Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τα νέα μου : έχω κάνει 7 ωάρια. Είναι ακόμη μικρά αλλά είμαστε σε καλή αντιστοιχία με την οιστραδιόλη που έφτασε σήμερα στα 430! Υπολογίζουν από το κέντρο πως θα πάω την Τετάρτη καλώς εχόντων των πραγμάτων. Τότε θα έχει 25 και ειναι η γιορτή της Αγίας Αννας, στις 26 η Αγία Παρασκευή και στις 28 της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Κορίτσια, είμαι αισιόδοξη. Οι Αγίες, η Παναγίτσα και ο Θεός πιστεύω θα με βοηθήσουν!!!

μαργκι μου ολα καλα θα πανε συνεχισε να εχεις πιστη και η Παναγιτσα και ο Θεος θα σε βοηθησουν!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια,σε μας δυστυχως εδω δεν ειναι ετσι,οταν διαβασα τα ποσα που θα δωσετε εσεις τα ειπα στον αντρα μου και πεσαμε απο τα συννεφα. την τεταρτη που θα παμε στο γιατρο αν ολα πανε καλα θα συζητησουμε μαζι του και για τα υπολοιπα.

εμας εδω ειναι 2700 το δωματιο με 6 κρεβατια,η διαμονη δηλαδη μονο και 3000 αν εισαι σε δωματιο με 3 κρεβατια. και η αμοιβη του γιατρου ειναι 2500 με φυσιολογικο τοκετο και 3500 καισαρικη και 1500 τα βλαστοκυτταρα.

εχουμε και νοσοκομειο αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει δεν υπάρχει μονιμος γιατρος. για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι εχουμε στο νοσοκομειο εναν 100 χρονων μου κανει σε ολες καισαρικη,εναν που δεν κανει ουτε για κτηνιατρος και 2 σχετικα νεους με καλη φημη τους οποιους τους κανουν συμβαση στον καθε ενα 3-4 μηνες και μετα σε ξεγενναει καποιος απο τους 2 παραπανω. απο οτι καταλαβανεται δραμα....

εσεις θα δωσετε βλαστοκυτταρα;

margi, deppaki, cherry σας ευχομαι μολις μπει ο Αυγουστος να εχετε όλες απο μια τεράστια χοριακή. Margi μου ξεχασα να σου απαντησω εκεινη την ημέρα γιατι μας κλειδώσανε, ειμαι από το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής το πιο ήσυχο αλλά για μένα εξίσου όμορφο. Σας θέλω όλες αισιόδοξες σαν να τα έχετε ήδη καταφέρει. Πιστεψτε με όταν βγήκα από τον ομοιοπαθητικό πιστεψα μέσα μου ότι θα κανω μωράκι χωρίς εξωσωματική, το πίστεψα πραγματικά, ετσι κι εσεις θα το πιστεψετε ότι θα έρθει σύντομα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

margi, deppaki, cherry σας ευχομαι μολις μπει ο Αυγουστος να εχετε όλες απο μια τεράστια χοριακή. Margi μου ξεχασα να σου απαντησω εκεινη την ημέρα γιατι μας κλειδώσανε, ειμαι από το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής το πιο ήσυχο αλλά για μένα εξίσου όμορφο. Σας θέλω όλες αισιόδοξες σαν να τα έχετε ήδη καταφέρει. Πιστεψτε με όταν βγήκα από τον ομοιοπαθητικό πιστεψα μέσα μου ότι θα κανω μωράκι χωρίς εξωσωματική, το πίστεψα πραγματικά, ετσι κι εσεις θα το πιστεψετε ότι θα έρθει σύντομα.

nena, τι ακριβώς μπορεί να ωφελήσει η ομοιοπαθητική στο να μείνουμε έγκυες??? Δηλαδή σε τι μπορεί να μας βοηθήσει? Ας πούμε την ωορρηξία την βοηθάει (για μένα που δεν κάνω καθόλου). Σε ρωτάω για να έχω και μια εναλλακτική σε περίπτωση που δεν γίνει τίποτα με την κλομιφένη.

