Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά η μεγάλη fsh Κ η χαμηλή Αμη πάνε πακέτο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνεις έγκυος φυσιολογικά. Κ γι'αυτό με τα φάρμακα κάποια πράγματα διορθώνονται δηλαδή ο οργανισμός κάπως ξυπνάει από τον λήθαργο Κ βάζει τον καλύτερο του εαυτό γενικά για πολύ καιρό αργότερα . Δεν είναι κάτι περίεργο να μείνεις έγκυος με κακές εξετάσεις έχουν μείνει πολλές γυναίκες που προσπαθούσαν πολύ καιρό με εξωσωματικές. Το μυστικό είναι ότι φάρμακο στο φάρμακο κάποιο λειτουργεί σαν ίαση είναι οι ορμόνες στην ουσία.

Γι'αυτό Κ μετά από μια εγκυμοσύνη με εξωσωματική πολλές γυναίκες έχουν μείνει φυσιολογικά. Η εγκυμοσύνη με τις ορμόνες της από μόνη της λειτουργεί σαν φάρμακο. Οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο . 

Οντως αυτά πάνε πακέτο. Παραδόξως η δική μου FSH ήταν καλή. Έχω καιρό να την ξανατσεκαρω. Παρόλο που ήταν στο 8 τελευταία φορά που την τσέκαρα,  δεν πετυχαίνω καλό έμβρυο. Τελοσπαντων, σήμερα συνειδητοποίησα πόσο δεν έχει πολύ νόημα να ανοιχτείς σε άτομα που δε περνάνε το ίδιο με εσένα. Γενικά είχα κρατήσει τις κολλητές μου εκτός, ξέρουν μόνο πολύ λίγα πράγματα. Σήμερα που έκανα μια συζήτηση, κατάλαβα πόσο δε μπορεί κανείς να μπει στη θέση σου έστω και λίγο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τα νέα μας! Κατεβάσαμε φλεματάκια που δεν είχαμε και δηλαδή ακροαστικά τώρα έχουμε αυτό είναι φυσιολογικό και συχνό στα βρέφη και είναι η εξέλιξη της ίωσης!! Η γιατρός λέει πως ίωση σίγουρα ήταν τώρα υπάρχουν δύο τινά ή να ήταν μόνο ίωση εξ' αρχής ή να υπήρχε και μικρόβιο και ίωση! Αν όμως ήταν μόνο μικρόβιο η αντιβίωση θα προλάβαινε και τα υπόλοιπα (μύξα, βήχα κτλ) οπότε ήτο ίωση! Οι διάρροιες είναι από την αντιβίωση και αν συνεχιστούν την κόβουμε αλλιώς ως την Παρασκευή θα την παίρνει! Σε μια εβδομάδα λέει θα είμαστε περδίκια! Το πύον έφυγε από το λαιμό αλλά αυτό το είδε κ την Τετάρτη και ο λαιμός ένα ενεννήντα τα εκατό καλύτερα! Απύρετοι σήμερα! Για οτιδήποτε ανησυχητικό θα της τηλεφωνήσουμε να μας δει ως έκτακτο! Πχ υψηλός πυρετός ή δύσπνοια! Μας έδωσε σιροπάκι! Ωτίτιδα γλυτώσαμε!

Όλα καλύτερα ευτυχώς!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμιν, τι ταλαιπωρία περάσατε βρε! Πόσες μερες έχουν περάσει που είστε έτσι; Υπολογίζω πάνω από 2 εβδομάδες! Μακάρι να του περάσει γρήγορα να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείς!

Μαριώ, το ίδιο εύχομαι και για σένα!

Ροζ παπι, κατάλαβα γιατί το άλλαξες! Καλά έκανες λοιπόν! Εσυ, κυρία μου, στρώνεις επιδερμίδα με τόσο ύπνο που ρίχνεις !Φτου σας....

Εμείς τα ίδια! Χθες πάλι ξύπνησε πολλές φορές. Ανα δίωρο......Ουφ! Για να δούμε απόψε τι θα γίνει!

Πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα! Ολά καλά! Εφτασε στα 6815 ( από 6385) και στους 68 πόντους! Το τι κλαμα έριξε, ρε κορίτσια! Δεν μπορούσε η κοπέλα να την εξετάσει! Να τρεχει ποτάμι το δάκρυ! Κι όταν έκανε το εμβόλιο εκεί μας άκουσε όλη η γειτονια!

