Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι κορνίζα και μη σου πώ και μεγάλη!!!Εγώ εμφανίζω πάντως φωτό και έχω γεμίσει και το σπίτι αλλά και 3 μεγάλα άλμπουμ!!!Έτσι θα τις έχω σίγουρα γιατί στον υπολογιστή εύκολα μπορεί να τα χάσεις όλα!!!
Ax, Θέλω κι εγώ σύντομα να αρχίσω να εμφανίζω! Βρε, τόσο σου αρέσαμε σε αυτή τη φώτο στη λίμνη ή μήπως εννοείς την άλλη που σου έστειλα τις προάλλες που είναι μόνη της η μικρή κι έχει φόντο τη λίμνη;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

kalisperak xronia polla an k kathisterimena! lili mou les na tou epese varia i farnin lakte? ti kremoula edines toso kero? tin vanilia? perastika sto mwraki!

margi m mia xara einai i ilikia 5misi minwn gia dontaki egw eixa vgalei 4 minwn den to thimamai alla m to eipe i mama mou:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula, έψαξα λίγο το θέμα και βλέπω πως όντως είναι καλά! Το πιο σύνηθες βέβαια είναι γύρω στον 7ο μήνα......Εσένα πότε έβγαλε το πρώτο δοντάκι; Θυμάμαι που εχετε κι ένα έθιμο εκεί αλλά δεν θυμάμαι τι κάνετε ακριβώς! Πάντως της Λίλι το έθιμο για τα δόντια το θυμάμαι πολύ καλά. Λίλι, να σου στείλω φώτο με δοντάκι της μικρής; Θα είσαι η πρώτη που το βλέπει, οπότε θα μας στείλεις χρυσαφικό (χι!χι!).........

Αλήθεια, Λίλι, ο δικός σου πόσο ήταν όταν έβγαλε δοντάκια; Εσένα, Μαρμιν, ο δικός σου δεν έχει βγάλει τίποτα και παιδεύεται τώρα ή έχει βγάλει κάποια και τώρα βγάζει άλλα;

Πάντως η δική μου είναι πολύ καλή με τα μικρούτσικα δοντάκια της. Ισα που φαίνονται όταν γελάει! Επίσης, ρε κορίτσια, σπάνια εώς ποτέ γελάει με ήχο! Οταν χαίρεται πολύ, κουνάει τα ποδαράκια της και γελάει αλλά χωρίς ήχο! Μάλλον έμοιασε εμένα που σπανίως γελάω δυνατά! Πρέπει να είναι κάτι υπερβολικα αστείο για να ακουστεί το γέλιο μου! Και πώς μου αρέσει το τρανταχτό γέλιο και πάντα στενοχωριόμουν που δεν είχα κι εγώ ένα ιδιαίτερο δυνατό γέλιο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marioula, έψαξα λίγο το θέμα και βλέπω πως όντως είναι καλά! Το πιο σύνηθες βέβαια είναι γύρω στον 7ο μήνα......Εσένα πότε έβγαλε το πρώτο δοντάκι; Θυμάμαι που εχετε κι ένα έθιμο εκεί αλλά δεν θυμάμαι τι κάνετε ακριβώς! Πάντως της Λίλι το έθιμο για τα δόντια το θυμάμαι πολύ καλά. Λίλι, να σου στείλω φώτο με δοντάκι της μικρής; Θα είσαι η πρώτη που το βλέπει, οπότε θα μας στείλεις χρυσαφικό (χι!χι!).........

Αλήθεια, Λίλι, ο δικός σου πόσο ήταν όταν έβγαλε δοντάκια; Εσένα, Μαρμιν, ο δικός σου δεν έχει βγάλει τίποτα και παιδεύεται τώρα ή έχει βγάλει κάποια και τώρα βγάζει άλλα;

Πάντως η δική μου είναι πολύ καλή με τα μικρούτσικα δοντάκια της. Ισα που φαίνονται όταν γελάει! Επίσης, ρε κορίτσια, σπάνια εώς ποτέ γελάει με ήχο! Οταν χαίρεται πολύ, κουνάει τα ποδαράκια της και γελάει αλλά χωρίς ήχο! Μάλλον έμοιασε εμένα που σπανίως γελάω δυνατά! Πρέπει να είναι κάτι υπερβολικα αστείο για να ακουστεί το γέλιο μου! Και πώς μου αρέσει το τρανταχτό γέλιο και πάντα στενοχωριόμουν που δεν είχα κι εγώ ένα ιδιαίτερο δυνατό γέλιο!

