηλ
Πρώτον να μην ντρέπεσαι για όλα πρέπει να τους ρωτάμε και δεύτερον να μην το αφήνεις εμένα μου έδωσε ένα σιρόπι που ειναι και για μωρά πίνεις 1 ή 2 κουταλιες το βράδυ και το πρωί πας εύκολα και εγώ το άφηνα και έβγαλα αιμοραιδα το σιρόπι το λένε Ντουφαλακ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...