Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

το γιατί σε μένα συνήθως το λέμε αφού έχουμε κάνει κατά γράμμα όσα μας έχει πει ο γιατρός, έχουμε κάνει τρομερές θυσίες και παραχωρήσεις και πάλι δεν το καταφέρνουμε. Οταν το λέμε δεν εννοούμε γιατί σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Το λέμε γιατί αφού προσπαθούμε τόσο; Τι άλλο συμβαίνει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην ιατρική. 
      Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, η αποδοχή μέσα σου συνέβη αφού πετύχατε την φυσική σύλληψη; Ή έγινε κατά την διάρκεια των ωολληψιων; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Έχουμε και ευχάριστα ο μπεμπάκος είναι πολύ καλύτερα του χορηγούν αντιβίωση και οι τιμές καλυτερεύουν ευτυχώς ,ακόμα δεν έχουν φύγει από Σάμο λόγο καιρού!!!Εμείς σήμερα κάναμε τα πρώτα μας βηματάκια 3 παρακαλώ!!!Κρατούσε ένα παιχνίδι στο ένα χέρι και ήθελε να πιάσει ακόμα ένα οπότε άφησε το τραπέζι και το έπιασε ξεχάστηκε και άρχισε να κάνει τα βηματάκια!!! — ενθουσιασμένη.
Mπράβο και στα δύο μπεμπάκια!!!! Παπάκι μου, μακαρι να μην χρειαστεί να μεταφερθεί το παιδί και να το αντιμετωπίσουν!

Εμάς η παιδίατρος μας είπε πως μπορούμε να ξενινήσουμε όποτέ θέλουμε τις τροφές!

Ξενικάμε ως εξης: Φρούτα για μία εβδομάδα το πρωί (3 μέρες μήλο, 3 αχλάδι, 3 μπανάνα - εννοείται πως αν θέλω τα αναμειγνύω)

Μετά από μία εβδομάδα θα μπει το ρυζάλευρο το απόγευμα. Και μετά από 2 μέρες αρχικά η πατάτα το μεσημέρι, μετά από 3 μέρες προσθετω το καρότο, υστερα το κολοκύθι και μετά μπορώ να προσθέσω ό,τι λαχανικό θέλω!

Τι ξέχασα να ρωτήσω : πότε ξεκινάμε να βάζουμε κοτόπουλο........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ Μάρτζι μου ότι και για εμάς! Γενικά τα βιολογικά δεν τα γουστάρω καθόλου! Μη ρωτήσεις γιατί, γιατί δεν ξέρω απλά μου κάθονται κάπως!! Βιολογικά και μπούρδες ... :roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

και μεις κονικά δινουμε και στο μωρο. κ γω δεν πιστευω στην ιδεα των βιολογικων.... εμας μας ειχε πει την οτι αφου κανουμε αυτα με τα λαχανικα, την επομενη να βρασω μοσχαρι με τα λαχανικα κ να της το δωσω και την μεθεπομενη να της δωσω και το κρεας.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Στις 7,30 πήραν τον μικρούλη με τη θερμοκοιτίδα για αεροδρόμιο και μόλις έφτασαν τον επέστρεψαν πάλι στο νοσοκομείο γιατί πήραν σήμα για νέα κακοκαιρία... τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει πάλι αναμονή.........Ο γαμπρός μου ανέβασε 19 πίεση και τον έστειλαν σπίτι να πάρει χάπι και να ξεκουραστεί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας αφήνω να πάω για αγκαλίτσες (αθώες) με τον σύζυγο!!!Καληνύχταααααααα!!!

Μάρτζη μου ούτε εγώ παίρνω βιολογικά ότι τρώμε εμείς δίνω και στο καψουράκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

A, ρε παπί! Πού έτυχε τώρα ο παλιοκαιρος και δεν μπορούν να φέρουν το παιδί! Πώς να μην ανεβάσει πίεση ο άνθρωπος! Παιδί του είναι, ανησυχεί! Να είναι κοντα τους η Παναγίτσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, ούτε εγώ πολυπιστέυω στην ιδέα των βιολογικών, αλλά δέχομαι μεγάλη πίεση από τον άντρα μου που επιμένει να πάρουμε βιολογικά φρούτα! Μου τη δίνει που ανακατεύεται τόσο πολύ.....

Τσερυ, στο φυλλαδιο που μου έδωσε η γιατρός λέει πως το μοσχάρι το ξεκινάμε από τον 8ο μήνα και μετά!

