Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πολυ καλα τα λες ΜΑΡΤΖΗ μου σημερα μηνογενεθλια και εμεις και βδομαδογενεθλια χαχαχα!!!!!!

αχχχ δεν μπορω να περναει ετσι ο καιρος δεν τα ευχαρηστιεμαι γμτ.....

εμεις μειναμε εκει δηλαδη μηλο αχλαδι μπανανα η μικρη μου δεν την θελει βαζοντας την μπανανα κατι πηγε να γινει τωρα που ηταν αρρωστουλα δεν την ηθελε καθολου μεχρι που προχθες την ζορισα και την εκανε εμετο αλλα επειδη ξεκινησα μοσχαρι δεν ηθελα να προσθεσω κατι καινουριο θα το κοιταξω ομως να βαλω και κατι αλλο μηπως αλλαξει η γευση και την θελει αβοκαντο για παραδειγμα.

και η δικη μου στην αρχη δεν επινε νερο και ηταν και καλοκαιρι με τις ζεστες παρ ολα αυτα ουτε να το δοκιμασει δεν ηθελε τωρα ομως πινει κανονικοτατα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kaλημέρα από μία αυπνη μάνα! Τι είναι αυτό που τραβάω ρε κορίτσια! Μα, να ξυπνάει συνέχεια το ζουζούνι!!!! Πού είναι οι καλές μέρες (μάλλον νύχτες) που κοιμόταν συνεχόμενα 8ωρα;

Αχ, να σας πω τι κάνει τις δύο τελευταίες μέρες! Φωνάζει τόσο δνατά που με έχει ξεκουφάνει! Αν κάτι της αρέσει πολύ, φωνάζει......αν σε θέλει κοντά της, φωνάζει, μόλις την παίρνει αγκαλιά ο παππους της κατουριέται από χαρά και φυσικά εκδηλώνει την παρουσία της με την φωνή της!

Μαριώ, ασε κι εγώ στενοχωρήθηκα με τους φίλους μας που το διέλυσαν! Πιο πολύ στενοχωριέμαι για το παιδάκι τους........Δύσκολες καταστάσεις. Κι εκεί που φαινόντουσαν να είναι μια χαρά, τώρα τους βλέπεις να λέει κακίες ο ένας για τον άλλον!

Κάντυ, δεν της αρέσει η μπανάνα; Περίεργο μου φαίνεται! Εμείς σήμερα θα την βάλουμε την μπανανίτσα! Για να δούμε πώς θα αντιδράσει η κόρη στη νέα γεύση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι να της παρεις ενα εκπαιδευτικο ποτηρακι κ αστην να πινει μονη οσο θελει. στην αρχη θα πινει πολυ λιγο αλλα σιγα σιγα θα θελει περισσοτερο. οσο πινει κ το γαλα σου μην σε αγχωνει γιατι ενυδατωνεται επαρκως απο εκει. τα μλ δεν προκαμα να τα τσεκαρω με το γραμμαρια που σου ειπα... θα το τσεκαρω ομως κ θα σου πω.

και γω μπανανα μηλο αχλαδι συνεχιζω καιτ ης δινω... προχθε το απογευμα της εδωσα να σοκιμασει κ λιγο πορτοκαλι απο τα δικα μου κ χθες το βραδυ σταφυλι :) στην φρουτοκρεμα ομως βαζω τα τρια που σου ειπα.

και εγω ετσι το σκεφτηκα μαρτζι, οτι θα τα εφαρμοσω κ στα παιδια μου κ θα μαθω να φτιαχνουμε δημιουργηκα πραγματα... επιπλεον το παιδαγωγικο εχει εξτρα διαβασμα στο μελλον εαν και εφοσον καποια στιγμη δουλεψουμε καπου......νωρις να τα σκεφτομαι ολα αυτα και να κανω ονειρα γιατι αν δεν μας παρουν θα κλαιω!!! σας το λεω απο τωρα.... :(

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

σεν ποια εβδομαδα εισαι???? εχεις δει τα αλματα? http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