καλημερα κοριτσια,σε μας δυστυχως εδω δεν ειναι ετσι,οταν διαβασα τα ποσα που θα δωσετε εσεις τα ειπα στον αντρα μου και πεσαμε απο τα συννεφα. την τεταρτη που θα παμε στο γιατρο αν ολα πανε καλα θα συζητησουμε μαζι του και για τα υπολοιπα.

εμας εδω ειναι 2700 το δωματιο με 6 κρεβατια,η διαμονη δηλαδη μονο και 3000 αν εισαι σε δωματιο με 3 κρεβατια. και η αμοιβη του γιατρου ειναι 2500 με φυσιολογικο τοκετο και 3500 καισαρικη και 1500 τα βλαστοκυτταρα.

εχουμε και νοσοκομειο αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει δεν υπάρχει μονιμος γιατρος. για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι εχουμε στο νοσοκομειο εναν 100 χρονων μου κανει σε ολες καισαρικη,εναν που δεν κανει ουτε για κτηνιατρος και 2 σχετικα νεους με καλη φημη τους οποιους τους κανουν συμβαση στον καθε ενα 3-4 μηνες και μετα σε ξεγενναει καποιος απο τους 2 παραπανω. απο οτι καταλαβανεται δραμα....

εσεις θα δωσετε βλαστοκυτταρα;

οντως δραμα!εκει στα τριγυρω

νησια η πολεις δεν εχει νοσοκομειο?για βλαστοκυταρα ε?η αληθεια δεν το ειχα σκεφτει αλλα η αληθεια ειναι πως τα οικονομικα μου ειναι χαλια ισως αν εχω τα λεφτα να δωσω σε νοσοκομειο πληρωνεις για τα βλαστοκυταρα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

koritsakia mou kalhmera...

aggelikaki an einai toso akriva ekei poy eisai kalutera na pas athina na meineis se xenodoxeio gia mia evdomada mexri na gennhseis kai meta na gyriseis...pio oikonomika tha sou vgei...eleos re paidia...pragmatika einai times autes gia genna stis meres mas????pragmatika an doume na gennan oi gunaikes me mames sto spiti na mhn paraxeneytoume...

άντε κοριτσακια κοντευεται...εγώ νομίζω οτι ξαναέβγαλα βαγκιναλις...κοριτσια μετα το σεξ ειχα αυην την μυρωδιά ψαρίλας πάλι....τώρα με το καλοκαιράκι ξεχναω να τρώω...σιγουρα έχω χάσει 2 κιλάκια και άρχισαν οι επισκέψεις της βακτηριαδιακής κολπιτιδας...χθες πήρα ένα υποθετο που ρυθμιζει την χλωριδα του κολπου...άρχισα τα κεφιρ...άντε να δούμε...

κοριτσια για τα βλαστοκύτταρα είμαι τελείως εναντίων..

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

συνεχίζω σε νέο μνμ....πέρυσι που γεννούσε η κολλητή μου το ψάξαμε λίγο. Καταρχήν η ελλάδα είναι η μόνη χώρα με τόσα ιδιωτικά κέντρα - τράπεζες βλαστοκυττάρων....αυτο λέει πολλά απο μόνο του. Τα βλαστοκύτταρα ούτως ή άλλως πάνε σε τράπεζα δημόσια, οπότε αν χρειαστεί το παιδί για τον χψ λόγο πάλι θα βρεθούν βλαστοκύτταρα και ακόμη ένα στοιχείο λέει οτι αν προκύψει πρόβλημα με την υγεία του παιδιού και χρειαστεί βλαστοκύτταρα τα δικά του τα κρατημένα δεν αρκούν εαν αυτό ειναι άνω των 50 κιλών οπότε και πάλι πρέπει να απευθυνθούμε στη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων....εγώ όταν έρθει η ώρα μου δεν θα κρατήσω.

