Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Μαρτζούλα μου σου έλειψα ε;; Και μένα :roll::roll: Αλλά τι να κάνω; Σήμερα πήγα με την ξαδελφούλα μου να κάνει μια εξέταση και ήθελα να τη συνοδέψω! Την πήγα στο γιατρό που δούλευα και έκανε γαστροσκόπηση γιατί η κοπέλα με αυτά που περνάει με το κοριτσάκι της δεν μπορεί να ηρεμήσει! Τεσπά κουράστηκα μεν λίγο αλλά πέρασα ωραία!! Ε μετά σπίτι, μαμ, Θράσος κτλ πέρασε η ώρα! Και αύριο θα ξυπνήσω στις έξι μαζί με το σύζυγο και θα μας πάει νωρίς νωρίς στους γονείς μου να θηλάσω το νινί μου και να κατέβω στη σχολή στο μάθημα μου! Μετά θα βρεθώ με την κοπέλα για την εργασία μετά ξανά γονείς να περιμένω σύζυγο .... πάει και αύριο η μέρα!! Και μεθαύριο πάνω κάτω τα ίδια!!!!

Εσένα η μικρούλα σου βλέπω το πάει το φαί ε;; Που της βγαίνει από το στόμα μη σε στενοχωρεί αντιθέτως να χαίρεσαι γιατί είναι η φυσική διαδικασία πριν μάθει να τρώει κανονικά! Αναλόγως το μωρό κρατάει και αυτή η φάση! Άλλα το μαθαίνουν σε μια δυο μέρες άλλα σε καμια εβδομάδα αλλά η δικιά σου πήρε φόρα και πιστεύω γρήγορα θα βρείτε τους ρυθμούς σας και στο φαί!!!

Κάντυ οκ καταλαβαίνω ότι με δύο ο χρόνος είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ περιορισμένος αλλά τι να κάνω και εγώ; μου λείπεις!! Σε συνήθισα να μπαίνεις έστω και για λίγο!! Καλόμαθα βλέπεις!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααααααααα και δε σας είπα! Το νέο μου μαλλί άρεσε σε όλους όσους με είδαν σήμερα! Ακόμη και στη μάνα μου που είναι δύσκολη και είπε ότι μου πήγε πολύ! Το ίδιο και η ξαδέλφη μου που με είπε ότι οκ μεγάλη η αλλαγή αλλά σου πήγε!!!! Αχ πώς σκέφτομαι το πρώτο λούσιμο!!! Θα το καθυστερήσω μέχρι να τρέχουν τα λάδια (από το μαλλί μου) στο πιάτο μου!! :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πολύ κούραση σήμερα κορίτσια κάτι οι δουλειές κάτι το γυμναστήριο τα έχω φτύσει!!!Πάω για νανάκια φιλάκια στα μουτράκια!!!Α και πρίν φύγω να σας πώ τι έκανε ο γιός μου............Σκαρφάλωσε στο τραπεζάκι του σαλονιού για να φτάσει τη μπάλα του .......οπότε όπως καταλαβαίνετε οι ξένιαστες μέρες πέρασαν τώρα μάτια και στο κώλο!!! Καληνύχτααααααα!!!

Μάρτζη μου όταν το βράζεις χάνει όλη την ουσία και οξειδώνετε το φρούτο!!!Μόνο μήλο της δίνεις άν ναι πέρνα το από τον τρίφτη ή χτύπα το στο γουδί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΜΑΡΤΖΗ πριν 2 εβδομαδες ημουν εγω αρρωστη μεχρι και αντιβιωση πηρα και προφανως την κολησα βασικα δεν εχει κατι αλλο εκτος απο λιγο βηχα την πηγα την Πεμπτη παιδιατρο μου ειπε πως ακουγε λιγα φλεματακια μου εγραψε τα εισπνεομενα αλλα μου ειπε αν την ακουω το ιδιο να μην τα ξεκινησω την ξαναπηγα Παρασκευη δεν ειχε αλλαξει κατι οποτε παλι δεν τα ξεκινησαμε το Σαββατο το πρωι ομως εβηχε οποτε κι εγω τα ξεκινησα εε λεω τι θα κανουμε θα παιζουμε περα δωθε στον γιατρο???

οταν εδινα σκετο μηλο εριχνα μαζι λιγο νερακι ζεστο και μετα επειδη ηταν αρκετα νερουλο το επηζα με ρυζαλευρο οχι με βανιλια αλλα σκετο.αυτο ομως ηταν μονο για μια εβδομαδα που ηταν σκετο το μηλο μετα που μπηκε και το αχλαδι δεν ειχα θεμα....εν τω μεταξυ απο καποια στιγμη και μετα εμενα το μουλτι δεν τα εκοβε εκανε εναν εκωφαντικο θορυβο και δεν γυριζε το μαχαιρι και πηρα το μπλεντερ της avent γιατι σκεφτηκα πως αν εχω τετοιο θεμα με τα φρουτα φαντασου τι θα γινει με το κρεας οποτε το πηρα και ξεμπερδεψα!!!!

