Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ακούστε και το καλύτερο! Σήμερα αποφάσισα να μην πάω καθόλου στη σχολή γιατί το μάθημα ήταν στις οχτώ που σήμαινε ότι θα έπρεπε να βγάλω το αρρωστουλικο μωράκι μου από τις εξίμησι από το σπίτι (θα μας πήγαινε ο σύζυξ με το αμάξι στη μαμά μου) αλλά και γιατί δε μου πήγαινε η καρδιά να τον αφήσω έτσι αρρωστούλικο που ήταν! Μπήκα στο φεις να δω νέα και με μεγάλη μου χαρά είδα ότι το μάθημα δεν έγινε γιατί δεν πάτησε ο καθηγητής!! :) :) :) Έτσι δε θα χάσω τη συνέχεια μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Λίλι εγώ γιατί θυμάμαι ότι βγάλατε δοντάκια μετά από το Θρασυβουλάκι μου;; Εμείς τα βγάλαμε αρχές Ιουλίου τα δύο πρώτα με καμιά 5-6 μέρες διαφορά ίσως και λίγο περισσότερο δηλαδή κλεισμένους 7 μήνες! Και είμαι σίγουρη ότι πρώτα έβγαλε ο πρίγκιπας Αντωνάκης, μετά από λίγες μέρες εμείς κ λίγο αργότερα εσείς! Όχι ότι έχει και πολύ σημασία!!

Μάρτζι μου εσάς έσκασαν τελικά και τα δύο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πήρα τηλ την παιδίατρο και θα πάμε στις εφτάμιση να μας δει! Βασικά θα μας άφηνε άλλη μια μέρα αλλά της είπα ότι και η εικόνα του δε μου αρέσει και επειδή είναι και μικρούλης είπε να πάμε σήμερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

kaθόλου δεν βιάστηκες! Να πας να δει το παιδι! Τόσες μέρες ταλαιπωρείται το καημένο με πυρετό!

Κι όλο αυτό με τον πρίγκιπα........Τι στο καλό; Συνέχεια με αντιβιώσεις θα είναι το παιδάκι; Ελεος πια! Να δούμε τώρα αν θα ηρεμήσει με τη νέα αγωγή, που απορώ γιατί τόσο καιρό που πηγαίνετε, ρε Μαριούλα, δεν την έχει δώσει! Τι στο καλό πρέπει να προσέχετε; Σας είπε γιατί εμφανίζεται τόσο συχνά το πρόβλημα;

Αλλο τώρα, άσχετο! Ετσι μιλάτε στο φέις; Και ανά δύο και σε ομάδα;

Της δικής μου της βγήκαν κανονικά τα δύο μπροστινά κάτω δοντάκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

kaθόλου δεν βιάστηκες! Να πας να δει το παιδι! Τόσες μέρες ταλαιπωρείται το καημένο με πυρετό!

Κι όλο αυτό με τον πρίγκιπα........Τι στο καλό; Συνέχεια με αντιβιώσεις θα είναι το παιδάκι; Ελεος πια! Να δούμε τώρα αν θα ηρεμήσει με τη νέα αγωγή, που απορώ γιατί τόσο καιρό που πηγαίνετε, ρε Μαριούλα, δεν την έχει δώσει! Τι στο καλό πρέπει να προσέχετε; Σας είπε γιατί εμφανίζεται τόσο συχνά το πρόβλημα;

ΝΑΙ!! :D:D

Βγήκαν ε Μάρτζι;;; Και δεν κατάλαβε τίποτα ε; Μπράβο το κοριτσάκι μου!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λοιπόν πυώδης αμυγδαλίτιδα έκανε τεστ για στρεπτόκοκκο αρνητικό αλλά μπορεί να είναι άλλο μικρόβιο και για αυτό μας έγραψε αντιβίωση να την έχουμε αλλά θα τη δώσουμε μόνο αν κάνει υψηλό πυρετό! Πιστεύει πως είναι ίωση! Συν τοις άλλοις τρία έτοιμα δοντάκια επάνω για σκάσιμο! Τα γνωστά τρία δηλαδή! ΆΡα είχα δίκιο που επάνω έβλεπα μόνο ένα αν και κάποια στιγμή ξεγελάστηκα και εγώ αλλά δε γρατζουνούσε!! Το καημενάκι μου πολύ ταλαιπώρια! Μου έγραψε και αλγκοφρεν θα του το δώσω τώρα αντί για ντεπόν που έτσι και αλλιώς τίποτα δεν του κάνει και ελπίζω λίγο να ανακουφιστεί το γλυκάκι μου!!! Από διαστάσεις 81,5 ύψος 11450 βάρος!!! Σε ένα μήνα δε βάλαμε σχεδόν καθόλου βάρος (150 γρ) αλλά ενάμιση πόντο!!! :) :) :) Τα είπα εγω κορμάρες γίναμε πια!! :) :) :)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Περαστικά, ρε Μαρμιν! Ιωση είναι βρε! Οσα παιδάκια γνωρίζω σε αυτή την ηλικία που είναι ο δικός σου ταλαιπωρουνται με τα λαιμά τους! Η ανιψιά μου έχει αμυγδαλίτιδα! Η κόρη της φίλης μου (14 μηνών) ειναι κι αυτή χάλια! Ελπίζω να συνέλθει το παιδάκι σου γρήγορα! Πολύ ταλαιπωρήθηκε όμως........

