Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Deppa καταρχήν όταν εγραψα για πικαντικη σαλατα ενοουσα αυτη που ειναι με λαχανο ,καρότο και σέλινο, εδω πικαντικη την λενε και δεν ειναι καυτερη. Οσο για τα καυτερα στο βιβλιο που διαβαζω λεει ότι μπορώ να τρωω όσα καυτερα θέλω κι εγ φυσικά τρωω με τα περισσοτερα φαγητα καυτερή πιπεριά. Στην Ινδια στο Μεξικό και στην Ταϊλάνδη οι εγκυες μενουν νηστικές που όλα ειναι καυτερά???? Ακόμα και στα μωρα τους δινουν.

Οσο για το τικεράκι σου ειναι ολόσωστο, σου έγραψα ότι σήμερα έκλεισα την 16η εβδομαδα και διανυω την 17η όταν κλεισω και αυτη δηλ. την επόμενη Τριτη θα έχω κλεισει την 17η και θα μπαινω στην 18η που αρχίζει και 5ος μήνας.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Διατροφή
    • Τρώτε μικρά και συχνά γεύματα για να αποφύγετε δυσπεψία και καούρες.
    • Αποφύγετε τις πολύ λιπαρές και έτοιμες τροφές.
    • Τρώτε σε απόλυτη ηρεμία, χωρίς να βιάζεστε.
    • Κατά τη διάρκεια της ημέρας πίνετε 2-3 λίτρα νερό (η αφυδάτωση μπορεί να συμβάλλει σε καούρες, κόπωση, δυσπεψία και υπέρταση).
    • Αποφύγετε τα ωμά ή μισοψημένα κρέατα και πουλερικά. Πλένετε σχολαστικά τα φρούτα και τα λαχανικά.
      • ΠΡΟΣΟΧΗ : Κίνδυνος Τοξοπλάσμωσης. Οτιδήποτε τρώτε πρέπει να είναι καλά πλυμένο, ψημένο, μαγειρεμένο.

[*]Αποφύγετε τα φαγητά και τα γλυκά που περιέχουν ωμά αυγά

• ΠΡΟΣΟΧΗ : Κίνδυνος Σαλμονέλας

[*]Αποφύγετε τα θαλασσινά (οστρακοειδή), διότι μπορεί να περιέχουν βακτηρίδια ή παράσιτα.

• ΠΡΟΣΟΧΗ : Κίνδυνος Δηλητηρίασης.

[*]Αποφύγετε τα μαλακά και μπλε τυριά που παρασκευάζονται από μη παστεριωμένο γάλα.

• ΠΡΟΣΟΧΗ : Κίνδυνος Λιστέριας.

[*]Να μην τρώτε συκώτι και τα παράγωγα του.

[*]Να αποφύγετε τα καυτερά φαγητά, όπως και τα κονσερβοποιημένα ή συντηρημένα με χημικά συντηρητικά. Για περισσότερες συμβουλές, διαβάστε και το φυλλάδιο που σας δόθηκε σχετικά με τη διατροφή.

προς στιγμη σκεφτηκα οτι ο δικος μου ο γιατρος ειναι υπερβολικος και αντιμετωπιζει τις εγκυες σαν αρρωστες αλλα απο μια ερευνα που εκανα και στο ιντερνετ ειδα οτι οντως συστηνουν να αποφευγοντε τα καυτερα και πικαντικα και οτι δεν ειναι ο γιατρος μου υπερβολικος.σας παραθετω και το πιο πανω αρθρο!!!φυσικα απο κει και περα ειναι θεμα της καθεμιας κατα ποσο θελει να ακολουθησει τις οδηγιες του γιατρου για παραδειγμα κι εμενα μου εχει πει να αποφευγω τα γλυκα δεν λεω τα εχω σχεδον κοψει αλλα οχι τελειως προσπαθω να το κανω ας πουμε σταδιακα....

