Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάντυ μου, μια χαρά φαίνονται οι δημοσιέυσεις σου! Εγώ ήθελα να γράψω κάτι σχετικά, αλλά δεν πρόλαβα! Αυτό που ήθελα να γράψω ήταν πρώτον περαστικά στη μικρούλα σου και δεύτερον ξανα ένα "μπράβο' που τα καταφέρνεις μόνη σου με δυο παιδιά!

Μαριούλα, ναι, ζήλεψα και να είσαι σίγουρη πως αν κάποια στιγμή σταματήσετε να τα κάνετε όλα αυτά, θα σου λείπουν και θα τα νοσταλγείς! Παλιά κι εμείς τα κάναμε, όταν ήμουν στην ηλικια σου! Οι γονείς μας και οι θείοι μου ήταν νέοι, ολα τα ξαδέλφια ήμασταν ακόμη εδώ.........Τώρα τι να κανονίσουμε; Οι αγαπημένες μου ξαδέλφες με τις θείες μου μετακόμισαν Αθήνα και έρχονται μία στις τόσες, ο άντρας μου δεν έχει συγγενείς εδώ, οι φίλοι μας σας είπα πως είναι διορισμένοι μακριά, πού να βρούμε κόσμο να έρθουμε σε επαφή; Στην δική σου ηλικία δεν μπορείς να φανταστείς πόσα άτομα ήμασταν και τι χαβαλέ κάναμε! Δεν περνούσε μεσημέρι που να μην μαζευόμαστε σε σπίτια, βράδια που να μην συγκεντρωνόμαστε σε βεράντες. Θυμάμαι κάτι Πρωτοχρονιές! Απιστευτα όμορφες! Τώρα τις περνάμε μόνοι μας! Κάναμε και καλή παρέα με ένα ζευγάρι και πριν από λίγες μέρες μας ανακοίνωσαν πως χωρίζουν! Οχι, ότι δεν φαινόταν πως δεν τραβάει το πράγμα, αλλά και πάλι δεν το περιμέναμε! Κι έχουν και παιδάκι! Πολύ στενοχωρεθήκαμε.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ μου, μια χαρά φαίνονται οι δημοσιέυσεις σου! Εγώ ήθελα να γράψω κάτι σχετικά, αλλά δεν πρόλαβα! Αυτό που ήθελα να γράψω ήταν πρώτον περαστικά στη μικρούλα σου και δεύτερον ξανα ένα "μπράβο' που τα καταφέρνεις μόνη σου με δυο παιδιά!

Μαριούλα, ναι, ζήλεψα και να είσαι σίγουρη πως αν κάποια στιγμή σταματήσετε να τα κάνετε όλα αυτά, θα σου λείπουν και θα τα νοσταλγείς! Παλιά κι εμείς τα κάναμε, όταν ήμουν στην ηλικια σου! Οι γονείς μας και οι θείοι μου ήταν νέοι, ολα τα ξαδέλφια ήμασταν ακόμη εδώ.........Τώρα τι να κανονίσουμε; Οι αγαπημένες μου ξαδέλφες με τις θείες μου μετακόμισαν Αθήνα και έρχονται μία στις τόσες, ο άντρας μου δεν έχει συγγενείς εδώ, οι φίλοι μας σας είπα πως είναι διορισμένοι μακριά, πού να βρούμε κόσμο να έρθουμε σε επαφή; Στην δική σου ηλικία δεν μπορείς να φανταστείς πόσα άτομα ήμασταν και τι χαβαλέ κάναμε! Δεν περνούσε μεσημέρι που να μην μαζευόμαστε σε σπίτια, βράδια που να μην συγκεντρωνόμαστε σε βεράντες. Θυμάμαι κάτι Πρωτοχρονιές! Απιστευτα όμορφες! Τώρα τις περνάμε μόνοι μας! Κάναμε και καλή παρέα με ένα ζευγάρι και πριν από λίγες μέρες μας ανακοίνωσαν πως χωρίζουν! Οχι, ότι δεν φαινόταν πως δεν τραβάει το πράγμα, αλλά και πάλι δεν το περιμέναμε! Κι έχουν και παιδάκι! Πολύ στενοχωρεθήκαμε.......

