Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για εσάς! Ένα θαύμα συνέβη που μακάρι να το βιώσουμε όλες μας κάποια στιγμή ❤️ εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σύντομα με το μωράκι σας αγκαλιά ❤️

Συμφωνώ με όσα έχεις γράψει και ας απέκτησα την κόρη μου με εξωσωματική. Θα πω μόνο ότι μην ξεχνάτε τα θέλω σας, και ναι να προτάσσετε τα θέλω σας, να έχετε πάντα την άποψη σας σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη, δεν θα κάνετε όσα λένε οι γιατροί αν δεν είστε σύμφωνες. Και το να αποδεχόμαστε τα θελήματα του θεού, πονάει αυτή η φράση όταν παλεύουν γυναικες χρόνια ολόκληρα λόγω σοβαρών προβλημάτων υγειας οι ιδιεσ Ή οι σύζυγοι τους. ΑΝ Το κάναμε αυτό δεν θα έπρεπε να κάνουμε εξωσωματική, γιατί ήταν θέλημα θεού να έχουμε αυτά τα πρόβλημα. Εκείνος μας δημιούργησε έτσι, με στραβές σάλπιγγες, με οπισθια μητρα, με κερσοκυλες, αυτοάνοσα. 
      να έχουμε πίστη ναι! αλλά να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις φράσεις. 

Εχει ο θεός, δεν ήταν γραφτό σου, ο θεός ξέρει τι κάνει. Αυτές οι φράσεις μας οδηγούν στο να νιώθουμε ότι κάποιος μας «τιμωρεί».

στα γράφω ενώ έχω «περάσει» στην απέναντι όχθη. 

Και με πολύ αγάπη θα προσθέσω επίσης, δεν ψάχνουμε γιατρούς να μας χαϊδευουν τα αυτιά , να μας γλυκομιλανε, αλλά να ασχολούνται μαζί μας. Είσαι τυχερή που κατάφερες να ταιριάξεις με την πρώτη σου επιλογή και δεν είχατε αποτυχίες.  Για τον κ Π… έχουμε ακούσει καλά λόγια αλλά και 10000 κακές εμπειριες. 

Εύχομαι η εμπειρία σου να δώσει δύναμη στις περισσότερες γυναίκες!! 

καλή φώτιση ❤️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kορίτσια μου, τι κάνετε;

Λίλι, μια χαρά τα περάσατε με το καψουράκι! Ωραία γυμναστική κάνατε και οι δυο!

Μαρμιν, περαστικά στον άντρα σου! Τι περιμένεις από γιατρούς νοσοσκομείων!!!

Αυτό το θέμα με το κλαίω και γίνεται το δικό μου θέλω να το κοντρολάρω κι εγώ με την μπέμπα! Εχει μάθει με αγκαλιές και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Πρέπει να είμαστε δυο άτομα για να την έχει μια ο ένανς μία ο άλλος! Σήμερα΄είπα αμαν να βάλω το φαγητό! Ξέρετε πως έκανε; Δεν σταματούσε το κλάμα με τίποτα! Για πειτε ιδέες. Οσο και να την αφήσω να κλαίει, δεν λέει να σταματήσει! Της μιλάω, τίποτα. Της δίνω παιγχίδια. τίποτα! Μόνο στην αγκαλιά σταματάει!

Τσερυ, χάρηκα για την γιαγιά! Μακάρι να γίνει σύντομα εντελώς καλά!

Οσο για τα δοντάκια εμένα η δική μου έμοιασε τον πατέρα της που τα έβγαλε 4,5 μηνών! Αυτό λίγο με παρηγορεί, γιατί έχει ωραία δόντια ο άντρας μου και γερά! Ελπίζω να του μοιάσει η κόρη και σε αυτό! Εμένα η μάνα μου δεν θυμάται πότε έβγαλα τα δικά μου!

Για πες μου λίγο τι πρόγραμμα ΄φαγητού έχετε τώρα!