οσο για τις εβδομαδες δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι εχω μπερδευτει στο ποια εβδομαδα αντιστοιχει σε ποιο μηνα εγω θεωρουσα πως 4 εβδομαδες ειναι ενας μηνας απο προχθες διαπιστωνω πως δεν ειναι ετσι αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει και πως ειναι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μεσα σε ολα αυτα που εγραψες ντεππα γραψε κ τα φυστικια γιατι υπαρχει περιπτωση το μωρο να ειναι αλλεργικο σ'αυτα καθως επησις μαιντανο που ειναι υπαιτιος για αποβολες ή προωρες γεννες...τρωμε ομως οταν ερθει η ωρα μας για να επιταχυνουμε την γεννα...(θυμαστε που διαβαζα ενα βιβλιο διατροφη κ γονημοτητα...)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μεσα σε ολα αυτα που εγραψες ντεππα γραψε κ τα φυστικια γιατι υπαρχει περιπτωση το μωρο να ειναι αλλεργικο σ'αυτα καθως επησις μαιντανο που ειναι υπαιτιος για αποβολες ή προωρες γεννες...τρωμε ομως οταν ερθει η ωρα μας για να επιταχυνουμε την γεννα...(θυμαστε που διαβαζα ενα βιβλιο διατροφη κ γονημοτητα...)

δεν τα εγραψα εγω αντιγραφη το εκανα απο ενα site ενος γυναικολογου που βρηκα αλλα πολυ καλα κανεις και τα ανεφερες εγω δεν ηξερα για τα συγκεκριμενα.Νενα ειλικρινα δεν ηθελα ουτε να σε κρινω γι αυτα που τρως ουτε να σε προσβαλω για κατι αν φανηκε κατι τετοιο απο το μηνυμα μου σου ζητω συγνωμη ειλικρινα δεν ειχα τετοια προθεση αλλα επειδη λιγο πολυ ολες εχουμε περασει απο τις ιδιες καταστασεις και βρισκομαστε η θα βρεθουμε στην ιδια θεση καλο ειναι τις γνωσεις μας να τις μοιραζομαστε δεν ειμαστε βεβαια υποχρεωμενες να τις ακολουθησουμε αλλα καλο ειναι να ειμαστε ενημερωμενες φυσικα για πραγματα που ισχυουν και εχουν γινει ερευνες πανω σ αυτα οχι οτι μας ερχετε αυθαιρετα στο μυαλο,εγω παντως χαιρομαι να ανταλλασουμε αποψεις και να αποκτουμε γνωσεις γιατι δεν μπορουμε ολοι να τα ξερουμε ολα!!δεν ξερω αν συμφωνειτε και οι υπολοιπες???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Το θεμα ειναι ότι οι απόψεις διίστανται στο βιβλιο που διαβάζω που ειναι επιστημονικό και υπογεγραμμένο από 2 αμερικανους γυναικολογους γραφει ότι επιτρέπονται τα καυτερα, το ιδιο υποστηρίζει και το αρθρο πιο κάτω. Γενικά δεν υπάρχει καποια επιστημονική έρευνα που να υποστηρίζει ότι τα καυτερά βλαπτουν το εμβυο!!!!! Υποθέτω ότι λενε να αποφευγονται τα καυτερά προκειμένου να μην αντιμετωπίσει η εγκυος δυσπεψιες και καουρες!!!! Εγώ πάντως όσο δεν με πειραζουν στο πεπτικο δεν εχω σκόπό να τα κόψω αν και δεν τρωω καθημερινα αλλα τρώω συχνά!!!!:rolleyes::rolleyes:

http://www.livestrong.com/article/446316-are-spicy-foods-bad-for-pregnant-women/

Η δουλεια μου με κάνει πολλες φορες να αμφισβητώ γνώμες ακόμη και αν αυτές προερχονται από γιατρους. Για παράδειγμα κάποιοι γιατροι και καποιοι επιστήμονες του καφέ- οπως συχνα ονομάζω την καθε μια που το παιζει ειδικός- σου λένε να μην αποτριχώνεις με κερί την περιοχή της μασχάλης. Ωστόσο δεν υπάρχει καποια επιστημονική ερευνα που να το απαγορευει και αυτό μου το επιβεβαιωσε και η γιατρός που μου έκανε την πρωτη μου μαστογραφία!!!! Νομίζω ότι αυτη ειναι πιο ειδικός από οποιαδήποτε που έρχεται και μου λέει με στομφο!!!! Στη μασχάλη όχι δεν κανει!!!! Και όταν εγώ ρωτάω από που το ξέρει η απάντηση ειναι: Μα έτσι λένε όλοι!!!!! Εγώ αποτριχώνομαι στη μασχάλη με κερί πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω παθει τίποτα απολύτως!!!! Το να ερχονται όμως συχνα κοπέλες με πρησμένους αδενες και να πονανε στην περιοχή της μασχάλης από το ξυράφι είναι συχνό φαινόμενο!!!

