Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα εμενα θελει αν και φοβαται κι αυτος ζηταει διαφορα κατα καιρους αλλα του λεω ωραια εσυ θα τελειωσεις και θα το ευχαριστηθεις μια χαρα εγω τι θα κανω????

Κατι μπορει να κανει αν θελει να σε ικανοποιησει χωρις διεισδυση..... απλα δεν θελει κόπο θέλει τρόπο.... και εκεινη την ημέρα τα ουτροτζεσταν απο το στόμα!!!:tongue::tongue:

Φευγω πάω για δουλεια!!!!!!!φιλακια κοριτσακια μου!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μα σε αυτο δεν ειχα αμφιβολια....εγω αλλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον 1ο και 2ο μηνα ο καθε μηνας εχει 4 εβδομαδες ενω ο 3ος εχει 5 αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις???

χαρα μου αυτο διαφερει απο εγκυο σε εγκυο αναλογα με το ποτε ηταν η τελευταια της περιοδος ας πουμε στην υπογραφη σου γραφει οτι 5 εβδομαδες εχουν ο 3ος ο 5ος ο 6ος και ο 9ος μηνας εγω που τα υπολογισα βαση την δικη μου τελευταια περιοδο 5 εβδομαδες εχουν ο 3ος ο 6ος και ο 9ος μου μηνας εσυ αν μετρησεις με βαση την δικη σου περιοδο αλλους μηνες θα βρεις η τσερρυ αλλους η νενα αλλους και παει λεγοντας

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου αυτο διαφερει απο εγκυο σε εγκυο αναλογα με το ποτε ηταν η τελευταια της περιοδος ας πουμε στην υπογραφη σου γραφει οτι 5 εβδομαδες εχουν ο 3ος ο 5ος ο 6ος και ο 9ος μηνας εγω που τα υπολογισα βαση την δικη μου τελευταια περιοδο 5 εβδομαδες εχουν ο 3ος ο 6ος και ο 9ος μου μηνας εσυ αν μετρησεις με βαση την δικη σου περιοδο αλλους μηνες θα βρεις η τσερρυ αλλους η νενα αλλους και παει λεγοντας

εεε πες με χαζη αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις!!!

κι εγω φευγω παω για καφε!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλα το σεξ πολυ πονεμενη ιστορια!!!στην 1η μ εγκυμοσυνη εκανα κανονικα σε ολες τις στασεις σαν να μην τρεχει τιποτα σε αυτη μου την εγκυμοσυνη δεν κανουμε σχεδων καθολου επειδη εγω φοβαμαι μην παθει κατι το μωρο μ αν και ξερω πως αν κανεις προσεκτικα τιποτα δεν παθαινει το μωρακι...... αλλα μιλαμε ζητημα να εχουμε κανει σεξ 10 φορες απο τοτε που εμεινα εγκυος! ποιοι??? εμεις!!!:shock::shock::shock: κ εμενα απιστευτο μου φαινεται που εχουμε τοσο καιρο να κανουμε σεξ με τον αντρα που εχω ειναι τρελος στο θεμα σεξ θελει συνεχειααααααααα! αλλα του λεω αγαπη μου υπομονη για το μωρο μας και κανει υπομονη ο καημενος για χαρη του πριγκιπας μας αλλα κανει υπομονη μονο στο θεμα σεξ στα αλλα δεν εχει καθολου υπομονη μα καθολου ομως εκει που κοιμαμαι μπορει να βρεθω και με τιποτα μες στο στομα ΕΛΕΟΣ αντρες! οποτε οπως καταλαβαινετε απο ικανοποιηση εκεινος δεν νομιζω να εχει παραπονο αν πει το αντιθετο θα ειναι μεγαλος ψευτης! ντεπουλλα μια χαρα μπορεις να τελειωσεις κ εσυ κ χωρις να κανετε κανονικο σεξ υπαρχουν πολλα ειδη σεξ:tongue::tongue::tongue:δεν ξερω κατα ποσο σου αρεσουν ομως;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

κι ομως η πιο βολικη σταση που την συστηνουν και πολλα βιβλια ειναι να ειναι η γυναικα απο πανω, δεν πονας και ελεγχεις εσυ όλη την κατασταση!! Εγώ μεχρι τωρα τις λιγοστες φορες με αυτη τη σταση τη παλεψα και λιγοτερο με την ιεραποστολικη!!!!! Οσο για το αν θα το ευχαριστιεσαι.... δυστηχως κανει λαθος η γιατρος σου, μπορει να εισαι λιγο πιο αγχωμενη και προσεκτική αλλα το ευχαριστιεσαι μια χαρά!!! θα ξαναπουμε σε κανα μήνα αν εισαι σαν εμενα θα εχεις προβλημα αν δεν κανεις σεξ!:tongue::tongue:

Με την αποτρίχωση που εφευγαν πετσες ειναι ή γιατι εισαι υπερβολικα μαυρισμένη ή γιατι οι περισσοτερες επιμένουν να κανουν ρολετα παντου ενω εγώ στις ευαισθητες περιοχες κανω το κλασικο ζεστο κερι χωρις χαρτι που ειναι το καλυτερο απο όλα.

δυστυχώς νενα μου οι πετσες εφευγαν χωρις να ειμαι καθολου μαυρισμενη και πριν προλαβεις να κατηγορησεις τις συναδελφους σου να σου πω οτι αλλαξα 2-3 και επισης οτι το επαθα πρωτη φορα περυσι!!!

Γεια σας σε ολες,μια ωρα εκαα α σας διαβασω,σημερα δουλευα και δεν τα καταφερα να μπω απο τη δουλεια. απο που να πρωταρχισω; τελεια και τα αυτοκολητα και οι προικες. θα ηθελα να σας ζητησω κιολας εσεις οι πιο εμπειρες που ετοιμαζετσε σιγα σιγα α καατε και α προσθεταμε και μεις τι πραγματακια θα χρειαστουμε για το μαιευτηριο και τι το μωρακια μας οτα θα παμε με το καλο στο σπιτι.

