Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaa! na grapsw k edw ta nea twn teleftewn imerwn na ta dei k i margki mas! loipon stolisa to dentraki mou k to spiti mesa e3w! irthe i stoli tou oriental m to savvato k xthes tin piga stin modistra na m mazepsei ligo to soutien! mallon avrio tha einai etoimi :) k kati akoma eklisa rantevou avrio me orthopediko epitelous!

83tdp2.pngcWE4p3.png

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaa! na grapsw k edw ta nea twn teleftewn imerwn na ta dei k i margki mas! loipon stolisa to dentraki mou k to spiti mesa e3w! irthe i stoli tou oriental m to savvato k xthes tin piga stin modistra na m mazepsei ligo to soutien! mallon avrio tha einai etoimi :) k kati akoma eklisa rantevou avrio me orthopediko epitelous!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ti επαθες Μαριούλα και θα πας σε ορθοπεδικό;

Δεν είδα μειλ!

Κορίτσια, το κεφάλι μου! Είναι ο πατέρας μου εδώ, έχει την μπέμπα αγκαλιά, της τραγουδάει και ακούγεται σε όλο το τετράγωνο! Φωνάζει λες και δεν ακούμε! Του λέω "πιο σιγά" αλλά πού να καταλάβει.........Με έπιασε πονοκέφαλος, αλήθεια τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ti επαθες Μαριούλα και θα πας σε ορθοπεδικό;

Δεν είδα μειλ!

Κορίτσια, το κεφάλι μου! Είναι ο πατέρας μου εδώ, έχει την μπέμπα αγκαλιά, της τραγουδάει και ακούγεται σε όλο το τετράγωνο! Φωνάζει λες και δεν ακούμε! Του λέω "πιο σιγά" αλλά πού να καταλάβει.........Με έπιασε πονοκέφαλος, αλήθεια τώρα!

αχαχα!! Χαίρετε ο καημένος!!! Αλήθεια Μάρτζι μου πότε πρέπει να παρουσιαστείς εσύ στο σχολείο;; Και για πόσο καιρό πριν τελειώσει η φετινή χρονιά θα είσαι εκεί;; Και τι θα κάνεις; Θα διδάξεις στο μέσο της χρονιάς; ή μάλλον τέλος χρονιάς!!! Πολλές απορίες ε;;; Πάντως όταν χρειαστεί να φύγετε μακριά για τη δουλειά σου θα τους λείψετε και εσείς αλλά και η μικρή στους γονείς σου ε;; Αλλά μέχρι τότε θα καταλαβαίνει και αυτή! Όσο για τον πονοκέφαλο ντεπονάκι!!! Ρώτα και την Πέπσι!! Αποτελεσματικότατα!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Marmin, ειδα μόνο το ένα βίντεο. Το άλλο δεν το ανοιγει..........Ε΄δα αυτό που ξεκινάει από την κουζίνα και φτάνει στο υπνοδωμάτιο! Απολαυστικότατος, υπέροχος, καταπληκτικός!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχαχα!! Χαίρετε ο καημένος!!! Αλήθεια Μάρτζι μου πότε πρέπει να παρουσιαστείς εσύ στο σχολείο;; Και για πόσο καιρό πριν τελειώσει η φετινή χρονιά θα είσαι εκεί;; Και τι θα κάνεις; Θα διδάξεις στο μέσο της χρονιάς; ή μάλλον τέλος χρονιάς!!! Πολλές απορίες ε;;; Πάντως όταν χρειαστεί να φύγετε μακριά για τη δουλειά σου θα τους λείψετε και εσείς αλλά και η μικρή στους γονείς σου ε;; Αλλά μέχρι τότε θα καταλαβαίνει και αυτή! Όσο για τον πονοκέφαλο ντεπονάκι!!! Ρώτα και την Πέπσι!! Αποτελεσματικότατα!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
1η Ιουνίου γυρίζω! Δεν θα διδάξω. Θα κάνω επιτηρήσεις μιας και θα έχουν εξετάσεις και πολύ πιθανό να μου αναθέσουν διοικητική εργασία! Μέχρι τέλη Ιουνίου θα είμαι εκεί και πρέπει να νοικιάσω ένα σπίτι για το μήνα αυτό! Αντρούλης και μπεμπούλα δεν θα έρθουν μαζί μου! Θα μείνουν εδώ! Θα έρχομαι Σαββατοκύριακα! Από το Σεπτέμβρη του 14 και μετά πρέπει να δω τι θα κάνω! Ως τότε δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι! Εννοείται πως αν χρειαστεί να πάω, θα έρθουν μαζί μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλή αρχή για τη μικρή!!!

Ωχ θα είσαι μόνη σου ένα μήνα εκεί ε;; και θα είναι εύκολο άραγε να βρεις σπίτι;; Ξέρεις από τώρα πού θα πας ε;; Και από Σεπτέμβρη 2014 υπάρχει περίπτωση να είστε κοντά στα μέρη σου ώστε να μη χρειαστεί μετακόμιση;; Αχ μακάρι!!!

