Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αγοράσαμε ένα καρεκλακι φαγητου από τα ικέα! Ενα με 25 ευρώ που δεν μου πολυγέμισε το μάτι, αλλά λέω την δουλειά του θα την κάνει κι αφού δεν έχουμε για πιο ακριβό και πιο ζουζούνίστικο, ας το παρουμε! Κορίτσια, ένα σας λέω. Την έχει καταβρεί εκεί μέσα! Μπορεί να κάτσει αρκετή ώρα χωρίς γκρίνια! Σήμερα την έβαλα εκεί και την πήρα μαζί μου στην τραπεζαρία για να φάω! Τι καλά που έκατσε!!!!

Τη Δευτέρα την αρχίζω με μηλαράκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπί, όλα καλά λοιπόν! Δεν πειράζει που τον έφεραν! Καλύτερα να πανικοβάλλονται παρα να επαναπαύονται και να δημιουργούνται μη αναστρεψιμες καταστάσεις! Η αδελφούλα σου πώς είναι; Φαντάζομαι πώς θα είναι που γέννησε η καημενουλα και δεν έχει το μωράκι της κοντά της! Αλλά αφού είναι καλά αυτό, όλα τα υπολοιπα δεν έχουν σημασία! Αλήθεια πώς γέννησε; Με καισαρική φαντάζομαι!

Α, κι εσείς με κοτόπουλο ξεκινήσατε! Και μοσχάρι στον 8ο! Πολύ ενθαρρυντικο αυτό...είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι!

Πσδοσφαιριστής ο Κυριάκος σου, ε; Αντε κι εσύ τερματοφύλακας στα γεράματα (χα! χα!)

Καληνύχτα κι από εμένα !

παπί, τι νεα εχουμε από το μωρακι;

Άστα Μάρτζη με θέλει εκεί μαζί να παίζουμε βλέπω τα νεφρά μου από το σκύψιμο να φτάνουν στις πατούσες αλλά δεν πειράζει γουστάρω με χίλια!!!

Το μωράκι είναι πάρα πολύ καλά και εχθές ξεσήκωσε όλο το νοσοκομείο από τη πείνα του το μαναράκι μου οπότε και του έδωσαν γαλατάκι ξένο φυσικά..ενώ είχα πεί να βγάλω να του πάω δικό μου και μας είπαν ότι δεν θα του δώσουν να φάει ακόμα....τι να πείς αυτό είναι το λιγότερο ας βγεί από εκεί να πάει στη μανούλα του το καλό μου και ας του δώσουν και ξένο!!!

Έχω σηκωθεί από τις 6 και έχω κάνει μπαλκόνια, μπαλκονόπορτες τα φωτιστικάκαι μαγείρεψα του Κυριάκου!!Στις 10,30 τάισα τον Κυριάκο τα φρούτα του πήγαμε χασάπη ψωνίσαμε τα φέραμε σπίτι και ξανά φύγαμε για Village όπου ήπιαμε τον καφέ μας και φάγαμε!!!Μετά περάσαμε και από jumbo να ρίξουμε ένα βλέφαρο στα χριστουγεννιάτικα με τα οποία ξετρελάθηκε ο Κυριάκος τα ήθελε ΟΛΑ του πήραμε φουσκωτό Άγιο Βασίλη ,ελαφάκι ,χιονάνθρωπο και ένα μπαστουνάκι!!!Τελικά 16,30 αισίως φτάσαμε σπίτι κομμάτια όλοι οπότε οι άντρες μου κοιμήθηκαν και εγώ έβαλα ένα πλυντήριο....νομίζω μετά θα αρχίσω να κατεβάζω κουρτίνες...!!!Αυτά τα νέα μας!!!Α για να μην το ξεχάσω αύριο θα πάμε στο εξοχικό βόλτα και θα λείπω όλη την ημέρα μη με ψάχνεται!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλησπέρα!!! Κλασικά αλλάξαμε εβδομάδα σήμερα!!!

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά έλειπα όλη μέρα σήμερα! Τυχαίο; Δε νομίζω!!! Κοιμηθήκαμε όλοι μαζί, ξυπνήσαμε όλοι μαζί, μαγείρεψα για το ΘΡασάκο μου και μετά βουυυυυυυυυρρρρρρρρρρ βολτίτσες από τις εντεκάμιση μέχρι τις έξι!!! Και ήταν η μέρα της μανούλας. ... θα καταλάβετε γιατί σε λίγο!!!

