Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Καντούλα μου υπομονή! Είναι δύσκολα πολύ το καταλαβαίνω! Ζήτα βοήθεια από όποιον μπορεί να στην προσφέρει και άσε τις δουλειές κατά μέρος!!! Η κοπέλα έρχεται ακόμα;

Κορίτσια ο γιος μου από καιρό προσπαθούσε να ανέβει στον καναπέ και πατούσε όπου έβρισκε και ανέβαινε!! Πριν τρεις μέρες ανέβηκε χωρίς να πατάει πουθενά!!! Ήξερα πως ήταν θέμα ημερών από τη στιγμή που το έβαλε στο μυαλό του!!! Είναι όμως τόσο γλυκούλης!!! Τον μαλώνω και με κοιτάει με ένα γλυκό χαμόγελο που θέλω να τον αγκαλιασοζουμποφιλήξω εκείνη την ώρα!!! Επίσης θυμάστε που σας είπα ότι έπαιρνε το τηλεκοντρόλ και το έβαζε στο αυτί του και έκανε πως μιλάει σαν τηλέφωνο;; Ε τώρα το παίρνει το γυρίζει στην τηλεόραση και πατάει τα κουμπιά!!! Όπως κάνουμε όταν θέλουμε να αλλάξουμε κανάλι!!!! έχει πολύ πλάκα!! Πρώτη φορά το αντιλήφθηκε ο μπαμπάς μου την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν έδωσα σημασία! "χαζοπαππούς" σκέφτηκα!! Αλλά πλεον το κάνει συνέχεια!!! Αλήθεια να δείτε τι αδυναμία του έχει ο μπαμπάς μου!!! Αλλά και ο μικρός του κάνει κάτι αγκαλιές!! Και φιλάκια!!! Αφήστε που δεν μπορούμε να τον πάρουμε από τον παππού χωρίς να γίνει μάχη!!! Κάνει κάτι βουτιές για να πάει στην αγκαλιά του!!! Και σκεφτείτε ότι κανείς δεν ήθελε αγοράκι!!! Δεν περίμεναν λέει ότι και αγοράκι θα είναι τόσο γλυκό και όμορφο και θα τους κάνει τέτοιες γλύκες!!! Αυτά τα είπε η μάνα μου!! Τεσπα αυτά εν ολίγοις!!! Γίναμε πλέον μικρά αντράκια!!! Περπατάμε κάθε μέρα και πιο πολύ και πιο άνετα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα στο καψουρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντα γερος και ευτυχισμενος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καψουρακι χρονια πολλα..να τα εκατοστισεις ..παντα γερος και δυνατος..

Παπι μου να τον χαιρεσαι..να τον δεις οπως ποθεις..

Να τα εκατοστίσει ο Κυριάκος μας! Να είναι πάντα γερός και δυνατός! Να τον χαίρεται η μανούλα του και ο μπαμπάς του!

Λίλι μου, να τον χαίρεστε!!!!

:D:D:D

μην με βρισετε ξερω χαθηκα εντελως:(:(

ΑΛΛΑ δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου μαλλον καταθλιψη για την ακριβεια αγχωδης καταθλιψη.ρε κοριτσια δεν μου φτανει η μερα μενουν οι δουλειες μου πισω μεχρι να ξημερωσει ξανανυχτωνει αυτο με τις τροφες με εχει διαλυσει 1000 φορες το 1ο εξαμηνο με το γαλατακι μας ειμασταν ολοι πολυ καλυτερα τωρα τα εχω παιξει δεν ξερω κατα που να κανω.......

ΚΑΨΟΥΡΟΠΑΙΔΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!να σε χαιροντε οι γονεις σου και να εισαι πανατ γερο και δυνατο!!!!!

