Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πίνω καπουτσίνο, φτιαγμένο από τα χέρια του αντρούλη μου! Βοήθησε λίγο και η καινουργια μας εσπρεσσιέρα! ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Αυτό είναι το δώρο που έκανα στον αντρούλη μου για την γιορτή του που έρχεται σε λίγες μέρες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις σταματήσαμε το ρυζάλευρο! Δεν αρέσει στην μπέμπα, το τρώει με το ζόρι και τις δύο τελευταίες μέρες με το που ξεκινάμε βγάζει κοκκινίλες στο πρόσωπο! Ε, μίλησα με τη γιατρό και είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και να της το κόψω/. Να της δίνω τα απογεύματα φαγάκι από το μεσημερι. Αυτό θα κάνω και πολύ χαίρομαι να σας πω την αλήθεια! Τι το θέλαμε το ρυζάλευρο; Σιγά! Σε λίγο θα μπουν τα δημητριακά, ο τραχανάς μας, τα ζυμαρικά. Μια χαρά θα τρώει όλα αυτά!

Δεν μου το σχολιάσατε αυτό! Θέλω την γνώμη σας για το απογευματινό φαγητό! Μια φίλη μου επιμένει πως είναι λάθος να της δίνω πάλι το μεσημεριανό και να την παλέψω με κρέμα βσνίλια σκέτη! Εσεις τι λέτε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου δεν πρόλαβα για αυτό δεν απάντησα αν και είναι προφανές τι θα πω!! Δεν έδωσα ποτέ κρέμα τουλάχιστον όχι συστηματικά! Είχα και έχω για ώρα ανάγκης (η τελευταία είναι εδώ μήνες) και τις περισσότερες φορές τη χρησιμοποίησε η μαμά μου! Εκτός από θερμίδες δεν πιστεύω πως προσφέρει κάτι στο μωρό που δεν μπορείς να του το δώσεις αλλιώς!!! Με άλλα λόγια δίνε το μεσημεριανό απλά αν θες διαφοροποίησε το! Δηλαδή βάλε και λίγο ρυζάκι (αν τρώτε ηλικιακά) ή λίγο μακαρονάκι, αστράκι ή μη βάζεις το κρέας αν το έφαγε το μεσημεριανό!!! Και αν θες για αλλαγή δίνεις και λίγη κρέμα καμιά φορά!! Επίσης πολύ έτρωγε ο δικός μου βρώμη με μπανάνα!! Νεράκι μέσα βρώμη (μπορείς να την περάσεις πρώτα στο μπλέντερ να γίνει σκόνη και μετά λιώνει καλύτερα στο νερό) και αφού γίνει πηχτούτσικη τη βάζεις στο μπλέντερ με μπανανούλα! Δοκίμασε το!! Ηλικιακά δε θυμάμαι αν μπορείς να τη δώσεις! Ρώτα παιδίατρο!! Αν σου πει οκ δοκίμασε το!! Μόνο για το ηλικιακό κομμάτι ρώτα την!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Kαλημέρα σας!

Τι κάνετε; Μάλλον έχετε μπει στο face και τα λέτε τις τελευταίες μέρες, σωστα;

Κορίνα μου, τι κάνεις; Πώς περνάει η ζωή στις Σέρρες; Μακάρι να βγει αληθινό το όνειρό μου!

Η μπέμπα μου κοιμάται! Η νύχτα μας ήταν ήσυχη. Καιρό είχα να κοιμηθεί μέχρι τέτοια ώρα!

Αλλά κι εγώ ξεκουράστηκα αρκετά!η

Εχουμε ήλιο!

Αχ, και για 100 ευρώ παραπάνω στην φορολογική μου δήλωση δεν θα δικαιούται ο άντρας μου το επίδομα των 200 ευρώ το μήνα που θα δώσουν από την αρχή του χρόνου στους μακροχρόνια άνεργους! Πολύ γκαντεμιά, ρε κορίτσια! Και να ξεφεύγαμε κανά χιλιάρικο θα έλεγα, αλλά τώρα για 100 ευρώ δεν είναι κρίμα;;;;;

καλα ειμαι μαρτζι μου..καλα περναω μενουν εδω κοντα και οι δυο κουμπαρες μου και εχω παρεα καθε μερα..

