Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ξέχασα το κυριότερο! Πρέπει να τον προσέχω το βράδυ μη μου κάνει λαρυγγίτιδα! Ευτυχώς έχω υγραντήρα!! Γνωρίζετε τι εστί λαρυγγίτιδα ε;

γω γνωριζωωωωωω και αν μου μπει στο μυαλο οτι μπορει να παθουν κατι τετοιο ειμαι ικανη να τα βαλω σε γυαλα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πες! Εκανα λάθος και σας έγραψα ότι η ανιψιά μου έπαθε αμυγδαλίτιδα, αλλά τελικά είναι λαρυγγίτιδα! Η αδελφή μου όμως δεν μου είπε κατι ανησυχητικό. Μόνο ότι παίρνει αντιβίωση και είναι ήδη καλύτερα! Απλά κόλησαν όλοι τους! Κι οι γονείς μου είναι σε καραντινα και δεν έρχονται, γιατί ήταν εκει το Σαββατοκύριακο και φοβόμαστε μην τυχόν και κόλλησαν κι αυτοί!

Καλό μου ακούγεται αυτό ε;

Λοιπόν Μάρτζι μου λαρυγγίτιδα το χαρακτηριστικό της είναι ένας ήχος που βγάζει το μωρό σα να πνίγεται, σαν κοκοράκι και αν δεν είσαι υποψιασμένος μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο πολύ σύντομα! Γενικά θέλει άμεση επέμβαση αλλά και ψυχραιμία! Αν σου τύχει βγάλτην στο μπαλκόνι, βάλε νερό να βράσει και πάνε την κοντά ή αν έχεις ζεστό νερό άσε τις βρύσες στο μπάνιο ανοιχτές και πάτε εκεί! Ο κυριότερος λόγος που πήρα υγραντήρα με το που σαραντήσαμε! Έκανε και κάτι περίεργους ήχους και ήμουν σε επιφυλακή!!

Κάντυ μου πλάκα έχεις! Όχι και σε γυάλα! Οκ δεν ειναι πια και ότι χειρότερο μπορεί να πάθουν!! Αν και εμένα η παιδίατρος με είπε τι να κάνω, βασικά μου είπε για μπαλκόνι αλλά της είπα ότι έχω υγραντήρα και είπε ακόμα καλύτερα και να της τηλεφωνήσω αμέσως ότι ώρα και αν είναι!

Τα δικά μας τώρα! Μακράν η χειρότερη νύχτα μας!!! Κλάμα, κλάμα, κλάμα το πουλάκι μου και πριν κοιμηθεί ήταν τόσο δραστήριος!!!! Και στριφογυρίσματα!! Κατάφερε κατά τις πεντέμιση να κοιμηθεί! Εγώ φυσικά καθόλου! Αλλά και το στήθος δεν το ήθελε!! Ενα δυο λεπτά το πολύ!! ΣΤις εφτά άρχισε τα ίδια τον πήρα στην κρεβατοκάμαρα με την ελπίδα να θηλάσει και να κοιμηθούμε αλλά τα ίδια ως τις δέκα παρά όπου τελικά τον πήρα αγκαλίτσα και τον σήκωσα για να ξυπνήσει και έκλαιγε δυνατά για κανένα δεκάλεπτο και ας τον είχα αγκαλιά! Πήρα κατευθείαν την παιδίατρο που τον άκουσε και το κλάμα και την περίεργη αναπνοή που είχε (όχι λαρυγγίτιδα) και σαν γουργουρητό και φλέματα! Μου είπε λοιπόν πως τα φλέματα τα είδε (μου το είπε και στο ιατρείο της ότι τα είδε) και είναι από τις πυώδης δεν χρειάζεται κάτι άλλο για αυτά ούτε φυσιολογικό στη μύτη αλλά να ξεκινήσω κατευθείαν αντιβίωση για να τον βοηθήσω και να του δώσω και το παυσίπονο και ντακταρίν τζελ που θα μου το φέρει ο σύζυγος όταν σχολάσει!Να του δώσω αντιβίωση ξανά σε οχτώ ώρες δηλαδή στις έξι και να της τηλεφωνήσω κατά τις οχτώ που λογικά θα πρέπει να είναι καλύτερα και αν όχι να τον ξαναδεί τα λαιμάκια του! Αλλά βρε κορίτσια τώρα κοιμάται ήσυχος στο καρότσι του (επιτέλους) όμως πώς θα καταλάβω αν είναι καλύτερα αφού όλα αυτά τα εμφανίζει στον ύπνο του; εντάξει τώρα μπορεί να κοιμάται αλλά και χθες τέτοια ώρα σχετικά ήσυχα κοιμήθηκε! Τεσπα θα της τηλ και βλέπουμε!! Πάω τώρα να μαγειρέψω φακές! Εγώ ήθελα μπάμιες ο σύζυγος φακιές τελικά υποχώρησε και μου είπε να κάνω μπάμιες αλλά θα κάνω φακές γιατί είναι πιο απλές!!!

