Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Να και το έθιμο της περπατόπιτας!!!

http://rizia.tripod.com/ethima3.htm

σύμφωνα με το παραπάνω η μαμά κάνει την περπατόπιτα την πάει στη νονά η οποία παίρνει τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού!!!

Αλήθεια Μαριουλάκι εσείς εκεί στο νησί τι έθιμο έχετε για όταν περπατήσει το μωρό;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δειτε και αυτό!!!

http://anastasia-fotis.blogspot.gr/2011/03/blog-post_24.html

έχει και βιντεάκι στο τέλος αν και δεν πρόλαβα να το δω ακόμη!! Τελικά κάθε μέρος έχει τα δικά του έθιμα και παραλλαγές των εθίμων!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ, Μαρμινάκι μου, σήμερα μιλούσες μοναχούλα σου, μωρε! Ελπίζω στο face να σου απάντησε καμία! Εννοείται πως όταν βγούμε με την Πέπσι θέλω να είναι και οι αντρες μας μαζί να γνωριστούν κι αυτοί!

Βγηκατε όλοι μαζί χθες ε; Τι ωραία!

Εμείς δεν έχουμε έθιμο για το περπάτημα..........ή λες να έχουμε και να μην το ξέρω;

Ο μικρός σου κάνει κόλπα στον ύπνο του, ε ; Εγώ λέω πως τον ενοχλουν τα δοντάκια του και δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά τα β΄ραδια! Ε, βρηκε την ευκαιρία κι αφού δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ, είπε να κοιμηθεί όλο το πρωί! Δεν νομίζω να είναι ανησυχητικό αυτό! Τώρα ο βήχας είναι ένα θέμα που καλά θα κάνεις να ρωτήσεις τη παιδίατρο!

Εμεις δεν τρελαινόμαστε για μηλο, αχλάδι, μπανάνα. Δεν το πολυτρώει............Αυριο το απόγευμα θα την ξεκινήσω ρυζάλευρο! Ποια μάρκα παιρνετε; Εγώ έχω δύο δειγματα της nutricia και σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω βεβαίως βεβαίως!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Ααααααααα μη φανταστείς Μάρτζι μου και στο φέις ησυχία είχε αλλά λίγο καλύτερα από εδώ!!!! Μη φαντάζεσαι όμως απλά όταν βρω ευκαιρία από το μπεμπε σας τα γράφω όλα μαζεμένα!! Και γω για δοντάκια λέω και ο βήχας νομίζω πως μπορεί να είναι και από αυτό! Έχει πολλά σαλάκια!! αλλά και πάλι βήχει ελάχιστα δηλαδή δυο τρεις φορές στον ύπνο του όμως πάντα!!!

Αααααααααα ξέχασα να σας πω! Το είπα στα κορίτσια στη συνάντηση!!! Προχθές το βράδυ έβαλα βουτιά στην κουζίνα με κανονική φλόγα!!! Διαβάστε! Έβαλα την τοστιέρα και έκανα τοστ για τα "δίδυμα" δηλαδή μπαμπά και γιο! Μετά την έσπρωξα πίσω και έβαλα σε ένα μπρίκι μια πατατούλα να βράσω και το έβαλα στο μπροστά μάτι! Έλα όμως που από συνήθεια άναψα το πίσω δηλαδή αυτό που ήταν επάνω του η τοστιέρα!! Πάω λοιπόν στο σαλόνι όπου ο σύζυξ έτρωγε το τοστ του και εγώ τάιζα το μικρό!! Σε κάποια φάση λέει ο σύζυγος κάτι μυρίζει σηκώνεται και μου λέει πιάσαμε φωτιά!!! Τρέχω και τι να δω;;; Φλόγες να βγαίνουν από την τοστιέρα!!! Σοκ!!! Κατευθείαν έριξα από ένα μπουκάλι νερό και ευτυχώς έσβησε χωρίς άλλα παρατράγουδα!!! Το σπίτι ντουμάνιασε και πήρα το μωρό σε άλλο δωμάτιο και ανοίξαμε τα παραθύρια!! Η τοστιέρα πέταμα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα και απο μενα και καλη βδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!

Μαρμινουλα ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Όντως οι αντρες μας ειχαν πολλα να πουνε και νομιζω περασανε και αυτοί καλα. Ο δικός μου ρωτάει ποτε θα ξαναβγούμε.