Τι κανει η μπουμπου σου;

μεγεια η καφετιερα σας..και εμενα ο αντρας μου την ιδια μερα με τον δικο σου γιορταζει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στο καψουρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντα γερος και ευτυχισμενος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα χρόνο πρίν ήρθες στη ζωή μας και μας έκανες να νιώσουμε συναισθήματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι υπάρχουν....κάθε μέρα από αυτές τις πρώτες 365 ημέρες της κοινής ζωής μας ήταν υπέροχη και πάντα διαφορετική!!!Αγοράκι μου γλυκό να σε χαιρόμαστε να είσαι πάντα γερός,ευτυχισμένος και να γεμίζεις τα μάτια μας με δάκρυα χαράς και υπερηφάνιας μόνο!!!Θα σε αγαπάμε και θα είμαστε εκεί για εσένα πάντα ,δίπλα σου και κάποιες φορές πίσω σου αλλά να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!!Στα δύσκολα, στα εύκολα ....σε όλα!!!ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαρτζι εγω στην δικια μου δινω ρυζαλευρο βανιλια. Ο γιατρος επεμενε πολυ οταν την προτοξεκινησα να παρω αυτην και οχι καποια αλλη. Εγω προσωπικά με το ρυζαλευρο δεν εχ προβλημα γιατι ναι μεν ειναι παχυντικη σαν τροφη αλλα το ρυζι γενικοτερα ειναι οτι καλυτερο για το στομαχι. Στην βανιλια ο γιατρος πιστευω επεμενε προφανως λογω γευσης μάλλον γιατι μοιαζει με το μητρικο γαλα που και κεινο θυμιζει βανιλια. Απο την αλλη ο δικος μου γιατρος απο την πολυ αρχη μου ειπε οτι μπορω να της δινω σχεδον τα παντα και το μονο που επρεπε να προσεξω ηταν πχ αν δωσω τραχανα να μην εχει μεσα αυγα. Η παπι που ξερω δινει πολυ συχνα στο καψουρομουτρο ζουμακι απο το μεσημεριανο με βρωμη.... σιγα σιγα πιστευω οτι πρεπει να αρχισουν να τρων απο ολα και απο λιγο...μην ξεχνας οτι αυτο το μεταβατικο σταδιο κραταει ενα 6μηνο το πολυ μεχρι σιγα σιγα να περασουμε στα κανονικοτατα μεσημεριανα πουτρωμε και μεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μαρτζι εγω στην δικια μου δινω ρυζαλευρο βανιλια. Ο γιατρος επεμενε πολυ οταν την προτοξεκινησα να παρω αυτην και οχι καποια αλλη. Εγω προσωπικά με το ρυζαλευρο δεν εχ προβλημα γιατι ναι μεν ειναι παχυντικη σαν τροφη αλλα το ρυζι γενικοτερα ειναι οτι καλυτερο για το στομαχι. Στην βανιλια ο γιατρος πιστευω επεμενε προφανως λογω γευσης μάλλον γιατι μοιαζει με το μητρικο γαλα που και κεινο θυμιζει βανιλια. Απο την αλλη ο δικος μου γιατρος απο την πολυ αρχη μου ειπε οτι μπορω να της δινω σχεδον τα παντα και το μονο που επρεπε να προσεξω ηταν πχ αν δωσω τραχανα να μην εχει μεσα αυγα. Η παπι που ξερω δινει πολυ συχνα στο καψουρομουτρο ζουμακι απο το μεσημεριανο με βρωμη.... σιγα σιγα πιστευω οτι πρεπει να αρχισουν να τρων απο ολα και απο λιγο...μην ξεχνας οτι αυτο το μεταβατικο σταδιο κραταει ενα 6μηνο το πολυ μεχρι σιγα σιγα να περασουμε στα κανονικοτατα μεσημεριανα πουτρωμε και μεις...

Σε εμάς κανα τρίμηνο το πολύ κράτησε!! :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Να τα εκατοστίσει ο Κυριάκος μας! Να είναι πάντα γερός και δυνατός! Να τον χαίρεται η μανούλα του και ο μπαμπάς του!

Λίλι μου, να τον χαίρεστε!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η δική μου είναι στην δεύτερη μέρα που τρώει κολοκύθι, πατάτα και καρότο! Της αρέσει πάρα πολύ και το τρώει στο πιτς φυτίλι! Το ίδιο της δίνω και το απογευματάκι! Από το Σάββατο και μετά μπορώ να προσθέσω ό,τι λαχανικό θέλω και με όποιο συνδυασμό θέλω!

Θα κάνω αυτό που λέει η Μαρμιν. Ας υπάρχει η κρεμούλα και θα της δίνω πού και πού για αλλαγή! Βρώμη, κορίτσια, εγώ δεν έχω φάει ποτέ! Είναι ωραία;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η δική μου είναι στην δεύτερη μέρα που τρώει κολοκύθι, πατάτα και καρότο! Της αρέσει πάρα πολύ και το τρώει στο πιτς φυτίλι! Το ίδιο της δίνω και το απογευματάκι! Από το Σάββατο και μετά μπορώ να προσθέσω ό,τι λαχανικό θέλω και με όποιο συνδυασμό θέλω!

