Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Roz papi, ευχομαι κι εγώ του χρόνου να έχετε έναν πεντακάθαρο υπέρηχο!

Μαρμιν, τι πειράζει ποιος έσβησε το κερί; Ο αέρας, ο Θράσος ή εσύ ............ Το θέμα είναι πως το μωράκι σου είναι πλέον ενός έτους, έχει μεγαλώσει πολύ, είναι γερός και δυνατός και του χρόνου σίγουρα θα σβήσει αυτός τα κεράκια του!

Πάντως αν δεις το βίντεο προσεκτικά θα παρατηρήσεις πως μόλις λες φου σβήνει το κεράκι

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Roz papi, ευχομαι κι εγώ του χρόνου να έχετε έναν πεντακάθαρο υπέρηχο!

Μαρμιν, τι πειράζει ποιος έσβησε το κερί; Ο αέρας, ο Θράσος ή εσύ ............ Το θέμα είναι πως το μωράκι σου είναι πλέον ενός έτους, έχει μεγαλώσει πολύ, είναι γερός και δυνατός και του χρόνου σίγουρα θα σβήσει αυτός τα κεράκια του!

Πάντως αν δεις το βίντεο προσεκτικά θα παρατηρήσεις πως μόλις λες φου σβήνει το κεράκι

Αχ Μάρτζι ξέρεις πόσες φορές το είδα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται! Μα τόσο χαζή είμαι ; Γιατί την πρώτη φορά που του λέω φύσα το κερί είναι ακόμα αναμμένο και μετά φυσάει ταυτόχρονα και ο Θράσος οπότε δεν κατάλαβα τι έγινε! Εγώ ναι μεν δε φύσηξα αλλά μπορεί όπως του είπα να έσβησε! Τεσπα! Όπως λες σημασία έχει ότι έγινε ενός έτους, είναι γερός και χάρηκε πολύ στα γεννεθλιάκια του και αυτός και οι καλεσμένοι μας!! Και στα δικά σας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μια και δεν είπα καλημέρα σας λέω πολλές πολλές και καλές εσπέρες!!!:tongue::tongue:

Ξέχασα να σας πω δύο πράγματα! Πρώτον την Κυριακή για να είμαι σε πιο φυσικό κλίμα για τα γεννέθλια του υιού μου, μου ήρθε και η ακατανόμαστη περίοδος!!!

Δεύτερον και σημαντικότερο! Την προηγούμενη εβδομάδα μου έπεσε το κινητό μου σε μια τρυπίτσα με νερό! Το έχω από τότε σε ρύζι! Έτσι μου είπαν για να τραβήξει την υγρασία και να δουλέψει ξανά! Μέχρι στιγμής πάπαλα! Το Αγγελικάκι με είπε ένα κολπάκι που δεν πρόλαβα να κάνω γιατί αν φύγει όλη η υγρασία θα δουλέψει! Τεσπα! Θα εξαντλήσω όλα τα περιθώρια αλλά το κακό είναι ότι αν και έβαλα την κάρτα σε άλλη συσκευή δεν είχα αποθηκευμένα νούμερα όπως λανθασμένα νόμιζα! Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί αν δεν βρω τα τηλέφωνα σας για να μην τα ξάχνω ένα ένα στα μνμ κάποια θα κάνει τον κόπο να μου τα ανεβάσει συγκεντρωτικά κινητά και σταθερά και να μου τα στείλει κάπου! Μέιλ, φεις, πμ όπου θέλει! θα σας ενημερώσω προσεχώς!! Όχι τίποτα αλλά πως θα βρεθούμε ξανά οι Σαλονικιές και πέριξ;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λοιπόν! Σήμερα πήγαμε παιδίατρο! Ήταν να πάμε σε καμια δεκαριά μέρες αλλά επειδή εδώ και καιρό έχουμε ένα συγκαματάκι που δε φεύγει και επίσης το κεφαλάκι του ουροποιητικού του συστηματος (έγραψα πάλι :P) μας φαινόταν πρησμένο και τρίτον εχουμε εδώ και καιρό μυξούλες και τελευταίον το φαί μας είναι περίεργο πήρα τηλέφωνο τη γιατρό να επισπεύουμε το ραντεβού και συμφώνησε! Βέβαια μου είπε ότι εκείνη δεν έχει πρόβλημα να δει μόνο το "πουλάκι" του! Το ίδιο με ρώτησε και σήμερα! Αν δηλαδή θα δούμε μόνο το "τσιου, τσίου" του γιατί δε θυμόταν! Αν έλεγα μόνο αυτό σήμαινε ότι δε θα πληρώναμε τίποτα! Τεσπα! Τελικά μας είπε ότι το πρήξιμο δεν ήτο αλλά αυτό το περίεργο που όντως βλέπαμε εμείς είναι φυσιολογικό λόγω του ότι μεγαλώνει και ανοίγει και ότι σύντομα θα ανοίξει τελείως και θα γίνει σούπερ!! Δεύτερον οι μυξούλες είναι σκέτες χωρίς ακροαστικά και φλεματάκια! Τρίτον το σύγκαμα είναι μύκητες μας έδωσε ειδική αλοιφούλα! Τέταρτον αν και δεν τρώμε κατ εμάς πάντα καλά παραυτά βάλαμε 750 γραμμάρια και φτάσαμε αισίως τα 12200 από 11450! Από μπόι όχι πολλά πράγματα μολις μισό πόντο δηλαδή 80 εκατοστά σκατουλάκι!! Της έκανε εντύπωση το πόσο καλά και γρήγορα περπάτησε για αγοράκι και μάλιστα εύσωμο!!! Επίσης έιπε ότι άλλαξε πολύ και στη συμπεριφορά από την τελευταία φορά που σημαίνει ότι είναι καλύτερος και πιο συνεργάσιμος και με μεγαλύτερη αντίληψη! Αυτά νομίζω! Θηλασμός εξακολουθεί να είναι ελεύθερος!

