Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και μέσα σε όλα από εχθές ξεθάρεψε και κάνει συνέχεια βήματα μόνος του και γελάει κιόλας το νούμερο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μέσα σε όλα από εχθές ξεθάρεψε και κάνει συνέχεια βήματα μόνος του και γελάει κιόλας το νούμερο!!!

Καλώς ήρθε το κλαμπ και το καψουράκι!!! Θερμά συγχαρητήρια!!! Άντε να ετοιμάζεται και αυτή η περπατόπιτα!!! Λες στα γεννέθλια μαζί με την τούρτα να κόψετε και περπατόπιτα;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλώς ήρθε το κλαμπ και το καψουράκι!!! Θερμά συγχαρητήρια!!! Άντε να ετοιμάζεται και αυτή η περπατόπιτα!!! Λες στα γεννέθλια μαζί με την τούρτα να κόψετε και περπατόπιτα;;

Άν έχει σταθεροποιηθεί μέχρι την άλλη εβδομάδα θα βολέψει πολύ να τα κάνω μαζί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Και δυστηχώς έχουμε ερεθισμένο λαιμό και κόκκινα αυτάκια οπότε από το απόγευμα ξεκινάμε αντιβίωση!!!!Και όσο δεν τη θέλω τη παλιό αντιβίωση γαμώτο.......αλλά μας τη δίνει για προστασία γιατί ο πυρετός επιμένει φτάσαμε 38,9 στις 12,30!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κασπερα!!!

τι το ήθελες και το ειπες οτι η πεθερα μου δεν καταλαβαινει τιποτα???? θα γινω κακια και δεν το θελω Λοιποον ή κανει την χαζή ή ειναι???? Ήρθε σημερα η γιαγια του αντρα μου, να μην χασει η πεθερα μου την μυριστηκε και ηρθε και αυτη!!! Γενικά δεν τολμαει ναε ρθει ανθρωπος του πιο στενου οικγενιακου περιβαλλοντος, τσουπ θα σκασει μυτη λες και περπει να ειμαστε ΟΛΟΙ μαζι παντα... και πριν φυγει λεει θα ερθω και αυριο να σε δω!!! δεν θα της την κανω τη χαρη ομως.... θαθ γινω σκυλα και ας πει οτι θελει!!! καφε με την πεθερα μου καθε πρωι δεν ια πινω για το υπολοιπο της ζωης μου.... εχω κατι νευρα τωρα, θα εκραγω. ουτε κατσε την ειπα ουτε τιποτα. στρογγυλοκαθισε απο μονη της. και λεει στο τελςο, θα ερθει αυριο η γιαγια το πρωι να σε δει Μαρκελλιτσα.... αυριο το πρωι θα παρω τους δρομους!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ή τώρα ή ποτέ!!! και μάλιστα το σκεφτηκα λιγο παραπανω..δεν θα ξεσπιτωνομαι καθε φορα.... οταν ερθει θα της την δωσω και θα της πω να την παρει κατω να τηνδει κ να ξεκουραστω και γω χωρις το μωρο....

28xYp3.png

το εχω ηδη ξεκαθαρισει και στον αντρα μου... με πηρε τηλεφωνο να δει τι κανουμε και του ειπα οτι ειχα επισκεψεις σημερα... ξερει οτι με την μαμα του βγαζω σπυρια τελευταια και μου λεει σε κουρασαν??? λεω οχι μωρε ενταξει, αν γινεται κ μια στις τοσες δεν εχω προβλημα απλα η μαμα σου ειπε οτι θα ερθει και αυριο... αλλα θα της πω να παρει οτ μωρο κατω αν θελει να την δει. και λεει, α ενταξει ετσι πες.

28xYp3.png

Και έχω κάτι νεύρα!! Γύρισα από τη σχολή και μου λέει ο μπαμπάς μου περπατάει κανονικά πια!! Λέω υπερβολές!! Και όντως περπατούσε ξανά και ξανά και δεν είχα βίντεο για να τον τραβήξω! Πάνω λοιπόν που σκέφτηκα να πάρω της μαμάς το μωρό έκανε απεργία! Τεσπα με τα πολλά περπάτησε τραβούσα εγώ με το κινητό αλλά αυτό είχε ήδη σταματήσει από μόνο του και χαμπάρι δεν το πήρα!!! :( Και τον έχω στενό μαρκάρισμα βρε κορίτσια λέτε και το κάνει επίτηδες και μόλις τον παίρνω σταματάει!!! Αλλά πού θα μου πάει; θα τον πετύχω γιατί αλλιώς θα σκάσω! Έχω βέβαια βιντεάκια και από χθες και σημερινά αλλά θέλω να τον πάρω να περπατάει περισσότερο!!! Έχει πολύ πλάκα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δε σας διάβασα αλλά πήρε το μάτι μου ότι το καψουράκι ξεκινάει αντιβίωση!! Περαστικά!!! Αν είναι λοίμωξη θα βελτιωθεί σύντομα αν είναι ίωση εύχομαι να την περάσει ελαφριά γιατί δε θα τον βοηθήσει καθόλου!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ή τώρα ή ποτέ!!! και μάλιστα το σκεφτηκα λιγο παραπανω..δεν θα ξεσπιτωνομαι καθε φορα.... οταν ερθει θα της την δωσω και θα της πω να την παρει κατω να τηνδει κ να ξεκουραστω και γω χωρις το μωρο....
Αυτό να κάνεις! Και δεν θα γίνεις κακιά και δεν θα την ανεχτείς και θα ξεκουραστείς για λίγο!

Ωραίες οι ιδέες σου, Τσερυ μου. Δεν ήξερα και δεν έχω δει ότι υπάρχουν ίδιες πυζάμες για το ζευγάρι! Ακριβές δεν θα είναι όμως; Θα πάω αύριο να ψάξω! Δεν θέλω να χαλάσω πολλά λεφτά! Ρε κορίτσια, λέγαμε να παραδώσουμε πινακίδες για το ένα αμάξι, αλλά η αλήθεια είναι πως εγώ δεν θέλω να το δω να αχρηστεύεται! Είναι γερό αμάξι, με αυτό ταξιδεύουμε όταν έχει άσχημο καιρό..........Τα έβαλα λοιπον κάτω, έκοψα από δεξιά, έκοψα από αριστερά (δεν θα πάω κομμωτήριο, δεν θα βάλω λεφτά στην άκρη για βάφτιση κτλ) και θα τα πληρώσω τελικά τα τέλη! Μόνο που για 2 μήνες πρέπει να κάνουμε μεγάλη οικονομία κι όχι τίποτα άλλο έρχονται και γιορτές! Αμάν πια!!!!

Κι εμείς Μαμριν τα έχουμε ασφαλίσει! Δεν ξέρω τι έγινε με τα πρόστιμα! Ετσι τα έλεγαν τότε για να μας φοβίσουν!

Λίλι, περαστικά στο καψουράκι σου!

Και αφήνω για το τέλος τα ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τα δύο βλασταράκια μας που επιτέλους περπατάνε!!!!!!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Έχει πόση ώρα που αλωνίζει στο σπίτι και ναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον κατέγραψα!!! Μάρτζι μου θα σου στείλω μειλ αλλά δυστυχώς χωράει μόνο το ένα βιντεάκι! Νομίζω δεν είναι τόσο καλό όσο το άλλο αλλά κάτι έγινε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου σου έστειλα δύο μειλ περπατήματος!! Θέλω να μου πεις αν ήρθαν και τα δύο γιατί το ένα ήταν μεγάλο και το έστειλα από αλλού!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Μεγάλη γιορτή σήμερα θα πάμε Εκκλησία και θα κοινωνήσουμε!!!

Παπίκο εύχομαι ολόψυχα το καψουράκι σου να είναι σούπερ σήμερα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...