ειστε σε αυτο!!! υπομονη λοιπον και θα περασει συντομα...αφου κοιματε η δικια μου η δικια σου θα κανει υπνους ανεπαναληπτους!!! ειμαστε στο σταδιο που ξυπναμε μονο μια φορα το βραδυ για φαι... βεβαια αυτο δεν την εμποδιζει να σηκωθει και πολλους και διαφορους αλλους λογους... άστα... και γω κομματια ειμαι σημερα και εχουμε κανονισει και καφεδακι με τα κοριτσια σε λιγο!! το ξερεις??? θα βρεθουν τα ερωτευμενα και θα ειναι κ η κουμπαρα παρουσα :)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια ακούστε!! Γυρίσαμε σπίτι στις εξίμησι! Μέχρι τότε ο Θρασούλης δε θήλασε!!! Συνήθως μεσημέρι κοιμάται θηλάζοντας!! Λοιπόν κοιμήθηκε ξύπνησε στις τέσσερις και έφαγε το μεσημεριανό του! Ερχόμαστε σπίτι και αρχίζει την γκρίνια και του δίνω το υπόλοιπο μεσημεριανό στο οποίο έβαλα μέσα και τυράκι! Λοιπόν το έφαγε με διαλείμματα φυσικά αλλά γκρίνια ξανά!! Ε στο τέλος δεν άντεξα αφού κατάλαβα τι ήθελε στις εφτάμιση τον έβαλα στο στήθος! Βασικά τούμπανο το στήθος και έτρεχε οπότε βόλεψε και εμένα!! Έφαγε με λαχτάρα κανένα πεντάλεπτο, εφτάλεπτο ασταμάτητα και μετά τι έκανε λέτε;;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λοιπόν κορίτσια ακούστε!! Γυρίσαμε σπίτι στις εξίμησι! Μέχρι τότε ο Θρασούλης δε θήλασε!!! Συνήθως μεσημέρι κοιμάται θηλάζοντας!! Λοιπόν κοιμήθηκε ξύπνησε στις τέσσερις και έφαγε το μεσημεριανό του! Ερχόμαστε σπίτι και αρχίζει την γκρίνια και του δίνω το υπόλοιπο μεσημεριανό στο οποίο έβαλα μέσα και τυράκι! Λοιπόν το έφαγε με διαλείμματα φυσικά αλλά γκρίνια ξανά!! Ε στο τέλος δεν άντεξα αφού κατάλαβα τι ήθελε στις εφτάμιση τον έβαλα στο στήθος! Βασικά τούμπανο το στήθος και έτρεχε οπότε βόλεψε και εμένα!! Έφαγε με λαχτάρα κανένα πεντάλεπτο, εφτάλεπτο ασταμάτητα και μετά τι έκανε λέτε;;;;

Σου γύρισε τον κώλο και κοιμήθηκε;:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα ερωτευμενακια μας είναι πολύ όμορφα και ταιριάζουν πολύ! Η συμπεθέρα- όπως πάντα- άπαιχτη! Η άλλη συμπεθέρα γιατί δεν βγήκε φώτο; Επίσης ποια είναι η κουμπάρα; Η Πέπσι;

Αχ, τι ωραία που βγήκατε! Μακάρι να ήμασταν εκεί κι όλες οι υπόλοιπες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σου γύρισε τον κώλο και κοιμήθηκε;:tongue:

Αχαχα καλό και το κάνει και αυτό αλλά όταν είμαστε ξαπλωμένοι!! Τώρα τον είχα καθιστή στην αγκαλιά μου και δες άφησε το στήθος με κοίταξε χαμογελαστός και μου έστελνε φιλάκια με το χεράκι του!!! Μααααααααα μααααααααα μαααααααααα! Και τώρα τελευταία το κάνει συνέχεια όταν τον πάω κρεβατοκάμαρα να τον θηλασοκοιμίσω το βράδυ αφού φάει σηκώνεται όρθιος και με φιλάει και μετά σκύβει και με φιλάει και από το άλλο μάγουλο!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Και καλά μηνογεννέθλια στο Μαρκελλάκι μας!!!!!!