ΠΑΠΙ μου να τον χαιρεσαι!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ (ξεχασα τι ηθελα να σου πω):roll:

ΜΑΡΤΖΗ καλυτερα να μην τρωει ρυζαλευρα βανιλιες φαρινες και αλλες τετοιες αηδιες ασε που ειναι πολυ μικρουλα για ολα αυτα μαζι φρουτα φαγητο και κρεμα ασε σιγα σιγα μην επιβαρυνεις το στομαχακι της και μην την κουραζεις με το κουταλι σκεψου οτι εγω απογευματινη κρεμα δινω μονο λιγες φορες την εβδομαδα πχ 1-2 και αν εχουν φαει καλα το μεσημερι με την 2η κουταλια κρεμας μου κανουν εμετο οποτε προτιμω γαλατακι της μαμας (κι αυτα νομιζω το ιδιο προτιμουν;)

μεγεια την εσπρεσιερα!!ποια πηρατε???

βρωμη τρωω εγω βαζω σε μια κατσαρολιτσα γαλα και 3-4 κουτ σουπας βρωμη τα αφηνω να παρουν 1-2 βρασεις αναλογως ποσο πηχτη την θελω προσθετω γαλα αφου την βγαλω απο την φωτια ριχνω μελι αν ειναι ζεστη νερουλιαζει με το μελι οποτε αν την εχω ηδη κανει νερουλη την αφηνω να κρυωσει λιγο και μετα προσθετω μελι,βαζω και αρκετη κανελα τ ανακατευω και ειναι υπεροχη

σημερα 1η μερα εβαλα και στην σουπα των μικρων επειδη εβαλα βρωμη δεν εβαλα πατατα και τελικα μου βγηκε πολυ νερουλη:(

τραχανας υπαρχει ο ξινος και ο γλυκος στον ξινο βαζουν αβγα στον γλυκο οχι ειναι μονο με αλευρι και γαλα αυτος ειναι για τα μωρα.

προχθες ειχαμε παει παιδιατρο για εμβολιο 10100 ο μικρος και 9600(νομιζω)η μικρη του λεω τελειωσε τους ξεκιναω διαιτα εισαι τρελη μου λεει μια χαρα ειναι !!τι μια χαρα χριστιανε μου θεοχοντρα ειναι:!::!:

ααααααααααααΤΣΕΡΡΥ το θυμηθηκα εχεις σκεφτει να δοκιμασεις domperidone??εγω εχω παρει στο σπιτι αλλα δεν εχω ξεκινησει γιατι δεν εχω θηλαστρο και λεω αν αρχισω και πριζομαι μετα τι θα το κανω το γαλα που αυτα αν εχουν φαει δεν πινουν πολυ

λετε να παρω τωρα θηλαστρο???να ψαξω για μεταχειρισμενο??

επισσης ηθελα να σου πω οτι κι εμεις εχουμε θεμα με τα μαγουλακια μας ειδικα ο μικρος ειναι χαλια του βαζω κρεμουλα αλλα δεν βλεπω βελτιωση.ειναι σαν καμενο εγω ειπα μηπως ειναι απο τα φρουτα λογω οξεων ο παιδιατρος μου ειπε αν φουντωσει κι αλλο να του βαλουμε κορτιζονη αλλα σκεφτομουν μηπως τον παω σε δερματολογο:roll::roll:

Αγάπες σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!Να είναι όλα τα μωράκια μας γερά και καλότυχα!!!

Πατρίδα παράτα τις δουλειές κάνε τα απαραίτητα ρε αγάπη γιατί άν πέσεις κάτω δεν κερδίσει κανείς τίποτα...!!!Πόσες φορές να ήξερες έχω ευχηθεί να μέναμε κοντά και να μπορούσα να σε βοηθάω!!!