Όλα αυτά σας τα λέω όχι για να κανω την εξυπνη αλλα γιατί πρέπει να συλλεγουμε πληροφορίες για ενα θέμα πριν αποφασίσουμε να το υοθετήσουμε στην ζωή μας απλά και μόνο επειδή το είπε καποιος!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Το θεμα ειναι ότι οι απόψεις διίστανται στο βιβλιο που διαβάζω που ειναι επιστημονικό και υπογεγραμμένο από 2 αμερικανους γυναικολογους γραφει ότι επιτρέπονται τα καυτερα, το ιδιο υποστηρίζει και το αρθρο πιο κάτω. Γενικά δεν υπάρχει καποια επιστημονική έρευνα που να υποστηρίζει ότι τα καυτερά βλαπτουν το εμβυο!!!!! Υποθέτω ότι λενε να αποφευγονται τα καυτερά προκειμένου να μην αντιμετωπίσει η εγκυος δυσπεψιες και καουρες!!!! Εγώ πάντως όσο δεν με πειραζουν στο πεπτικο δεν εχω σκόπό να τα κόψω αν και δεν τρωω καθημερινα αλλα τρώω συχνά!!!!:rolleyes::rolleyes:

http://www.livestrong.com/article/446316-are-spicy-foods-bad-for-pregnant-women/

Η δουλεια μου με κάνει πολλες φορες να αμφισβητώ γνώμες ακόμη και αν αυτές προερχονται από γιατρους. Για παράδειγμα κάποιοι γιατροι και καποιοι επιστήμονες του καφέ- οπως συχνα ονομάζω την καθε μια που το παιζει ειδικός- σου λένε να μην αποτριχώνεις με κερί την περιοχή της μασχάλης. Ωστόσο δεν υπάρχει καποια επιστημονική ερευνα που να το απαγορευει και αυτό μου το επιβεβαιωσε και η γιατρός που μου έκανε την πρωτη μου μαστογραφία!!!! Νομίζω ότι αυτη ειναι πιο ειδικός από οποιαδήποτε που έρχεται και μου λέει με στομφο!!!! Στη μασχάλη όχι δεν κανει!!!! Και όταν εγώ ρωτάω από που το ξέρει η απάντηση ειναι: Μα έτσι λένε όλοι!!!!! Εγώ αποτριχώνομαι στη μασχάλη με κερί πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω παθει τίποτα απολύτως!!!! Το να ερχονται όμως συχνα κοπέλες με πρησμένους αδενες και να πονανε στην περιοχή της μασχάλης από το ξυράφι είναι συχνό φαινόμενο!!!

Όλα αυτά σας τα λέω όχι για να κανω την εξυπνη αλλα γιατί πρέπει να συλλεγουμε πληροφορίες για ενα θέμα πριν αποφασίσουμε να το υοθετήσουμε στην ζωή μας απλά και μόνο επειδή το είπε καποιος!!!!

για την αποτριχωση με κερι δεν γνωριζω και δεν μπορω να εκφερω αποψη γνωριζω ομως πολυ καλα πως απαγορευοντε τα αποσμητικα μετα το ξυρισμα με ξυραφι στην μασχαλη γιατι εχουν ενοχοποιηθει για καρκινο στους αδενες.εγω εκανα λειζερ οχι στην μασχαλη στο προσωπο και στο μπικινι η δερματολογος μου ειπε πως στην εγκυμοσυνη δεν κανει λειζερ οχι οτι εχει αποδειχτει πως επηρεαζει καπου το εμβρυο γιατι δεν εχουν γινει ερευνες γι αυτο αλλα γιατι δεν θελει η ιδια να το διακυνδυνεψει μπορει καποιος αλλος δερματολογος η αισθητικος να κανει και γενικα αυτο που ξερω σιγουρα γιατι ειναι και πανω στην δουλεια μου για τα φαρμακα που λενε οτι καποια απαγορευοντε δεν εχουν γινει ερευνες για το τι μπορει να προκαλεσουν ερευνες εχουν γινει μονο σε αυτα που επιτρεποντε οπως η amoxil η αντιβιωση εχουν γινει ερευνες τι μπορει να προκαλεσει η αμοξιλινη στο εμβρυο ειδαν οτι δεν το επηρεαζει και την επιτρεπουν ειναι πολυ μεγαλο το κοστος για να ελεγξουν ολα τα φαρμακα γι αυτο τα απαγορευουν για να ειναι καλυμενοι.τωρα για τα καυτερα ειλικρινα δεν γνωριζω γιατι συστηνουν να τα αποφευγουμε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τα γλυκά και τις βλακειες πειτε μου πως να κόψω και αφήστε τα καυτερα, απο την καυτερη δεν επαθε κανενας τίποτα από τα γλυκα όμως....

