Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Μπορείς να το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα νομίζω πιο εύκολα 

Θα της το στείλω αν δεν έχει προβλημα εφόσον είναι γνώστρια η @dimi.tra. Αλλά νομίζω ήδη απάντησε με αυτά που είπε. 

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
      Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό. 
      Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων. 

Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις. 

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Είσαι θεά πραγματικά.Μου πρότεινε ένα κέντρο να κάνω τις εξετάσεις για το εύθραυστο Χ, λέγεται access to Genome. Οχι δεν έχω κάνει ποτέ καμπύλη ζαχαρου κ αντίσταση ινσουλίνης, ούτε Β12. Μόνο τις βιταμίνες που κάνω στις κλασικές αιματολογικες. Αν έχω όντως το εύθραυστο Χ ( ή τη μετάλλαξη αυτού αν το λέω καλά) θα πρέπει να κάνω προεμφυτευτικό έλεγχο με κίνδυνο να χάσω τα έμβρυα σωστά ; Εννοώ επειδή πρακτικά τα υποβάλεις σε μια έξτρα ταλαιπωρία.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Περαστικά σας Μαρμιν!

Εμενα οι γονείς μου είναι και οι δυο με πονεμένα τα λαιμά τους! Μαλλον κόλλησαν από την ανιψιά, αν και δεν το παραδέχονται! Λένε πως κρύωσαν! Εκείνη η μάνα μου φτάνει που η φωνή της ίσα που έβγαινε, έκανε γενική καθαριότητα το σπίτι και ήταν όλη μέρα έξω μέσα στα νερα! Να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι αύριο! Η αδελφή μου λέει πως η μικρή γκρινιάζει μόνο όταν είναι να φάει μιας που δεν μπορεί να καταπιει!Εχει βήχα και δυσκολεύεται να αναπνεύσει το πουλάκι μου!

Αχ, φοβήθηκα τώρα με αυτά που γράψατε!

