Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμιν, όντως πάει να κάνει ένα βηματάκι μόνος του! Καλε, θυμόμουν που κανει βημάτάκια αλλά νόμισα πως έκανε βηματάκια μόνος του χωρίς να κρατιέται χθες που βγήκατε!

Μου άρεσε πολύ που είναι πάνω στο κουτί (καλά έχει γίνε ιτο αγαπημένο του μέρος αυτό, ε;) και χόρευε.....Και μετά που κάτι του λες και σου "απαντά" είναι όλα τα λεφτά!

Αλλά, κορίτσια, το αγαπημενό μου βίντεο είναι αυτό που τρώει η Μαρκέλλα! Το έχω δει αμέτρητες φορές......Τσέρυ, πρεπει να το ανεβάσεις στο youtube! Ειδικά σε κεινο το σημείο που προσπαθεί να διαχειριστεί την τροφή και ανοιγοκλείνει το στόμα έχει τόση πλάκα!

Εμένα αυτή τη στιγμή κοιμούνται θυγατέρα και σύζυγος! Χθες είχαμε μία δύσκολη νύχτα! Ξύπνούσε ανά δίωρο. 12,2,4,6,8! Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά ! Και τώρα το μεσημέρι με πήρε λίγο ο ύπνος αλλά με ξύπνησε μια παλιόμυγα! Πότε θα ξεκινήσει η παγωνιά να ψοφήσουν τα κωλοζούζουνα;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμιν, όντως πάει να κάνει ένα βηματάκι μόνος του! Καλε, θυμόμουν που κανει βημάτάκια αλλά νόμισα πως έκανε βηματάκια μόνος του χωρίς να κρατιέται χθες που βγήκατε!

Μου άρεσε πολύ που είναι πάνω στο κουτί (καλά έχει γίνε ιτο αγαπημένο του μέρος αυτό, ε;) και χόρευε.....Και μετά που κάτι του λες και σου "απαντά" είναι όλα τα λεφτά!

Αλλά, κορίτσια, το αγαπημενό μου βίντεο είναι αυτό που τρώει η Μαρκέλλα! Το έχω δει αμέτρητες φορές......Τσέρυ, πρεπει να το ανεβάσεις στο youtube! Ειδικά σε κεινο το σημείο που προσπαθεί να διαχειριστεί την τροφή και ανοιγοκλείνει το στόμα έχει τόση πλάκα!

Εμένα αυτή τη στιγμή κοιμούνται θυγατέρα και σύζυγος! Χθες είχαμε μία δύσκολη νύχτα! Ξύπνούσε ανά δίωρο. 12,2,4,6,8! Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά ! Και τώρα το μεσημέρι με πήρε λίγο ο ύπνος αλλά με ξύπνησε μια παλιόμυγα! Πότε θα ξεκινήσει η παγωνιά να ψοφήσουν τα κωλοζούζουνα;;;;

Μάρτζι μου γιατί άραγε ξυπνάει η μικρούλα σου τόσο συχνά; Λες να ετοιμάζει κι άλλο δοντάκι;

Όσο για το μικρούλη μου όντως έγινε το αγαπημένο του μέρος αυτο το μπαουλάκι και πολύ καλά κατάλαβες χθες που βγήκαμε έκανε βηματάκια χωρίς να κρατάει πουθενά!! Είχε όμως κίνητρο! Ειδε ένα παιδάκι και ήθελε να πάει κοντά του οπότε όταν δεν είχε που να κρατήσει περπατούσε χωρίς να κρατάει πουθενά! Βέβαια δυο τρία βηματάκια τη φορά αλλά είχε πολύ πλάκα! Κ στο άλλο μαγαζί που πήγαμε βρήκε άπλα και αλώνιζε!! Και εκει έκανε κανα δυο βηματάκια χωρίς να κρατάει!! Άντε να περπατήσει το αγοράκι μου να τον κυνηγάω να αδυνατίσω κι άλλο! :tongue::tongue: Όσο για το βίντεο της Μαρκελλίτσας όντως είναι πολύ ωραίο!!