Επίσης της είπα ότι δεν ολοκληρώνει το γεύμα του καθιστός πχ στην αγκαλιά μου αλλά αφού ψιλοχορτάσει κατεβαίνει και το υπόλοιπο το τρώει ενώ παίζει και γυρίζει και μου είπε ότι αυτό συμβαίνει επειδή περπατάει! Είναι φυσιολογικό λέει! Της είπα ότι έχω δει συνομίληκα παιδάκια φιλενάδων μου που τρώνε φρόνιμα και καθιστά και μου είπε ότι ισως να μην περπατάνε και όντως έτσι είναι γιατί λέει όταν αρχίζουν και περπατάν το κάνουν αυτό! Άρα το λύσαμε και αυτό! Είπε ότι κάποια παιδάκια ανεξαρτοποιούνται πιο γρήγορα και πως αν βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές τις ενθαρρύνουμε! Για παράδειγμα του δίνουμε κουτάλι να φάει μόνος του εάν δεν μας πειράζει να τα κάνει όλα χάλια, υπάρχει λέει κουτάλι σε σχήμα ες! Φυσικά θα το εφοδιαστούμε και ας γίνει το σπίτι ότι γίνει χαλάλι του! Αν θέλει να ντυθεί μόνος του το ενθαρρύνουμε και γενικά οποιεσδήποτε συμπεριφορές ανεξαρτησίας πρέπει να ενθαρρύνονται! Εγώ της είπα βέβαια ότι συνήθως ξεντύνεται μόνος του και είπε να τον αφήνω! Αχαχα! Τσιτσιολίνος!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερα και απο μενα

Μαρμιν γελασα με την ψυχη μου. Πολυ καλα τα νεα σας. Το αγορακι σας μεγαλωνει.

Μαρτζι σαβκο θα ειμαστε γιαννενα. Αν βολεψει να βρεθουμε και επισης αν βολευει να ερθει και η Καντυ να κανονισουμε μια ηπειρωτικη συναντηση

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα

Μαρμιν γελασα με την ψυχη μου. Πολυ καλα τα νεα σας. Το αγορακι σας μεγαλωνει.

Μαρτζι σαβκο θα ειμαστε γιαννενα. Αν βολεψει να βρεθουμε και επισης αν βολευει να ερθει και η Καντυ να κανονισουμε μια ηπειρωτικη συναντηση

Καλημέρα!! Άντε Πέπσι οργάνωσε συναντήσεις! Μετά την Ηπειρώτικη να παίρνει σειρά και Σαλονικιώτικη!!! Αλήθεια γιατί γέλασες; Για το πουλάκι τσίου μας;;; Πού να έβλεπες και τον άντρα μου και τι ρώτησε τη γιατρό!! Ντοινκ!! Αντρες παιδί μου όλη η ένοια του εκεί!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας!

Πέπσι, πάρε τηλ να κανονίσουμε! Αχ, ελπίζω να τα καταφέρουμε!