28xYp3.png

koritsakia mou kalhmera...

aggelikaki an einai toso akriva ekei poy eisai kalutera na pas athina na meineis se xenodoxeio gia mia evdomada mexri na gennhseis kai meta na gyriseis...pio oikonomika tha sou vgei...eleos re paidia...pragmatika einai times autes gia genna stis meres mas????pragmatika an doume na gennan oi gunaikes me mames sto spiti na mhn paraxeneytoume...

άντε κοριτσακια κοντευεται...εγώ νομίζω οτι ξαναέβγαλα βαγκιναλις...κοριτσια μετα το σεξ ειχα αυην την μυρωδιά ψαρίλας πάλι....τώρα με το καλοκαιράκι ξεχναω να τρώω...σιγουρα έχω χάσει 2 κιλάκια και άρχισαν οι επισκέψεις της βακτηριαδιακής κολπιτιδας...χθες πήρα ένα υποθετο που ρυθμιζει την χλωριδα του κολπου...άρχισα τα κεφιρ...άντε να δούμε...

κοριτσια για τα βλαστοκύτταρα είμαι τελείως εναντίων..

πω πω και πως αντιμετοπιζεται αυτο τσερρυ μου με υποθετα μονο η θα χρειαστει και αντιβιωση? παιζει ρολο η διατροφη στην βακτηριαδιακη κολπιτιδα????μακαρι να φυγει συντομα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

πω πω και πως αντιμετοπιζεται αυτο τσερρυ μου με υποθετα μονο η θα χρειαστει και αντιβιωση? παιζει ρολο η διατροφη στην βακτηριαδιακη κολπιτιδα????μακαρι να φυγει συντομα![/quote

οταν δεν τρεφεσαι σωστά το ανοσοποιητικο πεφτει και πολλαπλασιαζονται μικροοργανισμοι με πιο γρηγορους ρυθμους....την αλλη φορα που επαθα εκανα θεραπεια με χαπια νομιζω....αυτην την φορα ελπιζω να μην χρειαστει και μιας και το καταλαβα θα παρω βιταμινες και θα πινω κεφιρ καθημερινα....και φυσικα θα αρχισω να τρωω λιγο παραπανω..

28xYp3.png

Διαφημίσεις

πω πω και πως αντιμετοπιζεται αυτο τσερρυ μου με υποθετα μονο η θα χρειαστει και αντιβιωση? παιζει ρολο η διατροφη στην βακτηριαδιακη κολπιτιδα????μακαρι να φυγει συντομα![/quote

οταν δεν τρεφεσαι σωστά το ανοσοποιητικο πεφτει και πολλαπλασιαζονται μικροοργανισμοι με πιο γρηγορους ρυθμους....την αλλη φορα που επαθα εκανα θεραπεια με χαπια νομιζω....αυτην την φορα ελπιζω να μην χρειαστει και μιας και το καταλαβα θα παρω βιταμινες και θα πινω κεφιρ καθημερινα....και φυσικα θα αρχισω να τρωω λιγο παραπανω..

ναι τσερρυ μου καλα θα κανεις να το αντιμετοπισεις τωρα που το καταλαβες νωρις! και οπως το ειπες να τρως:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Aggelikaki τι τιμές είναι αυτές κοπέλα μου; Πιστεύω πως εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν έχετε εναλλακτικές ίσως αν εισαι κατηγορηματική στο γιατρό σου ότι δεν έχεις να διαθέσεις αυτά τα λεφτά και ότι πχ εάν δε γίνεται αλλιώς θα πας σε συγγενή σου στην Αθήνα και θα γεννήσεις σε νοσοκομείο εάν δει ότι είσαι απόλυτη ίσως κάνει κάτι αν και για φραγκοφονιάδες που κάνουν αλλά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και στο τέλος κάνεις ότι θες εσύ. Πάντως τρομερή εκμετάλλευση

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...