Ξέρετε τι φάγαμε σήμερα; Κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες φούρνου! Το κοτοπουλάκι ήταν ρολό αλλά ο Θράσος το καταβρόχθησε και μούγκριζε! Βέβαια σκέτη κοτούλα έφαγε και τις πατατες και τυράκι! Η πλάκα είναι ότι του είχα αλεσμένο κρεατάκι με μπαμιες, πατάτες, πιπεριά και μου το πέταγε στα μούτρα! Μόλις τον πήρα όμως στο τραπέζι μαζί μας και είδε τα φαγητά έτρωγε μούγκριζε και χτυπούσε και τα χειλάκια του!!! Έφαγε καλά το αγοράκι μου! Νομίζω πως θα σταματήσω να μαγειρεύω χώρια για το Θρασούλη μου εκτός και αν το τρώει για απογευματινό! Θα τον δοκιμάσω σήμερα! Και δεν είναι ότι δεν του άρεσε γιατί χθες που είμασταν έξω το έφαγε αν και όχι όλο! Μα ούτε το κουτάλι ήθελε να δει! Μου το πέταγε στα μούτρα! Και χθες ξέρετε τι έφαγε για πρωϊνό; Δημητριακά με γάλα από εμένα!! Η παιδίατρος με είπε μετά το χρόνο μπορεί να τρώει από όλα και δημητριακά για πρωινό με φρέσκο γάλα αλλά το ξεκινήσαμε λίγο νωρίτερα και αυτό! Φυσικά φρούτα αλεσμένα πρέπει να είναι στις πολύ καλές του για να φάει πια όπως χθες που έφαγε αρκετά! Τι θα κάνω με αυτό το παιδί; Θα ξεκινήσουμε τα τοστάκια με κασεράκι μου φαίνεται μπας και δω χαϊράκι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Marmin, δεν ξέρω γιατί ξυπνάει τόσο συχνά! Το ωραίο είναι ότι τη μέρα δεν τρελαινεται να φάει! Τρωει για 5 λεπτά και τέλος! Τη νύχτα τρώει, τρώει και τελειωμό δεν έχει! Κουτουλάω σου λέω! Αφού το πρωί έδιωξα τον άντρα μου και την πήρα στο κρεβάτι! Ε, κοιμήθηκε ένα δίωρο και μετά πάλι τα ίδια! Πρέπει να βγάζει τα πάνω δόντια. Αφού μας το είπε και η παιδίατρος πως τα ούλα της είναι κατακοκκινα και πως κάτι ετοιμάζει!

Ο Θράσος τρώει φαγητά χωρίς να του τα αλέσεις; Μπράβο βρε! Είναι παιδί που εκτιμά όπως έχω καταλάβει το καλό φαγητό!

Καλά το βίντεο με την Μαρκέλλα έχει πολλη πλάκα!!! Οι γκριμάτσες είναι απαιχτες! Σου δίνει την εντύπωση πως αν μπορούσε θα αυτοκτονούσε στη στιγμή!

Αχ, θα πάω για υπνάκο! Ελπίζω να προλάβω να κοιμηθώ λίγο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχαχαχ μαρτζι γελας ε??? αχ τι θα την κανω δεν ξερω με το φαι της... απο αυριο θα την αρχισω παλι λεω (δεν περασαν 15 μερες???) αλλα αυτην την φορα θα της βαλω πολυ πολυ βανιλια μεσα στα λαχανικά της με το κρεας...

