Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!σημερα σηκωθηκα νωρις λογω γιατρου...εχθες δεν με επιασαν καθολου καουρες και περασα μια ησυχη νυχτα ξυπνησα καποια στιγμη γιατι πεινουσα αλλα ξανακοιμηθηκα η Μαργκι σημερα παει γιατρο...αντε να δουμε τι θα μας πει γιατι εχθες νομιζω δεν μπηκε καθολου.

Μαρμιν πολυ καλα κανεις και πας σε αυτα τα μαθηματα θα μαθεις αρκετα και σημαντικα πραγματα στο πρωτο τριμηνο συμβαινουν πολλες αποβολες λογω του οτι δεν εχει δημιουργηθει ο πλακουντας και το μωρο τρεφεται και ''πιανεται'' απο το ενδομητριο γι αυτο ο γιατρος μας δινει προγεστερονη για να κραταει παχυ το εδομητριο μεχρι να ολοκληρωθει ο πλακουντας.

οσο για τα βλαστοκυταρα κι εγω ξερω περιπτωση που κρατησαν απο το μικροτερο παιδακι σε ιδιωτικη εταιρια φυλλαξης στην Αγγλια μετα απο 3 χρονια περιπου αρρωστησε το μεγαλυτερο παιδακι της οικογενειας απο λευχαιμια το πηγαν στο εξωτερικο ζητησαν απο την εταιρια τα βλαστοκυταρα απο το μικροτερο αδερφακι και δεν τα πηραν ποτε...τους ειπαν οτι κατα την αποψυξη καταστραφηκαν τωρα ποσο αληθευει αυτο??????????η μηπως δοθηκαν για καποια ερευνα??η??η??η???κανεις δεν ξερει παντως οι ανθρωποι βλαστοκυταρα δεν πηραν ποτε στα χερια τους!!!

στα νεα μου τωρα πηγα οπως σας ειχα πει για να μου παρει δειγμα για καλλιεργεια του λεω δεν κανουμε και εναν υπερυχο αφου μου λεει θα πας στον γιατρο σου την Δευτερα για την αυχενικη θελεις να ξανακανουμε σημερα??ναι λεω ας ξανακανουμε με βαζει λοιπον κατω και μου κανει κοιλιακο αυτη την φορα ειδαμε 2 μωρακια ειναι διπλα διπλα οι σακοι το αριστερα κουνιωταν συνεχεια αλλαζε θεσεις σηκωνε τα χερακια το δεξια ηταν πιο ησυχο αλλα καποια στιγμη ξυπνησε κι αυτο και αρχισε τις τουμπες ο γιατρος μου ειπε πως υπηρχε και ενα τριτο αλλα εχει παλινδρομησει φαινονταν εβρυικα στοιχεια αλλα ο σακος σιγα σιγα φαινοταν να εχει συρικνωθει και μου ειπε οτι τον απορροφα η μητρα....αυτα ηταν τα νεα μου την Δευτερα με την αυχενικη λογικα θα εχω περισσοτερα!!!ας περιμενουμε της Μαργκη τωρα κι ας ευχηθουμε να ειναι ολα καλα με το μωρακι της!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια βρήκα αυτό για τις μέλουσσες μανούλες και όσες θέλουν να μείνουν έγκυες

"Αστειάκια...

Αν ξέρατε τι ανταλλάσσατε

-Την περίοδό σας για εννέα μήνες κλάματος

-Δαντελωτά εσώρουχα για βαμβακερά

-Σεξ για αέρια

-Αντισυλληπτικά για καθαρτικά

-Tη λεπτή μέση σας για ένα σωσίβιο

-Τον ύπνο για την αϋπνία

-Την ελευθερία σας για τον πιο έντονο έρωτα της ζωής σας"

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

εγω μαρμιν μου μολις τελειωσα τις δουλειες αλλα ουτως ή αλλως ειτε ξυπνια ειτε κοιμησμενη το ιδιο ειναι...δεν ξερω τι να κανω με αυτην την ατονια πια...καφεδες δεν πινω τους εχω κοψει και τωρα κοιτουσα αν επιτρεπεται το χαμομηλακι για να πω οτι πινω κατι να ξεγελαστω...ειχα μαθει το πρωι να ξυπναω να παρνω τον καφε στο χερι και να βουταω στα βιβλια και τωρα δεν μπορω...δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω μαρμιν μου μολις τελειωσα τις δουλειες αλλα ουτως ή αλλως ειτε ξυπνια ειτε κοιμησμενη το ιδιο ειναι...δεν ξερω τι να κανω με αυτην την ατονια πια...καφεδες δεν πινω τους εχω κοψει και τωρα κοιτουσα αν επιτρεπεται το χαμομηλακι για να πω οτι πινω κατι να ξεγελαστω...ειχα μαθει το πρωι να ξυπναω να παρνω τον καφε στο χερι και να βουταω στα βιβλια και τωρα δεν μπορω...δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα...

Μπορείς να πίνεις χυμούς κατά προτίμηση φυσικό χυμό πορτοκάλι ή με πολυβιταμίνες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω εδω τριγυρω ειμαι αλλα απο την ωρα που γυρησα μιλαω στα τηλεφωνα;)

η Μαργκι δεν μας ειπε τι ωρα θα πηγαινε σημερα στο γιατρο....επισσης εστειλε σε καμια το τηλεφωνο της????αντε φτου κι απ την αρχη παλι σημερα αγχος και αγωνια!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

τιποτα απο τα 2 ντεππα....

μαρμιν πολυβιταμινες μαλλον θα μου δωσει σε αυτο το ραντεβου...οσο για τον χυμο πινω καθε πρωι ( και περυδι το εκανα) ενα ποτηρι χυμο με μπανανα, αχλαδι, μηλο, πορτοκαλι!!!φρεσκο χυμο...δηλαδη βαζω στο μπλεντερ τα φρουτα ,ε ελαχιστο νερακι και γινεται σαν φρουτοκρεμα...ενα για μενα και ενα για τον αντρα μου....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω εδω τριγυρω ειμαι αλλα απο την ωρα που γυρησα μιλαω στα τηλεφωνα;)

η Μαργκι δεν μας ειπε τι ωρα θα πηγαινε σημερα στο γιατρο....επισσης εστειλε σε καμια το τηλεφωνο της????αντε φτου κι απ την αρχη παλι σημερα αγχος και αγωνια!!

έχω την εντύπωση ότι θα πήγαινε απόγευμα τηλέφωνο δεν έχω ελπίζω σήμερα να μπει αμέσως να μας τα πει άλλωστε θα είναι ευχάριστα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κ γωω ευχαριστα περιμενω άντε και μετα να μπαινει πιο συχνα....η πεπσι και τα αλλα κοριτσια χαθηκαν παλι....

η Πεπσι ποτε θα εφευγε για Θεσσαλονικη 23 νομιζω?????ααα η Πεπσι εχει το τηλ της Μαργκη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...