Μαρμιν, μια χαρά τα νέα του Θράσου! Μεγαλώνει και το πάνω και το κάτω κεφαλάκι κι αυτό είναι θαυμάσιο!!!!!

Πήγαμε κι εμείς παιδίατρο χθες! 7205kg kai 71cm! Ola καλά μας είπε! Θα ξεκινήσουμε από σήμερα φαρίν λακτε και σε μία εβδομάδα θα βάλουμε κοτόπουλο!

Της είπα που ξυπνάει συχνά τα β΄ράδια και με ρώτησε πόσες φορές τη θήλάζω τη μέρα! Όταν της είπα ότι την θηλαζω πρωί, μεσημέρι και βράδυ είπε πως πολύ πιθανό να μην παίρνει τα υγρά που θέλει και για αυτό με ταράζει τα βράδια! Είπε να της προσφέρω το στήθος και ενδιάμεσα στα γεύματα κι αυτή θα τρώει όσο θέλει!

Εγώ το έκανα όλη μέρα χθες και περιμένοντας το βράδυ να είμαστε πιο ήσυχα διαψευστηκα οικτρά, καθώς η μικρή έκλαιγε μόλις την ακουμπουσα στην κούνια! Ακόμη και πλάι μου έκλαιγε ακαταπαυστα! Τελικά πέρασε όλη η νύχτα στο κρεβάτι μας και κάθε φορά που έκλαιγε της πρόσφερα στήθος!

Σήμερα της φτιάξαμε το δωμάτιο! Σας στέλνω φώτο για παρατηρήσεις, σχόλια κτλ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι πολύ ωραία τα νέα σας όσο για αυτό που είπε η παιδίατρος δε συμφωνών αλλά δεν έχω επιστημονικές γνώσεις ούτε τεκμηρίωση! Απλά από τη στιγμή που η κόρη σου έβαλε τέτοιο πρόγραμμα θηλασμού ημερήσιο το θεωρώ λίγο πώς να το πω;; άκυρο να της το δίνεις και ενδιάμεσα! Κατάλαβες; Αν ήθελε δε θα στο "ζητουσε;"! Εδώ λέω αμάν να του το κάνω και εγώ εσύ το έχεις και θα το χαλάσεις; και σε διαβεβαιώ ότι και εμένα αναλόγως κεφιών ξυπνάει! Είπε τίποτα για δοντάκια; Άν έχει έτοιμα να σκάσουν; Εμένα ο γιος μου έτσι έκανε και κάνει όταν τον ένοχλουν για να βγουν! αλλιώς μπορεί να ξυπνήσει μια φορά μόνο ή και καθόλου απλά το τελευταίο του θήλασμα είναι αργούτσικα δηλαδή δώδεκα με μια!! Φώτο αν μας έστειλες δεν πήρα :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δεν έστειλα φώτο ακόμη!

Να σου πω κι εμένα μου φάνηκε περίεργο, αλλά αυτή επέμενε πως με τον τρόπο αυτό θα μου κοπεί το γάλα και από τη στιγμή που δεν πολυπίνει νερό καλό είναι να της προσφέρω το στήθος για να ξεδιψά! Σήμερα το έκανα αυτό που είπε και της έδωσα γάλα ενδιάμεσα. Δεν ήπιε πολύ εννοείται! Λίγα λεπτάκια μόνο!

Εσύ Μαρμιν τι έκανες όταν ξεκίνησαν οι στερεες τροφές; Κάθε πότε έδινες γάλα από το στήθος;

Ναι, βγαίνουν τα από πάνω δόντια! Μα όλη μέρα είναι πολύ καλά, το βράδυ τι είναι αυτό το πράγμα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Στέλνω. Μην με παρεξηγήσετε, σας παρακαλώ. Είμαι με πυζάμες που φοράω όταν κάνουμε δουλειές! Και μόλις είχαμε τελειώσει το δωματιάκι......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Eστειλα! πάω για ύπνο στο νέο μου δωμάτιο! Ελπίζω να κοιμηθούμε καλά!

