Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και το μωράκι είναι στην αγκαλιά της μανούλας του επιτέλους!!!Είναι ένα κουκλί κορίτσια και μόλις τον είδα κατέβασα γάλα!!!Χαχαχαχαχα!!!Έτοιμη ήμουν να τον θηλάσω και αν δεν κοιμόταν θα το έκανα αλλά δεν ήθελα να το ξυπνήσω το Αγγελουδάκι μου!!!

Mπράβο!!!!!!! Πολύ ωραία νέα!

Περαστικά στον πεθερό σου!

Κορίτσια, έμαθα και για άλλο ζευγάρι πως είναι στα πρόθυρα χωρισμου! Τι στο καλό;;;:-(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και σε λίγο θα δώσω ρυζάλευρο βανίλια στη μικρή! Για πείτε: θα της δώσω όσο θέλει ή να μετρήσω κουταλιές; Καλά, μέχρι να μου απαντήσετε βέβαια, θα έχουμε τελειώσει. Θα της δώσω όσο θέλει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Χα! χα!

Δεν σας το είχα πει βρε πως ανήκω κι εγώ σε αυτή τη φυλή; Σε λίγα χρόνια θα μου πάρουν γάλα να το κανουν γιαούρτι με πέτσα!!!!!!:tongue:

Αχαχχα Μάρτζι εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει αλλά είμαι οκ!!! Έκανα εγγραφή!! Το δικό μου είπαν θα το κάνουν ρυζόγαλο!!! :tongue::tongue:

Και το μωράκι είναι στην αγκαλιά της μανούλας του επιτέλους!!!Είναι ένα κουκλί κορίτσια και μόλις τον είδα κατέβασα γάλα!!!Χαχαχαχαχα!!!Έτοιμη ήμουν να τον θηλάσω και αν δεν κοιμόταν θα το έκανα αλλά δεν ήθελα να το ξυπνήσω το Αγγελουδάκι μου!!!

Άλλο πάλι και τούτο!!! Γίνεται;; Φαντάζομαι μεταφορικά μιλάς!! Τεσπα ας εστιάσουμε στο αγγελούδι που πλέον κοιμάται στην αγκαλιά της μανούλας του η οποία είμαι σίγουρη ότι είναι πλέον τρισευτυχισμένη!!!

Και σε λίγο θα δώσω ρυζάλευρο βανίλια στη μικρή! Για πείτε: θα της δώσω όσο θέλει ή να μετρήσω κουταλιές; Καλά, μέχρι να μου απαντήσετε βέβαια, θα έχουμε τελειώσει. Θα της δώσω όσο θέλει!

αχαχα Μάρτζι μας έμαθες!!! :tongue::tongue: Πώς το δέχτηκε η μικρή;; Της άρεσε;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λοιπόν πήγα γυναικολόγο! Όλα καλά θα κάνω εξετάσεις και για το θυρεοδειδή γιατί έχω και το θέμα μου με το Χασιμότο ξέρετε έναν υποθυρεοειδισμό!! Αυγουλάκι αριστερά και πάλι έτοιμο να σκάσει αλλά να κάνουμε πρώτα για το θυροειδή λέει και αν είναι όλα καλά να προσπαθήσουμε για μπεμπέ αλλιώς να το λύσω τεσπα λύνεται εύκολα αυτό ευτυχώς!!! Το μπεμπέ μου βρήκε μπόλικο χώρο εκεί και αλώνιζε και ναι ναι περπατούσε πολλές φορές χωρίς να κρατάει και χωρίς καν να το σκέφτεται!! Επίσης και στο σπίτι τώρα που γυρίσαμε το κάνει!!! Βρε κορίτσια μήπως να κάνω την περπατόπιτα μπας και περπατήσει;;; και όχι το ανάποδο!!!! Το σημερινό μου σοκολασμενο νηστίσιμο σοκολατένιο κεικ μου έγινε πολύ ωραίο και αύριο θα δοκιμάσω κάποιες ας το πούμε παραλλαγές!! Με γλάσο από πάνω μόνο, γλάσο στη μέση και πάνω και γλάσο μόνο στη μέση και φυσικά σκέτο που το δοκίμασα ήδη να δω ποιο θα μας αρέσει πιο πολύ για να το τελειοποιήσω και να το κάνω περπατόπιτα για το νονό!!! Και επειδή έχουμε και μικρό νονό που είναι γλυκατζής αν γίνει ωραίο βλέπω να του το χαρίζουμε όλο!!! :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, όταν το ετοίμαζα, με κοίταζε και μούγκριζε από ανυπομονησία! Ξεκινήσαμε να τρώμε και καθόταν σαν Παναγίτσα! Ούτε τα χερια δεν κούνησε! Εφαγε γύρω στα 65ml! Πρεπει να της άρεσε αλλά δεν τρελάθηκε κιόλας! Κι ενώ εγώ πίστευα ότι θα φάει γαλατάκι μετά από ώρα, αυτή μετά από μιαμιση ώρα ήθελε γαλατάκι! Τώρα κοιμάται! Για να δούμε τι νύχτα θα έχουμε απόψε! Εχω κουραστεί από τα συνεχόμενα ξενύχτια! Σήμερα δεν μου κοιμήθηκε και το μεσημέρι κι είμαι πτωματέξ!

