Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια η μπαλαρίνα μας μεγάλωσε αρκετά!!!Και το δωμάτιο και το χαλάκι σας είναι πολύ όμορφα!!!Θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου Μάρτζη μου για το υπόλοιπο του δωματίου πρέπει να στρωθεί γιατί όσο στρωμένα και να έχεις όπου έχει πλακάκι θα κάθεται και θα παγώνει ο κώλος της!!!Στη κούνια ακόμα στο πάνω επίπεδο την έχεις??????Δέν σηκώνεται???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Παπί μου, δεν σηκώνεται ακόμη. Την βλέπω όμως πολύ σύντομα να το κάνει και εννοείται πως θα το κατεβάσουμε το επίπεδο!

Αχ, λίλι μου, κι εμένα μου αρέσει να είναι τα πάντα στρωμένα. Δεν θέλω να πατάω σε πλακάκι, αλλά αφενός τα χαλιά μου δεν είναι τόσο μεγάλα ( η σαλονοτραπεζαρία είναι τεράστια) κι αφετέρου έχω εκείνον τον άντρα μου που δεν του αρέσει να είναι πολύ στρωμένο το σπίτι! Τεσπα, δεν με νοιάζει για αυτόν. Αν είχα λεφτά, θα έπαιρνα τεράστια χαλιά, διαδρόμους, χαλάκια και δεν συμμαζεύεται!

Στο δωμάτιο της μικρής θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλο το χαλί, αλλά δεν πειράζει! Θα πάρω ένα μικρό χαλάκι και θα βάλω αργότερα! Προς το παρόν η μπέμπα δεν μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μπορω να μπω κι εγω στη λιστα σας?αργησα βεβαια 6 μηνες αλλα αν χωραω ......κι επισης ψαχνω αυτο που βαζουν για υπογραφη με το μωρακι που δειχνει ποσο εχεις ακομα ποσες μρες εισαι εγκυος...κτλ...που ειναι σαν υπερηχος....πως θα το βρω?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Μπορω να μπω κι εγω στη λιστα σας?αργησα βεβαια 6 μηνες αλλα αν χωραω ......κι επισης ψαχνω αυτο που βαζουν για υπογραφη με το μωρακι που δειχνει ποσο εχεις ακομα ποσες μρες εισαι εγκυος...κτλ...που ειναι σαν υπερηχος....πως θα το βρω?

Καλησπέρα Τζοανάκο καλώς ήρθες! Φυσικά και μπορείς να μπεις! Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος ε;; Πόσο μηνών; ή μάλλον εβδομάδω! Τι περιμένεις;; Όσο για το τικεράκι γιατί αυτό θες πάτα σε ένα από τα δικά μας και ακολούθα τα βήματα! Όπου κολλήσεις μας λες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Να πω από τώρα καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα αντράκια σας που γιορτάζουν!!!

Πολλά χρόνια πολλά και στον αντρούλη μου που έχει γεννέθλια! Διπλή γιορτή έχουμε σήμερα αφού πριν ένα χρόνο πήραμε στο σπίτι μας το μωράκι μας μετά από δύο ολόκληρες μέρες μακριά μας λόγω παλιοίκτερου!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΜΑΡΤΖΙ μου να τον χαιρεσαι!!πολυχρονος με υγεια κι ευτυχια!!!

ειδα και φωτο ποσο μεγαλωσε και ποσο ομορφυνε η μικρουλα σου!!!τρελαινομαι για την κουζινα σου ποσο μεγαλη ειναι πολυ την ζηλευω!!!!

το δωματιο τελειο μεγεια το κρεββατι ειναι παρα πολυ ομορφο και το χαλι σας υπεροχο οχι μωρε μην βαλεις μοκετα απο κατω.μετεφερες και την κουνια.κοιμαται καθολου στο δωματιο τη η εχει κανει καταληψη στο κρεββατι σας σαν την δικη μου???εμεις εχουμε χωριστει με γυναικες και αντρες εγω με την μικρη μου βδελλα στην κρεβατοκαμαρα και πατερας και γιος στο παιδικο ο μικρος μου κοιμαται μια χαρα στην κουνια του η κυρια θελει υπερδιπλο ο κωλος της...και να με κραταει κιολας μην την φυγω.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα κοριτσακια

Τζοανακο καλως ηλθες στη λίστα μας. Χρόνια πολλά στις κοπέλες που γιορτάζουν οι άντρες τους. Να είναι παντα γεροι και δυνατοί.

Μάρτζι στα Γιαννενα θα ρθουμε Σαββάτο και θα καθίσουμε μεχρι Δευτερα Τρίτη!!!!!!

Διαφημίσεις

Σήμερα το αντράκι μου κατά συγκυρία κάθισε και έτσι τους έχω και τους δύο εδώ από το πρωί!!! Τώρα κοιμάται το νινί μου θα περιμένω να ξυπνήσει για να του κόψουμε τη σοκολατόπιτα έκπληξη!!! Η τούρτα θα μας γέμιζε με επιπλέον θερμίδες και έξοδα ενώ η σοκολατόπιτα είναι συμμαζεμένη και κάτω του κιλού στανταράκι! Άντε μέχρι τα Χριστούγεννα με βλέπω τόφαλο αφού σε λίγο θα ξεκινήσω και τα μελομακάρονα από τα οποία έχασα τη σούπερ συνταγή μου! Ελπίζω να την έχει η μαμά μου! Λογικά την έχει! Και έχω χρόνια να κάνω εύχομαι να μου πετύχουν αν και στο γλυκό έχω έφεση!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το μωράκι μου σήμερα επιτέλους έφαγε το κρεατάκι του όχι αλεσμένο κανονικά!!! Κατοχυρώθηκε ο κρεωπόλης που θα του ψωνίζω γιατί μόνο από αυτόν το τρώει και με το δίκιο του το μανάρι μου αφού δίνει τόσο καλό και τρυφερό κρεατάκι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kaλησπέρα σας! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Μαρμιν, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Κορίνα κι εσύ τον δικό σου!

Πέπσι, πάρε με τηλ και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να βρεθούμε! Ο άντρας μου δεν θα έρθει, οπότε μην ξεσηκώσεις άδικα τον δικό σου! Εμένα θα με βόλευε Δευτέρα μετά τις 11 το πρωι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kanty, σου αρεσε η κουζίνα μας; Καλή είναι, αλλά εγώ καθως είμαι λίγο ανοργάνωτη, δεν μπορώ να την εκμεταλλευτώ δεόντως! Συνέχεια γεμίζω τα ντουλάπια με βλακείες, μετα τα αδειάζω, τα ξαναφτιάχνω, άσε!

Η μικρή μου κοιμάται στην κουνια της, αλλά εχει τωρα αρκετό καιρό που τα πρωινά την παιρνω μαζί μου στο κρεβατι!

Μόλις ευκαιρεσω θα στειλω σημερινές φωτο ........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...