Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μου σε ευχαριστώ! Και ο δικός σου χιλιόχρονος με υγεία!! Η Νένα μας ούτε στο φεις πολυμπαίνει! Δεν προλαβαίνει μωρέ η καημενουλα γιατί εχει τη δουλειά έχει και το μαγαζί, το μωρό τρεχει και δεν φτάνει!!! Και γω μια από τα ίδια με την οργάνωση δεν το έχω!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Korινα μου, ευχαριστώ! Αλήθεια, ήθελα να σε ρωτήσω! Ξυλόσόμπα έχετε; και γιατί ξυπνάς τοσο νωρίς; την ανάβει ο άντρας σου κι εσύ την διατηρείς; δεν μπορεις να την ανάψεις μόνη σου;

Παντως πρεπει να κάνεις παρεα με τον άντρα μου, γιατι κι αυτός καθεται μέχρι αργα το βράδυ για να διατηρεί τη φωτια και να μην κρυωνουμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλημέρα μάρτζι μου!!! έιδα τις φωτο που μας εστειλες!!!! πρωτα θα ξεκινησω απο την μπαλαρινα η οποια κλεβει την παρασταση!!! ειναι σκετη γλυκα!!! παρεπιπτοντως ειναι πανυψηλη!!! Η δικιά μου ειναι 70εκ. και 7850 με μετρημα προχθεσινο!!!! αληθεια ο αντρας σου ειναι πολυ ψηλος????

το δωματιο σας ειναι φανταστικο και το κρεββατι υπερτελειο οπως σου ειπα και την άλλη φορα!!! και το χαλι σας πολυ ομορφο!!! εμενα μια χαρα μου φανηκε σε διαστασεις αν και αν αργοτερα αλλαξω χαλι ισως παρω ενα που να ειναι η μοκετα σε ολο το δωματιο, δηλαδη να μην φαινεται πουθενα πατωμα. Μια επισημανση μονο..... να άλλάξετε κουρτινα!!! :) εγω ειχα παρει κουρτινες για τα παιδικα τοτε που πηρα για ολο το σπιτι και βρηκα μια με 15ε το μετρο.... και αυτην κρατησα!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα όλη μέρα!!! Σήμερα μου ξύπνησε μια άκυρη το μωράκι μου στις ενιάμιση παρακαλώ αλλά θα μου πείτε τι φταίει αυτή;; Εγώ φταίω που ξέχασα από το βράδυ να το χαμηλώσω! Και τώρα τον έχω εδώ να μου γκρινιάζει γιατί νύσταξε! Τεσπα!! Μάρτζι πώς είναι σήμερα ο καιρός σε εσάς; Εμάς εδώ ψυχρούλα έπιασε πάλι και μια παγωνιά θα την έλεγα! Χειμωνιάτικος καιρός!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πώς σας φαίνονται τα καινούρια μου τικεράκια;; Αλήθεια Κορίνα έβαλες και εσύ καινούριο τικεράκι; Αυτό που μετράει τις γόνιμες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!ειμαι 26 εβδομαδων ..δηλαδη μπαινω στον 7 ... σωστα?περιμενω τη νεραιδουλα μου!εχω ομως πολυ αγχος και στενοχωριεμαι συχνα ..για το αν θα πανε ολακαλα...καμια συμβουλη?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλημερα!ειμαι 26 εβδομαδων ..δηλαδη μπαινω στον 7 ... σωστα?περιμενω τη νεραιδουλα μου!εχω ομως πολυ αγχος και στενοχωριεμαι συχνα ..για το αν θα πανε ολακαλα...καμια συμβουλη?

Όλα καλά θα πάνε! Όλες μας το ίδιο άγχος είχαμε ώσπου να γεννήσουμε και πίστεψε με το έχουμε ακόμα αλλά για άλλους λόγους! Κάνω το σωστό; είμαι καλή μαμά; τρώει το παιδί μου σωστά; αρρώστησε μήπως δεν το πρόσεξα;; κτλ κτλ κτλ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Mε το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου! Τώρα για το άγχος εγώ προσωπικά δεν έχω να σου δώσω καμία συμβουλή, γιατί κι εγώ είμαι αγχώδης και δεν μπορώ να το διαχειρίζομαι σωστά το παλιοάγχος μου! Ένα μόνο θα σου πω: από το πολύ άγχος που είχα για το πώς θα γεννηθεί η μικρούλα μου, ανέβασα τόση πίεση την ώρα της καισαρικής που παρολίγο να με στείλει! Αν μπορείς σκέψου μόνο θετικά! Μην συμμετέχεις σε συζητήσεις που σε αγχώνουν, να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν και να σε ηρεμούν! Εμένα με βοηθούσε το κέντημα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα μάρτζι μου!!! έιδα τις φωτο που μας εστειλες!!!! πρωτα θα ξεκινησω απο την μπαλαρινα η οποια κλεβει την παρασταση!!! ειναι σκετη γλυκα!!! παρεπιπτοντως ειναι πανυψηλη!!! Η δικιά μου ειναι 70εκ. και 7850 με μετρημα προχθεσινο!!!! αληθεια ο αντρας σου ειναι πολυ ψηλος????

το δωματιο σας ειναι φανταστικο και το κρεββατι υπερτελειο οπως σου ειπα και την άλλη φορα!!! και το χαλι σας πολυ ομορφο!!! εμενα μια χαρα μου φανηκε σε διαστασεις αν και αν αργοτερα αλλαξω χαλι ισως παρω ενα που να ειναι η μοκετα σε ολο το δωματιο, δηλαδη να μην φαινεται πουθενα πατωμα. Μια επισημανση μονο..... να άλλάξετε κουρτινα!!! :) εγω ειχα παρει κουρτινες για τα παιδικα τοτε που πηρα για ολο το σπιτι και βρηκα μια με 15ε το μετρο.... και αυτην κρατησα!

Ο σύζυγος είναι 1.88! Εγώ 1.60 :tongue: Χα! χα! σαν παιδάκι του είμαι!

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για την μπαλαρινούλα μας!

Κουρτίνα θέλω να αλλάξω και μόλις εξοικονομήσω χρήματα, το πρώτο που θα κάνω θα είναι αυτό! Αλήθεια σε τι χρώμα λες να την πάρω; Εγώ λέω σε λευκό με κανένα ροζ διακριτικό σχεδιο, γιατί παραεγινε ροζ το δωματιο!

Αλήθεια, το σατεν κουβερλι πώς σας φανηκε; Ο κουνιάδος μου γέλασε πολύ όταν το είδε! Είχε χρόνια λέει να δει κάτι τετοιο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...