Ευχαριστούμε!!!!!!1 :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγα και πήρα το δωράκι μου από τα καρφούρ! Δύο σακούλες που έγραφαν "όλα για σένα μαμά" και είχαν έεεεεεεεεεεενα σωρό ωραία πραγματάκια για το μωράκι μου και εμένα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!!! Άλλη μια νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου για το μπουμπουκάκι μου!! :( :( :( ! Άλλο να σας το περιγράψω και άλλο να το βλέπετε!! Αλλά μάλλον βρήκα κάτι για το τι φταίει!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ξυπνούσε κυριολεκτικά όμως κορίτσια στο δεκάλεπτο κλαίγοντας!! Ή μάλλον δεν ξυπνούσε έκλαιγε μέσα στον ύπνο του!!! Αφού είδα και απόειδα άρχισα να δοκιμάζω διάφορα! Έτσι στις δύο τον κοίμησα αγκαλιά μου καθιστή θηλάζοντας! Κανα δυο φορές τον πήρα αγκαλιά όρθια άναψα φως και τον ξυπνούσα, μιλούσα μήπως και μετά ήταν καλύτερα! Μετά αφού είδα ότι αγκαλιά μου καθιστή και θηλάζοντας κοιμόταν ακούμπησα στην πλάτη του κρεβατιού και τον είχα έτσι αλλά κάποια στιγμή έβαλε πάλι τα κλάματα! Ξανά φως, όρθια κτλ! Μια φορά μου κοιμήθηκε με το φως αναμμένο! Μη σας τα πολυλογώ τελικά τον έβαλα αφού κοιμήθηκε επάνω στο μαξιλάρι μου μέχρι τους ώμους του! Έτσι κοιμήθκε μια ολόκληρη ώρα! Στο επόμενο ξύπνημα του αφού κατάφερα και τον κοίμησα έβαλα και ένα ακόμα μαξιλάρι κάτω από το δικό μου ξάπλωσα ανάσκελα και τον είχα στο στήθος μου! Κοιμήθηκε και μετά από ώρα που κουνιόταν τον άφησα ανάσκελα επάνω στα μαξιλάρια! Ε λοιπόν εκεί κορίτσια γύρισε μεν στο πλάι και κανα δυο φορές άλλαξε πλευρό αλλά κοιμήθηκε πολύ ώρα ώσπου στις πέντε και δέκα το πρωί που ξανακουνήθηκε του έδωσα στήθος και κατέβηκε από τα μαξιλάρια λίγο το κεφαλάκι του ακουμπούσε στην άκρη του ενός! Στις έξι και που ήρθε ο σύζυγος μέσα και έμεινε λίγο μαζί του για να ετοιμαστώ και εγώ είδα ότι ήταν ανάσκελα! Και χθες μεσημέρι που κοιμήθηκε στο καρότσι δύο ώρες ήταν ο πρώτος ήσυχος ύπνος του ανάσκελα πάλι!! Κοιμάται ακόμα! Τον έβαλα στο καρότσι του αλλά σε λίγο πρέπει να τον ξυπνήσω για την αντιβίωση του!! Εγώ ακούγοντας τον και πως αναπνέει λέω πως για να κοιμάται καθιστά, ή ανάσκελα ή ανασηκωμένα κάτι με το αναπνευστικό του παίζει! Μου πέρασε και η γοπ (παλινδρόμηση) από το μυαλό αλλά τόσο κλάμα;; Εντάξει και τα δοντάκια παίζουν αλλά τι σχέση έχου με τη στάση ύπνου; Πάω να δω για γοπ στα βρέφη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ξυπνούσε κυριολεκτικά όμως κορίτσια στο δεκάλεπτο κλαίγοντας!! Ή μάλλον δεν ξυπνούσε έκλαιγε μέσα στον ύπνο του!!! Αφού είδα και απόειδα άρχισα να δοκιμάζω διάφορα! Έτσι στις δύο τον κοίμησα αγκαλιά μου καθιστή θηλάζοντας! Κανα δυο φορές τον πήρα αγκαλιά όρθια άναψα φως και τον ξυπνούσα, μιλούσα μήπως και μετά ήταν καλύτερα! Μετά αφού είδα ότι αγκαλιά μου καθιστή και θηλάζοντας κοιμόταν ακούμπησα στην πλάτη του κρεβατιού και τον είχα έτσι αλλά κάποια στιγμή έβαλε πάλι τα κλάματα! Ξανά φως, όρθια κτλ! Μια φορά μου κοιμήθηκε με το φως αναμμένο! Μη σας τα πολυλογώ τελικά τον έβαλα αφού κοιμήθηκε επάνω στο μαξιλάρι μου μέχρι τους ώμους του! Έτσι κοιμήθκε μια ολόκληρη ώρα! Στο επόμενο ξύπνημα του αφού κατάφερα και τον κοίμησα έβαλα και ένα ακόμα μαξιλάρι κάτω από το δικό μου ξάπλωσα ανάσκελα και τον είχα στο στήθος μου! Κοιμήθηκε και μετά από ώρα που κουνιόταν τον άφησα ανάσκελα επάνω στα μαξιλάρια! Ε λοιπόν εκεί κορίτσια γύρισε μεν στο πλάι και κανα δυο φορές άλλαξε πλευρό αλλά κοιμήθηκε πολύ ώρα ώσπου στις πέντε και δέκα το πρωί που ξανακουνήθηκε του έδωσα στήθος και κατέβηκε από τα μαξιλάρια λίγο το κεφαλάκι του ακουμπούσε στην άκρη του ενός! Στις έξι και που ήρθε ο σύζυγος μέσα και έμεινε λίγο μαζί του για να ετοιμαστώ και εγώ είδα ότι ήταν ανάσκελα! Και χθες μεσημέρι που κοιμήθηκε στο καρότσι δύο ώρες ήταν ο πρώτος ήσυχος ύπνος του ανάσκελα πάλι!! Κοιμάται ακόμα! Τον έβαλα στο καρότσι του αλλά σε λίγο πρέπει να τον ξυπνήσω για την αντιβίωση του!! Εγώ ακούγοντας τον και πως αναπνέει λέω πως για να κοιμάται καθιστά, ή ανάσκελα ή ανασηκωμένα κάτι με το αναπνευστικό του παίζει! Μου πέρασε και η γοπ (παλινδρόμηση) από το μυαλό αλλά τόσο κλάμα;; Εντάξει και τα δοντάκια παίζουν αλλά τι σχέση έχου με τη στάση ύπνου; Πάω να δω για γοπ στα βρέφη!