Σε 15 μέρες αρχίζουμε φρούτα και ρυζάλευρο! Σιγά σιγά θα βάλουμε και την χορτόσουπα! Ολα τα είδη θα τα δοκομάζουμε ένα- ένα είπε! Για 3 μέρες μόνο μήλο, τις επόμενες 3 αχλάδι και μήλο, τις επόμενες μπανάνα κοκ!

Μια χαρά η μπαλαρίνα μας μεγάλωσε και θα αρχίσει και φαγάκι!!!Όσο για το ροζ παπι έπρεπε να γίνει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πωπωπω κορίτσια μου με αυτά και εκείνα ξέχασα ότι χθες είχαμε μηνογεννέθλια και μάλιστα τα τελευταία μας πριν κλείσουμε έναν ολόκληρο χρόνο ευτυχίας με το μπουμπουκάκι μου :D:D:D

Και σήμερα βδομαδογεννέθλια!!48! Χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!

Μάρτζι μου μόνο το ένα ε;;;;;;; Εμένα με τρελαίνουν πολύ τα φιλάκια του! Αλήθεια έδινε φιλάκια στο βίντεο αυτό;;

Nαι! ναι! δίνει και φιλάκια! Και πεταχτά και στο μαγουλο! Ξέχασα να στο αναφέρω αυτό. Εννοείται πως μου άρεσε αλλά αυτά τα πηδηματάκια με τα ποδαράκια του ήταν όλα τα λεφτά! Γελάσαμε πολύ με τον άντρα μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ναι αυτό με τα πηδηματάκια το κάνει συνέχεια! Μόλις του δώσεις χέρια ή αυτό ή θα "τρέξει" μπροστά! ΜΕ το κεφάλι πάει τόσο γρήγορα (περπατώντας αλλά γρήγορα) αφού λέει έτσι και τον αφήσω τώρα με το κεφάλι θα φύγει! Του το έκανα μια φορά στην ξαδέλφη μου αλλά είχε ισορροπία έκανε δυο βήματα και μπουμ μπροστά και η κακίστρω έβαλα κάτι γέλια! Το μωράκι μου σα να μη συνέβη τίποτα σηκώθηκε και συνέχισε!!!

Μάρτζι μου μεγαλώνει και η μικρή σου και σε λίγο και στερεες ε;;;;;; Άντε με το καλό και περιμένουμε εναγωνίως να μας πεις την πρώτη σας εμπειρία!! Αλήθεια πώς την βλέπεις είναι έτοιμη; Δείχνει ενδιαφέρον όταν σας βλέπει να τρώτε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!!! :tongue::tongue:

Μακράν η καλύτερη μας νύχτα! Τουλάχιστον κοιμήθηκε το μικράκι μου χωρίς πολλά γκουχ γκουχ και κλάμματα νυχτερινά (κλάμμα καθόλου) μόνο θήλασε μια φορά φυσιολογικότατο αφού δεν τρώει όλη μέρα σχεδόν τίποτα! Σήμερα αισιοδοξώ πως θα φάει!! Χθες ήτο όλη μέρα απύρετος! Λέτε να τον βοήθησε το σιροπάκι για τα φλέματα που μας έδωσε η παιδίατρος; Αλλά μόνο μια δόση πρόλαβε να πάρει! Αφού σκεφτείτε ότι ξύπνησα το βράδυ και ήθελα να πάω τουαλέτα και ενώ ήταν ώρα στο στήθος και θήλαζε τον άφησα στο κρεβάτι του (εννοείται πως άφησε και το στήθος) και δεν ξύπνησε! Πήγα τουαλέτα, πήγα είδα τον άντρα μου που κοιμόταν γύρισα και ακόμα κοιμισμένος! Και τι έκανα βρε κορίτσια; Τον πήρα δίπλα μου! Εεεεεε δεν άντεχα να τον αφήσω εκεί και να μου κάνει κάτι το βράδυ και να μην το πάρω χαμπάρι γιατί έτσι που ήμουν κουρασμένη και άυπνη τόσες μέρες πολύ θέλει να πέσω σε κανένα βαθύ ύπνο; Και η λαρυγγίτιδα όλο τριγυρνούσε στο μυαλό μου! Έτσι τον πήρα αλλά εκεί τον ανησύχησα λίγο και του ξαναέδωσα βυζάκι! Τώρα κοιμάται και ο μικρός και ο μεγάλος αρρωστούλης τον οποίο πήγα έπιασα και είναι δροσερούλης και αυτός!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ok Τα είδα! Πολύ ωραίος! Ναι, ακόμη και με μυξούλες είναι γλύκας! Σε ενα μηνα γενέθλια λοιπον! Αλήθεια αποφάσισες τι δώρο θα κάνεις στον άντρα σου;Εμένα ο δικός μου στην γιορτή του θέλει εσπρεσσιέρα! Με το όνειρο θα μείνει. Πού να βρω τόσα λεφτά να την πάρω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ok Τα είδα! Πολύ ωραίος! Ναι, ακόμη και με μυξούλες είναι γλύκας! Σε ενα μηνα γενέθλια λοιπον! Αλήθεια αποφάσισες τι δώρο θα κάνεις στον άντρα σου;Εμένα ο δικός μου στην γιορτή του θέλει εσπρεσσιέρα! Με το όνειρο θα μείνει. Πού να βρω τόσα λεφτά να την πάρω;

