Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

626956_content1.jpg

Αχαχαχαααααααααααααααααα !!!!!! Γελάω από την ώρα που το είδα!!! Σας θυμίζει κάποια αυτό;;;;;;;;; Όποια το βρει κερδίζει φιλάκι από το Θρασυβουλάκι!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια

Μαρτζι εχω αρκετα νεα. Καταρχας πηγα στον ομοιοπαθητικο παλι. Με βρηκε σε καποια θεματακια που ειχα πολυ καλα. Συνεχισαμε τη θεραπεια. Γενικα μας μιλουσε για θεματα ψυχολογιας. Μας ειπε να κανουμε πραματα για μας για να χαλαρωνουμε. Ηδη ειμαστε αρκετα καλα και προσπαθουμε να ακουσουμε τις συμβουλες του.

Επισης εχτες στην εκπομπη του Λιαγκα ειχε τον Θανο ΠΑρασχο και μιλουσε για τις εξωσωματικες. Εδινε δωρο λοιπον σε ζευγαρια που προσπαθουν τα μισα λεφτα του κοστους μιας εξωσωματικης. Πηρε ο αντρας μου και κερδισε. Οποτε μας εβαλε σε σκεψεις αν αξιζει ο κοπος την επομενη φορα να την κανουμε σε ιδιωτικο κεντρο. Στο παρεντς που μπηκα τα σχολια ηταν ετσι και ετσι. Αυτο με προβληματισε. Ενω ο ζηκ με ξερει πια και ισως ειχα περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας.

Πέπσι μου, τι λες τώρα; Κερδίσατε τη μισή εξωσωματική στον Παράσχο και το σκέφτεσαι; Υπάρχει χρονικό περιθώριο ή την κάνετε όποτε θέλετε εσείς; Να τελειώσεις με την θεραπεία της ομοιοπαθητικής κι αν δεν έχει γίνει τίποτα, να πας! Τι διαβάζεις σχόλια δεξιά κι αριστερά; Ο καθένας λέει τη δική του εμπειρία! Κι εγώ πήγα στον Μαστρ....που η φίλη μου μού είχε πει τα καλύτερα, αλλά εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη!

Πόσο δηλ θα πληρώσετε; Εγώ λέω να πας. Δεν ξέρω κιόλας! Ο,τι σας φαίνεται εσάς πιο σωστό!

Αχ, μακάρι να μείνεις μόνη σου και να μην χρειαστεί να σκέφτεσαι τίποτα!

Α, να σου πω! Αν ξανάρθετε στα Γιάννενα, πες μου από πριν να κανονίσουμε για κανα καφεδάκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Mπραβο!!!!!! Το είδες, παπί μου; Πώς είναι το αγγελουδάκι;

Εχεις δίκιο! Με τα παιδάκια μας θα περάσουμε τις πιο ομορφες γιορτές!!!:P

626956_content1.jpg

Δεν το είδα ακόμα το μωράκι τη Δευτέρα που θα βγεί θα το δώ!!!

Αχαχαχαααααααααααααααααα !!!!!! Γελάω από την ώρα που το είδα!!! Σας θυμίζει κάποια αυτό;;;;;;;;; Όποια το βρει κερδίζει φιλάκι από το Θρασυβουλάκι!!!

Χχαχαχαχαχαχαχα!!!!Και ναι το έχω και αυτό το απορυπαντικό και είναι σούπερ εσείς το έχετε δοκιμάσει κόρες???Για δοκιμάστε το και πείτε μου τη γνώμη σας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αχχαχαχαχαχαχαχ!!! και γω ηξερα την λυση του κουιζ!!! κερδιζω φιλι και γω????

αληθεια ροζ παπι τι απορυπαντικο ειναι?

μαρτζι εγω το μετραω με γραμμαρια. εχω ζυγαρια αλλα αν δεν εχεις μπορεις να το μετρας με μλ...κοντα πεφτει. την ξεκινησα με 120 - 150 γραμ φρουτα και αυτο τρωει ακομη. η ποσοτητα αυτη βγαινει με μισο αχλαδι - μισο μηλο και μιση μπανανα... μαλλον βγαιενει και λιγο παραπανω δηλαδη 170 γραμ.... νομιζ ειναι μια χαρα και οπως ειπε κ η μαρμιν δεν ειναι αναγκη να το φαει ολο.... εμενα η δικια μου το τρωει παντα αν οχι ολο σχεδον ολο και ποτε δεν θηλαχουμε μετα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

αχχαχαχαχαχαχαχ!!! και γω ηξερα την λυση του κουιζ!!! κερδιζω φιλι και γω????