Θα γελάει και με ήχο μην ανησυχείς!! Βγάλαμε δύο όταν γίναμε εφτά μηνών! Άλλα είναι αυτά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλησπερα και χρονια πολλα!!!!!παλι μονη σημερα...περασε ομως καλα μπορω να πω...τα μικρα μου κοιμουντε ελπιζω τη νυχτα να μην εχουμε εκπληξεις!!!

να σας πω την αμαρτια μου...εγω ετσι και κοιμηθω δεν ακουω τιποτα πχ κλαιει το μωρο διπλα μοπυ στην κουνια και δεν το ακουω σηκωνεται ο αντρας μου εχθες το βραδυ ταισα τον μικρο στις 2 και μετα δεν ειχε ορεξη για υπνο τον εβαλα στην κουνια και ξεραθηκα εεε σηκωθηκε ο αντρας μου και απ οτι μου ειπε ο μικρος κοιμηθηκε 5...εγω χαμπαρι δεν πηρα

ΛΙΛΙ λεω κι εγω αυριο να τους δωσω φαριν...λες να εχουμε παρατραγουδα???

ΜΑΡΤΖΗ εμενα η μικρη εβγαλε δοντι κλεινοντας τον 6ο διορθωμενη τον 5ο ο μικρος τιποτα ακομα.ειδα και τις φωτο καλα πολυ κουκλιτσα η μικρουλα κι εσεις ομως τρισευτυχισμενοι!!!ουτε εμεις εχουμε τυπωσει καμια που σημαινει πως δεν εχουν κορνιζαρει και καμια!!!!περιμενουμε της βαπτισης!!!αααα τι προσεξα και ηθελα να σου πω....στον μαρσιπο το χερακι μπαινει απο κατω δηλαδη αναμεσα στους ιμαντες και οχι πανω απο το τελευταιο κουμπωμα...δεν ξερω αν με καταλαβες τι εννοω!!!νομιζω τον ιδιο εχουμε και παντα το ιδιο λαθος κανει κι ο αντρας μου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

xara mou emena evgale to 1o tou dontaki otan itan 8 minwn! tha sou steilw avrio vinteo to ethimo mas to travi3a ston antwnaki mou to vinteo! emena gelaei sinexeia me ixo!:-D

83tdp2.pngcWE4p3.png

τι κανετε κοριτσια μου? εμεις τελειωσαμε το βαψιμο και ηρθε η μαμα μου χθες και με βοηθησε στο καθαρισμα και τελειωσαμε..ειχε πολυ βρωμια μεσα το σπιτι..μεσα στην εβδομαδα θα κουβαλησουμε επιπλα και πραγματα και θα μπουμε στο σπιτι πιστευω..

ΜΑΡΤΖΙ μου ΚΟΥΚΛΑΑΑΑ η μπαλαρινα ..μεγαλωσε πολυ ..και νομιζω σου μοιαζει πολυ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλέ είδατε τελικά που η μικρή Μαρία είναι τσιγγανάκι; Βρηκαν τους γονείς της και ειναι τσιγγάνοι από τη Βουλγαρία! Εγώ εν τω μεταξύ με το που είδα τη μικρή λέω στον άντρα μου "πω! πω! θα είναι σίγουρα από Σουηδία ή Αγγλια"! Και μου λεει αυτός "μην παραξενευτείς αν ακούσεις πως είναι ρομά! Μπορεί να είναι ξανθό αλλά τα χαρακτηριστικά της παραπέμπουν σε ρομά!!!!" Πόσο δεν συμφώνησα μαζί του εκείνη τη στιγμή και πόσο μου έσπασε τα νεύρα η σιγουριά του! Και ορίστε! Επιβεβαιώθηκε!!!!

Τεσπα! Δεν είναι αυτό το θέμα! Το θέμα είναι τι ανθρωποι είναι αυτοί που γεννάνε παιδιά και τα δίνουν! Κι αλλά ζευγάρια παιδεύονται!

Και την είδατε την μάνα της; Μια αδιαφορία.....Ε, την έδωσα....και;;; Και τώρα το θέλει πίσω; Το καημένο. Μάλλον σε ίδρυμα θα καταλήξει........Κρίμα!