Κάντυ αυτή τη φορά είχατε διπλή γιορτή ε;;;;;; Μηνογεννέθλια με εβδομαδογεννέθλια;;; Μπράβο που το ανέφερες!!! Διπλές ευχές λοιπόν στα διδυμάκια!!! :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

To γλυκούλι μου χθες κοιμήθηκε στις 9,15!!! Τον κοίμισα στην κρεβατοκάμαρα!! Αλλά κορίτσια άνοιγε τα ματάκια του με έβλεπε τα έκλεινε ξανακοιμόταν!! Ούτε θυμάμαι πόσες φορές έγινε αυτό μεχρι τις δώδεκα!! Εεεεεε και μετά να αρχίσει πάλι μια να βήχει, μια να κλαίει, μια να σηκώνεται και να ψάχνει δεν ξέρω τι , μη σας τα πολυλογώ κατά τις τέσσερις κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι! Μέχρι τότε κρεμασμένος από το στήθος και ανήσυχος πολύ!! Τι να έχει άραγε το μωράκι μου :( έβηξε και δυο τρεις φορές! Μου έκανε και δυο περίεργους θορύβους όχι μαζεμένους!!! Του βάζω φυσιολογικο γιατί μου φαίνεται μπουκωμένος και ροχαλίζει στον ύπνο του αλλά δε βγάζει βρε κορίτσια τίποτα!! Και ξέρετε πόσο κλαίει όταν του το βάζω και πώς με κοιτάει; σα να μου λέει, γιατί μου το έκανες αυτό; τον λυπάμαι να τον παιδεύω χωρίς λόγο!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και φυσικά κοιμάται ακόμα!!! Στις δεκαμιση σηκώθηκα εγώ! Στις έντεκα πήγε και κόλλησε στον μπαμπά του! Στις εντεκάμιση σηκώθηκε ο σύζυξ! και ο μικρός έχει απλωθεί ανάσκελα στο διπλό κρεβάτι με τα χεράκια του ψηλά και κοιμάται ακόμα!!!! Όχι πείτε μου είναι φυσιολογικά όλα αυτά;;;; Και να σας θυμήσω ότι κοιμήθηκε από τις 9,15!!! Ναι μεν είχε ανήσυχο ύπνο αλλά ουσιαστικά δεν ξύπνησε μεγάλα διαστήματα!! Να ξυπνήσει δηλαδή και να μείνει ξυπνητός για μια ώρα ας πούμε!! Βέβαια αν κρίνω από εμένα δε νιώθω ότι ο ύπνος που κάνω είναι ποιοτικός τα τελευταία βράδυα και για αυτό όταν μπορώ κοιμάμαι μεχρι πιο αργά το πρωί! Να σήμερα ας πούμε δεν πήγαμε Εκκλησία!! Να μην το ξεκουράζει και το γιαβράκι μου ο ύπνος που κάνει;; Με βλέπω να τηλ στην παιδίατρο πάλι αύριο!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τα ερωτευμενακια μας είναι πολύ όμορφα και ταιριάζουν πολύ! Η συμπεθέρα- όπως πάντα- άπαιχτη! Η άλλη συμπεθέρα γιατί δεν βγήκε φώτο; Επίσης ποια είναι η κουμπάρα; Η Πέπσι;

Αχ, τι ωραία που βγήκατε! Μακάρι να ήμασταν εκεί κι όλες οι υπόλοιπες!

Όντως μακάρι!!! Μα ξέρεις τι ωραία που περάσαμε!! Και να βγείτε οπωσδήποτε με την Πέπσι αν μπορέσετε και μάλιστα μετά των συζύγων σας!!! Εμένα ο δικος μου χάρηκε πολύ με τη γνωριμία και τα λέγανε όσο είμασταν εκεί με τα κορίτσια λες και γνωρίζονταν από παλιά!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...