Ρε κορίτσια, μια απορία έχω! Λέει το φυλλάδιο ότι θα βάζω γύρω στα 50 γρ κρέας στη λαχανόσουπα μέχρι να φτάσει 7 μηνών και μετά θα βάζω 100γρ! Το ερώτημα είναι : κάθε μέρα θα βράζουμε μία σταλίτσα κρέας; Η αδελφή μου λέει πως βράζει κάμποσο, πως το βάζει στην κατάξυψη και τα αποψύχει κάθε φορα!!! Εσεις τι κάνετε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, ούτε εγώ πολυπιστέυω στην ιδέα των βιολογικών, αλλά δέχομαι μεγάλη πίεση από τον άντρα μου που επιμένει να πάρουμε βιολογικά φρούτα! Μου τη δίνει που ανακατεύεται τόσο πολύ.....

Τσερυ, στο φυλλαδιο που μου έδωσε η γιατρός λέει πως το μοσχάρι το ξεκινάμε από τον 8ο μήνα και μετά!

Ρε κορίτσια, μια απορία έχω! Λέει το φυλλάδιο ότι θα βάζω γύρω στα 50 γρ κρέας στη λαχανόσουπα μέχρι να φτάσει 7 μηνών και μετά θα βάζω 100γρ! Το ερώτημα είναι : κάθε μέρα θα βράζουμε μία σταλίτσα κρέας; Η αδελφή μου λέει πως βράζει κάμποσο, πως το βάζει στην κατάξυψη και τα αποψύχει κάθε φορα!!! Εσεις τι κάνετε;

Μάρτζι η φιλενάδα μου που έχει τρία αγοράκια και την εμπιστεύομαι μου είπε ότι το κάνει αυτό! Και δεδομένου ότι θέλει μιαμιση ώρα οπωσδήποτε βράσιμο παίρνει και το βάζει στην κατάψυξη χωρισμένο σε τρεις μερίδες γιατί μαγειρεύει για τρεις μέρες! Τώρα είναι έγκυος στο τέταρτο!! Ο χρόνος της είναι όπως καταλαβαίνεις πολύτιμος όπως και οι δυνάμεις της! Εσύ αν θες μπορείς να το βάζεις στην κατάψυξη μερίδα μερίδα και να μαγειρεύεις κάθε μέρα! ή έστω για δύο μέρες αν οι τρεις σου φαίνονται πολλές! Εγώ το έχω κάνει και μάλιστα θα το βγάλω για αύριο αν και θα κάνω πατάτες γιαχνι με κρέας για εμάς και θα φάει και ο Θρασάκος μου από το δικό μας οπότε μπορεί και να μην το βγάλω για αύριο αλλά γενικότερα επειδή εμείς πλέον τρώμε όλοι το ίδιο φαί μόνο μία φορά έβρασα και έβαλα στην κατάψυξη ένα κιλό κρέας που έφαγε και δυο μέρες και το υπόλοιπο το χώρισα σε μερίδες και το κατέψυξα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

PAPI ας βαλει η Παναγιτσα το χερι της να τελειωσει αυτη η ταλαιπωρια και το μωρακι να γινει καλα πολυ συντομα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ εμενα το προγραμμα στερεων ηταν κλεινοντας τον 6ο ρυζαλευρο βανιλια μετα απο 10 μερες μηλο 2 κουταλακια για αρχη μετα απο μια εβδομαδα προσθεσα αχλαδι στην αρχη το 1/4 για το καθε μωρο και σιγα σιγα ολο και περισσοτερο μετα απο μια εβδομαδα εβαλα μπανανα και τελος προς το παρον με τα φρουτα.μια εβδομαδα μετα την μπανανα αντικατεστησα την βανιλια με την φαριν λακτε μια εβδομαδα μετα απο την φαριν μου ειπε να βαλω τα λαχανικα εκει μου εδωσε γραπτες οδηγιες και μου ειπε οτι τα λαχανικα μπαινουν ολα μαζι εγω ειχα την απορια γιατι δεν τα δινουμε ενα ενα οπως τα φρουτα και μου ανεφερε για συνεδρια κτλπ και οτι δεν ισχυει το ιδιο για τα λαχανικα τεσπα εγω ξεκινησα με πατατα καροτο και κολοκυθι στις οδηγιες μου γραφει 1η μερα 4-5 κουταλακια 2η μερα 10 κουτ 3η μερα 15 κουτ 4η μερα 20-25 κουτ και 5η μερα 30-35 κουτ

εγω την 3η μερα προσθεσα φασολακια και σελινο και αυριο θα προσθεσω κουνουπιδι την παρασκευη ξεκιναμε και το κρεας εμενα στις οδηγιες λεει 150-200γρ βραζουμε πρωτα το κρεας χωρις πετσες λιπος νευρα,μονο ψαχνο και αφου βρασει προσθετουμε τα λαχανικα τα αφηνουμε να βρασουν κι αυτα στο πιατο προσθετουμε ελαιολαδο και λεμονι.μετα απο 20 μερες μου ειπε για ζυμαρικα.