Όλο λέω ότι η ηλικια μου δεν μου επιτρεπει να κανω διαρκώς ατασθαλιες τόσο δε λεω να συγκεντρωθώ!!!! Ειναι σαν να εχω ένα αγγελακι απο την μια πλευρά και ενα διαβολάκι απο την άλλη και το

αγγελακι να λεει με λεπτη φωνη : "μη!! μη!!! μη το φας, θα παχύνεις, δεν θα παρεις τίποτα καλο απο αυτό μόνο το ζαχαρο θα σου ανεβασει και θα τρεχεις"

και μετα απαντα το διαβολακι με βαρια φωνη: "μην ακους καλε, θα παχύχεις που θα παχύνεις φάτο!!!! ακόμη εισαι υγιής, γιατί να προσέχεις από τώρα??? Επειτα, δεν πίνεις, δεν καπνίζεις, δεν πηδ....αι τι σου απομένει???

Και διαρκώς ακου τό διαβολάκι......

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τα γλυκά και τις βλακειες πειτε μου πως να κόψω και αφήστε τα καυτερα, απο την καυτερη δεν επαθε κανενας τίποτα από τα γλυκα όμως....

Όλο λέω ότι η ηλικια μου δεν μου επιτρεπει να κανω διαρκώς ατασθαλιες τόσο δε λεω να συγκεντρωθώ!!!! Ειναι σαν να εχω ένα αγγελακι απο την μια πλευρά και ενα διαβολάκι απο την άλλη και το

αγγελακι να λεει με λεπτη φωνη : "μη!! μη!!! μη το φας, θα παχύνεις, δεν θα παρεις τίποτα καλο απο αυτό μόνο το ζαχαρο θα σου ανεβασει και θα τρεχεις"

και μετα απαντα το διαβολακι με βαρια φωνη: "μην ακους καλε, θα παχύχεις που θα παχύνεις φάτο!!!! ακόμη εισαι υγιής, γιατί να προσέχεις από τώρα??? Επειτα, δεν πίνεις, δεν καπνίζεις, δεν πηδ....αι τι σου απομένει???

Και διαρκώς ακου τό διαβολάκι......

αληθεια εχετε κοψει τις επαφες??σας το ειπε ο γιτρος η απο μονοι σας?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

για την αποτριχωση με κερι δεν γνωριζω και δεν μπορω να εκφερω αποψη γνωριζω ομως πολυ καλα πως απαγορευοντε τα αποσμητικα μετα το ξυρισμα με ξυραφι στην μασχαλη γιατι εχουν ενοχοποιηθει για καρκινο στους αδενες.εγω εκανα λειζερ οχι στην μασχαλη στο προσωπο και στο μπικινι η δερματολογος μου ειπε πως στην εγκυμοσυνη δεν κανει λειζερ οχι οτι εχει αποδειχτει πως επηρεαζει καπου το εμβρυο γιατι δεν εχουν γινει ερευνες γι αυτο αλλα γιατι δεν θελει η ιδια να το διακυνδυνεψει μπορει καποιος αλλος δερματολογος η αισθητικος να κανει και γενικα αυτο που ξερω σιγουρα γιατι ειναι και πανω στην δουλεια μου για τα φαρμακα που λενε οτι καποια απαγορευοντε δεν εχουν γινει ερευνες για το τι μπορει να προκαλεσουν ερευνες εχουν γινει μονο σε αυτα που επιτρεποντε οπως η amoxil η αντιβιωση εχουν γινει ερευνες τι μπορει να προκαλεσει η αμοξιλινη στο εμβρυο ειδαν οτι δεν το επηρεαζει και την επιτρεπουν ειναι πολυ μεγαλο το κοστος για να ελεγξουν ολα τα φαρμακα γι αυτο τα απαγορευουν για να ειναι καλυμενοι.τωρα για τα καυτερα ειλικρινα δεν γνωριζω γιατι συστηνουν να τα αποφευγουμε