Οσον αφορά τα δοντάκια της μικρής, τώρα που το καλοσκέφτομαι η αλλαγή στον ύπνο της το βράδυ εδώ κι ένα μήνα περίπου θα έχει να κάνει με αυτό! Επίσης ό,τι έβρισκε το έτρωγε, αλλά δεν μου πηγαινε στο μυαλό γιατί νόμιζα πως είναι νωρίς! Μέχρι που τα είδα (χα!χα!)

Δηλαδη, για να καταλάβω, στο φεις αυτά που λέτε πχ οι δυο σας (εσύ και η Μαριούλα) δεν τα βλέπει η ομάδα; Αν ναι, τώρα καταλαβαίνω γιατί εξαφανιστήκατε έτσι!

Καλέ, εμένα δεν μου αρέσει αυτό.......Θέλω να μιλάμε όλες μαζί και θέλω τα σχόλιά μου για φώτο ή τα δικά σας να τα γράφουμε εδώ, γιαυτό και δεν απαντώ στο μέιλ αλλά απαντώ εδώ.........

Παρεμπιπτόντως μια και μιλάω για φωτο, Κάντυ, τι όμορφα μωράκια είναι αυτά! Τι μωρά για ρουφηχτά φιλάκια είναι! Δεν μοιάζουν όμως μεταξύ τους καθόλου! Καλό είναι αυτό.....Πρεπει να είναι και διαφορετικά σαν χαρακτήρες, σωστά; Η ζουζούνα φαίνεται πιο απαιτητική από τον μικρό σου, που φαίνεται να είναι πιο ήσυχος και πράος γενικότερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, θέλω να σας ρωτήσω κάτι! Πώς τα κάνετε μπάνιο τα μικρά σας; Εμείς έχουμε λεκανίτσα, αλλά δεν βολευόμαστε καθόλου. Ετσι ακόμη και τώρα, την κάνουμε μπάνιο σαν βρεφάκι! Εχει πολύ γέλιο. Η κυρία κάθεται και δεν βγάζει τσιμουδιά. Ο άντρας μου την κρατάει, εγώ την σαπουνίζω και την ξεπλένω! Προχθές βάλαμε το μπανάκι της, αυτή έκατσε, έκανε χαρούλες, αλλά εμείς είπαμε αμάν να τελειώσουμε κι ετσι την επομένη ξαναγυρίσαμε στα ίδια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξέχασα το κυριότερο! Πρέπει να τον προσέχω το βράδυ μη μου κάνει λαρυγγίτιδα! Ευτυχώς έχω υγραντήρα!! Γνωρίζετε τι εστί λαρυγγίτιδα ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου μιλάμε όλες μαζί στο φεις και βλέπει η μία τη γράφει η άλλη και σχολιάζει αμεσως αρκεί να είμαστε όλες ή κάποιες ταυτόχρονα μέσα αλλιώς όποτε μπαίνει η κάθεμια όπως και εδώ περίπου δηλαδή απλά έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε και μόνο δύο χωρίς να βλέπουν οι άλλες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ξέχασα το κυριότερο! Πρέπει να τον προσέχω το βράδυ μη μου κάνει λαρυγγίτιδα! Ευτυχώς έχω υγραντήρα!! Γνωρίζετε τι εστί λαρυγγίτιδα ε;

Για πες! Εκανα λάθος και σας έγραψα ότι η ανιψιά μου έπαθε αμυγδαλίτιδα, αλλά τελικά είναι λαρυγγίτιδα! Η αδελφή μου όμως δεν μου είπε κατι ανησυχητικό. Μόνο ότι παίρνει αντιβίωση και είναι ήδη καλύτερα! Απλά κόλησαν όλοι τους! Κι οι γονείς μου είναι σε καραντινα και δεν έρχονται, γιατί ήταν εκει το Σαββατοκύριακο και φοβόμαστε μην τυχόν και κόλλησαν κι αυτοί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kaλημέρα! Κορίνα μου, ευχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος και να γεμίσεις το σπίτι με κορνιζες!!!!! Η μικρή μάλλον μοιάζει περισσότερο του άντρα μου, αλλά αφού βλέπεις ομοιότητα σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

σε ευχαριστω μαρτζι μου..μακαρι..

στο φβ μιλαμε ολες μαζι η και 2 σε μηνυμα..βαζει καποια μια δημοσιευση και σχολιαζουμε απο κατω..ειναι πολυ ωραια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...