-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:
Μπορείς να το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα νομίζω πιο εύκολα
Θα της το στείλω αν δεν έχει προβλημα εφόσον είναι γνώστρια η @dimi.tra. Αλλά νομίζω ήδη απάντησε με αυτά που είπε.
πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό.
Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων.Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις.
Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Είσαι θεά πραγματικά.Μου πρότεινε ένα κέντρο να κάνω τις εξετάσεις για το εύθραυστο Χ, λέγεται access to Genome. Οχι δεν έχω κάνει ποτέ καμπύλη ζαχαρου κ αντίσταση ινσουλίνης, ούτε Β12. Μόνο τις βιταμίνες που κάνω στις κλασικές αιματολογικες. Αν έχω όντως το εύθραυστο Χ ( ή τη μετάλλαξη αυτού αν το λέω καλά) θα πρέπει να κάνω προεμφυτευτικό έλεγχο με κίνδυνο να χάσω τα έμβρυα σωστά ; Εννοώ επειδή πρακτικά τα υποβάλεις σε μια έξτρα ταλαιπωρία.
- 1
-
Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ
-
Θέματα
-
- 7.617 απαντήσεις
- 931.273 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.361 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.499 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.178 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.025 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.775 απαντήσεις
- 226.439 εμφανίσεις
-
- 7.617 απαντήσεις
- 931.310 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 985 απαντήσεις
- 52.456 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 20 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 19.004 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 4.058 εμφανίσεις
-
- 1.033 απαντήσεις
- 41.185 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 94 εμφανίσεις
-
Σπερμοδιάγραμμα
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 66 εμφανίσεις
-
- 961 απαντήσεις
- 98.300 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα