Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τωρα μην ξεχνας ντεππα το ανοσοποιητικο σου δεν λειτουργει οπως οταν ειχε να προστατεψει μονο εσενα!!!οντως θελει μεγαλη προσοχη...ευτυχως ερχετε χειμωνας και τα κουνουπιδια κα τα βραζουμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άχ άχ άχ με πατάτε στο κάλο και εγω ήθελα πιτόγυρα αλλά βόσκησα μαρούλι πάλι.....:mad::mad::mad:[/QUOT

το μαρουλι πως το πλενεις???ρε κοριτσια με εχουν φοβισει παρα πολυ για το τοξοπλασμα εν τω μεταξυ απο μικρη ειχα γατακια οταν ερχοταν καποιο μικρουλι το μαζευα παντα επαιζα μαζι τους τα επαιρνα αγκαλια με γρατζουνουσαν και σκυλακια ειχα κατα καιρους και λαχανικα ετρωγα απ εξω και ποτε δεν κολησα τοξοπλασμα με το που εκανα την εξεταση και ειδαν πως δεν εχω αντισωματα καθε φορα μου λενε τα ιδια και τα ιδια και η μικροβιολογος και οι 2 γυναικολογοι που παω...με εχει βαλει 2 φορες μεχρι τωρα να κανω για τοξοπλασμα δηλαδη τοσα χρονια δεν κολησα θα κολησω τωρα τοσο ευκολα???

Ένα ένα φιλαράκι με ξυδι και τρώω ΜΟΝΟ στο σπιτι μου πουθενά αλλού!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τωρα μην ξεχνας ντεππα το ανοσοποιητικο σου δεν λειτουργει οπως οταν ειχε να προστατεψει μονο εσενα!!!οντως θελει μεγαλη προσοχη...ευτυχως ερχετε χειμωνας και τα κουνουπιδια κα τα βραζουμε...

Α ναί και κουνουπιδάκι άσπρο με μπόλικο λεμονάκι τρώω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ναι η αληθεια ειναι αυτη και απ οτι μου ειπαν ειδικα στο δευτερο πεφτει πολυ η αμυνα του οργανισμου και θελει πολυ προσοχη για κρυωματα και ιωσεις και μαλιστα μου ειπαν να παρω και μια πολυβιταμινη και τις παρελαβα κιολας σημερα pregnacare plus τις εδινα πολυ και στο φαρμακειο αυτες και να που ηρθε η ωρα να τις παρω κι εγω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ένα ένα φιλαράκι με ξυδι και τρώω ΜΟΝΟ στο σπιτι μου πουθενά αλλού!!

εγω μαρουλι δεν εχω φαει γιατι με ενοχλει πολυ στο εντερο και το εντερο μου τελευταια δεν ειναι και στα καλυτερα του να μην το προκαλω κι εγω!!!την ντοματα ομως την πιπερια και οτιδηποτε αλλο λαχανικο το πλενω καλα με σαπουνι και μετα το μουλιαζω σε νερο και ξυδι ακομα και το σταφυλι ετσι το κανω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάκια τέλεια τα μαθήματα οι σαλονικιές να πάτε οπωσδήποτε! Θα σας δώσω και τηλέφωνο για να αφήσετε τα στοιχεία σας! Είναι οχτώ τρίωρα και ξεκινήσαμε από το μηδέν δηλαδή το αναπαραγωγικό σύστημα και τη σύλληψη. Για να απαντήσω σε κάποια θέματα που θέσατε ο πλακούντας φιλτράρει ότι τρώμε και ότι ερχόμαστε σε επαφή και αφήνει να περάσουν μόνο τα ακίνδυνα για το μωράκι μας όμως κάνει νομίζω 70 μέρες για να σχηματιστεί πλήρως και γιʼ αυτό στο πρώτο τρίμηνο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερες προσεκτικές σε επαφές με παιδιά που έχουν παιδικές ασθένειες άρα και με όλους τους ιούς και το τοξόπλασμα. Επίσης η εξωτερική θερμοκρασία αν έχει κρύο ή ζέστη δεν επηρεάζει το μωράκι μας γιατί είναι προστατευμένο σαν ένα κουκλάκι μέσα σε μπαλόνι και έχει σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμούς. Το μόνο που το επηρεάζει είναι αν έχουμε πυρετό γιʼ αυτό και προσέχουμε πολύ και αν έχουμε έστω και λίγο πυρετό παίρνουμε ντεπονάκι γιατί εάν εμείς για παράδειγμα έχουμε 39 βαθμούς το μωράκι μας είναι σα να κολυμπάει σε ζεστή σούπα που δεν είναι καλό. Βλαστοκύτταρα σε δημόσιο κέντρο τα εξετάζουν και κρατάνε μόνο τα κατάλληλα (εξετάσεις για ηπατίτιδες κτλ) στον ιδιωτικό δεν έχουν πετάξει ποτέ τίποτα. Δημόσιες τράπεζες έχει μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη είναι στο Παπανικολάου Υπεύθυνος Σωτηρόπουλος αιματολόγος τηλ 2313307419 για απορίες και κάθε Τετάρτη στις 12 ενημέρωση γονέων για ομφαλοπλακουντικό αίμα έτσι λέγεται κανονικά. Οι Αθηναίες συγχωρέστε με αλλά δεν πρόλαβα να το σημειώσω και μετά ξεχάστηκα αλλά θα μάθουμε. Εάν αποφασίσετε να τα δωρήσετε παίρνετε στο παραπάνω τηλέφωνο σας κλείνουν ραντεβού για ενημέρωση και εάν δωρήσετε δίνουν ένα ειδικο δοχείο που το δίνετε στο γιατρό συλλέγει το υλικό και μετά κάποιος το πάει. Αγγελικάκι σκέψου το καλά πριν τα δώσεις σε ιδιωτικό κέντρο και άσε το γιατρό να λέει πάρε τηλ στο νούμερο που έβαλα ώστε να ενημερωθείς σωστά από ειδικό αιματολόγο και όχι ότι λένε οι γυναικολόγοι. Επίσης οι περισσότερες ασθένειες θεραπεύονται αποτελεσματικότερα από ετερόλογο δότη. Αφήστε που η ποσότητα που πρέπει να παρθεί είναι τουλάχιστον 60ml αρκετά μεγάλη ποσότητα και φτάνει να καλύψει άνθρωπο μέχρι 40 κιλά δηλαδή μικρό παιδί για μεγαλύτερο θες παραπάνω δότες άρα σκέψου πόσο θα σου χρειαστούν. Αυτά προς το παρόν αν θυμηθώ κι άλλα θα σας τα πω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα,σημερα δε εχεο δουλεια και ετσι θα σας απολαυσω, ντεπα μου κια γω ετσι ημου απο μικρη με τα ζωα αλλα ευτυχως απεκτησα ατισωματα. στον προγγεητικο που εκαα εχω απο ολα. επαθα πλακα ο γιατρος.