Το νινί μου σήμερα έκανε τα πρώτα του βήματα χωρίς να κρατάει εννοείται και εκτός σπιτιού!! Σε δύο μαγαζιά που πήγαμε! ΣΤο πρώτο είδε ένα παιδάκι και από τη λαχτάρα του να πάει κοντά όπου δεν έβρισκε να κρατήσει άφηνε τα χέρια και περπατούσε μόνος του!! Δυο τρία βήματα την κάθε φορά αλλά αρκετά για να με κάνουν πανευτυχή!! Στο άλλο μαγαζί απλά αλώνιζε γιατί είχε άπλα και άφηνε τα χεράκια του στο άσχετο και περπατούσε!!! Η περπατόπιτα κοντεύει ελπίζω! Πρέπει σύντομα να κάνω δοκιμές για να δω σε ποια θα καταλήξω!!

Μάρτζι μου πολύ όμορφη η κόρη σου στο καθισματάκι της και όντως χαρούμενη!!! Φτου σου κούκλα μου!!!

Τι άλλο;;;;;;; μμμμμμμμμμμ δε θυμάμαι προς το παρόν κάτι άλλο αν το θυμηθώ θα σας το πω!!! Ααααααααα πήγαμε και εμείς τζάμπο και πήρα και ένα τσαντάκι!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Kai δεν είναι ο μόνος λόγος που ήταν η μέρα μου σήμερα!!! Εκτός από αυτό που είδατε στη φώτο και που μου κόστισε μόλις 8 ευρώ έκανα και άλλα ψώνια!! Πήρα όπως ήδη σας είπα ένα τσαντάκι από τα τζάμπο τρία ευρώ (αλλού το ίδιο το εύρισκα πέντε και είμαι σίγουρη ότι όλοι ακόμα και τα καλά μαγαζιά που το μπάνησα το πήραν από τον ίδιο τσιν τσαν τσον :tongue::tongue:), ένα καλσόν 3,90 χοντρούτσικο με σχέδιο, μια μάσκαρα 9,90 και ένα κονσίλερ 10,50!!! Συνολο .... εεεεεεεεε υπολογίστε τα δε θα σας τα δίνω όλα έτοιμα :roll::roll: Και πάνω που ήμουν έτοιμη να νιώσω τύψεις και να αρχίσω να σκέφτομαι μήπως το παράκανα τι έγινε λέτε;;;; Ααααααααα παρένθεση πήρα και ένα παγωτάκι και έφαγα ο σύζυγος δεν ήθελε 2 ευρώ!!! αχαχα!!!! Λοιπόν στο θέμα μας τι έγινε;; Πήρα να βάλω τα πράγματα από τη μεγάλη τσάντα στη μικρή και βρήκα τριάντα ευρώ χύμα στην τσάντα ποιός ξέρει από που!!! :D:D Ααααααα το τσαντάκι δεν το πλήρωσα εγώ!! Πήρα και ένα πενσάκι για τα νύχια και ένα μπαλάκι για το μικρό και τα πλήρωσε όλα ο σύζυγος!!! Και θα μου κάνει κι άλλα δωράκια είπε :lol::lol:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και μη νομίζετε πως ο σύζυγος έμεινε έτσι! Πηρε και εκείνος μια μπυτζάμα και δυο βρακάκια που μπορεί να κόστισαν και πιο ακριβά από τα δικά μου!!!!!!!! Ααααααααααα τι λέω; σίγουρα αφού πήρε και ένα σετάκι με κολώνια, αποσμητικό και κάτι ακόμα είχε μέσα... αφρόλουτρο;;; Λοιπόν πυτζάμε εικοσιπέντε , βρακάκια δεκατέσσερα, σετάκι δεκαέξι ... Το μόνο καλό είναι ότι τα πήρε από τα φράγκα που κρατάει από το μισθό του ως "χαρτζιλίκι" και τα τρώει σε τέτοια χαζά και σε δωράκια που παίρνει για μένα ή το μωρό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Margi meil χωρίς θέμα!

άθλιες οι φώτο αλλά η διαφορά φαίνεται ε;;;

Μαρμιν, άλλαξες το μαλλί σου; Δεν σε θυμάμαι έτσι! Το εκοψες ; Μου αρέσει πάρα πολυ!!!

Με γεια τα ψώνια σας! Να σου πω. Τα 30 ευρώ πού σκριβώς τα βρήκες; Στην τσάντα που αγόρασες;

Κι ο Θρασος έκανε επιτέλους βηματάκια! Τον θέλω σε βίντεο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Άστα Μάρτζη με θέλει εκεί μαζί να παίζουμε βλέπω τα νεφρά μου από το σκύψιμο να φτάνουν στις πατούσες αλλά δεν πειράζει γουστάρω με χίλια!!!

Το μωράκι είναι πάρα πολύ καλά και εχθές ξεσήκωσε όλο το νοσοκομείο από τη πείνα του το μαναράκι μου οπότε και του έδωσαν γαλατάκι ξένο φυσικά..ενώ είχα πεί να βγάλω να του πάω δικό μου και μας είπαν ότι δεν θα του δώσουν να φάει ακόμα....τι να πείς αυτό είναι το λιγότερο ας βγεί από εκεί να πάει στη μανούλα του το καλό μου και ας του δώσουν και ξένο!!!

