Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάρτζη μου ξέχασα να σου πώ χρόνια πολλά για τον σύζυγο!!!Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου !!!Μαρμίν πολύ ωραία τα τικεράκια σου με γειά!!! Τζοανάκο με το καλό να υποδεχθείς το κοριτσάκι σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mε το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου! Τώρα για το άγχος εγώ προσωπικά δεν έχω να σου δώσω καμία συμβουλή, γιατί κι εγώ είμαι αγχώδης και δεν μπορώ να το διαχειρίζομαι σωστά το παλιοάγχος μου! Ένα μόνο θα σου πω: από το πολύ άγχος που είχα για το πώς θα γεννηθεί η μικρούλα μου, ανέβασα τόση πίεση την ώρα της καισαρικής που παρολίγο να με στείλει! Αν μπορείς σκέψου μόνο θετικά! Μην συμμετέχεις σε συζητήσεις που σε αγχώνουν, να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν και να σε ηρεμούν! Εμένα με βοηθούσε το κέντημα!

like, like, like, like ... like στη νιοστή :tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζη μου ξέχασα να σου πώ χρόνια πολλά για τον σύζυγο!!!Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου !!!Μαρμίν πολύ ωραία τα τικεράκια σου με γειά!!! Τζοανάκο με το καλό να υποδεχθείς το κοριτσάκι σου!!!

Eυχαριστώ Λίλι μου! Πήγαμε σήμερα να ψάξουμε για κανά μπουφανάκι για αυτόν! Του έδωσαν οι γονείς μου 50 ευρώ κι είπαμε να πάρει ή παπούτσια ή μπουφάν! Δεν βρήκαμε τίποτα! Με τα μπουφάν ήταν σαν γίγαντας (δεν θα τον αφήσω να πάρει) και παπούτσια με 50 ευρώ απλά δεν βρήκαμε στην πανάκριβη αγορά των Ιωαννίνων! Βρε ουστ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Kάντυ μου, τέλειες οι φωτογραφίες! Απλά ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Τα μωρά φανταστικά. Επίτρεψε μου όμως να έχω μία παραπανίσια αδυναμία στην κορούλα σου που μου φαίνεται τόσο σπιρτόζα και τρυφερή, που με τρελαίνει! Ειδικά σε μία φώτο που γυρίζει και κοιτάζει με λατρεία τον αδελφό της είναι όλα τα λεφτά!

Ήσασταν όλοι πολύ ωραίοι! Στήσατε και τρικούβερτο γλέντι μετά, ε; Να σου πω, βράδυ το κάνατε το γλέντι;

Ωραίο το φόρεμά σου! Και η νονά του μπέμπη ήταν πολύ στυλάτη! Γενικώς, σου λέω : ήσασταν όλοι πολύ πολύ ωραίοι και η ατμόσφαιρα ήταν ειδυλλιακή!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Kάντυ μου, τέλειες οι φωτογραφίες! Απλά ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Τα μωρά φανταστικά. Επίτρεψε μου όμως να έχω μία παραπανίσια αδυναμία στην κορούλα σου που μου φαίνεται τόσο σπιρτόζα και τρυφερή, που με τρελαίνει! Ειδικά σε μία φώτο που γυρίζει και κοιτάζει με λατρεία τον αδελφό της είναι όλα τα λεφτά!

Ήσασταν όλοι πολύ ωραίοι! Στήσατε και τρικούβερτο γλέντι μετά, ε; Να σου πω, βράδυ το κάνατε το γλέντι;

Ωραίο το φόρεμά σου! Και η νονά του μπέμπη ήταν πολύ στυλάτη! Γενικώς, σου λέω : ήσασταν όλοι πολύ πολύ ωραίοι και η ατμόσφαιρα ήταν ειδυλλιακή!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!

σ ευχαριστουμε πολυυυυυυ!!κι εσυ με το καλο να βαφτισεις το κοριτσακι σου και να γινει καλη Χριστιανη!!

η βαπτιση ηταν απογευμα οποτε μεχρι να τελειωσει το μυστηριο φωτογραφιες κλπ ειχε ηδη νυχτωσει και το γλεντι ηταν αμεσως μετα οπου κρατησε μεχρι τις 3 σχεδον

qWD1p2.png

xdgMp2.png

σ ευχαριστουμε πολυυυυυυ!!κι εσυ με το καλο να βαφτισεις το κοριτσακι σου και να γινει καλη Χριστιανη!!