Σιγά σιγα θα μας ετοιμάσετε καμία μικρή μαρμινίτσα ή κανέναν μικρό μαρμινάκο πάλι;;;

Αντε, με το καλό!

Εμένα η περίοδος ακόμη δεν εμφανίστηκε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αχαχαχχ!!! μαρτζι πολυ γελασα!!!

οσο για την κρεμα αν σου πω οτι δεν θυμαμαι τι εκανα??? τι θα πεις???? ηταν που περνουσα και γω εκεινες τις δυσκολες μερες που εισαι εσυ τωρα.... νομιζω παντως οτι της εδωσα μια και καλη να φαει οσο ηθελε...

σημερα ηταν η μερα του νυκοκοιριου :) εφοσον ξυπνησα απο τις 7 λογω Μαρκελλιτσας... εφτιαξα ενα γκουλας για μενα, μια μακαροναδα για τον αντρα και μια κρεμμυδοπιττα συνταγη της μαμας της πεπσι παραδοδιακη γιαννιωτικη που εγινε καταπληκτικη!!! το μεσημερακι ηρθαν και κατι επιπλοπειοι γιατι παραγγειλαμε το επιπλο της τηλεορασης επιτελους και ηρθαν μαζι και κατι ηλεκτρολογοι να συνδεσουν το καλωδιομανι που εχει πισω απο το επιπλο οποτε τωρα ειμαι κομματια...ολη μερα ετρεχα :(

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Marmin, όταν το ετοίμαζα, με κοίταζε και μούγκριζε από ανυπομονησία! Ξεκινήσαμε να τρώμε και καθόταν σαν Παναγίτσα! Ούτε τα χερια δεν κούνησε! Εφαγε γύρω στα 65ml! Πρεπει να της άρεσε αλλά δεν τρελάθηκε κιόλας! Κι ενώ εγώ πίστευα ότι θα φάει γαλατάκι μετά από ώρα, αυτή μετά από μιαμιση ώρα ήθελε γαλατάκι! Τώρα κοιμάται! Για να δούμε τι νύχτα θα έχουμε απόψε! Εχω κουραστεί από τα συνεχόμενα ξενύχτια! Σήμερα δεν μου κοιμήθηκε και το μεσημέρι κι είμαι πτωματέξ!

Σιγά σιγα θα μας ετοιμάσετε καμία μικρή μαρμινίτσα ή κανέναν μικρό μαρμινάκο πάλι;;;

Αντε, με το καλό!

Εμένα η περίοδος ακόμη δεν εμφανίστηκε!

Αχ Μάρτζι μου αυτό το σιγά σιγά το κόβω για πολύυυυυυυυ σιγά σχεδόν χελωνέ!!! Πάλι από αριστερά ήταν η ωορρηξία μου! Τυχαίο; Δε νομίζω!! Κάτι μου λέει πως η δεξιά κοιμάται πάλι (ωοθήκη)! Αλλά δεν παραπονιέμαι να είναι καλά το Θρασυβουλάκι μου θέλω μόνο και ο αντρούλης μου φυσικά και αν θέλει η Παναγίτσα να μας δώσει και ένα δεύτερο καλοδεχούμενο!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερα κοριτσια και απο μενα

εχτες ειχα ολη μερα πονοκεφαλο . Βεβαια το μεσημερακι πηγαμε φαγαμε εξω και επειδη ηπια αρκετα σιγουρα επιβαρυνθηκε και απο εκει. Μετα πηρα 4 ντεπον και δεν περνουσε. Κατα τις3 το βραδυ πηρα αναβραζον 1000 ντεπον και μου περασε.