Έχω σηκωθεί από τις 6 και έχω κάνει μπαλκόνια, μπαλκονόπορτες τα φωτιστικάκαι μαγείρεψα του Κυριάκου!!Στις 10,30 τάισα τον Κυριάκο τα φρούτα του πήγαμε χασάπη ψωνίσαμε τα φέραμε σπίτι και ξανά φύγαμε για Village όπου ήπιαμε τον καφέ μας και φάγαμε!!!Μετά περάσαμε και από jumbo να ρίξουμε ένα βλέφαρο στα χριστουγεννιάτικα με τα οποία ξετρελάθηκε ο Κυριάκος τα ήθελε ΟΛΑ του πήραμε φουσκωτό Άγιο Βασίλη ,ελαφάκι ,χιονάνθρωπο και ένα μπαστουνάκι!!!Τελικά 16,30 αισίως φτάσαμε σπίτι κομμάτια όλοι οπότε οι άντρες μου κοιμήθηκαν και εγώ έβαλα ένα πλυντήριο....νομίζω μετά θα αρχίσω να κατεβάζω κουρτίνες...!!!Αυτά τα νέα μας!!!Α για να μην το ξεχάσω αύριο θα πάμε στο εξοχικό βόλτα και θα λείπω όλη την ημέρα μη με ψάχνεται!!!

Μπράβο στο μωράκι! Αφού είναι καλά, δεν μας νοιάζει τι γάλα θα πιεί! Ας του φέρουν κι ολόκληρη την αγελάδα, τι μας νοιάζει! Αρκει να είναι καλά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρμιν, άλλαξες το μαλλί σου; Δεν σε θυμάμαι έτσι! Το εκοψες ; Μου αρέσει πάρα πολυ!!!

Με γεια τα ψώνια σας! Να σου πω. Τα 30 ευρώ πού σκριβώς τα βρήκες; Στην τσάντα που αγόρασες;

Κι ο Θρασος έκανε επιτέλους βηματάκια! Τον θέλω σε βίντεο!!!!

Μάρτζι μου ναι το έκοψα το μαλλί! Τα τριάντα ευρώ τα βρήκα στη δικιά μου τσάντα απλά χύμα όχι στο πορτοφόλι μου! Φαίνεται κάποια στιγμή τα έριξα εκεί και τα ξέχασα!!!

Ο Θρασούλης μου έχει καιρό που έκανε τα βηματάκια! Πριν αρρωστήσει! Δηλαδή έχει πάνω από δεκαπέντε μέρες δε θυμάμαι ακριβώς πότε αλλά πρέπει να το ψάξω εδώ μέσα για να το σημειώσω γιατί νομίζω πως σας το είχα γράψει τότε! Απλά σήμερα έκανε και τα πρώτα του βήματα εκτός σπιτιού! Εννοείται πως μόλις τον τραβήξω βίντεο θα σας το στείλω αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο να τον γραπώσω όταν τα κάνει! Μόνο με κρυφή κάμερα θα μπορούσα να τον καταγράψω!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ κορίτσια πόσο γέλασα με το γιό μου!! Χτύπησε το τηλέφωνο και το σήκωσε ο άντρας μου δίπλα του ήταν ο μικρός!!! Ήταν η μαμά μου και σηκώθηκε να μου φέρει το τηλέφωνο! Ώσπου να μου το φέρει ο μικρός είχε πάρει το τηλεκοντρόλ και το έβαλε στο αυτί του και φώναζε "εεεεεε, εεεεεεεεε" σα να μιλάει στο τηλέφωνο! Αχαχαχα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!

Φάγαμε σήμερα 3 μικρές κουταλίτσες μηλαράκι ( όχι βιολογικό!!!). Είχε πολλή πλάκα! Ανοιξε το στοματάκι της, έγλυψε λίγο το κουτάλι και έφαγε, το πουλάκι μου! Μετά βέβαια έφαγε και συμπλήρωμα από τη μαμά! Στην τρίτη κουταλιά το πήρε όλο κι εγώ ενθουσιάστηκα, αλλά μου το έφτυσε κατάμουτρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!

Φάγαμε σήμερα 3 μικρές κουταλίτσες μηλαράκι ( όχι βιολογικό!!!). Είχε πολλή πλάκα! Ανοιξε το στοματάκι της, έγλυψε λίγο το κουτάλι και έφαγε, το πουλάκι μου! Μετά βέβαια έφαγε και συμπλήρωμα από τη μαμά! Στην τρίτη κουταλιά το πήρε όλο κι εγώ ενθουσιάστηκα, αλλά μου το έφτυσε κατάμουτρα!

Τέλεια!!!!

Μάρτζι ξέχασα να σου πω έχεις μέιλ! Κατέγραψα ένα βηματάκι του Θράσου μου!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...