πριν ξεκινησουμε στερεες δεν το ειχα ψαξει σχεδον καθολου αν το ειχα ψαξει θα ακολουθουσα αυτο το προγραμμα

http://pediatros-thes.gr/for-parents/diatrofi/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%8E%CE%BD/

ρυζαλευρα φαρινες και βλακειες τα θεωρω αχρηστα οποτε εγω τα κοβω σιγα σιγα και κακως τα ξεκινησα αν δεν ενημερωνεσαι κανεις και βλακειες τωρα που το εψαξα ειδα οτι ηδη την εκανα

οσο για το κρεας συνηθως βαζουν για αρχη μοσχαρι και σε 4-5 μερες βαζουν κοτοπουλο οποτε μετα παει εναλλαξ 2 μερες μοσχαρι 2 κοτοπουλο κι εγω σκεφτηκα για το κρεας να το βαζω καταψυξη αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια σε αλλη συζητηση μας δεν ειναι και οτι καλυτερο οποτε μαλλον θα φτιαχνω για 2 μερες το κρεας τα λαχανικα εννοειται πως μαγειρευοντε την ιδια μερα και δεν κραταμε ποτε αλεσμενο το φαγητο.

βιολογικα???εννοειται πως οχι δεν τα εμπιστευομαι απλα πληρωνεις παραπανω χρηματα.αν μπορει ο αντρας σου να βαζει λαχανικα στον κηπο σας θα ηταν το ιδανικοτερο αλλιως ας μην ασχολειται καλυτερα.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κάντυ μου εσύ με δύο μωρά αν μαγειρεύεις για δύο μέρες είσαι οκ!!! Δε χρειάζεσαι κατάψυξη παρά μόνο αν δεν προλαβαίνεις να το κάνεις ανά δύο μέρες!!! Επίσης την ίδια ποσότητα μου είπε και εμένα η παιδίατρος αλλά μετά είχα την απορία ψημένο τόσο ή ωμό; Τελικά ήρθε η φιλενάδα μου σπίτι να δει το μωρό και είχα κρέας βρασμένο και μου έδειξε πόσο βάζει τη φορά οπότε είμαι οκ!!! αλλά δεν ξέρω σε γραμμάρια πόσο είναι νομίζω είχα πάρει μισό κιλό ωμό και το χωρίσαμε στα τρία βρασμένο άρα περίπου 150 γρ ωμό αν όμως θυμάμαι σωστά γιατί ήταν καλοκαίρι και μπορεί να λέω μπούρδες πχ μπορεί να ήταν 400 γρ ωμό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ουτε εγω μαρτζι ξερω κατι κι αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου για το μοσχαρι. για την ακριβεια δεν το γραφει ουτε το βιβλιο που διαβαζω και αυτο συμβουλευομαι. οι κρεμες οντως καλα λεει η καντυ δεν ειναι κ οτι καλυτερο εφοσον μονο κιλα προσθετουν αλλα απο την αλλη σε περιπτωσεις οπως η δικια μας που η δικια μου τα λαχαικα δεν τα θελει ουτε ζωγραφιστα βοηθαει... θα την κοψω και γω σιγα σιγα... στο κατω κατω ολο κι ολο κανα 3μηνο την τρωνε, μετα μπαινουν σχεδον κανονικα ολα τα φαγητα.

οσο για τα βιολογικα και γω αυτο πουλεει η καντυ πιστευω κ αυτο προσπαθω ν κανω. της εχω δωσει λωτο και μηλα απο τα δικα μας που τουλαχιστον δεν εχουν φαρμακα γιατι αν το ψειρισεις άστο... τα νερα στον υδροφορο οριζοντα ειναι ουτως ή άλλως μολυσμενα με τοξικές ουσίες όπως επίσης και η βροχή.... βασικό συστατικο το νερο και βιολογικό δεν το βρίσκεις!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Σήμερα στο φαγάκι του Κυριάκου έβαλα και παντζαράκι και του άρεσε πάρα πολύ!!!

Το μωράκι μας ταξιδεύει!!!Τώρα είναι Κω για να πάρουν ένα 15χρονο σοβαρά τραυματισμένο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κορινάκι μου Χιλιόχρονη κοριτσάκι μου όλα σου τα όνειρα από καρδιάς ευχές μου!!!Του χρόνου θα σβησεις κεράκια με ένα πανέμορφο μωράκι στην αγκαλιά σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Papi, τι έγινε τελικά με το παιδάκι; Ηρθε; τι είπαν οι γιατροί; Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Κορινάκι, έχεις γενέθλια σήμερα; Να τα χιλιάσεις! Του χρόνου εύχομαι να έχεις ένα μωρακι είτε στην κοιλίτσα είτε στην αγκαλίτσα σου!

Η Πέπσι πού χάθηκε, ρε κορίτσια; Πέπσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...