Εμείς πολύ ταλαιπώρια! Χθες ξυπνούσε ανά 2 ώρες! Είμαι τόσο κουρασμένη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tsery, είδα το βιντεάκι! Τι πλάκα έχει!!! Η καημενούλα! Παίρνει ένα ύφος κάθε φόρα που βάζει την τροφή στο στόμα της! Σαν να την σκοτώνουν! Είναι και τόσο ομορφούλα! Σκέτη γλύκα. Για ζούληγμα είναι!

Για να δούμε η δικη μας πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα! Αχ! πρέπει να πάρω και καρεκλάκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kορίτσια μου, τι κάνετε;

Λίλι, μια χαρά τα περάσατε με το καψουράκι! Ωραία γυμναστική κάνατε και οι δυο!

Μαρμιν, περαστικά στον άντρα σου! Τι περιμένεις από γιατρούς νοσοσκομείων!!!

Αυτό το θέμα με το κλαίω και γίνεται το δικό μου θέλω να το κοντρολάρω κι εγώ με την μπέμπα! Εχει μάθει με αγκαλιές και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Πρέπει να είμαστε δυο άτομα για να την έχει μια ο ένανς μία ο άλλος! Σήμερα΄είπα αμαν να βάλω το φαγητό! Ξέρετε πως έκανε; Δεν σταματούσε το κλάμα με τίποτα! Για πειτε ιδέες. Οσο και να την αφήσω να κλαίει, δεν λέει να σταματήσει! Της μιλάω, τίποτα. Της δίνω παιγχίδια. τίποτα! Μόνο στην αγκαλιά σταματάει!

Τσερυ, χάρηκα για την γιαγιά! Μακάρι να γίνει σύντομα εντελώς καλά!

Οσο για τα δοντάκια εμένα η δική μου έμοιασε τον πατέρα της που τα έβγαλε 4,5 μηνών! Αυτό λίγο με παρηγορεί, γιατί έχει ωραία δόντια ο άντρας μου και γερά! Ελπίζω να του μοιάσει η κόρη και σε αυτό! Εμένα η μάνα μου δεν θυμάται πότε έβγαλα τα δικά μου!

Για πες μου λίγο τι πρόγραμμα ΄φαγητού έχετε τώρα!

Εμείς πολύ ταλαιπώρια! Χθες ξυπνούσε ανά 2 ώρες! Είμαι τόσο κουρασμένη!

Μάρσιππο αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας! Αυτό θα έκανα για να τις ζητάει κάτι ξέρει! :wink: Εμένα η μαμά μου με είπε ότι μαγείρευε με εμάς αγκαλιά μάγουλο με μάγουλο (αδελφή μου και εμένα)!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρσιππο αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας! Αυτό θα έκανα για να τις ζητάει κάτι ξέρει! :wink: Εμένα η μαμά μου με είπε ότι μαγείρευε με εμάς αγκαλιά μάγουλο με μάγουλο (αδελφή μου και εμένα)!

εχει μαρσιπο δεν θυμασαι στις φωτο στη λιμνη που ειπα οτι μαλλον εχουμε τον ιδιο και οτι το χερακι παει απο κατω και οχι απο πανω που το ειχαν κουμπωσει????

ΜΑΡΤΖΗ εχεις μαιλ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εχει μαρσιπο δεν θυμασαι στις φωτο στη λιμνη που ειπα οτι μαλλον εχουμε τον ιδιο και οτι το χερακι παει απο κατω και οχι απο πανω που το ειχαν κουμπωσει????

ΜΑΡΤΖΗ εχεις μαιλ

Αχ ναι!! Ε τότε Μάρτζι μου λύθηκε το πρόβλημα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ξυπνήσαμε. Μπορώ να πω πως η νυχτα ήταν καλή! Τώρα την έχω στην κούνια της! Εφαγε και την αλλαξα! Καθόταν ήσυχη μια χαρά και πήγα σε μία φάση να την δω! Τι το ήθελα; Μολις με είδε, άρχισε να γκρινιάζει! Τώρα θα πάω να την σηκώσω. Τι να κάνω.....