μαρμι μου ειχα και γω εα για τα ατισωματα αλλα χθες δεν προλαβα α τα γραψω γιατι μου ηρθα επισκεψεις. λοιπο ρωτησα την αιματολογο μου χθες και μου ειπε: εγω σα γιατρος δε θα εδινα ποτε,αλλα σαν μανα δεν μπορουσα να μην δωσω για λογους ηθικης. τα βλαστοκυτταρα απο το ιδιο το παιδι δεν θα του χρησιμευσουν ποτε,αλλα στα αδερφια του ή σε αλλους συγγενεις,βλεπε πρωτα ξαδερφια κτλ ναι εκει θα ειναι συμβατα και θα βοηθησουν. αν τα δωσεις σε δημοσια θα χρησιμοποιηθουν και αλλου χωρις την αδεια σου,και οταν θα ζητησεις τα δικα σου θα σου δωσουν καποιου αλλου. αν τα δωσεις σε ιδιωτικη θα κρατηθουν για σενα και μονο και και συ επιλεγεις που θα δωθουν. καθε 20 χρονια γινετε ελεγχος,δηλ στα 20 χρονια θα ξαναπληρωσω. αν η γεννα ειναι καλη μπορει να μαζευτει παραπαω ποσοτητα που να καλυπτει και ανθρωπο πανω απο τα 40 κιλα αλλα και σε αυτο παιζει ρολο η ασθενεια για την οποια θα χρησιμοποιηθουν και η κατασταση του οργανισμου.

εκεινη εδωσε σε ιδιωτικη γιατι πριν απο 4 χρονια που το εψαχνε απο τη δημοσια δεν μπορουσαν να καλυψουν τις αποριες της και βρηκε απαντησεις σε τραπεζα ιδιωτικη,ομιζω προσελ την ειπε.

εγω μεχρι και χθες ελεγα α δωσω αιμα σε ιδιωτικη που ειαι δωρεαν και τα βλαστοκυτταρα α τα δωρισω σε δημοσια για ολους. τωρα σκεφτηκα οτι μπορει να τα χρειαστει και καποιο αλλο μερος της οικογεειας μου και δε μπορω θα εχω τυψεις μετα α ηξερα οτι περουσε απο το χερι μου και δε το εκανα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!!

μαρμιν χαιρομαι παρα πολυ που ειναι τοσο ενδιαφερον το μαθημα και σιγουρα θα παω!!!σιγουρα κανεις και καινουριες φιλες εκει που ειναι στηνιδια φαση με σενα...θα ειναι τελεια!!!αληθεια δεν μας ειπες?αντρες ειχε???

