Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

Και εγώ το έντερο μου έλεγα είναι κ μ έλεγε ο γιατρός πως είναι τα μωρά απλά δε το καταλαβαίνω ακόμα....θα δεις πως σε λίγο θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο!!! 🥰

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και μαλιστα περισσοτερη c απο την απλη πιπερια εχω την εντυπωση!!!αυτο κοριτσια με το ξυρισμα και το αποσμητικο δεν το ηξερα αλλά πεστε μου πραγματικά...γινεται???ειδικά το καλοκαιρι ουτε με σφαιρες...εγω κανω λειζερ και τωρα εχω σταματησει τα παντα...θελω να ρωτησω την γιατρο μου και μετα θα παω μονο για τα ποδια...το μπικινι αναβαλλεται για άλλους 7 μήνες τουλαχιστον...άλλωστε δεν κάνουμε και σεξ...εμας η γιατρος μας το επιτρεπει αλλά εγω δεν εχω καθολου μα καθολου ορεξη!!!μου φαινεται απιστευτο....μετα τον τριτο ίσως μου ερθει...

γινεται ξυριζεσαι το πρωι και βαζεις αποσμητικό το βραδυ ή το αντιστροφο επειτα τα περισότερα αποσμητικά εχουν 24ωρη δραση. Τωρα καλά ειναι το λειζερ να το αποφυγεις γιατι ειναι μια σχετικά νεα μεθοδος και δεν εχουν γίνει πολλες μελετες για το αν προκαλει κατι στο εμβρυο. Κανε καλυτερα κερι ή αναγκαστικά ξυραφι και μόλις γεννησεις συνεχίζεις κανονικά.

ε ναι εμας μας ειπε ιεραποστολική ή ξαπλωμενοι πλαγια...μια φίλη μου η οποια φορουσε ρουχα εγκυμοσυνης απο τον 4 για 9ο, ειχε βαλει ζωνη, επερνε ουτροτζεσταν χωρις λογο και δεν πηγαινε στην παραλια γιια να μην της εξατρμηστει το αμνιακο υγρο και ψηθει το μωρο και γενικά έκανε παρα πολλες ακροτητες έκανε σεξ με τον αντρα της στον 8ο στα 4!!!!φυσικα ειχε αιμα...αλλά ολα πηγαν καλα στοτελος....

Καλα αυτο με τις στασεις πρεπει να ειναι μυθος, πως γινεται ρε παιδια η ιεραποστολική αργοτερα με την κοιλαρα????? Νομιζω ότι δεν υπαρχει απαγορευτική σταση αρκει να μην πιεζεις την κοιλια, να μην πονας και φυσικα να αποφυγεις τις εντονες και τις απότομες κινήσεις. Σεξ του "πατριαρχειου" που λεω κι εγω!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν γινεται.....η κοσμετολογος που μας εκανε μαθημα στη σχολη μας ειχε πει αμεσως μετα το μπανιο και πριν οι αμασχαλες στεγνωσουν να βαζουμε σοδα σε σκονη και να την αφηνουμε πανω ετσι λεει αλλαζει το ph του δερματος και δεν μυριζει.εν τω μεταξυ εγω εχω και το κακο συνηθειο οτι καθε μερα που κανω ντουζ ξυριζομαι κιολας χειμωνα καλοκαιρι.παλια εκανα κερι και στα ποδια και στο μπικινι και στο προσωπο στα ποδια γυριζαν οι τριχες προς τα μεσα αλλα οκ δεν με ενοχλουσε στο μπικινι και στο προσωπο ομως ηταν μαρτυριο γεμιζα σπυρακια και πονουσαν υπερβολικα μετα για να με ηρεμησει επαιρνα αντιβιωση για 3-4 μηνες και φυσικα μεχρι να φυγουν δεν μπορουσα να ξανακανω με το που εφευγαν και σταματουσα την αντιβιωση ξαναπηγαινα και φτου κι απ την αρχη μεχρι που ξεκινησα λειζερ και βρηκα την ησυχια μου και απο τις τριχες και απο τα σπυρια αλλα δυστυχως δεν ειναι μονιμο το αποτελεσμα πρεπει να κανω συνεχεια και τωρα δεν μπορω το προσωπο το εχω αφησει στο ελεος του Θεου και κυκλοφορω με την τριχα καγκελο το μπικινιν ομως αναγκαστηκα το κανω με ξυραφι πως να παω στο γιατρο???αληθεια η αυχενικη γινεται κολπικα η κοιλιακα??

εισαι απο τις ατυχες σχετικα με το κερι, παθαινεις θυλακιτιδα και το λειζερ εινια η μονη λυση για σενα!!!!