λιλι, ξενυχτήσατε για τα καλά! Γιατί τον πονούσε η κοιλίτσα; Κρύωσε;

Αυτό τον θέμα με τις φωτογραφίες, να μην ξέρουμε ποια να πρωτοεμφανίσουμε! Εχουμε βγάλει τόσες πολλές! Τώρα θέλω να πάρω ένα άλμπουμ, να εκτυπώσω τις ωραιότερες και να τις βάλω! Αλλο να τις βλέπεις στο άλμπουμ κι αλλο στον υπολογιστή, έτσι δεν είναι;

Στο σπίτι ακόμη δεν έχουμε κορνιζάρει φώτο με την μικρή μας, το πιστεύετε; Θέλω να βγούμε μία οι τρεις μας, αλλά όσες έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής είναι άθλιες! Λές, λΊΛΙ, να κάνω κορνιζα αυτή που είμαι με την μικρή στη λίμνη;

Μαρμιν, εγώ μπαίνω στη λίστα, κάποιες άλλες κυρίες δεν μπαίνουν ούτε για μία καλημέρα!Πώς να μην ξεχνάω μετά;; Δεν λες καλά που θυμάμαι και όσα θυμάμαι!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ μου και εγω σαν εσενα νομιζα οτι το κοριτσακι ειναι απο σουηδια η αγγλια..

και εμενα μου αρεσαν πολυ οι φωτο σας και να τις κανεις κορνιζα αυτες στη λιμνη....

εμενα μου αρεσουν γενικα πολυ οι φωτογραφιες και να εχω κορνιζες ..που να κανω και μωρο θα γεμισω ολο το σπιτι φωτογραφιες..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Kaλημέρα! Κορίνα μου, ευχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος και να γεμίσεις το σπίτι με κορνιζες!!!!! Η μικρή μάλλον μοιάζει περισσότερο του άντρα μου, αλλά αφού βλέπεις ομοιότητα σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ουφ! Τον κοίμισα επιτέλους!! Να σας πω εν συντομία τα νέα μας γιατί μετά τρεχάτε ποδαράκια μου μπας και προλάβω έστω να μαγειρέψω! Τώρα κουνάω το καρότσι με το πόδι για να σας γράψω με τα χέρια και φυσικά Αλικάκι! Εμείς χθες είχαμε μέχρι 38,5 αλλά με μπόλικη γκρίνια και κολημένος πάνω μου! Τεσπα το βράδυ ας πούμε ότι κοιμηθήκαμε ως τις τρεις και μετά ξυπνούσε με κλάμματα κάθε τρεις και λίγο και προσπαθούσε να βολευτεί στο κρεβάτι! Τον έβαζα και στο στήθος αλλά ούτε αυτό ήθελε! Βολευόταν με τα πολλά κοιμόταν για λίγο και ξανά μανά τα ίδια! Στις έξι είχαμε 37,9 με 38 ήταν δηλαδή κάπου ανάμεσα! Δεν του έδωσα τίποτα! Τον πήρα στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθούμε τα δυο μας θήλασε τον πήρε καμια ωρίτσα το πολύ και μετά ξανά τα ίδια! Κλάμα μες τον ύπνο του και σβούρες!! Το απόγευμα θα πάρω την παιδίατρο να δω τι θα μου πει! ΣΤις δέκα ήταν απύρετος τώρα δεν ξέρω λίγο ζεστούλης μου φάνηκε αλλά θα του βάλω όταν ξυπνήσει θερμόμετρο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ααααααααα ξέχασα να σας πω το σημαντικότερο για το μικρό μου! Βήχει μέσα στον ύπνο του!! Μόνο στον ύπνο του όμως όχι όταν είναι ξύπνιος! Το έκανε και το βράδυ, και το πρωί και τώρα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαράκι μου πήγες στους παιδιάτρους;;

πώς είναι ο πρίγκιπας μας;

εγώ τα έγραψα και στο καφέ και στο φεις τα νέα μας

περιμένουμε και τα δικά σας

prin ligo mpika mpoumpou k diavazw

ne piga se 4!

mia i dikia m dld k allous 3

sinolika 4

αααααααα μπράβο καλά έκανες!

ελπίζω να έβγαλες κάποια άκρη

και τους πλήρωσες όλους;

neeeeeeeeeeee

pane ola ta lefta pou eixa gia tin stoli

opote skata akiro pali i stoli

gia twra!

αχ μωρέ!

