Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες το βραδυ ο ατρας μου εριχε του κοσμου τα ροχαλητα,ολο τον χτυπαγα για α σταματησει. τωρα εφερα το σκυλο μου μεσα στο σπιτι α παιξουμε και αυτη κοιμηθηκε και ροχαλιζει και αυτη. πολυ δυνατα...απαπαπαπα...τι εγινε με τα ροχαλητα;

νενα εμενα παντως που σε ειδα και στο φειιςμπουκ μια χαρα κουκλαρα μου φαινεσαι. μη το παρακαεις με τις βλακειες γιατι θα το μεταιωσεις μετα. εγω ειχα παρει 2 κιλα μεχρι τον τεταρτο και οταν πηγαμε διακοπες μεσα σε2 βδομαδες πηρα 2,5 κιλα. δεν φωναζε ο γιατρος αλλα εκοψα και γω τις καθημερινες βλακειες και τρωω 2-3 φορες τη βδομαδα οτι μου κανει κεφι. τις αλλες προσεχω. εχασα μισο κιλο

Διαφημίσεις

ρυζογκοφρετες???ε για αλλαγη θα τις προτιμουσα νομιζω...σημερα πολύ ησυχία...ούτε 2 σελιδες δεν γεμισαμε!!!

Ναι αλλά φτάσαμε τις 100 σελίδες!!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχχαχα!!!σωστα...κατι ειναι και αυτο...πλάκα πλάκα πολύ γρηγορα τις φτασαμε...σε λλιγο θα μπει και η μαρμιν να μας πει τα νεα του ανωδυνου...

εσυ λιλιτακι τι θα κανεις με τα βλαστοκυτταρα?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χαχχαχα!!!σωστα...κατι ειναι και αυτο...πλάκα πλάκα πολύ γρηγορα τις φτασαμε...σε λλιγο θα μπει και η μαρμιν να μας πει τα νεα του ανωδυνου...

Δέν ξέρω πάντως σε ιδωτική δέν δίνω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ηρθα κι εγω!!!!!!πηρα μια πιτα γυρο προσπαθησα να φαω την μιση αλλα τελικα δεν τα καταφερα 2 μποκιες εφαγα και την πεταξα...δεν λεω καλα ειναι θα χασω και κανα κιλο.αυριο το πρωι εχω κλεισει ραντεβου στον γυναικολογο θα μου παρει δειγμα για καλλιεργεια και θα του πω να μου κανει και εναν υπερυχο μην εχει αλλαξει κατι....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τί είναι μιλίνγκες???????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

λιλιτακι και μαριουλα εφοσον δεν θα δωσετε σε ιδιωτική τραπεζα θα δωσετε λογικά σε δημοσια τραπεζα...έτσι δεν ειναι???δεν θα τα πετεξετε!!!μαθετε γιατι θελει χαρτια να εχεις ετοιμα μαζι στην κλινικη που θα γεννησεις...

ντεππα ρε κοριτσι με τις καουρες που εχεις τρως πιτογυρα???το ριμαξες το στομαχι...

28xYp3.png

μιλιγκες ειναι ενα τυροψωμο που το φτιαχνουν μονο στο χωριο μου...τα ψηνουν σε ταψακια και τα κοβουν με ειδικο γκατζετακι και το φτιαχνουν μπυκιτσες μπουκιτσες...αλλά με πολυ λάδι και πολυ παχυντικο!!!μην βλεπεις τι λεω...αποκλειεται να το φαω αν και ειναι κυριολεκτικά μοναδικο...

28xYp3.png

λιλιτακι και μαριουλα εφοσον δεν θα δωσετε σε ιδιωτική τραπεζα θα δωσετε λογικά σε δημοσια τραπεζα...έτσι δεν ειναι???δεν θα τα πετεξετε!!!μαθετε γιατι θελει χαρτια να εχεις ετοιμα μαζι στην κλινικη που θα γεννησεις...

ντεππα ρε κοριτσι με τις καουρες που εχεις τρως πιτογυρα???το ριμαξες το στομαχι...

ηταν με χειροποιητη πιτα ψημενη χωρις λαδι με καλαμακι σουβλακι και τιποτ αλλο αλλατελικα δεν καταφερα να την φαω...το μεσημερι ειχα φαει λιγο πουρε πατατας και δεν με πειραξε και μου λεει ο αντρας μου φαε κατι στο σπιτι τι θα πας να φας εε την πηρα κι εγω αλλα τζαμπα....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ηταν με χειροποιητη πιτα ψημενη χωρις λαδι με καλαμακι σουβλακι και τιποτ αλλο αλλατελικα δεν καταφερα να την φαω...το μεσημερι ειχα φαει λιγο πουρε πατατας και δεν με πειραξε και μου λεει ο αντρας μου φαε κατι στο σπιτι τι θα πας να φας εε την πηρα κι εγω αλλα τζαμπα....

Άχ άχ άχ με πατάτε στο κάλο και εγω ήθελα πιτόγυρα αλλά βόσκησα μαρούλι πάλι.....:mad::mad::mad:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Άχ άχ άχ με πατάτε στο κάλο και εγω ήθελα πιτόγυρα αλλά βόσκησα μαρούλι πάλι.....:mad::mad::mad:[/QUOT

το μαρουλι πως το πλενεις???ρε κοριτσια με εχουν φοβισει παρα πολυ για το τοξοπλασμα εν τω μεταξυ απο μικρη ειχα γατακια οταν ερχοταν καποιο μικρουλι το μαζευα παντα επαιζα μαζι τους τα επαιρνα αγκαλια με γρατζουνουσαν και σκυλακια ειχα κατα καιρους και λαχανικα ετρωγα απ εξω και ποτε δεν κολησα τοξοπλασμα με το που εκανα την εξεταση και ειδαν πως δεν εχω αντισωματα καθε φορα μου λενε τα ιδια και τα ιδια και η μικροβιολογος και οι 2 γυναικολογοι που παω...με εχει βαλει 2 φορες μεχρι τωρα να κανω για τοξοπλασμα δηλαδη τοσα χρονια δεν κολησα θα κολησω τωρα τοσο ευκολα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...