για τα αποσμητικά εχεις δίκιο, αμέσως μετά την αποτρίχωση με οποιαδήποτε μεθοδο και για περιπου 12 ώρες δεν πρεπει να βαζουμε αποσμητικό γιατι εισχωρει στο θύλακα και προκαλει ερεθισμους κτλ.

Οσο για τα καυτερα πιστευω ότι ειναι για να αποφευγεται η δυσπεψια, στο βιβλιο που διαβαζω λεει ότι η καυτερή πιπερια κανει και καλό γιατι εχει και αρκετή βιταμίνη c.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αληθεια εχετε κοψει τις επαφες??σας το ειπε ο γιτρος η απο μονοι σας?

καλε δεν μας εχει απαγορεψει ο γιατρος ο δικός μου φοβαται!!!!! 1 φορα το 15μερο το πολυ, και αυτο γιατι του γρινιαζω εγώ!!!!! εγω παλι στο πρωτο τριμηνο ουτε ήθελα ουτε δεν ηθελα, τωρα όμως στο δευτερο κατι εχει γινει με τις ορμόνες και τον κυνηγάω αλλα δεν μου καθεται......

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

και μαλιστα περισσοτερη c απο την απλη πιπερια εχω την εντυπωση!!!αυτο κοριτσια με το ξυρισμα και το αποσμητικο δεν το ηξερα αλλά πεστε μου πραγματικά...γινεται???ειδικά το καλοκαιρι ουτε με σφαιρες...εγω κανω λειζερ και τωρα εχω σταματησει τα παντα...θελω να ρωτησω την γιατρο μου και μετα θα παω μονο για τα ποδια...το μπικινι αναβαλλεται για άλλους 7 μήνες τουλαχιστον...άλλωστε δεν κάνουμε και σεξ...εμας η γιατρος μας το επιτρεπει αλλά εγω δεν εχω καθολου μα καθολου ορεξη!!!μου φαινεται απιστευτο....μετα τον τριτο ίσως μου ερθει...

28xYp3.png

καλε δεν μας εχει απαγορεψει ο γιατρος ο δικός μου φοβαται!!!!! 1 φορα το 15μερο το πολυ, και αυτο γιατι του γρινιαζω εγώ!!!!! εγω παλι στο πρωτο τριμηνο ουτε ήθελα ουτε δεν ηθελα, τωρα όμως στο δευτερο κατι εχει γινει με τις ορμόνες και τον κυνηγάω αλλα δεν μου καθεται......

εμεις οταν πηγαμε πρωτη φορα στον γιατρο στο νοσοκομειο σε αυτον που θα γεννησω δηλαδη μου λεει ο αντρας μου ρωτησε τον λεω γιατι δεν ρωτας εσυ εγω λεει ντρεπομαι ρωτα τον εσυ αλλα δεν προλαβα μου το ειπε απο μονος του ''απαγορευοντε οι επαφες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης''φυσικα για να μην παρεξηγηθω αυτο ειναι αποκλειστηκα για την δικη μου εγκυμοσυνη φανταζομαι δεν το λεει σε ολες γιατι στις γραπτες οδηγιες που μου εδωσε λεει οτι επιτρεποντε μονο συγκεκριμενες στασεις μετα το α τριμηνο και εφοσον δεν συντρεχουν αλλοι ιατρικοι λογοι με το που το ειπε κοιταζω τον αντρα μου και ειχε παρει ενα υφος...........εγω μεσα μου ελεγα αχχχ τι ωραια για τους υπολοιπυς 10 μηνες θα εχω την ησυχια μου...ελα μου ομως που εδω και 2 εβδομαδες μου εχει γινει εμμονη ιδεα το βλεπω και στον υπνο μου αυτο θα συνεχηστει μεχρι το τελος αραγε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ε ναι εμας μας ειπε ιεραποστολική ή ξαπλωμενοι πλαγια...μια φίλη μου η οποια φορουσε ρουχα εγκυμοσυνης απο τον 4 για 9ο, ειχε βαλει ζωνη, επερνε ουτροτζεσταν χωρις λογο και δεν πηγαινε στην παραλια γιια να μην της εξατρμηστει το αμνιακο υγρο και ψηθει το μωρο και γενικά έκανε παρα πολλες ακροτητες έκανε σεξ με τον αντρα της στον 8ο στα 4!!!!φυσικα ειχε αιμα...αλλά ολα πηγαν καλα στοτελος....