αχχχ κοιμηθηκαν και τα 2 στις 10 μετα το μπανιο και τωρα εχουν ξυπνησει και παιζουν τι θα κανω Χριστε μου ειμαι και μονη αποψε δεν αντεχω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Πολύ κούραση σήμερα κορίτσια κάτι οι δουλειές κάτι το γυμναστήριο τα έχω φτύσει!!!Πάω για νανάκια φιλάκια στα μουτράκια!!!Α και πρίν φύγω να σας πώ τι έκανε ο γιός μου............Σκαρφάλωσε στο τραπεζάκι του σαλονιού για να φτάσει τη μπάλα του .......οπότε όπως καταλαβαίνετε οι ξένιαστες μέρες πέρασαν τώρα μάτια και στο κώλο!!! Καληνύχτααααααα!!!

Μάρτζη μου όταν το βράζεις χάνει όλη την ουσία και οξειδώνετε το φρούτο!!!Μόνο μήλο της δίνεις άν ναι πέρνα το από τον τρίφτη ή χτύπα το στο γουδί!!!

ααααααααααααααααα ξέχασα πώς την πάτησα και εγώ δε σας το είπα ε;;; Καθάριζα την κρεβατοκάμαρα πριν λίγες μέρες και ο μικρος αλώνιζε γύρω μου και τον έβλεπα! Σε καποια στιγμή καθαρίζω αφοσιωμένη τη συρταριέρα για δευτερόλεπτα μιλάμε και αντιλαμβάνομαι ησυχία! Κοιτάω από τον καθρέφτη, άφαντος! Γυρίζω το κεφάλι μου πουθενά Θράσος!! Και τι να δω;;;; Η μπαλκονόπορτα ανοιχτή (εννοείται πως την είχα κλειστή) τρέχω στο μπαλκόνι και φυσικά το μωρό μου ήταν έξω και μου γελούσε!!! Παναγία μου!! Τον έβαλα μέσα και κλείδωσα την μπαλκονόπορτα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Kai φυσικά για το σκαρφάλωμα στους καναπέδες δε θα πω τίποτα γιατί είμαστε πλέον σε φάση που μας φαίνεται φυσιολογικότατο!!! όποιο παιχνιδάκι μπορεί να το κάνει "βάση" πατάει λίγο και ανεβαίνει και στρογγυλοκάθεται!! αχαχα χάζι που τον κάνω!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χθες ήμουν στην τουαλέτα και φωνάζει ο άντρα μου "Μαρμίν" έκανε δύο βηματάκια, έκανε δύο βηματάκια!! Βαρέθηκα όμως να κάνει δύο τρία βηματάκια και να πανηγυρίζουμε σα χαζά! Γίνεται να περπατήσει;; Αμάν αυτός ο γιος μου λάου λάου το πάει βρε παιδί μου! Χειρότερος και από χελώνα! Ένα ελαφρυντικό του δίνω μόνο που πάνω που πήγε να πάρει τον άερα αρρώστησε το πουλάκι μου και του κράτησε και πολύ κοντά δυο βδομάδες έκανε να συνέλθει που τελείως δηλαδή καλά ακόμα δεν το λες αφού έχει το βηχαλάκι του! Τεσπα! Καλύτερα θα είναι; χειρότερα θα είναι; δεν ξέρω αλλά πάντως θέλω να περπατήσει αν και δεν έχω κατασταλάξει ακομα σε περπατόπιτα!!! Βλέπω να μην την κάνω καθόλου στο τέλος!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αγάπες ήρθε η μοκέτα και περιμένω να ξυπνήσουν οι άντρες μου για να στρώσουμε και αύριο ΔΕΝΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!Αύριο το πρωί πάω το καψουράκι για κούρεμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαρτζι εγω δεν ειχα θεμα μια ςκαι ξεκινησα κατευθειαν με μηλο - μπανανα και μετα απο 2 μερες προσθεσα και το αχλαδι....λογικα τωρα δεν θα εχεις θεμα εφοσον ξα μπει και το αχλαδι...

νερακι ναι σιγα σιγα πρεπει να της δινεις..ουτως ή άλλως δεν πινουν κ πολυ στην αρχη...η δικια μου αντε να πιει 70μλ την ημερα στην καλυτερη και το νερακι το εχω συνεχεια διπλα της... βεβαια θηλαζει 6 γευματα οποτε δεν ανησυχω αλλά θελω να μαθει να πινει πολυ νερακι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Αγάπες ήρθε η μοκέτα και περιμένω να ξυπνήσουν οι άντρες μου για να στρώσουμε και αύριο ΔΕΝΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!Αύριο το πρωί πάω το καψουράκι για κούρεμα!!!

Μωρε θα κουρεψεις το νινί;;; Γιατι;;;;; Πα στολίσεις κι εσύ; Τόσο νωρίς στολίζετε βρε τσούπρες εσείς; Θέλει ενάμισυ μήνα για τα Χρισοτύγεννα!

Μαρμιν, εσύ πότε θα κουρεψεις αραγε το Θρασο;:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

kanty mou fenete i dimosiefsi sou xara mou.

papaki mou perimenoume fwtooooo:p

margi mou ti zilepses kale? pou mazevomaste oloi mazi?esy den exeis ekei konta kanena gia na kanete k eseis t idio? xara mk emena to sketo milo den alethotan kala kai evaza neraki

ax vre marmin mou tromara pou tha tin pires e?

83tdp2.pngcWE4p3.png

emena koritsia o prigipas mou kanei polles zimies alla me proeidopoiei prwta!!! pigenei sto sintheto pianei ta gialina stolidia kai prin ta ri3ei katw mou fwnazei mama kako! xaxa:tongue: otan ta pianei to lew sinexeia prigipa mou min ta pianeis einai kako kaito emathe twra k olo mou leei mama kako!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...