Ε δεν το πιστεύω!!! Μόλις συνειδητοποίησα ότι ο άντρας μου έχει ίδια μέρα γεννέθλια με τη γιορτή του άντρα σου!!! Βασικά πρέπει να το κοιτάξω και αυτό! Ας ελπίσουμε να ξεμπερδέψουμε αυτή την εβδομάδα με τις αρρώστιες και την επόμενη πρώτα ο Θεός να το τακτοποιήσω! Είμαι λίγο μπερδεμένη ακόμα αλλά θα κινηθώ σε αυτά που μου πρότεινες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρυ, πώς πάει το πρόγραμμα που μας έλεγες πως θα βάλεις στη μικρή σου;

Πέπσι, πού είσαι εσύ; Μέρες έχεις να μπεις!

Ακούστε τι κάνει τα τελευταία βράδια η μπέμπα μου! Ενώ φαίνεται ότι πεινάει, την βάζω να φάει....τρώει για ελέχιστα λεπτά και μετά αρχίζει να κλαίει με λυγμούς! Τεντώνεται, κοκκινίζει και δεν θέλει με τίποτα να συνεχίσει! Σήμερα που το έκανε αυτό, με τα πολλά την έβαλα στο άλλο στήθος κι εκεί έκατσε κι έφαγε μέχρι που αποκοιμήθηκε! Γιατί λέτε να το κάνει αυτό; Μήπως το ένα στήθος μου δεν κατεβάζει γάλα και δεν βρίσκει τι να φάει;

Α, ξέχασα να σας πω πως η παιδίατρος μας είπε πως θα βγούν και τα πάνω δόντια! Νωρίς νωρίς ταλαιπωρείται το καημενάκι μου! Να την δείτε πώς κάνει! Θέλει ό,τι πιάνει να το βάζει στο στομα και κάνει σαν τρελή για τις πετσέτες! Μόλις την πάμε για μπάνιο και βλέπει τις πετ΄σετες κάνει σαν τρελή για να τις αρπάξει! Μόλις πιάνει μία πετ΄σετα την βάζει αμέσως στο στόμα και την τρώει με μανία! Μέχρι και τα λουριά από το καρότσι της τρώει! Η καημενούλα μου.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρυ, πώς πάει το πρόγραμμα που μας έλεγες πως θα βάλεις στη μικρή σου;

Πέπσι, πού είσαι εσύ; Μέρες έχεις να μπεις!

Ακούστε τι κάνει τα τελευταία βράδια η μπέμπα μου! Ενώ φαίνεται ότι πεινάει, την βάζω να φάει....τρώει για ελέχιστα λεπτά και μετά αρχίζει να κλαίει με λυγμούς! Τεντώνεται, κοκκινίζει και δεν θέλει με τίποτα να συνεχίσει! Σήμερα που το έκανε αυτό, με τα πολλά την έβαλα στο άλλο στήθος κι εκεί έκατσε κι έφαγε μέχρι που αποκοιμήθηκε! Γιατί λέτε να το κάνει αυτό; Μήπως το ένα στήθος μου δεν κατεβάζει γάλα και δεν βρίσκει τι να φάει;