ειδα κ τις φωτο που μας στειλατε!!! η αννουλα εχει εξελιχθει σε πολυ ομορφο και γλυκο κοριτσακι!!! το εχω ξαναπει, μακαρι να εισασταν κοντα να γινοντουσαν φιλες με την δικια μου :)

αρχισατε τις τροφες ε??? άντε μπραβο και σε σας!!! περασε ο καιρος... τελικά θελω να μας πεις αν ηταν ευκολος ο θηλασμος και αν θεωρεις ευκολοτερα τα μπουκαλια κ το ξενο.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Πενταμορφες πριν απο λιγο γυρισα και κοιμησα το μπεμπε...και σημερα η μερα μας ηταν μεγαλη!!! Το πρωι πηγαμε με τον νονο και κοινωνησαμε, γυρισαμε σπιτι, στολιστηκαμε και φυγαμε βολτουλα... ηπιαμε το καφεδακι μας εδω κοντα σε ενα καφε και μετα πηγαμε στον χωολογικο κηπο Η Μαρκελλιτσα δεν καταλαβαινε πολλά αλλά περασε πολυ ωραια Καταληξαμε στο κεντρο να τρωμε σε μια ψησταρια τα σουβλακια μας.... μετα γυρισαμε σπιτι τους αφησα και εγω πηγα στην γιαγια μου.... Η γιαγια επεσε παλι ψυχολογικα γιατι ειναι να βγει την Πεμπτη και ακομη δεν περπαταει... η μαμα πηγε μεσοβδομαδα και σε εναν ηπατολογο και αυτος εστιαστηκε κυριως στο αυτοανοσο και ειπε οτι εχει οξυα μυοπαθεια απο τοξικους παραγοντες λογω φαρμακων και κορτιζονης... πριν λιγο μπηκα να δω λιγο τι παιζει... το προβλημα ειναι οτι την Πεμπτη βγαινει και δεν ξερουμε ουτε καν πως να την μεταφερουμε... αντε και την πηραμε απο το κεντρο και εκει καποιος θα βοηθησει στην μεταφορα...μετα ομως?οταν παει σπιτι??? η γιαγια ουτε καν παταει στα ποδια της.... αχ!!! δεν ξερω...ο Θεός να βαλει το χερι του...πολυ δυσκολες καταστασεις... πως θα την κανει μπανιο, πως θα την πηγαινει στους γιατρους... η μαμα εχει μια εβδομαδα που πηγαινει στην δουλεια... τι θα γινει ολη μερα.... δεν εχω ιδεα.... και γενικα το ταμειον ειναι μειον.... ρωτησε η μαμα για την μεταφορα με ενα ειδικο ταξι και θελουν 50ε... τα παντα θελουν χρηματα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Marmin, δεν ξέρω γιατί ξυπνάει τόσο συχνά! Το ωραίο είναι ότι τη μέρα δεν τρελαινεται να φάει! Τρωει για 5 λεπτά και τέλος! Τη νύχτα τρώει, τρώει και τελειωμό δεν έχει! Κουτουλάω σου λέω! Αφού το πρωί έδιωξα τον άντρα μου και την πήρα στο κρεβάτι! Ε, κοιμήθηκε ένα δίωρο και μετά πάλι τα ίδια! Πρέπει να βγάζει τα πάνω δόντια. Αφού μας το είπε και η παιδίατρος πως τα ούλα της είναι κατακοκκινα και πως κάτι ετοιμάζει!

Ο Θράσος τρώει φαγητά χωρίς να του τα αλέσεις; Μπράβο βρε! Είναι παιδί που εκτιμά όπως έχω καταλάβει το καλό φαγητό!

Καλά το βίντεο με την Μαρκέλλα έχει πολλη πλάκα!!! Οι γκριμάτσες είναι απαιχτες! Σου δίνει την εντύπωση πως αν μπορούσε θα αυτοκτονούσε στη στιγμή!

Αχ, θα πάω για υπνάκο! Ελπίζω να προλάβω να κοιμηθώ λίγο!

axaxa!!! Όντως!!!!

Μαρτζούλα μου από το καλοκαίρι του έδινα δειλά δειλά και τροφή στο χεράκι όχι δύσκολα πράγματα στην αρχή ψωμάκι για να ξύνει και τα ούλα του και μετά καμιά πατατούλα ή οτιδήποτε μαλακούτσικο!! Τέλη Αυγούστου που ξεκινησε η ιστορία με τα πάνω δόντια που καλά κρατεί ακομα (από Δεκαπενταύγουστο ξεκίνησε) εκεί πέρασε την πρώτη φάση που δεν έτρωγε με τίποτα τα αλεσμένα και γενικά με το που έβλεπε κουτάλι γυρνούσε το κεφάλι από την άλλη κ έβαζε και το χεράκι του μπραστά στο στόμα απο την ανάποδη όχι την παλάμη δηλαδή!! Ε τότε του έδωσα έτσι και τα έτρωγε μια χαρά αλλά τώρα έχουμε εξελιχθεί γιατί πλέον τρώει και το μοσχαράκι έτσι!!! Απλά βάζω αρκετή πατάτα και το "ξεμαλιάζω" όσο καλύτερα μπορώ ώστε να γλιστράει!!!

Κάντυ Κάντυ είσαι εδώ;;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

kalimera omorfes vasises!!! ti kanete?????????????? egw xthes den mpika polu sxedwn katholou dld gt itan polu gemati i mera m k den vrika xrono! to prwi pigame stin ekklisia meta tin ekklisia pigame stin mama mou gia kafe meta pigame spiti kai koimithike o prigipas gia kamia writsa afti tin mia writsa egw stolisa me xristougenniatika e3w tin avli :D (panta tin avli stolizw prwta k meta mesa to spiti) molis 3ipnise to prigipaki pirame kreata kai pigame ston vouno k eimastan mazemena polla atoma i mama mou kati theies mou meta pedia tous merikes files mou kai kati 3aderfia oloi eixan ferei kreatika kai psisame kai fagame ston vouno strwsame katw megales kouvertes pou tis exoume gia to bouno den tis xrisimopoioume sto spiti k kathisame panw stis kouvertes kai fagame afta pou psisame....wrea itan :)to apogevma pou teleiwsame me to vouno k tapsisimata pire i mama mou ton prigipa spiti tis kai egw piga spiti moy k ekana geniki kathariotita ton panw orofo! geniki sas eixame pei ti einai...katevasa kourtino3ila ala3a kourtines eplina tous toixous 3eskonisa skoupisa sfouggarisa alla3a xalakia ax ti teleio pou egine to spiti me ta fouskwta xalia pou estrwsa tha sas vgalw fwto na ta deite epitelous gt olo sas lew giafta alla akoma den sas ta exw dei3ei! twra emeinena kanw kai ton katw orofo geniki kathariotita gia na stolisw k ton dentro afou teleiwsa me tin katharthta piga stin skala kathisame ekei pou eixe pollous epe3e to prigipaki mou me ta 3aderfakia tou kai meta ton afisa pali stin mama mou gt pigame gia kafe stin plateia tou nisiou me ton antrouli mou na doume ton agwna epeze olipiakos me paok kai nikisame 4-0 parakalw :paaaaa entwmeta3i ta eixa anapsei ta fwtakia prin pame gia kafe alla o prigipas antwnakis mou itan stin mama m k den ta eixe dei otan pigame spiti 10+ kai ta eide trelathike koritsiaaaa xtipouse xeria podia striglize me filouse me xaideve apo tin xara tou kai m fwnaze mama na fws ax to asteri mou pentakathara to elege mama na fws kai mou ta edixne ta fwtakia me to paradisenio daxtilaki tou perito na sas pw oti eimastan e3w stin avlimexri tis 12 i wra giat kathe fora pou pigena na mpw mesa sto spiti eklege kai gia na min tou xalasw xatiri kathisame e3w mexri tis 12 kai xazeve ta fwtakia to mwraki mou e meta den pigene allo kai mpikame mesa kai as eklege... ton taisa ton koimisa kai meta ekana egw agalitses me ton megalo prigipa mou ;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

margkoula mou glikia ti kaneis? exw kero na milisw mazi sou an mporeis pes mou ta nea sou! egw den thimame exw nea? a nai graftika sto oriental kai i daskala me evale me tous proxwrimenous oxi me tous arxarious! estrwsa to spiti k stolisa e3w tin avli afta ta grafw k parapanw vevea.. simera tha paw to asteraki mou stin pediatro na doume pws eimaste kai na kanoume k emvoliakia :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kορίτσια, διάβασα τα νέα σας κι εχώ να σας πω τη μεγάλη μου αμαρτία: ζήλεψα.......Ειδικά τη Μαριούλα για τις τόσο όμορφες στιγμές που μας περιγράφει! Μακάρι να ήμασταν κι εμείς έτσι! Παλια θυμάμαι τέτοιες στιγμές με θειους, ξαδέλφια κτλ, τώρα όμως σαν να έχουμε όλοι απομακρυνθεί! Ο καθένας με την οικογένειά του και τα προβλήματά του! Εμείς δεν πολυβγαίνουμε και δεν έχουμε επαφές με πολλά άτομα. Σκέφτομαι πολλές φορές τι ωραία θα ήταν αν ήταν κοντά η αδελφή μου, οι ξαδέλφες μου που είναι πλέον μόνιμα στην Αθήνα, οι φίλες μου που είναι διορισμένες στα τέσσερα σημεία της Ελλάδας!

Μαριουλα μου, να χαιρεσαι όσο μπορείς αυτές τις όμορφες στιγμές!

Τσερυ μου, η εμπειρία από το θηλασμό; Μοναδική αν και ιδιαίτερα κουραστική! Οχι, δεν θα το άλλαζα τελικά με μπουκάλι και ξένο γάλα για τίποτα στον κόσμο! Αισθάνομαι πως έχω προσφέρει στο παιδάκι μου πολύ μεγάλο δώρο!

Μαριούλα, τα νέα μου; Τίποτα το ιδιαίτερο! Η μικρή ξεκίνησε φρουτάκι! Αχ, κορίτσια, αν την βλέπατε σήμερα τι χαρά έκανε μόλις είδε το μπωλ με το μήλο και πώς άνοιγε το στόμα της θα παθαίνατε πλάκα! Το μισο έβγαινες βέβαια αλλά χαλάλι! Εφαγε κοντά 7 κουταλίτσες και μετά βέβαίως γαλάτάκι! Για πείτε μου: τωρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσω και νεράκι;

Α, Μαριούλα, έχω στείλει φώτο της μικρής!

Την τράβηξα και βίντεο! Anμπορέσω θα στέιλω!

Μαρμιν, εμένα θα μου λείψεις, αφού εσύ δίνεις το παρόν καθημερινά!

Α, Τσερυ, περαστικά στη γιαγιά! Οντως πολύ δυσκολη κατάσταση............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αγάπες μου γειά σας!!!Εχθές περάσαμε πολύ ωραία ψήσαμε στο μπάρμπεκιου και φάγαμε του σκασμού!!!Έκανα και τη βουτίτσα μου και ήταν πολύ ωραία!!!Ο Κυριάκος ήθελε και αυτός να μπεί αλλά φυσικά δεν τον έβαλα!!!Φυσικά σημερα μου ήρθε νταμπλάς γιατί ηρθε η ΔΕΗ 220 ευρώ και έδωσα 330 έναντι δεν μπορώ άλλο με τη κώλο ΔΕΗ όλα μας τα λεφτά εκεί πάνε και να πείς ότι κάνουμε σπατάλες δεν κάνω γαμώτο μόνο το φαί είναι η σπατάλη μας......!!!Τέλος πάντων δεν μπορώ έχει μουδιάσει το κεφάλι μου!!!