Μαρσιππο έχω και στην βόλτα βολέυει απίστευτα! Αλλά και μες στο σπίτι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα στο τσακ και από εμένα!!

Επιτέλους στη σχολή μετά από τόσο καιρό!! Το μωρό στον παππού και τη γιαγιά και ο σύζυγος μοναχούλης και αρρωστούλης στο σπίτι! ΜΕ βρίσκετε πολύ γαιδούρα που ήρθα σχολή;; Εξήγησα όμως στο σύζυγο και συμφωνησε να έρθω!Μάλιστα με ρώτησε τι μάθημα και όταν του είπα μαθηματικά μου λέει ααααααα τα μαθηματικά είναι ωραία! Άλλωστε έπρεπε να πάω την άδεια του στη δουλειά του και η σχολή μου είναι πέντε λεπτά από εδώ κρίμα λοιπόν να πάει χαμένο και αυτό το μάθημα!

Καλούτσικη η χθεσινή νύχτα αν και το πουλάκι μου ταλαιπωρείται ακόμα από βηχαλάκι και φλεματάκια και έτσι ξύπνησε δυο τρεις φορές και παλεύαμε για να βολευτεί!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!Μάρτζη μου και εγώ που κρατούσα την ανιψιά μου (πρίν 20 χρόνια)και ήταν μαθημένη στις αγκαλιές στον μάρσιπό την έβαζα και έκανα τα πάντα!!!Από πιάτα μέχρι σκούπισμα και σφουγγάρισμα αυτό που φοβόμουν ήταν σιδέρωμα και μαγείρεμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!Μάρτζη μου και εγώ που κρατούσα την ανιψιά μου (πρίν 20 χρόνια)και ήταν μαθημένη στις αγκαλιές στον μάρσιπό την έβαζα και έκανα τα πάντα!!!Από πιάτα μέχρι σκούπισμα και σφουγγάρισμα αυτό που φοβόμουν ήταν σιδέρωμα και μαγείρεμα!!!

To σιδέρωμα ναι αλλά το μαγείρευα αν δεν είναι πολύ τηγανιτό να έχει φόβο για καμένο λάδι να πεταχτεί πιστεύω πως άνετα το κάνεις!! Εμάς η μαμά μας αγκαλιά με εμάς μαγείρευε ούτε καν μάρσιππο είχε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

martzi k εγω οπως η ροζ!!! βεβαια πιατα δεν βολευομαι με την μικρη μπροστα μου αλλα σκουπισμα - σφουγγαρισμα ανετα!!! στο τελος κοιματαιι κιολας :)

το μαγειρεμα το φοβααι... αν αρπαξει καανα χερουλι κατσαερολας το καπελωνεστε στο πι κ φι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εμεις ως εχει η κατασταση τρωμε κατα τις 8 γαλα, 11 φρουτα, 2 γαλα, 5 βανιλια κρεμα, 8 γαλα κ μεττα το βρΔΥ ΟΣΕς φορες ξυπνησει (συνηθως 3) γαλα...οποτε συνολο 5-6 φορες θηλασμος κ 2 γευματα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εμεις ως εχει η κατασταση τρωμε κατα τις 8 γαλα, 11 φρουτα, 2 γαλα, 5 βανιλια κρεμα, 8 γαλα κ μεττα το βρΔΥ ΟΣΕς φορες ξυπνησει (συνηθως 3) γαλα...οποτε συνολο 5-6 φορες θηλασμος κ 2 γευματα...
Συνεχίζει και ξυπνάει 3 φορές τα βράδια; :confused: Κι εγώ που ελπίζω όταν ξεκινήσουμε τις τροφές να μην ξυπνάει τα βράδια, άδικα ελπίζω;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...