Η αυχενική γίνεται κοιλιακά αλλα εμενα προχθες που ειχε περιεργη σταση το μωρο και ήθελε να δει το φυλο καλυτερα στο τελος μου εκανε και κολπικό!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

γι αυτο νενα μας εδωσε την εναλλακτική της αλλης στασης...εμενα παντως ηταν καθετη...οχι στασεις που πιεζουν...4 και η γυναικα απο πανω καθως και τα ακροβατικά...μαλιστα μου ειπε...εσυ δεν θα το ευχαριστιεσαι και πολύ πολύ τώρα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

και γω νενα ξερεις ιτι επαθα περυσι το καλοκαιρι και αρχισα το λειζερ...εχω πολυ ευαισθητο δερμα (εγω το λεω αυτο) και με τοξυραφι πονουσα...οι τριχες καγκελο και με την αποτριχωση μου εφευγαν πετσες ...μονο σιλκ και πιλ μπορουσα αλλά και αυτο που να το βαλεις στο μπικινι....αρχισα το λειζερ και μια χαρα...εχουν μειωθει κιολας αρκετα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

γι αυτο νενα μας εδωσε την εναλλακτική της αλλης στασης...εμενα παντως ηταν καθετη...οχι στασεις που πιεζουν...4 και η γυναικα απο πανω καθως και τα ακροβατικά...μαλιστα μου ειπε...εσυ δεν θα το ευχαριστιεσαι και πολύ πολύ τώρα...

κι ομως η πιο βολικη σταση που την συστηνουν και πολλα βιβλια ειναι να ειναι η γυναικα απο πανω, δεν πονας και ελεγχεις εσυ όλη την κατασταση!! Εγώ μεχρι τωρα τις λιγοστες φορες με αυτη τη σταση τη παλεψα και λιγοτερο με την ιεραποστολικη!!!!! Οσο για το αν θα το ευχαριστιεσαι.... δυστηχως κανει λαθος η γιατρος σου, μπορει να εισαι λιγο πιο αγχωμενη και προσεκτική αλλα το ευχαριστιεσαι μια χαρά!!! θα ξαναπουμε σε κανα μήνα αν εισαι σαν εμενα θα εχεις προβλημα αν δεν κανεις σεξ!:tongue::tongue:

και γω νενα ξερεις ιτι επαθα περυσι το καλοκαιρι και αρχισα το λειζερ...εχω πολυ ευαισθητο δερμα (εγω το λεω αυτο) και με τοξυραφι πονουσα...οι τριχες καγκελο και με την αποτριχωση μου εφευγαν πετσες ...μονο σιλκ και πιλ μπορουσα αλλά και αυτο που να το βαλεις στο μπικινι....αρχισα το λειζερ και μια χαρα...εχουν μειωθει κιολας αρκετα...

Με την αποτρίχωση που εφευγαν πετσες ειναι ή γιατι εισαι υπερβολικα μαυρισμένη ή γιατι οι περισσοτερες επιμένουν να κανουν ρολετα παντου ενω εγώ στις ευαισθητες περιοχες κανω το κλασικο ζεστο κερι χωρις χαρτι που ειναι το καλυτερο απο όλα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Γεια σας σε ολες,μια ωρα εκαα α σας διαβασω,σημερα δουλευα και δεν τα καταφερα να μπω απο τη δουλεια. απο που να πρωταρχισω; τελεια και τα αυτοκολητα και οι προικες. θα ηθελα να σας ζητησω κιολας εσεις οι πιο εμπειρες που ετοιμαζετσε σιγα σιγα α καατε και α προσθεταμε και μεις τι πραγματακια θα χρειαστουμε για το μαιευτηριο και τι το μωρακια μας οτα θα παμε με το καλο στο σπιτι.

εμεα απο φαγητα μου,μου ειπεμ παω κατω αυτα που λετε και σεις και να αποφευγω τα παστα. και εκει εχω παθει ηττα. γιεται οσπριο χωρις τη ρεγγα του ή την ατζουγεια του; πειτε μου τωρα εσεις.

εμας σεξ μας αφηει ο γιατρος,απο το τριτο και μετα μας αφησε...εγω δε πολυθελω και φοβαμαι...χθες τη κυριακη το μεσηεμρι μετα απο 5 σχεδον μηνες το αφησα να μπει μεσα ισα ισα...και λεω και σημερα να του κατσω κανοικα πια ,αν και δεν καιγομαι κιλλας αλλα εχουμε επετειο γαμου. 2 χρονια...

σας αφηνω τωρα,παω να παρω τις αναλυσεις μου, θα σα ςτα πω τα αποτελεσματα σε καμια ωριτσα...

Γεια σας σε ολες,μια ωρα εκαα α σας διαβασω,σημερα δουλευα και δεν τα καταφερα να μπω απο τη δουλεια. απο που να πρωταρχισω; τελεια και τα αυτοκολητα και οι προικες. θα ηθελα να σας ζητησω κιολας εσεις οι πιο εμπειρες που ετοιμαζετσε σιγα σιγα α καατε και α προσθεταμε και μεις τι πραγματακια θα χρειαστουμε για το μαιευτηριο και τι το μωρακια μας οτα θα παμε με το καλο στο σπιτι.