Άραγε η Λίλι μας πώς τα πήγαν το βράδυ;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

απο λαρυγγιτιδα εχασα στον δημοτικο συμαθητρια μου και φιλη εκτοτε ξερω αλλα 3 παιδακια που χαθηκαν ετσι την εχει φοβηθει το ματι μου

Σώπα ρε φιλενάδα!! Ήξερα πως είναι σοβαρή αλλά όχι και έτσι! Μάλιστα είναι από αυτά που θυμάμαι πολύ καλά και ας πέρασαν τόσα χρόνια από τη σχολή γιατί μου έκανε εντύπωση η σοβαρότητα της και την φοβόμουν και εγώ!! Είχα και ανήψια μικρά που αρρώσταιναν τότε και το είχα στο νου μου!!! Για αυτό και προσπαθώ να είμαι σε ετοιμότητα τώρα!! Αν θυμάστε γιατί νομίζω σας το είχα γράψει είχα θορυβηθεί από ημερών όταν ήταν! Για κάποιο λόγο στη σχολή πήγαινα ανελλιπώς στο μάθημα "παιδιατρική"! Μα και η καθηγήτρια τα έλεγε τόσο ωραία!! Και μάλιστα πήγα με 38 πυρετό αφού πήρα δύο ντεπόν έξω από την πόρτα! Και χάρη στο μάθημα κατάλαβα έγκαιρα ότι τελικά δεν αρρώστησα αλλά είχα ανεμοβλογιά!!!! Στα 21!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σώπα ρε φιλενάδα!! Ήξερα πως είναι σοβαρή αλλά όχι και έτσι! Μάλιστα είναι από αυτά που θυμάμαι πολύ καλά και ας πέρασαν τόσα χρόνια από τη σχολή γιατί μου έκανε εντύπωση η σοβαρότητα της και την φοβόμουν και εγώ!! Είχα και ανήψια μικρά που αρρώσταιναν τότε και το είχα στο νου μου!!! Για αυτό και προσπαθώ να είμαι σε ετοιμότητα τώρα!! Αν θυμάστε γιατί νομίζω σας το είχα γράψει είχα θορυβηθεί από ημερών όταν ήταν! Για κάποιο λόγο στη σχολή πήγαινα ανελλιπώς στο μάθημα "παιδιατρική"! Μα και η καθηγήτρια τα έλεγε τόσο ωραία!! Και μάλιστα πήγα με 38 πυρετό αφού πήρα δύο ντεπόν έξω από την πόρτα! Και χάρη στο μάθημα κατάλαβα έγκαιρα ότι τελικά δεν αρρώστησα αλλά είχα ανεμοβλογιά!!!! Στα 21!

στην γιορτη του σχολειου πονουσε ο λαιμος της με δυσκολια ειπε το ποιημα φυγαμε πηγε σπιτι της οι γονεις της στην δουλεια πηγε να ξαπλωσει δεν μπορουσε να αναπνευσει εβαλε πολλα μαξιαλαρια το απογευμα γυρησαν οι γονεις της τους ειπε τι συνεβει και την πηγαν στο νοσοκομειο μπαινοντας στο νοσοκομειο λιποθυμησε ο λαιμος ειχε κλεισει δεν προλαβαν να κανουν τραχειοστομια ειχε ηδη νεκρωσει ο εγκεφαλος λογω ελειψης οξυγονου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