Είμαι τόσο ευτυχισμένη το μικρό μου Αστεράκι έσβησε μόνος του το κεράκι του!!! Τα πρώτα μας γενέθλια αν και με λίγους (λόγο αντιβιωσης) είχαν μεγάλη επιτυχία!!! Και του Χρόνου με υγεία παλικάρι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ta neakia mas! to mwraki akoma den perpataei kanei ENA-dio vimata mono k meta kathete akinitos o fovitsiaris mou! 3ekinise omws na milaei min fantastite k polla liga pragmata! ektos apo mama mpampa k papou pou elege twra leei k giagia kai giwgo (giwrgo ton aderfo mou) episis mou leei mama papapw(sagapw) pethenwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww tou lew prigipa mou sagapw kai mou leei mama papapw to fws pleon to leei pentakathara fws ta karavakia pou ta leei toytoy ta mixanakia gia na m ta di3ei m leei mama an an...kai to psaraki mas tin ntoli tin leei nto xaxa kati einai k afto tin othoni den tin exw ftia3ei akoma k apo ton stathero m einai polu diskolo na mpw gt eimai oli mera ston katw orofo enw o statheros einai ston panw k gia na mpw apo stathero kapoios prepei na krata to mwro gt olo zimie...s m kanei k anevokatevenei k apo krevatia k fovame min xtipisei! to mwraki edw k mia evdomada 3ipnaei 10-10misi to prwi teleia??????alla oi 4 mpoukales me gala tin nixta sinexizonte! pira tin stoli m apo tin modistra to soutien mou kanei twra i daskala mas mathenei 2 xwrografies gia na xwrepsoume stis 20 dekemvri se mia ekdilwsi! k ithele na mas mathei k mia 3h xwrografia k itan akomi sto psa3imo giatragoudi! exei pc stin ethousa xwrou k tis evala apo to fb to tragoudi pou sas xwrepsa k tis arese to tragoudi merikes apo tis kiniseis m teriazan polu k tis kratise gia tin xwrografia kapoies alles kiniseios m den teriazan leei me tin mousiki opote tha prosthesei dikes tis kiniseis ax teleia polu xerome gt polu m arese afto to tragoudi!!! exw agxos omws gt emeinan 3 mathimata mono ola k ola k meta xwrevoume k tis xwrografies akoma den tin exoume mathei teleiws! pfff 3eftila tha ginw!!!egw gt oi alles kopeles tis 2 xwrografies tis i3eran apo prin paw egw gt tous tis edixne i daskala aftes twra mono tin mia exoun na mathoun enw egw exw ma mathw kai tis 3 k agxwthikaaaaaaa! apo ta pedia pou diavaaza stamatisa apo moni m ton giwrgo gt den pigene allo koritsia olo malakies m ekane m ekrive mathimata k pigene adiavastos sto sxolio prin 3 meres m efere koinwniki k politiki agwgi gia prwti fora se aftous tous 3 mines k emina malakas! m leei eoume diagwnisma triminou avrio! k eprepe dld egw na tou mathw mesa se mia mera ola osa tous evaze i daskala aftous tous 3 mines k aftos o vlakas den m ta edixne! tespa apo simera 3ekinaw ENA allo gimnasiopedo na diavasw k isws na parw akomi ENA den 3erw tha dw! ti allo ti allo???? aaaa ne 3ekinisame avgo k katholou den tou aresei tou prigipa me to zori tou dinw k meta to ftinei

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια μου, καλησπέρα!

Μπήκα χθες, διάβασα τα νέα που γράψατε, αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω! Η μικρή μας έχει βγάλει νοκ άουτ! Τα βράδια μας πλέον είναι μαρτυρικά! Ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο! Εχω χάσει το λογαριασμό. Πόσες φορές τη θήλασα χθες βράδυ, δεν θυμάμαι! Κάποια στιγμή μες στον ύπνο μου καταλαβαίνω να μου μιλάει ο άντρας μου και να μου λέει να ετοιμάσω το κρεβάτι για να πάρω την μικρή να την κοιμίσω εκεί. Τι γινόταν; Ξύπναγε η κυρία, την έπαιρνε αγκαλια ο μπαμπάς της και αποκοιμιόταν στη στιγμή στον ώμο του! Την έκανε βολτίτσες και μόλις πήγαινε να την αφήσει στην κούνια, ξύπναγε κι έκλαιγε!

Να μην τα πολυλογώ την πήρα στο κρεβάτι ( ο άντρας μου κλασικά στον καναπε) , αλλά κί εκει ήρεμη δεν ήταν.......Ουφ, για να δούμε πότε θα τελειώσει κι αυτή η φάση! Τώρα κοιμάται.

Λίλι, πολύ ωραίες οι φώτο! Να είστε καλά. Είστε πολύ ωραίοι όλοι σας!

Μαριώ, μια χαρά σε βρίσκω! Κάνεις μαθήματα χορού και φαντάζομαι πόσο θα φτιάχνεις τη διάθεσή σου! Είμαι σίγουρη πως μια χαρά θα τα πας στην εκδήλωση!

