Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σήμερα λοιπόν παστίτσιο(για σύζυγο),κασόπιτα(για όλους),ψάρια ψητά,ψάρια πλακί(για εμένα μεσημέρι βράδυ) και κοτόσουπα του Κυριάκου......τελείωσα με τη κουζίνα έχουν παπαριάσει τα χέρια μου!!!Και τώρα έχω βάλει πορτοκάλι ,κανέλα και γαρύφαλλο να βράσουν για να φύγουν οι μυρωδιές....!!!Η κασόπιτα είναι είδος τυρόπιτας που την έκανε ο παπούκας μου (ο Γιαννιώτης) με 5 υλικά και γίνεται νοστημότατη!!!Την έφτιαξα πρώτη φορά και έγινε τέλεια ο σύζυγος έπαθε πλάκα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na μας πεις τη συνταγή για κασόπιτα και επίσης να μας πεις τη συνταγή που χρησιμοποίησατε και βγάλατε αυτόν τον κούκλο!!!! Ματάρες ο Κυριάκος. Πολύ όμορφο παιδάκι! Να τον χαίρεσαι, παπί!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ, συνεχίζω τα σχόλια για το βίντεο που έστειλες! Λοιπόν, ο γιος είναι όλα τα λεφτά! Οχι ότι η κόρη πάει πίσω αλλά η κόρη και στις φωτογραφίες και στο βίντεο είναι μια κουκλάρα! Ο γιος είναι ωραίος στις φώτο, αλλά στο βίντεο ξεπερνά κάθε προσδοκία!!! Και μία χαρά συνεργάσιμα με το φαγητό. Στο πιτς φυτίλι τα ταισες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και επανέρχομαι για να πω στο Παπί πως μόλις είδα το βίντεο και γέλασα πολύ με τον γιόκα σου! Μα τι ωραία παιδάκια έχουμε τελικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξέρετε που ήμασταν σήμερα????? Το απογευμα κατα της 5 ο μπαμπας μας τελειωσε απο την δουλεια του και πηγαμε απο εκει για να παμε κοσμος και να μην χανουμε χρονο...ως εκ τουτου η Μαρκελλίτσα σήμερα μπήκε στο αστικό!!!!

margi σε μας μεχρι στιγμης δεν επιασε στο απολυτο, βεβαια πριν τις τροφες ξυπνουσε περισσοτερες φορες απο ενα σημειο κ μετα...τωρα που θα μπει κ το μεσημεριανο μας ελπιζω να χορταινουμε καπως καλυτερα... η δικια σου ειναι πιο στωμενη στον υπνο, οποτε ποτε δεν ξερεις!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Hταν πιο στρωμμένη στον ύπνο! Εχει πολλές μέρες που ξυπνάει ανά δίωρο τα βράδια και με έχει ταράξει! Χθες ήταν λίγο καλύτερα, που ξύπνησε 12, 3 κι 7 ! Ε, τουλάχιστον δεν ξύπναγε ανά δίωρο! Προλάβαινα κι έριχνα κι από έναν υπνάκο!

Μπήκατε σε αστικο; Αντε και σε ανώτερα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Παπί, είσαι μεγάλο νούμερο κι εσύ!!!! Ρε τι γέλια έριξα με σένα όταν του είπες πού πάει να μπει!!!

Μωρε, κι αυτός τι γλυκούλης που είναι! Τι όμορφο χαμόγελο που έχει!

Κορίτσια, σήμερα η μέση μου με τάραξε! Δεν μπορούσα καθόλου! Πόναει η σπονδυλική μου στήλη και το πόδι μου είναι σκατά! Γυμναστική όμως δεν κάνω καθόλου, οπότε τα θέλω και τα παθαίνω!

Η μπέμπα σχεδόν όλη μέρα ξύπνια! Ας ελπίσουμε να κοιμηθεί τουλάχιστον το βράδυ, μπας και ξεκουραστεί λίγο το σώμα μου!

Ξέχασα να σας πω πως παρήγγειλα το κρεβάτι που είδατε στο μέιλ! Θα το έχω τέλη Νοέμβρη!

Α, αυριο και μεθαύριο στο Μαρινόπουλο τα pampers έχουν -40% έκπτωση! Συμφέρει! Θα στείλω τον άντρα μου νωρίς νωρίς να πάρει κανά δυο τρία πακέτα! Κι ότι λέγαμε να παραγγείλουμε από την ιστοσελιδα του πάμπερ, αλλά αφού τα βρίσκουμε στην ίδια τιμή, ποιος παραγγέλνει τώρα!

Καληνύχτα σας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Παπί, είσαι μεγάλο νούμερο κι εσύ!!!! Ρε τι γέλια έριξα με σένα όταν του είπες πού πάει να μπει!!!

Μωρε, κι αυτός τι γλυκούλης που είναι! Τι όμορφο χαμόγελο που έχει!