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη! Σκέφτομαι σε κανά μηνα από τώρα να σταματήσω το θηλασμό! Στενοχωριέμαι αλλά έχω θέματα δερματολογικά (τα ξέρετε) και με έχουν ταράξει! Θέλω να ξεκινήσω θεραπεία ολοκληρωμένη για να ανακουφιστώ και να απαλλαγώ επιτέλους (αν και αμφιβάλλω). Φοβάμαι με το θηλασμό να βάζω αλοιφές κορτιζονούχες οι οποίες μου προσφέρουν μια σχετική ανακούφιση, αλλά πολύ παροδική! Φοβάμαι μην κάνω κακό στη μικρή μου με τη συστηματική χρήση αλοιφών! Ετσι τις αποφεύγω και υποφέρω κορίτσια! Είμαι μες στα νεύρα και την τσίτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου έχεις τα θέματα σου και εσύ κ με το μωράκι σου που ταλαιπωρείται ε; Εγώ πιστεύω πως είναι τα δοντάκια της γιατί και ο δικός μου τα ίδια κάνει! Να και το χθεσινό μας βράδυ ψιλοχάλια! Έκλαιγε μέσα στον ύπνο του και γυρνούσε σα σβούρα ουκ ολιγες φορες! Πριν καμιά ωρίτσα, μιαμιση ηρέμησε και κοιμάται ήσυχα ήσυχα! Το βράδυ δεν μπορούν να διαχειριστούν τον πόνο του! Για αυτό που με ρωτάς τώρα! Δεν καλοθυμάμαι σίγουρα όταν ξεκινήσαμε το φαί αμέσως μετά έδινα και στήθος ώσπου ο μικρός έτρωγε αρκετό φαγάκι και μετά έπινε ένα λεπτάκι γάλα οπότε μετά δεν του το έδινα! Τώρα είμαστε διαφορετικά! Τραβάει την μπλούζα σε άσχετες ώρες για να φάει! Σηκώνομαι και του δίνω φαγητό αναλόγως την ώρα δηλαδή ή το αυγουλάκι του ή φρουτάκι ή κάτι άλλο όμως δεν πιάνει πάντα! Υπάρχουν φορές που το τρώει αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια οπότε τον θηλάζω! Η παιδίατρος επιμένει πως ο θηλασμός ακόμα είναι όποτε ζητήσει το μωρό! Αλλά και που διάβασα διάφορα ειδικά για αποθηλασμό έλεγε πως αν το μωρό το ζητάει επίμονα ακόμα και όταν είσαι σε διαδικασία να σταματήσεις το θηλασμό πρέπει να του δώσεις! Σε γενικές γραμμές τα στανταρ μας είναι πρωί, μεσημέρι, βράδυ! Απλά κρατάνε πολύ! Δηλαδή πρωί δε θα φάει μόνο στις έξι ή εφτά αλλά εάν κοιμηθούμε πχ ως τις δέκα ή έντεκα θα φάει και κατά τις οχτώμιση με εννιά ή μπορεί και τρίτη φορά ώσπου να σηκωθούμε! Το ίδιο γίνεται και το βράδυ! Θηλάζουμε κατά τις εννιά αλλά συνήθως δεν κοιμάται οπότε ξαναθηλάζουμε κατά τις έντεκα για να κοιμηθεί και πάει λέγοντας!

Για τον αποθηλασμό που σκέφτεσαι σε κανένα μήνα τώρα θα σου πω την άποψη μου όχι ότι είσαι αναγκασμένη φυσικά να το κάνεις! Από ιδία πείρα πάντα θα σου μιλήσω! Ξεκίνα από τώρα!! Σκέψου ότι θα χρειαστείς καιρό να αποθηλάσεις! Αν φυσικά θες να το κάνει με ομαλό για το μωρό τρόπο και όχι βίαι δηλαδή μπαμ και έξω! Επίσης όσο μικρότερη τόσο καλύτερα και ευκολότερα! Μπορείς πχ να αρχίσεις να διαβάζεις για το πώς θα αποθηλάσεις και να πάρεις μια σκόνη γάλα αυτή δηλαδή που θα αντικαταστήσει το δικό σου! Ενδιάμεσα της ημέρας για αρχή όχι στα βασικά της γεύματα θηλασμού δίνε της (όχι εσύ) μπιμπερό! Βάλε ή τον άντρα σου ή τη μητέρα σου αλλά φρόντισε εσύ διακριτικά να έχεις ήδη απομακρυνθεί από κοντά της! Να μη σε βλέπει καν για κανένα πεντάλεπτο δεκάλεπτο! Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες στην αρχή για να μην απογοητευτείς! Ας πιει και δέκα είκοσι εμελ! Μετά συνεχίζεις! Πάντο λάου λάου και αποθήλασε ομαλά!