Είδες που περπατάει το γιουβαρλάκι μου!!! Μωρέ το πιστεύεις πως πέρσι τέτοια μέρα ακόμα περίμενα!!! Πριν ένα χρόνο έσκαγα πότε θα γεννήσω και τώρα πώς θα τον τραβήξω βίντεο που περπατάει!!! ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ!!!!!!:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Nai, μαρμιν, ξέρω πού θα είμαι! Τώρα για σπίτι δεν ξέρω κατά πόσο θα δυσκολευτώ να βρω αλλά φαντάζομαι κάτι θα υπάρχει! Θυμάμαι από το λίγο που έκατσα πως ακριβως δίπλα στο σχολείο υπήρχαν ενοικιαζόμενες γκαρσονιέρες. Φαντάζομαι θα υπάρχει κάτι ξενοίκιαστο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και απο μενα.

Εχτες πηγα γυναικολογο εκανα τεστ και υπερηχο. Ολα τελεια. Του ειπα για την ευκαιρια που μας ετυχε με την εξωσωματικη. Συμφωνησε οτι αν ειναι αληθινο θα ειναι πολυ καλο. Επισης μου ειπε οτι οπου και αν την κανω ειναι το ιδιο απλα αυτο που παιζει ρολο ειναι ο παραγοντας τυχη.

Μαρμιν ξερεις τι επαθα ε? Ειδες που παιρνω φαρμακα ομοιοπαθητικης?Την τελευταια φορα πηρα ντεπον αναβραζον μαξιμουμ για να μου περασει. Παω λοιπον εχτες στο φαρμακειο να εφοδιαστω με καινουρια κουτακια και μου λεει οτι τα μαξιμουμ εχουν καφεινη μεσα. ΚΑΙ εννοειται δεν κανει να παιρνω φαρμακα με καφεινη. Στενοχωρεθηκα αρκετα

Καλημερα κοριτσια και απο μενα.

Εχτες πηγα γυναικολογο εκανα τεστ και υπερηχο. Ολα τελεια. Του ειπα για την ευκαιρια που μας ετυχε με την εξωσωματικη. Συμφωνησε οτι αν ειναι αληθινο θα ειναι πολυ καλο. Επισης μου ειπε οτι οπου και αν την κανω ειναι το ιδιο απλα αυτο που παιζει ρολο ειναι ο παραγοντας τυχη.

Μαρμιν ξερεις τι επαθα ε? Ειδες που παιρνω φαρμακα ομοιοπαθητικης?Την τελευταια φορα πηρα ντεπον αναβραζον μαξιμουμ για να μου περασει. Παω λοιπον εχτες στο φαρμακειο να εφοδιαστω με καινουρια κουτακια και μου λεει οτι τα μαξιμουμ εχουν καφεινη μεσα. ΚΑΙ εννοειται δεν κανει να παιρνω φαρμακα με καφεινη. Στενοχωρεθηκα αρκετα

Αχ Πέπσι μου τι έπαθες και εσύ!!! Προτείνω να κόψεις τη σύμβαση με τα ντεπόν και να τους καταγγείλεις κι όλας!!! :tongue::tongue:

Αχ κοριτσάκια άσχημη μέρα για το παρεάκι μας σήμερα ε;; :-(:-( Μάρτζι μου μάλλον δε θα τα έμαθες πέθανε η γιαγιά της Τσέρρυς μας και το καψουράκι είναι νοσοκομειάκι γιατί τέταρτη μέρα πυρετού με αντιβίωση και επιμένει για κανένα δίωρο μετά το αντιπυρετικό! Πρώτες εξετάσεις (ακτίνα και αίματος) καθαρές! Αναμένουμε τα ούρα! Σαββατοκύριακο μάλλον θα τη βγάλει στο νοσοκομείο!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κι ήμουν τόσο χάλια που δεν ήθελα καν να ανοίξω τον υπολογιστή!

Πέθανε η γιαγιά της Τσέρυ; Μα πήγαινε καλύτερα, δεν πήγαινε; Αχ, μωρέ! Κρίμα. Τσέρυ μου, συλληπητήρια! Ξέρω πως θα είσαι άσχημα! Δεν έχω λόγια παρηγοριας γιατί τέτοιες στιγμές ό,τι και να σου πούνε οι υπόλοιποι, ο πόνος δεν απαλύνεται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και το καψουράκι στο νοσοκομείο; Τι λέτε τώρα ρε κορίτσια; Περαστικά στο παιδάκι μας! Λίλι μου, εύχομαι να βγουν όλες οι εξετάσεις καθαρές και να γυρίσετε σπιτάκι σας γρήγορα! Να μου φιλήσεις το καμάρι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ είμαι χάλια, γιατί η μέση μου με έχει ταράξει, ο ερεθισμός στο αφτί μου επιμένει, οι γνωστοί ερεθισμοί στην ευαίσθητη περιοχή ξαναβγήκαν, δεν θέλω να βάλω κορτιζόνη κι είμαι, αφήστε τα! Επίσης το στήθος μου τουμπανιάζει μιας και μειώθηκαν κατά πολύ οι θηλασμοί τώρα που ξεκίνησαν οι τροφές! Χθες το βράδυ ξύπνησα κι αρμέχτηκα μόνη μου γιατί κόντευα να λιποθυμήσω από τον πόνο και δεν ηθελα να ξυπνήσω την μικρή (κοιμόταν τόσο ήσυχα που την λυπήθηκα). Σήμερα πάλι το απόγευμα αμέσως μετά την κ΄ρεμα της αισθάνθηκα το δεξί στήθος να έχει φουσκώει και να έχει σχεδόν πετρώσει! Αντλησα με το θήλαστρο 110γρ. Ουφ! Πότε θα προσαρμοστεί το στήθος μου στις νέες μειωμένες πλέον ανάγκες του μωρού;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...