θεωρω πως θα σου εκανε γουλιες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω εχθες με το που ξαπλωνα με επιανε βηχας εχει ψιλοαρχισει και το μπουκωμα......για πειτε γνωμες...παω νοσοκομειο????(δεν εχει πνευμονολογο)παω εξω σε πνευμονολογο???παω σε παθολογο????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμείς είχαμε καλή νύχτα από τις 9 γάλα στις 12 (κοιμησμένος)και ξανά στις 7 όπου και ξύπνησε!!!Μια χαρά το καψουράκι αλλά εγώ όλη νύχτα στο πόδι με το παλιό μπούκωμα...!!!Πάντως σε γενικές γραμμές όλοι χάλια είμαστε..... πφφφ άντε να γίνουμε καλά να πάρουμε τα πάνω μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΜΑΡΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΡΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΡΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΑΡΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου έχεις μέιλ με το φρέσκο μας κατόρθωμα που ομολογουμένως άργησε να το ανακαλύψει! Και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ανοίγει κι όλας! Εκεί να δεις γλέντια!! :tongue::tongue::tongue::tongue:
ΦΟΒΕΡΟΣ!!!! Σκέψου κιόλας πως είναι και αρρωστούλης! Φαντάσου να γιάνει κιόλας:P Κούκλος και απολαυστικός όπως πάντα! Βίντεο έπρεπε να τραβήξεις!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΜΑΡΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΡΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΡΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΑΡΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Εδώ είμαι! Μπάινω, διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω! Κι εγώ εξαντλημένη είμαι από τα βραδινα της ξυπνηματα! Εχθες είχαμε κι εμείς πολύ εξάντληση! Ξύπνησε πολλές φορές! Το θέμα είναι πως το βράδυ ξπυνάει πάνω στο δίωρο και τρώει 20-25 λεπτά, ενώ την μέρα μπορεί να κάνει και 4 ώρες να φάει και δεν τρώει ώρα (5-7 λεπτά). Είναι φορές που εκεί που τρώει, σταματάει και κλαίει δυνατά και ασταμάτητα και εκεί που πάω να την βάλω ξανά στο στήθος, τεντώνεται και δεν θέλει με τίποτα!

Αυριο θα παμε να κάνουμε εμβόλιο και φυσικά να δούμε πόσο μεγαλώσαμε!

Κάντυ, σήμερα γέλασε δυνατά! Εκανα πως πάω να της δαγκώσω τα δαχτυλάκια και ξεκαρδίστηκε!

Μαρμιν, ευχομαι να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ απόψε! Δεν ρίχνεις και κανά ξεμάτιασμα στο παιδί;;;;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

roz papi80 k egw eixa ala3ei toonoma m sto prwto mas kafe pou milagame!

margki m sto fb milame oooooooles mazi k sxoliazoume ooooooles mazi ta panta k vlepoume oooooles tis fwto pou anevazoume apla opws edw iparxei to proswpiko minima etsi iparxei k sto fb afto einai olo.... opws edw stelneis p.m an thes na peis kati etsi ginetek ekei! apla etixe na einai polu prwi k me rwtise i asimina ta nea mas k tis zitisa san xari na ta metaferei sta koritsia alliws tha tous ta elega egw argotera...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ρε Λίλι, γιατί άλλαξες nick name;

Μαριούλα, το κατάλαβα πώς λειτουργεί το face! Ti κάνει το παιδί; Είναι καλύτερα τώρα;

Κορίτσια, πάω για ύπνο! Ελπίζω να καταφέρουμε να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω σήμερα!

Καληνύχτααααα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...