αληθεια ροζ παπι τι απορυπαντικο ειναι?

μαρτζι εγω το μετραω με γραμμαρια. εχω ζυγαρια αλλα αν δεν εχεις μπορεις να το μετρας με μλ...κοντα πεφτει. την ξεκινησα με 120 - 150 γραμ φρουτα και αυτο τρωει ακομη. η ποσοτητα αυτη βγαινει με μισο αχλαδι - μισο μηλο και μιση μπανανα... μαλλον βγαιενει και λιγο παραπανω δηλαδη 170 γραμ.... νομιζ ειναι μια χαρα και οπως ειπε κ η μαρμιν δεν ειναι αναγκη να το φαει ολο.... εμενα η δικια μου το τρωει παντα αν οχι ολο σχεδον ολο και ποτε δεν θηλαχουμε μετα....

Εμείς έχουμε κάτι βάζάκια της avent με χωρητικότητα 180ml! Με μισό μήλο και αχλάδι φτάνουμε εκεί! Σήμερα έφαγε περίπου το μισό! Καλά δεν είναι; Μετά την έβαλα για συμπλήρωμα στο στήθος κι ήπιε για 5 λεπτά γαλατάκι! Ξανάφαγε μετά από 3 ώρες!

Τα βράδια μας όμως όπως της Μαρμιν είναι πλέον εφιαλτικά! Από τις 12 και μετά ξυπνάει συνέχεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι εγώ πιστεύω πως είναι δοντάκι! Δες τα ούλα της κάποια στιγμή ειδικά τα επάνω αν είναι πρησμένα ή άσπρα ή και τα δύο!!!

Τσέρρυ εσύ αν όντως το βρήκες γιατί είναι και δύσκολο φυσικά και θα κερδίσεις φιλάκι αλλά από κοντά!!! Εκτός και αν στο κλέψει η Μαρκελλίτσα!!! :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι και η καντυ το εβραζε αλλα εγω δεν εβρασα ποτε νερο. Όπως νομιζεις εσυ καλυτερα πραξε. Και στο βιβλιο που εχω δεν θυμαμαι να διαβασα καπου για νερο που βραζουμε κτλ...αν το ελεγε θα το θυμομουν!

σημερα εκανα τα χαρτια μου για να μπω ειτε νηπιαγωγων ειτε παιδαγωγικο με κατατακτηριες. Δεν εχει εξετασεις, μονο με βαθμο πτυχιου. Θα παμε παρεουλα με την πεπσι. Αν μας παρουν κ στα 2 που λες να παμε?

τοσο πολυ σου βγαινει η κρεμα ε??? σημερα θα κανω τεστ να δω αν συμβαδιζει γραμμαρια με μλ που σου ειπα και αν εχει μεγαλη αποκλιση...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΤΖΗ εμενα οπως λεει και η ΤΣΕΡΡΥ μου ειπε ο παιδιατρος να το βραζω για 10 λεπτα εμεις ομως πινουμε εμφιαλωμενο δεν εχω καποιο φιλτρο οποτε ειναι απαρταιτητο να το βραζω οπως και το απευθειας απο την βρυση γιατι μεσα υπαρχουν 1000αδες παθογονοι μικροοργανισμοι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ μου, κι εμένα μου είπε η γιατρος πως είναι καλό να το βράζω για 10 λεπτά! Γενικώς όμως βλέπω πως το θέμα νερό με μπιμπερό δεν το έχουμε! Ετσι της δίνω λίγο με το κουταλάκι.

Σήμερα κάναμε γύρω στα 70μλ φρουτόκρεμα και την έφαγε όλη!!!!! Αυριο βάζουμε και την μπανάνα! Κι εκει λέω να μείνω! Τι άλλα φρούτα να της βάλω τέτοια εποχή;

Τη Δευτέρα θα αρχίσουμε το απόγευμα το ρυζάλευρο! Λέω να της το ξεκινήσω μέχρι να αρχίσει να τρώει γιαουρτάκι..... μετα θα της τη κοψω και θα ακολουθησω το πρόγραμμα που μας ανεβασε η καντυ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Marmin, πότε πέρασε κιολας ένας χρόνος! Σαν χθες μου φαίνεται!

Κι εμείς σήμερα κλείσαμε τους 6 μήνες!

Τα μικρά της Κάντυ τους 8!

Η Μαρκέλλα σε 2 μέρες κλείνει τους 7!