εμεα απο φαγητα μου,μου ειπεμ παω κατω αυτα που λετε και σεις και να αποφευγω τα παστα. και εκει εχω παθει ηττα. γιεται οσπριο χωρις τη ρεγγα του ή την ατζουγεια του; πειτε μου τωρα εσεις.

εμας σεξ μας αφηει ο γιατρος,απο το τριτο και μετα μας αφησε...εγω δε πολυθελω και φοβαμαι...χθες τη κυριακη το μεσηεμρι μετα απο 5 σχεδον μηνες το αφησα να μπει μεσα ισα ισα...και λεω και σημερα να του κατσω κανοικα πια ,αν και δεν καιγομαι κιλλας αλλα εχουμε επετειο γαμου. 2 χρονια...

σας αφηνω τωρα,παω να παρω τις αναλυσεις μου, θα σα ςτα πω τα αποτελεσματα σε καμια ωριτσα...

αγγελικάκι να ζησετε κοριτσαρα μου!!!να ειστε παντα γεροι και αγαπημενοι!!!του χρονου θα εχετε κι αλλο μελος στην παρεα σας!!!

κι εγω ειδικα στο μπικινι εχω πολυ ευαισθητο δερμα ειναι πως να το πω...σαν τα σατεν υφασματα πολυ λεπτο λειο και σαν να εχει και μια γυαλαδα φοβασαι να το αγγιξεις μηπως σχιστει τι να πω........και το ξυραφι με ενοχλει αφηστε που μετα εχω τοοοση φαγουρα...αλλα τι να κανω πως να παω στο γιατρο???????

γιατι ο γιατρος τι θα παθει???μπαεγω τετοιες ανησυχιες δεν τις εχω...

μα σε αυτο δεν ειχα αμφιβολια....εγω αλλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον 1ο και 2ο μηνα ο καθε μηνας εχει 4 εβδομαδες ενω ο 3ος εχει 5 αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις???

για τον ιδιο λογο που ο Μαίος έχει 31 μέρες ενώ ο Σεπτέμβριος έχει 30...πάντα οι μήνες και στους μισθους μας επαιζαν οι μερες...φανταζομαι οτι σε αυτην την περιπτωση το κανουν λιγο πιο χονδρικα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαριουλα και ετσι οπως το ειπες παλι καθε κυριακή αλλάζω εβδομάδα!!!!μ'αρεσει η Κυριακή....Κυριακή γιορτή και σχόλη....

χαρα μ τι κανεις?

ναι η κυριακη ειναι η πιο ομορφη ημερα της εβδομαδας! :D:D:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γυρισα απο τη γιατρο ολα καλα,μοο που μου βρηκε ταχυκαρδια και ειπε οτι ειναι απο κουραση...και μου τα εχωσε κανονικα...

αχ με το σεξ...εμενα παντως εχει θυμηθει την παλια μου τεχνη κοσκινο...αν καταλαβαται τι εννοω...εμενα κανει τελειο στοματικο,τελειωνω καθε φορα ετσι...,ενω με την επαφη οχι παντα...αλλα ο γυναικολογος ειπε να ι στο σεξ αλλα εγω να μην προσπαθησω να τελειωσω...δεν ρωτησα γιατι ντραπηκα....μπα θα την χασει την ευκαιρια του και σημερα πρωτον γιατι ειπε ξαπλα για σημερα,ειχα παλμους 96 και δευτερον εχω παλι αυτον τον πονο και τελικα πρπει να ειναι τα εντερα...

κοριτσια γυρισα απο τη γιατρο ολα καλα,μοο που μου βρηκε ταχυκαρδια και ειπε οτι ειναι απο κουραση...και μου τα εχωσε κανονικα...

αχ με το σεξ...εμενα παντως εχει θυμηθει την παλια μου τεχνη κοσκινο...αν καταλαβαται τι εννοω...εμενα κανει τελειο στοματικο,τελειωνω καθε φορα ετσι...,ενω με την επαφη οχι παντα...αλλα ο γυναικολογος ειπε να ι στο σεξ αλλα εγω να μην προσπαθησω να τελειωσω...δεν ρωτησα γιατι ντραπηκα....μπα θα την χασει την ευκαιρια του και σημερα πρωτον γιατι ειπε ξαπλα για σημερα,ειχα παλμους 96 και δευτερον εχω παλι αυτον τον πονο και τελικα πρπει να ειναι τα εντερα...

χαχα εννοειται δεν τα ρωταμε αυτα:tongue::tongue::tongue: χαιρομαι που ολα ειναι καλα αγγελικακι μου ξεκουραση τωρα...οσο για το σεξ αλλη φορα δεν πειραζει;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

αγγελικακι ισως για μην κανει σπασμους η μητρα!!!παντως εγω για μιση χαρα δεν ξεσηκωνομαι καν!!!παλι καλα που ολα ειναι καλα...στα λεγαμε εμεις...ασε τις γενικες..δεν ακουγες!!!

28xYp3.png

εγω κοριτσια σημερα ετσι κι ετσι...εφαγα την χαζομπριζολα κ απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να ηρεμισω...το στομαχι μου αρχισε τα χαζα του...φοβαμαι μην παθω αυτο που λες αγγελικακι που οταν αλλαζεις μηνα σε πιανουν τα συμπτωματα γιατι εχω το ιδιαιτερο την παρασκευη πρωτη φορα κ δεν θελω να παω σαν ζομπι...ποσες μερες σου κρατανε τα συμπτωματσ?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...