28xYp3.png

και μαλιστα περισσοτερη c απο την απλη πιπερια εχω την εντυπωση!!!αυτο κοριτσια με το ξυρισμα και το αποσμητικο δεν το ηξερα αλλά πεστε μου πραγματικά...γινεται???ειδικά το καλοκαιρι ουτε με σφαιρες...εγω κανω λειζερ και τωρα εχω σταματησει τα παντα...θελω να ρωτησω την γιατρο μου και μετα θα παω μονο για τα ποδια...το μπικινι αναβαλλεται για άλλους 7 μήνες τουλαχιστον...άλλωστε δεν κάνουμε και σεξ...εμας η γιατρος μας το επιτρεπει αλλά εγω δεν εχω καθολου μα καθολου ορεξη!!!μου φαινεται απιστευτο....μετα τον τριτο ίσως μου ερθει...

οχι δεν γινεται.....η κοσμετολογος που μας εκανε μαθημα στη σχολη μας ειχε πει αμεσως μετα το μπανιο και πριν οι αμασχαλες στεγνωσουν να βαζουμε σοδα σε σκονη και να την αφηνουμε πανω ετσι λεει αλλαζει το ph του δερματος και δεν μυριζει.εν τω μεταξυ εγω εχω και το κακο συνηθειο οτι καθε μερα που κανω ντουζ ξυριζομαι κιολας χειμωνα καλοκαιρι.παλια εκανα κερι και στα ποδια και στο μπικινι και στο προσωπο στα ποδια γυριζαν οι τριχες προς τα μεσα αλλα οκ δεν με ενοχλουσε στο μπικινι και στο προσωπο ομως ηταν μαρτυριο γεμιζα σπυρακια και πονουσαν υπερβολικα μετα για να με ηρεμησει επαιρνα αντιβιωση για 3-4 μηνες και φυσικα μεχρι να φυγουν δεν μπορουσα να ξανακανω με το που εφευγαν και σταματουσα την αντιβιωση ξαναπηγαινα και φτου κι απ την αρχη μεχρι που ξεκινησα λειζερ και βρηκα την ησυχια μου και απο τις τριχες και απο τα σπυρια αλλα δυστυχως δεν ειναι μονιμο το αποτελεσμα πρεπει να κανω συνεχεια και τωρα δεν μπορω το προσωπο το εχω αφησει στο ελεος του Θεου και κυκλοφορω με την τριχα καγκελο το μπικινιν ομως αναγκαστηκα το κανω με ξυραφι πως να παω στο γιατρο???αληθεια η αυχενικη γινεται κολπικα η κοιλιακα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ε ναι εμας μας ειπε ιεραποστολική ή ξαπλωμενοι πλαγια...μια φίλη μου η οποια φορουσε ρουχα εγκυμοσυνης απο τον 4 για 9ο, ειχε βαλει ζωνη, επερνε ουτροτζεσταν χωρις λογο και δεν πηγαινε στην παραλια γιια να μην της εξατρμηστει το αμνιακο υγρο και ψηθει το μωρο και γενικά έκανε παρα πολλες ακροτητες έκανε σεξ με τον αντρα της στον 8ο στα 4!!!!φυσικα ειχε αιμα...αλλά ολα πηγαν καλα στοτελος....

κι εμενα μου ειχε πει να μην κυκλοφορω οταν εχει νταλα ηλιο και ζεστη και να μην πηγαινω στην παραλια μεσημεριανες ωρες οχι για να μην εξατμηστει το αμνιακο υγρο αλλα γιατι με την ζεστη πεφτει η πιεση και να μην λυποθιμησω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...