Α, τα μικρούλια μας, να είναι καλά και γερά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρυ μου, μακάρι να σας πάρουν στις σχολές που επιθυμείτε! Αν σας πάρουν και στα δύο, δύσκολη επιλογή, πράγματι! Είναι τόσο ενδιαφέρουσες σχολές που κι εγώ θα είχα δίλημμα! Μία φίλη μου πάντως που τελείωσε νηπιαγωγών είναι πολύ ευχαριστημένη και πολλά πράγματα τα εφαρμόζει στον γιο της που είναι 3!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin, πότε πέρασε κιολας ένας χρόνος! Σαν χθες μου φαίνεται!

Κι εμείς σήμερα κλείσαμε τους 6 μήνες!

Τα μικρά της Κάντυ τους 8!

Η Μαρκέλλα σε 2 μέρες κλείνει τους 7!

Α, τα μικρούλια μας, να είναι καλά και γερά!

Και το Αντωνιώ τους 13!!! Χρόνια πολλά σε όλα τα μωράκια μας!!! Να είναι πάντα γερά και χαμογελαστά!!! Πώς περνάει έτσι ο καιρός βρε κορίτσια!!!! Πέρσυ τέτοια εποχή με την κοιλιά νααααααααα (με το συμπάθιο :tongue:) περπατούσα όλη τη Θεσσαλονίκη μπας και γεννήσω μια ώρα αρχύτερα αλλά ο μικρός μου την είχε καταβρεί εκεί μέσα και δεν αποφάσιζε να βγεί!! :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ μου, μια χαρά φαίνονται οι δημοσιέυσεις σου! Εγώ ήθελα να γράψω κάτι σχετικά, αλλά δεν πρόλαβα! Αυτό που ήθελα να γράψω ήταν πρώτον περαστικά στη μικρούλα σου και δεύτερον ξανα ένα "μπράβο' που τα καταφέρνεις μόνη σου με δυο παιδιά!

Μαριούλα, ναι, ζήλεψα και να είσαι σίγουρη πως αν κάποια στιγμή σταματήσετε να τα κάνετε όλα αυτά, θα σου λείπουν και θα τα νοσταλγείς! Παλιά κι εμείς τα κάναμε, όταν ήμουν στην ηλικια σου! Οι γονείς μας και οι θείοι μου ήταν νέοι, ολα τα ξαδέλφια ήμασταν ακόμη εδώ.........Τώρα τι να κανονίσουμε; Οι αγαπημένες μου ξαδέλφες με τις θείες μου μετακόμισαν Αθήνα και έρχονται μία στις τόσες, ο άντρας μου δεν έχει συγγενείς εδώ, οι φίλοι μας σας είπα πως είναι διορισμένοι μακριά, πού να βρούμε κόσμο να έρθουμε σε επαφή; Στην δική σου ηλικία δεν μπορείς να φανταστείς πόσα άτομα ήμασταν και τι χαβαλέ κάναμε! Δεν περνούσε μεσημέρι που να μην μαζευόμαστε σε σπίτια, βράδια που να μην συγκεντρωνόμαστε σε βεράντες. Θυμάμαι κάτι Πρωτοχρονιές! Απιστευτα όμορφες! Τώρα τις περνάμε μόνοι μας! Κάναμε και καλή παρέα με ένα ζευγάρι και πριν από λίγες μέρες μας ανακοίνωσαν πως χωρίζουν! Οχι, ότι δεν φαινόταν πως δεν τραβάει το πράγμα, αλλά και πάλι δεν το περιμέναμε! Κι έχουν και παιδάκι! Πολύ στενοχωρεθήκαμε.......

XARA M KRIMA GIA TOUS FILOUS SAS POU THA XWRISOUN! OPWS EIPE K I LILI MAS TIS KALITERES GIORTES THA TIS KANOUME TWRA :)
Και το Αντωνιώ τους 13!!! Χρόνια πολλά σε όλα τα μωράκια μας!!! Να είναι πάντα γερά και χαμογελαστά!!! Πώς περνάει έτσι ο καιρός βρε κορίτσια!!!! Πέρσυ τέτοια εποχή με την κοιλιά νααααααααα (με το συμπάθιο :tongue:) περπατούσα όλη τη Θεσσαλονίκη μπας και γεννήσω μια ώρα αρχύτερα αλλά ο μικρός μου την είχε καταβρεί εκεί μέσα και δεν αποφάσιζε να βγεί!! :tongue::tongue:

NAI NAI O ERWTAS MOU EINAI 13 MINWN SIMERA:D:D:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...