εμεα απο φαγητα μου,μου ειπεμ παω κατω αυτα που λετε και σεις και να αποφευγω τα παστα. και εκει εχω παθει ηττα. γιεται οσπριο χωρις τη ρεγγα του ή την ατζουγεια του; πειτε μου τωρα εσεις.

εμας σεξ μας αφηει ο γιατρος,απο το τριτο και μετα μας αφησε...εγω δε πολυθελω και φοβαμαι...χθες τη κυριακη το μεσηεμρι μετα απο 5 σχεδον μηνες το αφησα να μπει μεσα ισα ισα...και λεω και σημερα να του κατσω κανοικα πια ,αν και δεν καιγομαι κιλλας αλλα εχουμε επετειο γαμου. 2 χρονια...

σας αφηνω τωρα,παω να παρω τις αναλυσεις μου, θα σα ςτα πω τα αποτελεσματα σε καμια ωριτσα...

να ζησετε να ειστε ευτυχισμενοι κα με το καλο να υποδεχτητε το αγγελουδι σας!!οσι για την περιγραφη σου στο σ....ξ τι να πω..κατατοπιστηκοτατη μεχρι πριν λιγο καιρο ουτε που θα εδεινα σημασια τωρα ομως......καλα αποτελεσματα!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να ζησετε να ειστε ευτυχισμενοι κα με το καλο να υποδεχτητε το αγγελουδι σας!!οσι για την περιγραφη σου στο σ....ξ τι να πω..κατατοπιστηκοτατη μεχρι πριν λιγο καιρο ουτε που θα εδεινα σημασια τωρα ομως......καλα αποτελεσματα!!!!!!!

υπομονη deppaki θα γυρισει ο τροχός θα γα.... και ο φτωχος!!!!!!!!!!:P:p

εγώ του ειπα παντως αν συνεχίσει ετσι θα βρω γκομενο!!!!!!:confused::confused:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κι εγω ειδικα στο μπικινι εχω πολυ ευαισθητο δερμα ειναι πως να το πω...σαν τα σατεν υφασματα πολυ λεπτο λειο και σαν να εχει και μια γυαλαδα φοβασαι να το αγγιξεις μηπως σχιστει τι να πω........και το ξυραφι με ενοχλει αφηστε που μετα εχω τοοοση φαγουρα...αλλα τι να κανω πως να παω στο γιατρο???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

κατσε του μαρη του ανθρωπου θα τυφλωθειιιιιι!!!!!!!χαχαχα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

υπομονη deppaki θα γυρισει ο τροχός θα γα.... και ο φτωχος!!!!!!!!!!:P:p

εγώ του ειπα παντως αν συνεχίσει ετσι θα βρω γκομενο!!!!!!:confused::confused:

χαχαχα εμενα θελει αν και φοβαται κι αυτος ζηταει διαφορα κατα καιρους αλλα του λεω ωραια εσυ θα τελειωσεις και θα το ευχαριστηθεις μια χαρα εγω τι θα κανω????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρμιν μου καλο μαθημα για σημερα δεν ξερεις ποοοοοοσο σε ζηλευω!!! μακαρι να μπορουσα να γεννησω και εγω φυσιολογικα!

λιλιτακι με γεια τα πραγματακια που σου αγορασε η μαμα σου με το καλο να τα χρησιμοποιησεις στο πισπιριγκι σου:P:p:p

ντεππα κοντεψα να σκασω πηρα τηλ τον γυναικολογο μου και τον ρωτησα πανω στις εβδομαδες και τελικα εχω δικιο:P μετρας απο την τελευταια περιοδο... ας πουμε τελευταια περιοδος ηταν δευτερα την επομενη δευτερα κλινεις εβδομαδα και παει λεγοντας....επεισης μου ειπε οτι οι εβδομαδες διαφερουν απο εγκυο σε εγκυο αναλογα τον μηνα που αδιαθετησε η καθε μια για τελευταια φορα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μου καλο μαθημα για σημερα δεν ξερεις ποοοοοοσο σε ζηλευω!!! μακαρι να μπορουσα να γεννησω και εγω φυσιολογικα!

λιλιτακι με γεια τα πραγματακια που σου αγορασε η μαμα σου με το καλο να τα χρησιμοποιησεις στο πισπιριγκι σου:P:p:p

ντεππα κοντεψα να σκασω πηρα τηλ τον γυναικολογο μου και τον ρωτησα πανω στις εβδομαδες και τελικα εχω δικιο:P μετρας απο την τελευταια περιοδο... ας πουμε τελευταια περιοδος ηταν δευτερα την επομενη δευτερα κλινεις εβδομαδα και παει λεγοντας....επεισης μου ειπε οτι οι εβδομαδες διαφερουν απο εγκυο σε εγκυο αναλογα τον μηνα που αδιαθετησε η καθε μια για τελευταια φορα...

μα σε αυτο δεν ειχα αμφιβολια....εγω αλλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον 1ο και 2ο μηνα ο καθε μηνας εχει 4 εβδομαδες ενω ο 3ος εχει 5 αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...