Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλές πολλές πολλές καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

Χθες περάσαμε υπέροχα!!! ΤΕλικά ήταν και η μικρή ανηψιά μου που σήμερα δεν είχε σχολείο και είναι στους γονείς μου και ένας ξάδελφος του άντρα μου με τη δικιά του! Συγκυριακά ήρθε και ένας γείτονας αλλά δεν έμεινε μέχρι το κεράκι!! Κάθισε λίγο μέχρι που ήρθαν οι νονοί μας και έφυγε! Εν τω μεταξύ όταν πήγαμε να σβήσει ο Θρασούλης το κεράκι εννοείται πως τρελλάθηκε με την τούρτα! Ήθελε να πειράξει όοοοοοοοολα όσα είχε επάνω! Ίσως και να χωθεί με το κεφάλι μέσα!! Τελικά τον παίρνω αγκαλιά πάμε στην τουρτα του λέω φύσα και φυσάει, και τσουπ το κεράκι σβήνει μονομιάς! Εγώ νόμιζα πως δεν το έσβησε ο Θράσος και το ξανάανάβω! Να πω όμως ότι δεν φύσηξε κανένας άλλος ούτε είναι κανείς κοντά στην τούρτα! Ο άντρας μου επέμενε ότι το έσβησε ο Θράσος το ίδιο έλεγαν και άλλοι νομίζω! Τεσπα! Το ρεζουμε είναι ότι θα δείτε το βίντεο και αποφασίστε! Εγώ το είδα πολλές φορές αλλά μάλλον είμαι ξανθιά! Ακόμα δεν είμαι σίγουρη!! Μάρτζι μου όπως καταλαβαίνεις κάποια στιγμή θα σου στείλω μειλ! Ανάλογα με τις διαθέσεις του ταρζανακίου! Ούτε φέις έβαλα ακόμα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν, είδα το μειλ που χορεύει! Είναι φανταστικός! Τώρα πάω να δω το άλλο!

Είδες ο γλυκούλης μου; Κάθε βράδυ έχουμε σόου διαφόρων ειδών!! Κάτσε να μεγαλώσει κι άλλο η μικρή σου και θα δεις!! :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τα νέα μας!!!Πήγαμε και κάναμε υπέρηχο στη καρδούλα μας και τελικά έχει και ο Κυριάκος μου μεσοκολπική επικοινωνία για την ώρα είναι άνευ σημασίας (μικρή)αλλά έχουμε επανέλεγχο σε ένα χρόνο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τα νέα μας!!!Πήγαμε και κάναμε υπέρηχο στη καρδούλα μας και τελικά έχει και ο Κυριάκος μου μεσοκολπική επικοινωνία για την ώρα είναι άνευ σημασίας (μικρή)αλλά έχουμε επανέλεγχο σε ένα χρόνο!!!

Καλά λες! Αλήθεια γιατί συμβαίνει αυτό;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΠΟΙΌ?????

χαχαχα δίκιο έχεις! Όπως σου είπα και στο φέις αυτό

Μαρμίν ώρα να αλλάξεις το τικεράκι σου!!!

Απλά μπέρδεψα τις δημοσιεύσεις!:tongue::cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Roz Papi, τι είναι η μεσοκολπική επικοινωνία στην καρδιά; Είναι κάτι σοβαρό; Το έχει κάποιος από εσάς τους δυο και το κληρονόμησε και ο μικρός; Ελπίζω να είναι κάτι ανευ σημασίας, όπως λέει και ο γιατρός!

Μαμριν, είδα βίντεο αλλά όχι φώτο! Λοιπόν, στο πρώτο σβήσιμο του κεριού, το κερί το σβήνεις χωρίς να το καταλάβεις εσύ, κυρία μου! Δες το βίντεο και θα καταλάβεις! Το παιδί δεν έκανε καμία κίνηση με τα χειλάκια του. Του λες εσύ ΄"κάνε φου! Θρασύβουλε" και στο φου το δικό σου σβήνει το κεράκι!

Πέρα από αυτό ο Θρασος ήταν ένας κούκλος! Κι εσύ ήσουν ωραία! Πάω να δω και φώτο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Roz Papi, τι είναι η μεσοκολπική επικοινωνία στην καρδιά; Είναι κάτι σοβαρό; Το έχει κάποιος από εσάς τους δυο και το κληρονόμησε και ο μικρός; Ελπίζω να είναι κάτι ανευ σημασίας, όπως λέει και ο γιατρός!

Μαμριν, είδα βίντεο αλλά όχι φώτο! Λοιπόν, στο πρώτο σβήσιμο του κεριού, το κερί το σβήνεις χωρίς να το καταλάβεις εσύ, κυρία μου! Δες το βίντεο και θα καταλάβεις! Το παιδί δεν έκανε καμία κίνηση με τα χειλάκια του. Του λες εσύ ΄"κάνε φου! Θρασύβουλε" και στο φου το δικό σου σβήνει το κεράκι!

Πέρα από αυτό ο Θρασος ήταν ένας κούκλος! Κι εσύ ήσουν ωραία! Πάω να δω και φώτο!

Είναι το λεγόμενο φύσημα το οποίο είναι μια τρυπούλα ανάμεσα στους δύο κόλπους της καρδιάς!!!Ένα μεγάλο ποσοστό μωρών γεννιέται με αυτό αλλά στη πορεία συνήθως κλείνει ,στην περίπτωση που δεν κλείσει(όπως σε εμένα)μπορεί να γίνει επικίνδυνο!!!Το παρακολουθούμε και βλέπουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΜΑΡΜΙΝΟΜΟΥΤΡΟ κι εγω αυτο νομιζω οτι το εσβησες εσυ τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο το βιντεο τωρα αν εσυ εισαι σιγουρη οτι δεν το εσβησες εεε θα το εσβησε ο μικρος απλα δεν φαινεται στο βιντεο.οπως και να εχει να ζησει το μωρο μας και του χρονου να ειναι καλα γερος και δυνατος!!!

ΠΑΠΙ ελπιζω να κλεισει μεσα στο επομενο διαστημα και του χρονου να εχετε εναν τελειο υπερυχο!!!στειλε μου καποια στιγμη το σταθερο σου στο fb

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Φου έκανε ο μικρός απλά από τόσο μακριά δεν πιστεύω να το έσβησε! Ούτε όμως εγώ πιστεύω να το έσβησα αν και θα ξαναδω το βίντεο! Πιο πολύ πιστεύω πως έσβησε από την όλη κίνηση ώσπου να καθίσω κτλ κάποιος αέρας θα σηκώθηκε! Πάντως όπως είπα και στο φεις είναι άνευ σημασίας για εμένα γιατί λόγω χαρακτήρα αν δεν έκανε αμέσως φου θα το έσβηνα έτσι κι αλλιώς! Δεν είμαι ο υπομονετικός τύπος που θα περιμένει ώσπου να το σβήσει με τίποτα όμως! Και του χρόνου να είναι γερός και έχει πολλά κεράκια να σβήσει στη ζωή του! (ελπίζω)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Για όσες απορείτε τι είναι αυτό που έχει η Φαίη στα κλεμμένα όνειρα!!

http://www.iatronet.gr/ygeia/nevrologia/article/22474/nosoi-toy-kinitikoy-nevrwna-kai-plagia-myatrofiki-sklirynsi.html

Και αυτό για να μη μου στενοχωρεθείτε πολύ! http://sfrang.blogspot.gr/2011/05/blog-post_12.html

Αλήθεια Μάρτζι εσύ τα βλέπεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...