Κάντυ μου, τι τραβάς κι εσύ! Δυο μωρά είναι αυτά, τι να κάνεις; Εδώ εμείς με ένα και δεν έχουμε καθόλου χρόνο! Να το πας το παιδί στον δερματολόγο αν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα! Η εσπρεσιέρα είναι η Delonghi EC220cd. Καλή είναι. Την πήραμε 90 ευρώ. Θα την ξεχρεώσω σε 3 άτοκες δόσεις!

Τι άλλο, τι άλλο; Η μέση μου με πονάει. Δεν προλαβαίνω πολλές φορές να κάνω τις ασκήσεις! Όταν τις κάνω, κάπως ανακουφίζομαι!

Θέλω να πάω κομμωτήριο να κουρευτώ και να κάνω ανταύγειες! Εχω γίνει ένα μπάζο και μισό. Δεν μου αρέσει καθόλου η εμφάνιση μου!

Σήμερα ή αύριο θα στολίσουμε το δέντρο μας! Ελεγα να αλλάξω τις κουρ΄τινες να βάλω πιο επίσημες, αλλά από τη μια βαριέμαι και από την άλλη λυπάμαι τις κουρτίνες γιατί είναι άσπρες και με την σόμπα θα καταντήσουν μαυρες!

Περιμένω το κρεβάτι της μικρής την Τρίτη! Ανυπομονώ να το φέρουν. Θα μεταφέρουμε εκει και την κούνια και θα κοιμάμαι για λίγο καιρό στο δωμάτιό της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα, καλησπέρα, καλησπέρα!!!!!

Σήμερα περάσαμε τέλεια!!!!! Πήγα το πρωί στη μαμά μου το μωρό για να καθαρίσω το σπίτι και να το ετοιμάσω για αύριο!! Έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να μείνουμε τα δυο μας με τον αντρούλη μου έστω και για δουλειές!! Βάλαμε μουσικούλα, με χόρεψε και κάναμε και αναμνηστικές αγκαλίτσες γιατί μην ξεχνάτε πως πέρσι τέτοια μέρα στις τέσσερις η ώρα ο Μαρμίνος ενέδωσε!!! Και στις έξι έσπασαν τα νερά!!! Τέτοια ώρα ήμουν στην εφημερία και με ετοίμαζαν!!! Και τώρα ο μικρός ζουζούνος μου είναι εδώ!!! Περπατάει, μιλάει, φωνάζει, φιλάει!!! Τέλεια!!!! Απέραντη ευτυχία που εύχομαι ολόψυχα η Παναγίτσα μας να κάνει το θαύμα και να τη ζήσετε συντομότατα και οι υπόλοιπες!!!! Μέσα στο 2014 να μην προλαβαίνουμε να στέλνουμε ευχές στις καινούριες μανούλες!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ,ΚΑΛΟ ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΓΙΟΡΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΆΚΟ ΜΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!! Χιλιόχρονος να είναι Μαρμινάκι μου πάντα γερός καλότυχος και η ζωή του πολύχρωμη και γεμάτη χαρές!!! Να τον καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

kαλησπέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλό χειμώνα να έχουμε! Καλές γιορτές!!!!

Να τα εκατοστίσει το παλικαράκι μας! Μαρμιν μου, να είναι γερό και δυνατό το παιδάκι σας! Να τα εκατοστίσει και να σας δίνει πάντα χαρά!

Μακάρι να βγει η ευχή σου και από εδώ και πέρα να αρχίσουμε να στέλνουμε ευχές στις νέες μητέρες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Δεν πολυπρολαβαίνω γιατί θέλω να είναι όλα τέλεια σήμερα και ας είμαστε οικογενειακά και έχω κάτι τελευταία ψιλολόγια και σπαστικά να κάνω!!! Τώρα το νινί κοιμάται ελπίζω για πολύ!! Μα είδατε τι ωραία μέρα που ήρθε στον κόσμο; Μαζί με τον καινούριο μήνα και την καινούρια εποχή!! Καλό μήνα μας λοιπόν, καλό χειμώνα και με υγεία να γιορτάσουμε και τα Χριστούγεννα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...