Οι φώτο σας τέλειες! Μου άρεσε το κρεβάτι τρελλά! Και όλο το σκηνικό το ρομαντικό!!! Μεγιά μεγιά μεγιά και εύχομαι να έχετε ήρεμους ύπνους από εδώ και πέρα! Μου άρεσαν πολύ και οι πεταλουδίτσες και γενικά το ροζ για κοριτσάκια όλα τα λεφτά! Αν είχα ή κάνω κοριτσάκι κατά πάσα π θα την τρελλάνω στα ροζ!! Επίσης αφού είδα τις φώτο θυμήθηκα που είπες να μη σε παρεξηγήσουμε για τις πυτζάμες και γύρισα να τις ξαναδώ γιατί δεν είχα προσέξει κάτι!! Καλέ εκτός του ότι είναι μια χαρούλα οι πυτζάμες σου είστε τόσο όμορφες και οι δύο που και κελεμπία να φορούσες σιγά μην το προσέχαμε :tongue::tongue::tongue:

Πώς σας φάνηκε το μακρυνάρι μου;; σας έλειψε;;; :lol::lol::lol:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου έχεις τα θέματα σου και εσύ κ με το μωράκι σου που ταλαιπωρείται ε; Εγώ πιστεύω πως είναι τα δοντάκια της γιατί και ο δικός μου τα ίδια κάνει! Να και το χθεσινό μας βράδυ ψιλοχάλια! Έκλαιγε μέσα στον ύπνο του και γυρνούσε σα σβούρα ουκ ολιγες φορες! Πριν καμιά ωρίτσα, μιαμιση ηρέμησε και κοιμάται ήσυχα ήσυχα! Το βράδυ δεν μπορούν να διαχειριστούν τον πόνο του! Για αυτό που με ρωτάς τώρα! Δεν καλοθυμάμαι σίγουρα όταν ξεκινήσαμε το φαί αμέσως μετά έδινα και στήθος ώσπου ο μικρός έτρωγε αρκετό φαγάκι και μετά έπινε ένα λεπτάκι γάλα οπότε μετά δεν του το έδινα! Τώρα είμαστε διαφορετικά! Τραβάει την μπλούζα σε άσχετες ώρες για να φάει! Σηκώνομαι και του δίνω φαγητό αναλόγως την ώρα δηλαδή ή το αυγουλάκι του ή φρουτάκι ή κάτι άλλο όμως δεν πιάνει πάντα! Υπάρχουν φορές που το τρώει αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια οπότε τον θηλάζω! Η παιδίατρος επιμένει πως ο θηλασμός ακόμα είναι όποτε ζητήσει το μωρό! Αλλά και που διάβασα διάφορα ειδικά για αποθηλασμό έλεγε πως αν το μωρό το ζητάει επίμονα ακόμα και όταν είσαι σε διαδικασία να σταματήσεις το θηλασμό πρέπει να του δώσεις! Σε γενικές γραμμές τα στανταρ μας είναι πρωί, μεσημέρι, βράδυ! Απλά κρατάνε πολύ! Δηλαδή πρωί δε θα φάει μόνο στις έξι ή εφτά αλλά εάν κοιμηθούμε πχ ως τις δέκα ή έντεκα θα φάει και κατά τις οχτώμιση με εννιά ή μπορεί και τρίτη φορά ώσπου να σηκωθούμε! Το ίδιο γίνεται και το βράδυ! Θηλάζουμε κατά τις εννιά αλλά συνήθως δεν κοιμάται οπότε ξαναθηλάζουμε κατά τις έντεκα για να κοιμηθεί και πάει λέγοντας!

Για τον αποθηλασμό που σκέφτεσαι σε κανένα μήνα τώρα θα σου πω την άποψη μου όχι ότι είσαι αναγκασμένη φυσικά να το κάνεις! Από ιδία πείρα πάντα θα σου μιλήσω! Ξεκίνα από τώρα!! Σκέψου ότι θα χρειαστείς καιρό να αποθηλάσεις! Αν φυσικά θες να το κάνει με ομαλό για το μωρό τρόπο και όχι βίαι δηλαδή μπαμ και έξω! Επίσης όσο μικρότερη τόσο καλύτερα και ευκολότερα! Μπορείς πχ να αρχίσεις να διαβάζεις για το πώς θα αποθηλάσεις και να πάρεις μια σκόνη γάλα αυτή δηλαδή που θα αντικαταστήσει το δικό σου! Ενδιάμεσα της ημέρας για αρχή όχι στα βασικά της γεύματα θηλασμού δίνε της (όχι εσύ) μπιμπερό! Βάλε ή τον άντρα σου ή τη μητέρα σου αλλά φρόντισε εσύ διακριτικά να έχεις ήδη απομακρυνθεί από κοντά της! Να μη σε βλέπει καν για κανένα πεντάλεπτο δεκάλεπτο! Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες στην αρχή για να μην απογοητευτείς! Ας πιει και δέκα είκοσι εμελ! Μετά συνεχίζεις! Πάντο λάου λάου και αποθήλασε ομαλά!