Α, ξέχασα να σας πω πως η παιδίατρος μας είπε πως θα βγούν και τα πάνω δόντια! Νωρίς νωρίς ταλαιπωρείται το καημενάκι μου! Να την δείτε πώς κάνει! Θέλει ό,τι πιάνει να το βάζει στο στομα και κάνει σαν τρελή για τις πετσέτες! Μόλις την πάμε για μπάνιο και βλέπει τις πετ΄σετες κάνει σαν τρελή για να τις αρπάξει! Μόλις πιάνει μία πετ΄σετα την βάζει αμέσως στο στόμα και την τρώει με μανία! Μέχρι και τα λουριά από το καρότσι της τρώει! Η καημενούλα μου.......

:( :( :( ! Υπομονή! Όντως νωρίς!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζι μου απο τον 6ο και μετα αρχιζουν τα δοντια...οποτε εσεις οντως νωρις ταλαιπωρειστε!!! Θα ξεμπερδεψετε ομως μια ωρα αρχιτερα!!! Η δικια μου εχει μπει στο προγραμμα το πρωινο με τα φαγητα μια χαρα. Εχει τωρα μια εβδομαδα πυ μου ξυπναει απο τις 7 το πρωι οποτε οι ωρες των γευματων αλλαζουν αλλα τα γευματα παραμενουν σταθερα ανα 3ωρο!!! Το μεσημερι δεν τρωει με τιποτα τα λαχανικά της...οταν λεω με τιποτα, με τιποτα. Έβαλα και ενα βιντεακι στα κοριτσια....αν ανεβαινει θα το στειλω και σε σενα.... Είπαμε με τον γιατρο να την αφησουμε να ξεχαστει και μετα ξαναρχιζουμε... Άρχισε ήδη να ψιλομουσουλαει και χθες σηκωθηκε και ορθια :) Φιλάκια δινει και η δικια μου αλλα οταν θελει, οχι παντα!!! Δεν ξερει ομως να στελνει μιας και δεν της στελνω ποτε παραμονο την αρπαζω και την ζουλαω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Πενταμορφες σήμερα πηγα στην γιαγια μου. Ήταν καλύτερα απο κάθε άλλη φορα. Απο χθες ζήτησε στην μαμα μου να βγει έξω στον διαδρομο ενω συνήθως ήθελε να κάθετε στο κρεβατι της...Σήμερα έκανε και 2 βηματα στην μεταφορα απο καροτσι στο κρεβατι. Χθες ανακοινωσε κ στην μαμα μου οτι θα περπατησει συντομα!!! Οι εξετασεις μεχρι στιγμης που εχει κανει ολες έχουν καθοδική πορεία τα ανεβασμενα νουμερα. Είναι ρυθμισμένα όλα και την κορτιζονη την ελαττώνουν συνεχως. Το μόνο κακό που έχει είναι απιστευτη φαγουρα που είναι συμπτωμα της κιρρωσης.... Ένα έχω να πω.... την ταλαιπωρησαν παααααααααααααααααααααααρα πολυ στο Ιπποκράτειο με όλα αυτα που της έκαναν, τό ίδιο ειπαν και οι γιατροί του ευεξια....

Μόλις εψησα 2 πατατες στον φουρνο μικροκυμμάτων και ετοιμαζομαι να τις κατασπαραξω!!!! πατατα πλυμενη στο πιατο για 10' στο φουρνακι ( αν ειναι μεγαλη), την κοβω στα 2, βιταμακι, αλατακι και παπρικα απο πανω καλή μας όρεξη και καληνύχτα σας!!!!

28xYp3.png

Εμένα δεν φαινονται πουθενά στον οριζοντα δόντια....αυτα θα τα πηρε απο τον μπαμπα της γιατι τα δικα μου αρχισαν να βγαινουν απο τον 5ο οπως της αννας - μαριας (ετσι μαρτζι ή αντιθετα).... ειμαστε ομως στο αλμα αποχωρισμου προσκολλησης.... δεν εχω καταλαβει και μεγαλη διαφορα γιατι ουτως ή αλλως ειμαστε πακετο παντα :)