Μαρτζι την επομενη φορα που θα ρθω Γιαννενα θα κανονισουμε να βγουμε και αν βολεψει να ρθει και η Καντυ. Θα εχουμε ηπειρώτικη συνάντηση!!!!! Εμεις θα ρθουμε ξανα αρχές Δεκμέμβρη.

αυτο το ειδες μαρτζι????

http://www.tokoulouri.com/international/got-milk/

Τρομερό!!!!!!!! Και γω παραπονιέμαι που τρώει ακόμα με τέτοιους ρυθμούς το μπουμπουκάκι μου ;; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα σηκώθηκα από τις έξι μαζί με το ζουζούνι μου το οποίο και πήρα εφτάμιση και φύγαμε! Πήγαμε λαική, λιντλ, για πατάτες και με το που γυρίσαμε κατά τις εννιάμιση ξύπνησε!! Αααααα ξέχασα να σας πω ότι κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως στο καρότσι!! Έτσι μαγείρεψα και εγώ πατάτες γιαχνί για του ζουζουνάκι μου και εμένα και σαφώς θα πάρει "μεζέ" και ο σύζυξ για τον οποίο κάνω αυτή τη στιγμή φάβα και μόλις τελείωσα και ένα νηστίσιμο κέικ - πρόβες για την περπατόπιτα!! Χαχαχα!!! Λοιπόν μαζί με τις πατάτες το πρωί έκανα και μανιτάρια (από αυτά φοβάμαι ακόμα να δώσω στο μικρό αλλά θα ρωτήσω παιδίατρο εκτός και αν το έχει καμία σας διαβασμένο) και επίσης έκανα και το κρεατάκι του Θράσου!! Κατά τις δώδεκα βγήκαμε βόλτα με το ΘΡάσο για νάνι αλλά και για να ψωνίσω υλικά για το κέικ το οποίο όπως σας είπα ήδη είναι έτοιμο για το φούρνο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αυτο το ειδες μαρτζι????

http://www.tokoulouri.com/international/got-milk/

Χα! χα!

Δεν σας το είχα πει βρε πως ανήκω κι εγώ σε αυτή τη φυλή; Σε λίγα χρόνια θα μου πάρουν γάλα να το κανουν γιαούρτι με πέτσα!!!!!!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μου λείψατε πολύ πολύ!!!Είχαμε ατύχημα με τον πεθερό μου πήγε να βγεί από την αυλή σκόνταψε και έπεσε κάτω και χτύπησε την μύτη του ,το γόνατο του, το και χέρι του οπότε και τρέχαμε στα νοσοκομεία(ο σύζυγος με τη μαμά του δηλαδή)!!!Και γι'αθυτό αργήσαμε να έρθουμε εχθές το βράδυ!!!Από τη μύτη μας βγήκε το Σ/Κ!!!Τέλος πάντων αφού δεν είχαμε χειρότερα πάλι καλά να λέμε!!!Σαλονικιές πώς περάσατε?Βγάλατε φωτό?Ο Θράσος μοίρασε τα φιλάκια του?Με τη Μαρκελλίτσα τι τα είπανε??? Μαριούλα τέλεια η στολή τα είπαμε εμείς!!! Αγγελικάκο με πήρες κάποια στιγμή τηλέφωνο και εγώ αντί να πάρω εσένα πήρα την κουμπάρα μου καθότι Αγγελική και εκείνη!!! Νένα ο γιόκας σου είναι πανέμορφος λέμε!!!Πήγα και νοσοκομείο το πρωί βγήκε το μωράκι μας σήμερα και τον είδα στα κλεφτά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Και το μωράκι είναι στην αγκαλιά της μανούλας του επιτέλους!!!Είναι ένα κουκλί κορίτσια και μόλις τον είδα κατέβασα γάλα!!!Χαχαχαχαχα!!!Έτοιμη ήμουν να τον θηλάσω και αν δεν κοιμόταν θα το έκανα αλλά δεν ήθελα να το ξυπνήσω το Αγγελουδάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα και απο μενα και καλη βδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!

Μαρμινουλα ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Όντως οι αντρες μας ειχαν πολλα να πουνε και νομιζω περασανε και αυτοί καλα. Ο δικός μου ρωτάει ποτε θα ξαναβγούμε.

Μαρτζι την επομενη φορα που θα ρθω Γιαννενα θα κανονισουμε να βγουμε και αν βολεψει να ρθει και η Καντυ. Θα εχουμε ηπειρώτικη συνάντηση!!!!! Εμεις θα ρθουμε ξανα αρχές Δεκμέμβρη.

Αχ, ναι! Να κανονίσουμε! Ωραία θα είναι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...