στην γιορτη του σχολειου πονουσε ο λαιμος της με δυσκολια ειπε το ποιημα φυγαμε πηγε σπιτι της οι γονεις της στην δουλεια πηγε να ξαπλωσει δεν μπορουσε να αναπνευσει εβαλε πολλα μαξιαλαρια το απογευμα γυρησαν οι γονεις της τους ειπε τι συνεβει και την πηγαν στο νοσοκομειο μπαινοντας στο νοσοκομειο λιποθυμησε ο λαιμος ειχε κλεισει δεν προλαβαν να κανουν τραχειοστομια ειχε ηδη νεκρωσει ο εγκεφαλος λογω ελειψης οξυγονου

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Μεγαλούτσικο δηλαδή! Πόσο χρονών;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βρε Λίλι εγώ γιατί θυμάμαι ότι βγάλατε δοντάκια μετά από το Θρασυβουλάκι μου;; Εμείς τα βγάλαμε αρχές Ιουλίου τα δύο πρώτα με καμιά 5-6 μέρες διαφορά ίσως και λίγο περισσότερο δηλαδή κλεισμένους 7 μήνες! Και είμαι σίγουρη ότι πρώτα έβγαλε ο πρίγκιπας Αντωνάκης, μετά από λίγες μέρες εμείς κ λίγο αργότερα εσείς! Όχι ότι έχει και πολύ σημασία!!

Μάρτζι μου εσάς έσκασαν τελικά και τα δύο;

13/7 το πρώτο μας το θυμάμαι γιατί 11/7 έχει γενέθλια ο ανιψιός μου και τα έκανε την επόμενη ημέρα πήγα με το καψουράκι και μετά πήγαμε στο εξοχικό που η νύχτα μας ήταν εφιαλτική με πολύ κλάμα την επόμενη μέρα πήγαμε θάλασσα και το μεσημέρι με δάγκωσε και τσιμπούσε το δοντάκι μας!!!Και στις 15 βγήκε το δεύτερο!!! Άσε που τα έχω και σημειωμένα!!! :tongue::tongue::tongue: Όπως είπα και στο φέις η νύχτα μας τέλει μαραθώνιος ύπνος 9 με 6 αλλά εγώ χάλια μάλλον με κόλλησε η κάντυ δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

13/7 το πρώτο μας το θυμάμαι γιατί 11/7 έχει γενέθλια ο ανιψιός μου και τα έκανε την επόμενη ημέρα πήγα με το καψουράκι και μετά πήγαμε στο εξοχικό που η νύχτα μας ήταν εφιαλτική με πολύ κλάμα την επόμενη μέρα πήγαμε θάλασσα και το μεσημέρι με δάγκωσε και τσιμπούσε το δοντάκι μας!!!Και στις 15 βγήκε το δεύτερο!!! Άσε που τα έχω και σημειωμένα!!! :tongue::tongue::tongue: Όπως είπα και στο φέις η νύχτα μας τέλει μαραθώνιος ύπνος 9 με 6 αλλά εγώ χάλια μάλλον με κόλλησε η κάντυ δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση!!!

Άρα καλά θυμόμουν (περιέργως)!! Εφτάμιση μηνών τα βγάλατε!! Εμείς τα είχαμε βγάλει ήδη καμια δεκαριά μέρες νωρίτερα!! Και το θυμόμουν και αυτό!!! :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Άρα καλά θυμόμουν (περιέργως)!! Εφτάμιση μηνών τα βγάλατε!! Εμείς τα είχαμε βγάλει ήδη καμια δεκαριά μέρες νωρίτερα!! Και το θυμόμουν και αυτό!!! :tongue:

Γιατί εγώ πόσο είχα πεί???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Και οι 2 είναι πολύ ωραίες αλλά αυτή που είστε μαζί θα την είχα κιόλας κορνιζάρει!!!

Εμείς 6,5 μηνών βγάλαμε τα 2 κάτω με 2 μέρες διαφορά!!!

Τι να σου πώ ρε πατρίδα εγώ είμαι σίγουρη ότι το προχθεσινό ήταν από τη κρέμα!!!Μαριούλα εγώ του έδωσα για ένα μήνα μόνο κρέμα βανίλια και του τη σταμάτησα!!!Οπότε πήγα να πειραματιστώ με νέα γεύση και δεν μας βγήκε σε καλό!!!