Και εμείς παλιά έτσι ήμασταν αλλά μεγαλώνοντας μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις και ο καθένα τραβάει το δρόμο του!!!Δεν πειράζει τώρα θα κάνουμε ακόμα πιο ωραίες πρωτοχρονιές με τα αγγελούδια μας!!!Μάρτζη σου έχω στείλει μέιλ με κουρεμένο καψουράκι και το δέντρο μας που δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά θα σου στείλω και όταν τα τελειώσουμε όλα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Το μωράκι μας βγήκε και από τη θερμοκοιτίδα επιτέλους!!!!!!!!
Mπραβο!!!!!! Το είδες, παπί μου; Πώς είναι το αγγελουδάκι;

Εχεις δίκιο! Με τα παιδάκια μας θα περάσουμε τις πιο ομορφες γιορτές!!!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαρτζι δεν αποστειρωνω τιποτα δεν εβρασα ποτε νερο για το τσαι η οτιδηποτε της εχω φτιαξει. Σήμερα φαγαμε και λαχανικά περιπου 10 - 15 κουταλακια!!! την καταφερα με το βαζακι το ετοιμο που ουτε αυτο το ηθελα βεβαια αλλα τουλαχιστον το καταπινε... αρχικα της εβαλα μεσα και ρυζαλευρο αλλα το προτιμουσε σκετο οποτε κ της το εδωσα ετσι... τωρα λοιπον πινουμε γαλατακι το πρωι περιπου στις 9, μετα στις 12 τα φρουτα μας, στις 3 λαχανικά, 6 βανιλια και στις 8 γαλατακι και νανι. ενω κοιμαται τρωει κατα τις 11 - 3 και καμια φορα στις 6 - 7 γαλα... ο βραδινος υπνος βεβαια και τα γευματα διαφερουν κατα καιρους αλλα την τελευταια εβδομαδα με παει ετσι....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κορίτσια μου ήρθε περίοδος τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου το βράδυ και έχω ακόμα!!!! ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ;;;;;;;;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε για δέκατη μέρα!!!!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Tsery, εγώ το έβρασα το νεράκι σήμερα! Διστάζω να της το δώσω έτσι!

Εμείς σήμερα προσθέσαμε αχλάδι στο μηλαράκι κι έφαγε λίγο! Δεν μέτρησα κουταλιές! Είπα να της δώσω όσο θέλει! Μια φίλη μου με δύο παιδάκια με συμβούλεψε το εξής (πειτε κι εσείς τη γνώμη σας σχετικά). μισο μήλο, μισό αχλάδι, μισή μπανάνα. Στόχος να το φάει όλο! Μέχρι τότε δίνω και στήθος αμέσως μετα! Αφού το φάει όλο, μετά να βάζω ένα μήλο, ένα αχλάδι και μισή μπανάνα! Μόλις το φάει κι αυτό όλο, κοβω το γάλα αμέσως μετά τη φρουτόκρεμα! Πώς σας φαίνεται; Εμένα καλό μου φαίνεται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κορίτσια μου ήρθε περίοδος τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου το βράδυ και έχω ακόμα!!!! ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ;;;;;;;;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε για δέκατη μέρα!!!!!!
Γιατί τόσες μέρες; Τι στο καλό;

Εμένα δεν έχει έρθει ακόμη περίοδος! Την Παρασκευή κλείνουμε 6 μήνες από τη γέννηση της μικρής μου!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λίλι, δεν το κούρεψες πολύ το καψουράκι! Φοβήθηκα πως η αλλαγή θα είναι μεγάλη, αλλά οκ! Το δέντρο πολύ ωραίο αλλά πολύ νωρίς το στολίζεις βρε! Εγώ με το που θα μπει ο Δεκέμβρης θα στολίσω! Είδες ένα ωραίο θεματάκι που έχουν ανοίξει κάτι κορίτσια για τα Χριστούγεννα; Είναι στα "χαλαρά καφέ".........Εχει τόσο ωραίες ιδέες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Tsery, εγώ το έβρασα το νεράκι σήμερα! Διστάζω να της το δώσω έτσι!