η βαπτιση ηταν απογευμα οποτε μεχρι να τελειωσει το μυστηριο φωτογραφιες κλπ ειχε ηδη νυχτωσει και το γλεντι ηταν αμεσως μετα οπου κρατησε μεχρι τις 3 σχεδον

Eμεις ακόμη δεν ορίσαμε ημερομηνία για τη βάφτιση! Οι κουμπάροι μας είναι παντρεμένοι με πολιτικό γάμο και θα πρεπει πρώτα να παντρευτούν με θρησκευτικό και μετά να βαφτίσουν! Οπότε θα περιμένουμε να δούμε πότε θα το αποφασίσουν.........

Α, δεν σας είπα : μου είπε η μάνα μου πως η βάφτιση στην εκκλησία του χωριού κοστίζει 150 ευρώ. Αυτά στην εκκλησία τα δίνει ο κουμπάρος και μετά πρέπει οι γονείς να πληρώσουν ψάλτες, καντηλανάφτες κτλ! Επεσα από τα σύννεφα! Ηξερα πως μπαίνει ταρίφα, αλλά δεν περίμενα τόσο πολλα! Περίοδο οικονομικής κρίσης διανύουμε. Κανονικά δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε τίποτα. Η έστω να δίναμε όσα μπορούσαμε! Εσεις που βαφτίσατε τι πληρώσατε, ρε κορίτσια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Eμεις ακόμη δεν ορίσαμε ημερομηνία για τη βάφτιση! Οι κουμπάροι μας είναι παντρεμένοι με πολιτικό γάμο και θα πρεπει πρώτα να παντρευτούν με θρησκευτικό και μετά να βαφτίσουν! Οπότε θα περιμένουμε να δούμε πότε θα το αποφασίσουν.........

Α, δεν σας είπα : μου είπε η μάνα μου πως η βάφτιση στην εκκλησία του χωριού κοστίζει 150 ευρώ. Αυτά στην εκκλησία τα δίνει ο κουμπάρος και μετά πρέπει οι γονείς να πληρώσουν ψάλτες, καντηλανάφτες κτλ! Επεσα από τα σύννεφα! Ηξερα πως μπαίνει ταρίφα, αλλά δεν περίμενα τόσο πολλα! Περίοδο οικονομικής κρίσης διανύουμε. Κανονικά δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε τίποτα. Η έστω να δίναμε όσα μπορούσαμε! Εσεις που βαφτίσατε τι πληρώσατε, ρε κορίτσια;

Εμάς ο παπάς που τον ρωτήσαμε όταν πήγαμε να κλείσουμε την Εκκλησία μας είπε ότι θέλει ο νονός δεν είπε ποσό! Και όντως στη βάπτιση που πήγαμε και υπογράψαμε πάλι το ίδιο είπε! Με τον άντρα μου βγήκαμε έξω ούτε καθίσαμε να δούμε πόσα έδωσε! Εμείς πάντως δε δώσαμε φράγκο και ειλικρινά πρώτη φορά ακούω ότι δίνουν και οι γονείς για ψάλτες κτλ! Βρε κορίτσι δε ρωτάς η ίδια καλύτερα μήπως είναι και αυτό σαν το "τα αβάπτιστα μωρά δεν αφήνει ο παπάς να μπουν στην Εκκλησία" που σου είχαν πει παλιότερα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Χθες εκανα ένα καταπληκτικό φαγητο και δεχτηκα πολλά συγχαρητήρια! Χοιρινο μαριναρισμένο ( πιπερια κοκκινη, πρασινη, ντομάτα, καρότο). Το εβαλα με πατατες στο γαστρακι! προσθεσα μανιτάρια, κεφαλογραβιέρα σε κομμάτια, γκουντα σε κομμάτια, ντοματίνια! Εγινε μουρλια!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμάς ο παπάς που τον ρωτήσαμε όταν πήγαμε να κλείσουμε την Εκκλησία μας είπε ότι θέλει ο νονός δεν είπε ποσό! Και όντως στη βάπτιση που πήγαμε και υπογράψαμε πάλι το ίδιο είπε! Με τον άντρα μου βγήκαμε έξω ούτε καθίσαμε να δούμε πόσα έδωσε! Εμείς πάντως δε δώσαμε φράγκο και ειλικρινά πρώτη φορά ακούω ότι δίνουν και οι γονείς για ψάλτες κτλ! Βρε κορίτσι δε ρωτάς η ίδια καλύτερα μήπως είναι και αυτό σαν το "τα αβάπτιστα μωρά δεν αφήνει ο παπάς να μπουν στην Εκκλησία" που σου είχαν πει παλιότερα;