Μαζευτήκαμε και εμείς!!!Είχαμε πάει ΟΑΕΔ μετά κούνιες και μετά στη ''φίλη'' γειτόνισσα για να παίξει το καψουράκι με την Κωνσταντίνα!!!Είχαμε ακόμα μια δύσκολη νύχτα με πολύ κλάμα δεν ξέρω τι φταίει οπότε το ρίχνω στα δόντια,ήμουν έτοιμη να του δώσω ντεπόν αλλά κοιμήθηκε στο καρότσι και ηρέμισε οπότε τη γλυτώσαμε!!!Περαστικά στα μωράκια μας και στη πατρίδα!!!

Είπαμε η αϋπνία μας φταίε! :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου έχεις μέιλ με το φρέσκο μας κατόρθωμα που ομολογουμένως άργησε να το ανακαλύψει! Και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ανοίγει κι όλας! Εκεί να δεις γλέντια!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πήρα τηλέφωνο την παιδίατρο και αμέσως μου είπε να τον πάμε να τον ξαναδεί! Της είπα ότι έχει μυξούλες που δεν είχαμε χθες και έναν περίεργο ήχο σαν φλεματάκια! Ξέχασα για το βηχαλάκι αλλά δεν έχει σημασία εφτάμιση θα ξαναπάμε και έχω σκοπό αν τυχόν εμφάνισε κι άλλα συμπτώματα ή κατέβηκε έστω λίγο πιο κάτω ή έκανε ακροαστικά διαφορετικά από τα χθεσινά να της πω να μου δώσει δυνατότερη αντιβίωση ή μία ακόμα τεσπα να το αντιμετωπίσουμε σαν κάτι πιο σοβαρό (πχ πνευμονία) γιατί δεν θα αντέξω να μου βρεθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία! Θυμάμαι την ανηψούλα μου που είχε μπει δυομιση χρονών και πονάει η ψυχή μου! Πολύ γρήγορα εξελίχθηκε το άτιμο! Εκτός και αν τώρα ξεσπάει και είναι δηλαδή στο φευγιό του!!! Ίδωμεν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κι όμως όλα καλά!!! Είπε ότι τον βλέπει πολύ καλύτερα, ότι ο βήχας είναι τελείως καλοήθης, ο πυρετός (μου έκανε 38,6 το απόγευμα) και οι μυξούλες είναι εξέλιξη της πάθησης και ο λαιμός του είπε ότι έφυγε τελείως το πύον! Ανταποκρίθηκε λέει πολύ καλά στην αντιβίωση την οποία θα πάρουμε για πέντε μέρες!!!αλλά μου είπε να προσέξω και πάλι για λαρυγγίτιδα και αν γίνει κάτι τέτοιο στο μπαλκόνι και τηλέφωνω σε αυτήν αμέσως! Επίσης να βάλω τον υγαντήρα το βράδυ ασχέτως που έχουμε αρκετή υγρασία στο σπίτι!τι να πω κορίτσια την προηγούμενη φορά ότι μου είπε για την ίωση που είχε ακριβώς έτσι έγινε! Και τώρα θα δω πως θα πάμε! όσο ναναι κάτι παραπάνω ξέρει ίσως να γίνομαι υπερβολική επειδή είμαι μαμά του! Για το κλάμα το βράδυ είπε ότι μάλλον είναι από τα δόντια τα οποία και ξαναείδε και το ένα επάνω είναι έτοιμο να σκάσει αλλά έτσι είναι από μέρες! Και είπε πως επειδή βγάζει δύσκολα δόντια πιθανόν να τον πονάνε αυτά πολύ!!! Μακάρι να έχει δίκιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Περαστικά σας Μαρμιν!

Εμενα οι γονείς μου είναι και οι δυο με πονεμένα τα λαιμά τους! Μαλλον κόλλησαν από την ανιψιά, αν και δεν το παραδέχονται! Λένε πως κρύωσαν! Εκείνη η μάνα μου φτάνει που η φωνή της ίσα που έβγαινε, έκανε γενική καθαριότητα το σπίτι και ήταν όλη μέρα έξω μέσα στα νερα! Να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι αύριο! Η αδελφή μου λέει πως η μικρή γκρινιάζει μόνο όταν είναι να φάει μιας που δεν μπορεί να καταπιει!Εχει βήχα και δυσκολεύεται να αναπνεύσει το πουλάκι μου!

Αχ, φοβήθηκα τώρα με αυτά που γράψατε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...