Κορίτσια, σήμερα η μέση μου με τάραξε! Δεν μπορούσα καθόλου! Πόναει η σπονδυλική μου στήλη και το πόδι μου είναι σκατά! Γυμναστική όμως δεν κάνω καθόλου, οπότε τα θέλω και τα παθαίνω!

Η μπέμπα σχεδόν όλη μέρα ξύπνια! Ας ελπίσουμε να κοιμηθεί τουλάχιστον το βράδυ, μπας και ξεκουραστεί λίγο το σώμα μου!

Ξέχασα να σας πω πως παρήγγειλα το κρεβάτι που είδατε στο μέιλ! Θα το έχω τέλη Νοέμβρη!

Α, αυριο και μεθαύριο στο Μαρινόπουλο τα pampers έχουν -40% έκπτωση! Συμφέρει! Θα στείλω τον άντρα μου νωρίς νωρίς να πάρει κανά δυο τρία πακέτα! Κι ότι λέγαμε να παραγγείλουμε από την ιστοσελιδα του πάμπερ, αλλά αφού τα βρίσκουμε στην ίδια τιμή, ποιος παραγγέλνει τώρα!

Καληνύχτα σας!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα εμ καλά δεν τα λέω???Από εκεί έπρεπε να βγεί και δεν βγήκε τώρα τι προσπαθεί να μπεί????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Από εχθές το βράδυ βρέχει και φυσσάει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Είχα λοιπόν όλη νύχτα μια ανησυχία και ένα προαίσθημα ότι κάτι κακό θα ακούσω και τελικά το άκουσα ....το μωράκι μας έρχεται Αθήνα σε λίγες ώρες με c130 γιατί παρουσίασε κάποια λοίμωξη και οι παιδίατροι στη Σάμο δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν!!!Και πάλι θα ζητήσω τις προσευχές σας να πάνε όλα καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

μαρτζι μου εισαι ακριβως στην φαση που ημουν εγω πριν την αρχισω τα φαγητα.... ξέρω οτι οντως δεν παλευεται.... υπομονη κοριτσι.... ειστε σε αλμα...θα περασει!!!

εμενα η δικια μου εχει 2 μερουλες που ξυπναει μια φορα κατα τις 11 - 12 και μετα κατευθειαν στις 5 για φαι και μετα 8,30!!! φυσικα σηκωνομαι και 3-4 για την πιπιλα... μακαρι να συνεχισει ετσι!!! σημερα το πρωι λεω στον αντρα μου αχ τι καλα που κοιμηθηκα 2 μερες τωρα??? και μου λεει...μας δουλευεις? σε ακουω που σηκωνεσαι και σε λυπαμαι.... που να ξερε πως ηταν πριν!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Από εχθές το βράδυ βρέχει και φυσσάει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Είχα λοιπόν όλη νύχτα μια ανησυχία και ένα προαίσθημα ότι κάτι κακό θα ακούσω και τελικά το άκουσα ....το μωράκι μας έρχεται Αθήνα σε λίγες ώρες με c130 γιατί παρουσίασε κάποια λοίμωξη και οι παιδίατροι στη Σάμο δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν!!!Και πάλι θα ζητήσω τις προσευχές σας να πάνε όλα καλά!!!
Ευχομαι να πάνε όλα καλά! Τις θερμές μου ευχές για πολύ γρήγορη ανάρρωση! Αχ, πολύ στενοχωρήθηκα! Μακάρι να είναι κοντά του η Παναγίτσα μας! Ένημέρωνε μας!!!:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι μου εισαι ακριβως στην φαση που ημουν εγω πριν την αρχισω τα φαγητα.... ξέρω οτι οντως δεν παλευεται.... υπομονη κοριτσι.... ειστε σε αλμα...θα περασει!!!

εμενα η δικια μου εχει 2 μερουλες που ξυπναει μια φορα κατα τις 11 - 12 και μετα κατευθειαν στις 5 για φαι και μετα 8,30!!! φυσικα σηκωνομαι και 3-4 για την πιπιλα... μακαρι να συνεχισει ετσι!!! σημερα το πρωι λεω στον αντρα μου αχ τι καλα που κοιμηθηκα 2 μερες τωρα??? και μου λεει...μας δουλευεις? σε ακουω που σηκωνεσαι και σε λυπαμαι.... που να ξερε πως ηταν πριν!!!!

Εμένα χθες 12.30, μετά 4, ύστερα 7, μετά 8!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Έχουμε και ευχάριστα ο μπεμπάκος είναι πολύ καλύτερα του χορηγούν αντιβίωση και οι τιμές καλυτερεύουν ευτυχώς ,ακόμα δεν έχουν φύγει από Σάμο λόγο καιρού!!!Εμείς σήμερα κάναμε τα πρώτα μας βηματάκια 3 παρακαλώ!!!Κρατούσε ένα παιχνίδι στο ένα χέρι και ήθελε να πιάσει ακόμα ένα οπότε άφησε το τραπέζι και το έπιασε ξεχάστηκε και άρχισε να κάνει τα βηματάκια!!! — ενθουσιασμένη.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...