Θα κάνω αυτό που λέει η Μαρμιν. Ας υπάρχει η κρεμούλα και θα της δίνω πού και πού για αλλαγή! Βρώμη, κορίτσια, εγώ δεν έχω φάει ποτέ! Είναι ωραία;

Ούτε εγώ έχω φάει και δεν το βλέπω να την τρώω αλλά το νινί μου τρελλάθηκε! Και να σκεφτείς έλεγα αποκλείεται να το φάει αυτό το πράγμα!! Και με νεράκι! Αλήθεια τώρα που το θίξαμε από Δευτέρα σκέφτομαι να του το κάνω με γάλα σαν πρωινό!! Καμια ιδέα από τις "τρώγουσες" για το τι άλλο να βάλω μέσα;; Μέλι; Μπανάνα; κάτι άλλο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

:D:D:D

μην με βρισετε ξερω χαθηκα εντελως:(:(

ΑΛΛΑ δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου μαλλον καταθλιψη για την ακριβεια αγχωδης καταθλιψη.ρε κοριτσια δεν μου φτανει η μερα μενουν οι δουλειες μου πισω μεχρι να ξημερωσει ξανανυχτωνει αυτο με τις τροφες με εχει διαλυσει 1000 φορες το 1ο εξαμηνο με το γαλατακι μας ειμασταν ολοι πολυ καλυτερα τωρα τα εχω παιξει δεν ξερω κατα που να κανω.......

ΚΑΨΟΥΡΟΠΑΙΔΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!να σε χαιροντε οι γονεις σου και να εισαι πανατ γερο και δυνατο!!!!!

ΠΑΠΙ μου να τον χαιρεσαι!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ (ξεχασα τι ηθελα να σου πω):roll:

ΜΑΡΤΖΗ καλυτερα να μην τρωει ρυζαλευρα βανιλιες φαρινες και αλλες τετοιες αηδιες ασε που ειναι πολυ μικρουλα για ολα αυτα μαζι φρουτα φαγητο και κρεμα ασε σιγα σιγα μην επιβαρυνεις το στομαχακι της και μην την κουραζεις με το κουταλι σκεψου οτι εγω απογευματινη κρεμα δινω μονο λιγες φορες την εβδομαδα πχ 1-2 και αν εχουν φαει καλα το μεσημερι με την 2η κουταλια κρεμας μου κανουν εμετο οποτε προτιμω γαλατακι της μαμας (κι αυτα νομιζω το ιδιο προτιμουν;)

μεγεια την εσπρεσιερα!!ποια πηρατε???

βρωμη τρωω εγω βαζω σε μια κατσαρολιτσα γαλα και 3-4 κουτ σουπας βρωμη τα αφηνω να παρουν 1-2 βρασεις αναλογως ποσο πηχτη την θελω προσθετω γαλα αφου την βγαλω απο την φωτια ριχνω μελι αν ειναι ζεστη νερουλιαζει με το μελι οποτε αν την εχω ηδη κανει νερουλη την αφηνω να κρυωσει λιγο και μετα προσθετω μελι,βαζω και αρκετη κανελα τ ανακατευω και ειναι υπεροχη

σημερα 1η μερα εβαλα και στην σουπα των μικρων επειδη εβαλα βρωμη δεν εβαλα πατατα και τελικα μου βγηκε πολυ νερουλη:(

τραχανας υπαρχει ο ξινος και ο γλυκος στον ξινο βαζουν αβγα στον γλυκο οχι ειναι μονο με αλευρι και γαλα αυτος ειναι για τα μωρα.

προχθες ειχαμε παει παιδιατρο για εμβολιο 10100 ο μικρος και 9600(νομιζω)η μικρη του λεω τελειωσε τους ξεκιναω διαιτα εισαι τρελη μου λεει μια χαρα ειναι !!τι μια χαρα χριστιανε μου θεοχοντρα ειναι:!::!:

ααααααααααααΤΣΕΡΡΥ το θυμηθηκα εχεις σκεφτει να δοκιμασεις domperidone??εγω εχω παρει στο σπιτι αλλα δεν εχω ξεκινησει γιατι δεν εχω θηλαστρο και λεω αν αρχισω και πριζομαι μετα τι θα το κανω το γαλα που αυτα αν εχουν φαει δεν πινουν πολυ

λετε να παρω τωρα θηλαστρο???να ψαξω για μεταχειρισμενο??

επισσης ηθελα να σου πω οτι κι εμεις εχουμε θεμα με τα μαγουλακια μας ειδικα ο μικρος ειναι χαλια του βαζω κρεμουλα αλλα δεν βλεπω βελτιωση.ειναι σαν καμενο εγω ειπα μηπως ειναι απο τα φρουτα λογω οξεων ο παιδιατρος μου ειπε αν φουντωσει κι αλλο να του βαλουμε κορτιζονη αλλα σκεφτομουν μηπως τον παω σε δερματολογο:roll::roll:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...