Τελικα Μαρτζι αποφασισαμε να την κανουμε στο Παρασχο. Στο τηλεφ που μιλησαμε μαζι του μας ειπε να μην ασχολουμαστε καθολου με το οικονομικο θεμα. Κλεισαμε ραντεβου για να παμε να τον δουμε στις 6 Δεκεμβριου. Μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα

Καλημέρα όλη μέρα και από εμένα και την όμορφη συννεφιασμένη και βροχερή Θεσσαλονίκη που είναι πάντα όμορφη όπως και αν είναι!!!! (Αντικειμενική άποψη από μια βέρα Σαλονικιά :P)!

Κλασσικά ήρθα στη σχολή, παρακολούθησα το όμορφο μαθηματάκι μου, πήγα βιβλιοθήκη για ένα διαβασματάκι και τώρα κάνω διαλειμματάκι για να σας διαβασογράψω!!!

Νέα ιδιαίτερα δεν έχω γιατί σας τα είπα ψες!!!

Πέπσι πες μας εδώ και τώρα πόσα σε πληρώνουν για να διαφημίζεις τα ντεπόν!!! :) :) :) ! Εσύ παιδάκι μου θα πρέπει να τα παίρνεις χονδρική να σου έρχονται και οικονομικότερα!! :tongue::tongue: Πλακίζομαι φυσικά δε φαντάζομαι να μου θυμώσεις!!! Χαχαχα!!! Ένα καλό βράδυ μου έλαχε και εμένα είπα να το διασκεδάσω λίγο πειράζει;;;

Και μια και το έφερε η κουβέντα σας είπα θαρρώ που τηλ χθες στην παιδίατρο! Ε λοιπόν εκτός από τα μανιτάρια που με είπε να του δίνω άφοβα όσον αφορά τον ύπνο είπε ότι πιθανότατα είναι δοντάκι και καταλήξαμε στο να δώσω λίγο αλγκοφρεν μπας και ηρεμήσει το πουλάκι μου!!! Ντεπόν είπε η γιατρός αλλά είναι το ίδιο και αφού δε μας πιάνει το ντεπόν συμφώνησε στο αλγκο!! Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά το γλυκούλι μου κοιμήθηκε ήσυχα (σχετικά) και μακράν καλύτερα από τα προηγούμενα βράδυα!

Αλλά ιδού το πρόβλημα που έχω!! Δεν μπορώ να ξεκολλήσω!! Εδώ και μέρες λέω ότι θα προσπαθήσω να τον βάλω στο κρεβατάκι του όταν κοιμάται ήσυχα και όσο μείνει και να που χθες βράδυ δεν τα κατάφερα!!! Έτσι που κοιμόταν ήσυχα δίπλα μου σκέφτηκα "τι με πειράζει μωρέ το καημενάκι και να το διώξω τώρα στο κρεβάτι του;" και τον άφησα δίπλα μου ως το πρωί!! :? :-? :? :-?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν μην με κοροιδευεις

φυσικα και δεν παρεξηγουμαι χαχα! Απλα επειδη τα αλλα παυσιπονατα φοβαμαι παιρνω μονο ντεπον και ναι ξεκινησα να παιρνω και απο τωρα το πρωι. Αν δεν πιασω τον πονο απο το πρωι μετα δεν μου περναει με τιποτα ο πονοκεφαλος. Προφανως ειναι απο τις τοσες ωρες στον υπολογιστη. Τι να πω?

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!ειμαι φοβερα κουρασμενη εως εξαντλημενη εχω θεμα με την μικρη...δεν καθεται πουθενα μονη της εννοειται πως δεν κοιμαται μονη της και θελει μονο εμενα οταν δεν της δινω σημασια γιατι ασχολουμαι με τον μικρο κλαιει τοσο πολυ μεχρι που κανει εμετο επισσης οταν προσπαθει να την ταισει καποιος αλλος παλι κανει εμετο τι θα κανω?????