Μάρτζη μου καλές μάσες!!!Νεράκι να αρχίσεις να της δίνεις!!!Εγώ στην αρχή του έδινα βρασμένο και μετά δυσκολεύτικε να δεχτεί βρύσης οπότε είπα στο δεύτερο (πρώτα ο Θεός)να δώσω κατευθείαν βρίσης !!!Είδα και τις φωτό με το καρεκλάκι μια χαρά είναι το έχει και μια φίλη και είναι πολύ ωραίο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Το μωρό είναι πολύ πολύ καλά πολύ πολύ φωνακλάς και φαγανός!!!Σήμερα θα του βγάλουν και τον ορό ε και μέχρι την Πέμπτη λογικά θα βγεί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!εχω χαθει λιγο αλλα πραγματικα δεν εχω χρονο ουτε για ........κατουρημα.......

ΜΑΡΤΖΙ τελειο το καρεκλακι σας!!!!!!!!!και η μικρουλα σου σκετη γλυκα!!!αντε ελατε καμια βολτα να τα πουμε κι απο κοντα!!!!!!!

αφου την ξεκινησες μηλαρακι δινε της λιγο νερακι μετα ισα για να το μαθαινει γιατι αφου θηλαζεις αμεσως μετα δεν εχει αναγκη.

εχθες τη νυχτα γινοταν πανικος βροχηηηηηηηηη αστραπες μπουμπουνητα κεραυνοι να κοβεται συνεχεια το ρευμα...να φυσαει.....φρικτη νυχτα ελπιζω να μην κανει τα ιδια και σημερα γιατι ειμαι μονη!!!!

στην μικρη ξεκινησα εισπνεομενα απο το Σαββατο αυριο θα την παω παλι παιδιατρο να δουμε τι καναμε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γιατί, Κάντυ μου, ξεκινήσατε εισπνεόμενα; Τι έπαθε το κοριτσάκι μας; Οντως ήτσν δύσκολη η χθεσινή νύχτα!

Παπι, υπέροχα τα νέα του ανιψιού!!! Μπράβο του! οσο για τη ΔΕΗ κι εμείς έχουμε γονατίσει!

Το καρεκλάκι δεν είναια απλά ωραίο, είναι φανταστικό! Είναι ικανή να κάτσει εκεί μέσα ώρες!

Να σας ρωτήσω κάτι! Το μηλαράκι δεν μου αλέθεται πολύ καλά! Σήμερα έριξα και μπόλικο γάλα δικό μου αλλα δεν αλέστηκε τελεια! Χθες το εβρασα 3 λεπτα κι εγινε τελειο! Εσεις πώς το κάνετε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αγάπες μου γειά σας!!!Εχθές περάσαμε πολύ ωραία ψήσαμε στο μπάρμπεκιου και φάγαμε του σκασμού!!!Έκανα και τη βουτίτσα μου και ήταν πολύ ωραία!!!Ο Κυριάκος ήθελε και αυτός να μπεί αλλά φυσικά δεν τον έβαλα!!!Φυσικά σημερα μου ήρθε νταμπλάς γιατί ηρθε η ΔΕΗ 220 ευρώ και έδωσα 330 έναντι δεν μπορώ άλλο με τη κώλο ΔΕΗ όλα μας τα λεφτά εκεί πάνε και να πείς ότι κάνουμε σπατάλες δεν κάνω γαμώτο μόνο το φαί είναι η σπατάλη μας......!!!Τέλος πάντων δεν μπορώ έχει μουδιάσει το κεφάλι μου!!!

Μάρτζη μου καλές μάσες!!!Νεράκι να αρχίσεις να της δίνεις!!!Εγώ στην αρχή του έδινα βρασμένο και μετά δυσκολεύτικε να δεχτεί βρύσης οπότε είπα στο δεύτερο (πρώτα ο Θεός)να δώσω κατευθείαν βρίσης !!!Είδα και τις φωτό με το καρεκλάκι μια χαρά είναι το έχει και μια φίλη και είναι πολύ ωραίο!!!

Mήπως να μείωνες λίγο το σίδερο;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...