Θα ρωτήσω, εννοείται! Αλλά η μάνα μου είναι σίγουρη 100%!!!!Μου είπε για την ξαδέλφη μου που έγινε νονά πως, ενώ ήθελαν να βαφτίσουν εδώ, τους είπε ο ψάλτης πως ισχύει αυτό το καθεστώς και αποφάσισαν να πάνε σε άλλη εκκλησία! Όταν θα έρθει η ώρα θα πάω η ίδια να ρωτήσω και θα σας πω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Απλά αυτό που συνηθίζω να λέω και επιμένω σε αυτό είναι μήπως δεν ζητάει τίποτα ο παπάς και απλά έχει γίνει πλέον καθεστώς και τα δίνουν οι συγχωριανοί μου όπως τα δίνουμε φακελλάκι σε γιατρούς! Η μάνα μου επιμένει πως όχι, υπάρχει ταρίφα, αλλά εγώ δεν το πιστευω! Κάποιος το ξεκίνησε όλο αυτό και ακολουθούν πιστά και σαν πρόβατα όλοι οι υπόλοιποι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kaλησπέρα σας! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Μαρμιν, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Κορίνα κι εσύ τον δικό σου!

Πέπσι, πάρε με τηλ και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να βρεθούμε! Ο άντρας μου δεν θα έρθει, οπότε μην ξεσηκώσεις άδικα τον δικό σου! Εμένα θα με βόλευε Δευτέρα μετά τις 11 το πρωι!

Korινα μου, ευχαριστώ! Αλήθεια, ήθελα να σε ρωτήσω! Ξυλόσόμπα έχετε; και γιατί ξυπνάς τοσο νωρίς; την ανάβει ο άντρας σου κι εσύ την διατηρείς; δεν μπορεις να την ανάψεις μόνη σου;

Παντως πρεπει να κάνεις παρεα με τον άντρα μου, γιατι κι αυτός καθεται μέχρι αργα το βράδυ για να διατηρεί τη φωτια και να μην κρυωνουμε!

Πώς σας φαίνονται τα καινούρια μου τικεράκια;; Αλήθεια Κορίνα έβαλες και εσύ καινούριο τικεράκι; Αυτό που μετράει τις γόνιμες;

Ευχαριστω μαρτζι μου..ειχαμε πολυ κοσμο χθες σπιτι ..ηρθε και η μαμακα μου περασαμε πολυ ωραια..ναι ξυλοσομπα εχουμε και δεν ξερω να την αναβω..σαν τον αντρα σου και εγω βαζω ξυλα μεχρι αργα..

Μαρμιν το ειχα αλλαξει πριν κανα μηνα γιατι πηγαινε λαθος με τον ανωμαλο κυκλο που εχω εγω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Μάρτζη εμένα η κουμπάρα μου έδωσε 50? και ο παπάς μας στραβοκοίταζε είπε ο κουμπάρος μου να δώσει παραπάνω και εννοείτε δεν τον άφησα!!!Όταν είχαμε πάει (πρίν τη βάπτιση ) ο παπάς με είχε πιάσει και μου έλεγε διάφορα και μέσα σε όλα μου είπε ότι όταν μας ρωτάνε τι να δώσουν για την εκκλησία λέμε ότι θέλετε αλλά όταν λέει βγάζουν 20? είναι κοροιδία και καλύτερα να μην τα δίνουν καθόλου!!!Τι να πείς ....!!!Αλλά να πλήρώνου και οι γονείς έξτρα δεν το έχω ξανά ακούσει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αχχ αυτο με τους κουμπαρους ειναι ενα θεμα......κι εμενα με ειχε ρωτησει ο παπας αν οι νονοι εχουν κανει πολιτικο γαμο.

για την τιμη ναι μερικοι εχουν ταριφα δεν φταινε αυτοι ομως φταιμε εμεις που δεν τους ξεφτυλιζουμε ο δικος μας δεν ζητησε κατι ουτε τον ρωτησε κανεις φυσικα εδωσαν οι νονοι οσα ηθελαν σε παπα ψαλτη και νεοκορο εμεις φυσικα δεν δωσαμε τιποτα και ουτε το ξαναεχω ακουσει αυτο οτι δινουν οι γονεις.

στο διπλανο χωριο ομως που βαφτισε η θεια μου ζητησε 150 για τον εαυτο του ο παπας και υπεδειξε τι θα δωσει και στους υπολοιπους φυσικα στο τελος της ειπε να δωσει κατι και για την εκκλησια.

αν θες να σου πω τι εδωσαν οι νονοι μας πες μου να σου στειλω πμ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...