Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Just now, MK2012 είπε:

Το έκανα επι ένα χρόνο πριν ξεκινήσουμε τις ωοληψιες. Τώρα φοβάμαι να αφήσω κύκλο να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτο γιατί δε ξέρω πόσος καιρός μου μένει με αποθέματα. 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και Καλό Μήναααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Πόσο έχουν ηρεμήσει τα βράδια μας κορίτσια δεν λέγεται!!!Κοιμόμαστε κανονικότατα και το πρωί είμαστε όλοι κεφάτοι!!!Εχθές είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και αργήσαμε να επιστρέψουμε οπότε σας διάβασα λίγο από το κινητό αλλά μου έκλεισε από μπαταρόια και δεν πρόλαβα ούτε καληνύχτα να πώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Ετοιμάζονται για εξωσωματικη αλλά δεν εχω ταμείο και δεν μπορω να πάρω τα φάρμακα απο την επιτροπή. Ψάχνω απεγνωσμένα είτε για gonal είτε για puregon. Οποία κοπέλα εχει και δεν τα χρειάζεται θα το εκτιμούσα να μου έστελνε ενα μήνυμα. Ευχαριστω πολυ.

Κορίτσια καλημέρα. Ετοιμάζονται για εξωσωματικη αλλά δεν εχω ταμείο και δεν μπορω να πάρω τα φάρμακα απο την επιτροπή. Ψάχνω απεγνωσμένα είτε για gonal είτε για puregon. Οποία κοπέλα εχει και δεν τα χρειάζεται θα το εκτιμούσα να μου έστελνε ενα μήνυμα. Ευχαριστω πολυ.

Δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά

Εύχομαι να βρείς τα φάρμακα και σύντομα να έχεις ένα θαύμα στη κοιλίτσα σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Η Μαριούλα μας δεν έχει internet!!!Ο Αντωνάκης είναι πολύ καλύτερα αλλά η Μαριούλα όχι πονάνε τα αυτιά της!!!Έβγαλε κάρτα prepaid για να παραγγείλει τη στολή επιτέλους!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σα να μην έφταναν όλα τα άλλα ο μικρός απέκτησε και διάρροιες από χθες το βράδυ και ο σύζυγος αρρώστησε :confused::confused: Στις πέντε θα τον πάω στην παιδίατρο γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο και θέλω να είμαι ήσυχη (όσο γίνεται)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Τα νέα μας! Κατεβάσαμε φλεματάκια που δεν είχαμε και δηλαδή ακροαστικά τώρα έχουμε αυτό είναι φυσιολογικό και συχνό στα βρέφη και είναι η εξέλιξη της ίωσης!! Η γιατρός λέει πως ίωση σίγουρα ήταν τώρα υπάρχουν δύο τινά ή να ήταν μόνο ίωση εξ' αρχής ή να υπήρχε και μικρόβιο και ίωση! Αν όμως ήταν μόνο μικρόβιο η αντιβίωση θα προλάβαινε και τα υπόλοιπα (μύξα, βήχα κτλ) οπότε ήτο ίωση! Οι διάρροιες είναι από την αντιβίωση και αν συνεχιστούν την κόβουμε αλλιώς ως την Παρασκευή θα την παίρνει! Σε μια εβδομάδα λέει θα είμαστε περδίκια! Το πύον έφυγε από το λαιμό αλλά αυτό το είδε κ την Τετάρτη και ο λαιμός ένα ενεννήντα τα εκατό καλύτερα! Απύρετοι σήμερα! Για οτιδήποτε ανησυχητικό θα της τηλεφωνήσουμε να μας δει ως έκτακτο! Πχ υψηλός πυρετός ή δύσπνοια! Μας έδωσε σιροπάκι! Ωτίτιδα γλυτώσαμε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν, τι ταλαιπωρία περάσατε βρε! Πόσες μερες έχουν περάσει που είστε έτσι; Υπολογίζω πάνω από 2 εβδομάδες! Μακάρι να του περάσει γρήγορα να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείς!

Μαριώ, το ίδιο εύχομαι και για σένα!

Ροζ παπι, κατάλαβα γιατί το άλλαξες! Καλά έκανες λοιπόν! Εσυ, κυρία μου, στρώνεις επιδερμίδα με τόσο ύπνο που ρίχνεις !Φτου σας....

Εμείς τα ίδια! Χθες πάλι ξύπνησε πολλές φορές. Ανα δίωρο......Ουφ! Για να δούμε απόψε τι θα γίνει!

Πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα! Ολά καλά! Εφτασε στα 6815 ( από 6385) και στους 68 πόντους! Το τι κλαμα έριξε, ρε κορίτσια! Δεν μπορούσε η κοπέλα να την εξετάσει! Να τρεχει ποτάμι το δάκρυ! Κι όταν έκανε το εμβόλιο εκεί μας άκουσε όλη η γειτονια!

Σε 15 μέρες αρχίζουμε φρούτα και ρυζάλευρο! Σιγά σιγά θα βάλουμε και την χορτόσουπα! Ολα τα είδη θα τα δοκομάζουμε ένα- ένα είπε! Για 3 μέρες μόνο μήλο, τις επόμενες 3 αχλάδι και μήλο, τις επόμενες μπανάνα κοκ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμιν, μόνο το ένα βιντεο κατάφερα να ανόιξω! Εκείνο με τον άντρα σου! Πόσο μου άρεσε! Γέλασα πολύ όταν τον σήκωσε κι α΄ρχισε να χοροπηδάει! Τι παιδάκι είναι αυτό; Φτου, φτου, φτου σας!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πωπωπω κορίτσια μου με αυτά και εκείνα ξέχασα ότι χθες είχαμε μηνογεννέθλια και μάλιστα τα τελευταία μας πριν κλείσουμε έναν ολόκληρο χρόνο ευτυχίας με το μπουμπουκάκι μου :D:D:D

Και σήμερα βδομαδογεννέθλια!!48! Χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!

Μάρτζι μου μόνο το ένα ε;;;;;;; Εμένα με τρελαίνουν πολύ τα φιλάκια του! Αλήθεια έδινε φιλάκια στο βίντεο αυτό;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...