Οι φώτο σας τέλειες! Μου άρεσε το κρεβάτι τρελλά! Και όλο το σκηνικό το ρομαντικό!!! Μεγιά μεγιά μεγιά και εύχομαι να έχετε ήρεμους ύπνους από εδώ και πέρα! Μου άρεσαν πολύ και οι πεταλουδίτσες και γενικά το ροζ για κοριτσάκια όλα τα λεφτά! Αν είχα ή κάνω κοριτσάκι κατά πάσα π θα την τρελλάνω στα ροζ!! Επίσης αφού είδα τις φώτο θυμήθηκα που είπες να μη σε παρεξηγήσουμε για τις πυτζάμες και γύρισα να τις ξαναδώ γιατί δεν είχα προσέξει κάτι!! Καλέ εκτός του ότι είναι μια χαρούλα οι πυτζάμες σου είστε τόσο όμορφες και οι δύο που και κελεμπία να φορούσες σιγά μην το προσέχαμε :tongue::tongue::tongue:

Πώς σας φάνηκε το μακρυνάρι μου;; σας έλειψε;;; :lol::lol::lol:

Αυτά ακριβώς μου συνέστησε να κάνω και η γιατρός! Αμέσως μετά το γεύμα να της προσφέρω γάλα! Νομίζω μπερδευτηκα και σας έγραψα ενδιάμεσα!

Τώρα για τον απογαλακτισμό αν σου πω πως δεν θέλω να την σταματήσω; Απλά από τη μια έχω τους ερεθισμούς που με πέθαναν (να, τώρα το πρωί έβαλα λίγη κενακόμπ στην ευαίσθητη περιοχή) αλλά άφησα το αφτί (είπα να μην βάλω άλλη αλοιφή εκεί). Ε, αγχώνομαι! Σκέφτομαι μην κάνω κακό στο μωράκι! Δεν βάζω πολλή αλοιφή, αλλά και πάλι! Η γιατρός είπε να μην γίνεται συστηματική χορήγηση! Αν πχ βάλω για 4 μέρες και μετά χρειαστεί να ξαναβάλω μετά από μήνες δεν υπάρχει πρόβλημα! Εγώ όμως αν βάλω για 4 μέρες. θα ανακουφιστώ για μία εβδομάδα το πολύ και μετά τα ίδια πάλι! Ετσι τυχαίνει και βάζω περιστασιακά λίγη όποτε έχω τσούξιμο! Πχ έβαλα σήμερα, μπορει να ξαναβάλω σε 4 μερες ή σε μία εβδομάδα! Τι γιατρικό να έβρισκα ρε γμτ; Για κανά δυο εβδομάδες έβαζα κάθε μέρα depanthol, μπας και ηρεμήσω! Τίποτα....πάπαλα! Μα αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα, θα ήμουν πολύ καλά! Τώρα ξέρεις πώς εκνευρίζομαι; Να, το αφτί μου τώρα με ενοχλεί. Με πιάνουν κάτι νεύρα :twisted:

Σου άρεσε το δωμάτιό μας, ε; Αλήθεια το χαλάκι πώς σου φάνηκε; Το έκανε δώρο η νονά της! Απλά, είναι λίγο μικρό για το δικό μας χώρο και μεγάλο μέρος του δωματίου μένει ακάλυπτο! Εμένα μου αρέσει να είναι στρωμένες όλες οι επιφάνειες, ο άντρας μου επιμένει πως δεν πρέπει να είναι όλα στρωμένα και πως είναι χωριατίλα (:twisted:) αυτό! Εγώ σκέφτομαι στους ακάλυπτους χώρους του δωματίου να έστρωνα μια ζαχαρί μοκέτα, αλλά αυτός λέει πως θα είναι αηδία! Μπορεί και να είναι......Τεσπα! Ισως πάρω ένα μικρό χαλάκι εισόδου να το βάλω με το που μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...