28xYp3.png

Επιστρέψαμε και μείς καλά ήταν αλλά ξεθεωθηκα έκανα τι λάθος και έβγαλα το καψουρακι από το καρότσι για να περπατήσει και μετά δεν ήθελε να ξανά μπει με τίποτα περπάτησε όλο το Village και τον κρατούσα από το ένα χεράκι .... Το λάθος ήταν ότι είχα βάλει τακούνια ευτυχώς όμως κουράστηκε πολύ και τώρα κοιμάται οπότε εγώ θα σιδερωσω άνετα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλησπέρα!! Και μεις σήμερα ωραιότατα περάσαμε! Στο νοσοκομείο με το σύζυγο για εξετάσεις!! Για γαστρεντερίτιδα πήγαμε με λοίμωξη αναπνευστικού φύγαμε και τριήμερη άδεια!! Και μια ωραιότατη γενική ούρων με ερυθρά που σημαίνει: 1ον ότι του φανεί του λολοστεφανή (δεν είναι να έχεις σε εμπιστοσύνη μεγάλη το μικροβιολογικό του πγνθ) 2ον ουρολοίμωξη αλλά ο σύζυξ δεν πονά καθόλου 3ον πετρούλα! Αλλά η καλή γιατρός με διάγνωση του ποδαριού δεν ασχολήθηκε ούτε με τις διάρροιες, ούτε με τα ερυθρά, ούτε με τον πυρετό, αδυναμία κτλ παρά του πέταξε ένα "δεν είναι τίποτα, ιογενές είναι" και ένα "εσύ δεν είσαι γενικότερα καλά" και τον ξαπόστειλε!!! Υπάλληλος του Νοσοκομείου ε;;; Ω τι συναδελφικοτης!!! Φανταστείτε τι παιρνούνε οι υπόλοιποι!!!! Τεσπα!!! Θα τον πάω στο γιατρό που δούλευα με τον οποίο εννοειται έχω μιλήσει από χθες που χειροτέρεψαν οι διάρροιες και θα δούμε και το θέμα νεφρά κτλ!!!!

Λίλι εννοείται πως τον βγάζεις από το καρότσι να περπατήσει μόνο και μόνο αν είσαι αποφασισμένη ή οτι θα την βγάλεις έτσι σε όλη τη βόλτα ή ότι θα χρησιμοποιήσεις όση πυγμή χρειάζεται για να τον ξαναβάλεις και θα βρεις χίλιους τρόπους να τον ξεγελάσεις όσο δύσκολο και αν είναι! Πριν μια βδομάδα τα ίδια είχαμε και μεις! Πήγαμε παραλία ήρθε ο νονός τον έβγαλε από το καρότσι και τον περπατούσε και τον έπαιζε και ο σκατούλης μου πήγα να του πιάσω και το άλλο χέρι και μου έπαιρνε ήθελε με το ένα να περπατάει!! Τεσπα! Μετά τον πήρε αγκαλιά και βολτάραμε! Σε κάποια φάση του λέω του νονού φέρε να το βάλω στο καρότσι γιατί κουράστηκες μου τον δίνει και φυσικά άρχισε να κλαίει και να τεντώνεται να βγει!! Άστον άστον, λέει ο νονός κρίμα είναι δε θέλει να τον ξαναπάρω!! Καθόλου κρίμα του λέω έτσι κάνει στην αρχή θα τον ξεγελάσουμε!! Τον παλούκωσα τον έδεσα και σε λίγο χάζευε και πάλι και γελούσε!! Εμείς όμως συνηθίσαμε γιατί τα ίδια μου έκανε και στο καρεκλάκι και πλέον έμαθε μάλλον ότι αυτά δεν περνάνε και παραδίνεται στη μοίρα του!!! Πλέον καταλαβαίνει τα πάντα και πρέπει λίγο να τον ρεγουλάρω γιατί κορίτσια επειδή όταν έχω σχολή λείπω αρκετά και μετά μου λείπει και τον αφήνω και λίγο να ξεσαλώνει όπως και όταν είναι αρρωστούλης του κάνω τα χατήρια στο τέλος θα νομίζει πως με το που κλαίει θα περνάει το δικό του! Ήδη στο αμάξι και στο καρότσι κάτι κάναμε και μπαίνει! Τελευταία αρχίσαμε να είμαστε λίγο καλύτερα και στο άλλαγμα!!! Τι να πω! Μωράκι είναι που περνάει φάσεις σκέφτομαι και παρηγοριέμαι!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...