στην φρουτοκρεμα της προσθεσα αβοκαντο και την τρωει πλεον...για ποσο δεν ξερω

ΜΑΡΤΖΗ για την κρεμα εχει οδηγιες πανω στο κουτι για πρωτη μερα 2 κουταλιτσες 2η μερα 4 3η μερα 6 και παει λεγοντας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ, τι εξάρτηση και τη ζήλεια είναι αυτή που έβγαλε η μικρή σου; Κορίτσια, παιδι μου, τι περιμένεις! Τσαούσες και ανυπόμονες από μικρές! Φαντάζομαι την κούρασή σου!!!

Ρώτησα τη γιατρό για την κρέμα και είπε πως μπορεί να φάει όσο θέλει!

Την Πέμπτη θα της βάλω το μεσημεριανό της (πατατούλα σκέτη για 3 μέρες)

Πέπσι, εύχομαι να πάνε όλα καλά! Πιστεύω πως θα πάνε γιατί έχετε κερδίσει έναν διαγωνισμό και σίγουρα αυτός θα θελήσει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να έχετε επιτυχία και φυσικά να διαφημιστεί! Αλήθεια, πόσα ζευγάρια κέρδισαν εκείνη τη μέρα;

Τσερυ, κρεμμυδόσουπα; Αχ, δεν μου αρέσει. Μόνο που το σκέφτομαι κάπως μου κάνει! Εγώ είδα μια τούρτα που έφτιαξε η Αργυρώ και θα την φτιάξω οπωσδήποτε! Την έβλεπα κι έτρεχαν τα σάλια μου και ήταν τόσο εύκολη!!! Όταν τη φτιάξω, αν γίνει καλή, θα σας πω να την κάνετε κι εσείς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ, τι εξάρτηση και τη ζήλεια είναι αυτή που έβγαλε η μικρή σου; Κορίτσια, παιδι μου, τι περιμένεις! Τσαούσες και ανυπόμονες από μικρές! Φαντάζομαι την κούρασή σου!!!

Ρώτησα τη γιατρό για την κρέμα και είπε πως μπορεί να φάει όσο θέλει!

Την Πέμπτη θα της βάλω το μεσημεριανό της (πατατούλα σκέτη για 3 μέρες)

Πέπσι, εύχομαι να πάνε όλα καλά! Πιστεύω πως θα πάνε γιατί έχετε κερδίσει έναν διαγωνισμό και σίγουρα αυτός θα θελήσει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να έχετε επιτυχία και φυσικά να διαφημιστεί! Αλήθεια, πόσα ζευγάρια κέρδισαν εκείνη τη μέρα;

Τσερυ, κρεμμυδόσουπα; Αχ, δεν μου αρέσει. Μόνο που το σκέφτομαι κάπως μου κάνει! Εγώ είδα μια τούρτα που έφτιαξε η Αργυρώ και θα την φτιάξω οπωσδήποτε! Την έβλεπα κι έτρεχαν τα σάλια μου και ήταν τόσο εύκολη!!! Όταν τη φτιάξω, αν γίνει καλή, θα σας πω να την κάνετε κι εσείς!

Gia πε;; Δώσε ένα στίγμα έστω! Μήπως είναι η περίπτερο;; Άντε και πλησιάζουν χρονογεννέθλια :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ax marmin μου, τι να σου πω τώρα; Θα ψάξω να βρω τα υλικά της γιατί δεν πρόλαβα να τα γράψω! Πάντως είναι ευκολη! στο mylti πολτοποιείς το μπισκότο και το περνάς από βούτυρο! Στρώνεις με αυτό το ταψί και το βάζεις για λίγο στην κατάψυξη! Περνάς μια στρώση από πανω με φυστικη Αιγίνης, επόμενη βάση κρέμα γάλακτος με κουβερτούρα κι επόμενη στρώση κ΄ρεμα γάλακτος με λευκή κουβερτούρα, τυρί κρέμα και μέλι! Περιχύνεις με ό,τι φρούτο θες! Θα την βρω τη σαντιγύ και θα στην βάλω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...