Εμείς σήμερα προσθέσαμε αχλάδι στο μηλαράκι κι έφαγε λίγο! Δεν μέτρησα κουταλιές! Είπα να της δώσω όσο θέλει! Μια φίλη μου με δύο παιδάκια με συμβούλεψε το εξής (πειτε κι εσείς τη γνώμη σας σχετικά). μισο μήλο, μισό αχλάδι, μισή μπανάνα. Στόχος να το φάει όλο! Μέχρι τότε δίνω και στήθος αμέσως μετα! Αφού το φάει όλο, μετά να βάζω ένα μήλο, ένα αχλάδι και μισή μπανάνα! Μόλις το φάει κι αυτό όλο, κοβω το γάλα αμέσως μετά τη φρουτόκρεμα! Πώς σας φαίνεται; Εμένα καλό μου φαίνεται!

Δεν είναι κακό αλλά στην πορεία θα δεις πως θα σε οδηγήσει το μωρό σου! Και έπειτα ακόμη και να μην το φάει όλο μην τρελαίνεσαι θα δεις πόση ποσότητα της αρκεί! Μπορεί να τρώει πχ τα δύο τρίτα ή το μισό και πάλι να μη θέλει γάλα από πάνω! Εμένα ο δικός μου ακόμα κ τώρα που είναι κοτζαμ θηρίο και να μη φάει δε ζητάει στήθος! ΣΤο άσχετο μπορεί αλλά όχι μετά από φρούτα ή απογευματινό που δεν το καλόφαγε!! Μεσημέρι για να κοιμηθεί πρωί και βράδυ τα στανταρ μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα κορτσούδια!!! Άλλο ένα εφιαλτικό βράδυ έφτασε στο τέλος του!! Βρε κορίτσια μάλλον ετοιμάζει και το τρίτο δόντι δεν εξηγείται αλλιώς!! Ένα ακόμα εφιαλτικό βράδυ με στριφογυρίσματα και ένα ξαφνικό δυνατό κλάμα παραλίγο και άλλα θα είχαμε αλλά έδινα στήθος!! Με ανοιχτά μάτια και κουνούσε πέρα δώθε το κεφαλάκι του!!! Αλήθεια δε σας είπα ε;;;;;; έσκασαν δύο επάνω δοντάκια! Για το ένα είμαι καρασίγουρη το άλλο με γρατζουνάει μεν αλλά όχι όλο το δόντι μια μυτούλα αριστερά! Καταλάβατε ε; Αλλά αφού γρατζουνάει έστω και λίγο άρα έσκασε σωστά;; Οπότε έχουμε σύνολο έξι δοντάκιααααααααα!!! Τρία επάνω και τρία κάτω!!!! Κοντοσούβλια, κοκορετσάκια κτλ ετοιμαστείτε!! Έρχεται ο Θράσος!!!! :tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μωρε θα κουρεψεις το νινί;;; Γιατι;;;;; Πα στολίσεις κι εσύ; Τόσο νωρίς στολίζετε βρε τσούπρες εσείς; Θέλει ενάμισυ μήνα για τα Χρισοτύγεννα!

Μαρμιν, εσύ πότε θα κουρεψεις αραγε το Θρασο;:P

Στην καλύτερη για νηπιαγωγείο μας βλέπω!! Που αν συνεχίσουμε έτσι δηλαδή μπορεί να είναι τυχερός και να γλιτώσει το κούρεμα του στρατού :lol::lol::lol::lol:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σηκώθηκα στις έξι!! Άναψα θερμοσίφωνο και έβαλα τις μοσχαρίσιες μπριζολίτσες μου στο φούρνο! Σήμερα όοοοοοολοι θα φάμε μπριζολίτσα με πουρεδάκι! ΟΛΟΙ όμως!!! Επίσης άναψα θερμοσίφωνο και τώρα το έσβησα και έβαλα το πλυντήριο!! Φοβήθηκα να τα βάλω όλα ταυτόχρονα μην πέσει καμία ασφάλεια!!! Περιμένω να γίνουν οι μπριζολίτσες και εν τω μεταξύ λέω να κάνω καμία δουλίτσα! Προβληματίζομαι να κοιμηθώ μετά δίπλα στο νινί μου αν δεν έχει ξυπνήσει ή όχι ..... :roll::roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...