άγγελικακι ουτως ή αλλως οποιος και να παθει κατι σε περιπτωση που χρειαστει βλαστοκυτταρα του δινουν απο την δημοσια τραπεζα...λογος γι αυτα γινεται τα τελευταια 10 χρονια το πολυ...ολοι εμεις που γεννηθηκαμε πριν δεν παθαινουμε...εαν χρειαστει περνουμε απο την δημοσια τραπεζα...κοριτσια θα σας ξαναπω ενα παραδειγμα .....δεν με προσεχετε νομιζω...ξαδερφη του αντρα μου υιοθετησε τσιγγανακι πριν χρονια...το πρωτο και τελευταιο της παιδι...ηταν η τυχη της τετοια που το παιδι επαθε τα χειροτερα (καρκινος παντου) οταν λοιπον χρειαστηκε μια θεραπεια με βλαστοκυτταρα του βαλαν απο την δημοσια...εννοειτε οτι η τσιγγανα μανα του δεν ειχε κρατησει τα δικα του...βρισκουν συμβατο δοτη και κανουν την δουλεια τους!

28xYp3.png

καλημερα κοριτσαρες!!!!

μαρμιν χαιρομαι παρα πολυ που ειναι τοσο ενδιαφερον το μαθημα και σιγουρα θα παω!!!σιγουρα κανεις και καινουριες φιλες εκει που ειναι στηνιδια φαση με σενα...θα ειναι τελεια!!!αληθεια δεν μας ειπες?αντρες ειχε???

άγγελικακι ουτως ή αλλως οποιος και να παθει κατι σε περιπτωση που χρειαστει βλαστοκυτταρα του δινουν απο την δημοσια τραπεζα...λογος γι αυτα γινεται τα τελευταια 10 χρονια το πολυ...ολοι εμεις που γεννηθηκαμε πριν δεν παθαινουμε...εαν χρειαστει περνουμε απο την δημοσια τραπεζα...κοριτσια θα σας ξαναπω ενα παραδειγμα .....δεν με προσεχετε νομιζω...ξαδερφη του αντρα μου υιοθετησε τσιγγανακι πριν χρονια...το πρωτο και τελευταιο της παιδι...ηταν η τυχη της τετοια που το παιδι επαθε τα χειροτερα (καρκινος παντου) οταν λοιπον χρειαστηκε μια θεραπεια με βλαστοκυτταρα του βαλαν απο την δημοσια...εννοειτε οτι η τσιγγανα μανα του δεν ειχε κρατησει τα δικα του...βρισκουν συμβατο δοτη και κανουν την δουλεια τους!

Καλημέρα σε όλες και στο όμορφο μωράκι που έβαλε το λιλιτάκι

επίσης ξέχασα να σας πω ότι σε πολλές χώρες (τη Γαλλία θυμάμαι μόνο) δεν υπάρχουν καν ιδιωτικές τράπεζες γιατί τις απαγορεύει το κράτος.

τσέρυ είχε έναν μόνο άντρα και δυστυχώς δεν ήταν ο δικό μου:cry: ο οποίος μου είπε να πάω πρώτα να δω πως είναι και αν έχει άντρες και μετά να έρθει. Τα μαθήματα τα επόμενα είναι: το 2ο για τη διατροφή, το 3ο ασκήσεις ανώδυνου σε γκρουπ που κρατάει μιαμιση ώρα σε στρώματα και πάμε μόνες χωρίς σύζυγο το 4ο εξέλιξη εγκυμοσύνης το 5ο τοκετός το 6ο τι χρειάζεται το μωρό ψώνια κλπ και φροντίδα μετά που θα το πάρουμε σπίτι το 7ο και 8ο για το θηλασμό. Μας είπαν στο 5ο, 7ο, 8ο να πείσουμε και τους καλούς μας να έρθουν αλλά εγώ θα ήθελα να έρθει σε όλα ή τουλάχιστον και στο 6ο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

marmin μαλιστα στην εκπομπη λεγανε οτι στην ελλαδα υπαρχουν καμια 50 τραπεζες οσο δηλαδη σε ολο τον υπολοιπο κοσμο!!αυτο και μονο λεει πολλα...

28xYp3.png

Λοιπόν κορίτσια σας βάζω τρεις συνδέσμους που μας τους έδωσαν χθες στο μάθημα και όπως θα δείτε είναι επίσημε σελίδες΄οχι ότι ναναι από το ίντερνετ στις δύο πρώτες το κείμενο θα σας ανοίξει μετά σε pdf στην τρίτη θα πάτε "δωρεά οργάνων-ιστών-κυττάρων" και μετά "λήψη ομφαλοπλακουντικού αίματος"

http://www.eae.gr/new2/theseis_eae.asp

http://www.bioethics.gr/category.php?category_id=83

http://www.eom.gr/

δεν τα διάβασα όλα φυσικά γιατί είναι πολλά αλλά στο δεύτερο λινκ απ' οτι κατάλαβα λέει πιο πολύ για τα βλαστοκύτταρα που δεν μας ενδιαφέρουν εμάς στην πραγματικότητα αυτό που θα στείλουμε είναι ομφαλοπλακουντικό αίμα διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...