τουλάχιστον άκρη έβγαλες;

oloi tou vrikan ta idia!

ipoloipo otitidas sto aristero aftaki

k epifaniaka flematakia

oi pnevmones einai katharoi

to flema einai stous vroxous oxi vathia stous pnevmones

και γιατί αρρωσταίνει τόσο συχνά;

eipan na dwsw zinadol gia deka meres

k maskakia kathe 6wro

o enas eipe kathe 12wro

stin teliki apofasisa na akousw tin diki mas pediatro

afti pou pame toso kero

ε καλά έκανες

αφού όλοι είπαν τα ίδια πάνω κάτω

afti epeidi to mwro ipie eidi 10 meres zinadol k ekane eidi 10 meres maskakia den thelei na dwsei pali deka meres zinadol

αυτή σας ξέρει και καλύτερα όσο ναναι

k m edwse mia antiviwsi pou tha tin dwsw mia fora tin imera mono gia 3 meres einai leei polu kali k stantar meta tha einai ok

και με το δίκιο της

αβελοξ;

maskakia eipe gia akomi 3 meres ana 8wro mono aerolin k atrovent

μπα αυτοί είναι για μεγάλους και είναι για δέκα μέρς

αλήθεια πώς τη λένε την αντιβίωση;

oxi poulmikort gt den to xreiazete pia

τελικά φταίει η υγρασία;

episis anti antiviwsi gia to afti m eipe stagones twra

sta aftakia!

i antiviwsi legete zithromax

ααααααα μάλιστα

k kati akoma

ακουστά την έχω

και είναι τόσο καλή ε;

μπράβο

αντε Μαράκι μου να γίνει καλά ο πρίγκιπας και να μην ξανα αρρωστήσει

ena fakelaki singulair

kathe vrady gia 14 meres!

tis eipa gia tin igrasia k m eipe oxi

apokliete leei na sxetizete i igrasia

k na einai toso epimono

i skoni einai gia alergika aitia

meta apo tin skonoula leei den tha arwstenei toso efkola alla k an arwstenei tha ta pernaei pio ipia ola

tis lew gt den m tin edines tin skonoula toso kero

k leei den ta dinoun toso efkola afta!

ax ante makari an eimaste ok meta apo afta!

ναι μακάρι!

an mporeis kane m mia xari

πες μου

kane antigrafi tis sizitisis mas k epikolisi

χαχαχα οκ

stiun omada den exw xrono twra prepei na vgw

k oi ipoloipes vasilises perimenoun nea

ta leme makia

μάκια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ax, Θέλω κι εγώ σύντομα να αρχίσω να εμφανίζω! Βρε, τόσο σου αρέσαμε σε αυτή τη φώτο στη λίμνη ή μήπως εννοείς την άλλη που σου έστειλα τις προάλλες που είναι μόνη της η μικρή κι έχει φόντο τη λίμνη;

Και οι 2 είναι πολύ ωραίες αλλά αυτή που είστε μαζί θα την είχα κιόλας κορνιζάρει!!!

Εμείς 6,5 μηνών βγάλαμε τα 2 κάτω με 2 μέρες διαφορά!!!

καλησπερα και χρονια πολλα!!!!!παλι μονη σημερα...περασε ομως καλα μπορω να πω...τα μικρα μου κοιμουντε ελπιζω τη νυχτα να μην εχουμε εκπληξεις!!!

να σας πω την αμαρτια μου...εγω ετσι και κοιμηθω δεν ακουω τιποτα πχ κλαιει το μωρο διπλα μοπυ στην κουνια και δεν το ακουω σηκωνεται ο αντρας μου εχθες το βραδυ ταισα τον μικρο στις 2 και μετα δεν ειχε ορεξη για υπνο τον εβαλα στην κουνια και ξεραθηκα εεε σηκωθηκε ο αντρας μου και απ οτι μου ειπε ο μικρος κοιμηθηκε 5...εγω χαμπαρι δεν πηρα

ΛΙΛΙ λεω κι εγω αυριο να τους δωσω φαριν...λες να εχουμε παρατραγουδα???

ΜΑΡΤΖΗ εμενα η μικρη εβγαλε δοντι κλεινοντας τον 6ο διορθωμενη τον 5ο ο μικρος τιποτα ακομα.ειδα και τις φωτο καλα πολυ κουκλιτσα η μικρουλα κι εσεις ομως τρισευτυχισμενοι!!!ουτε εμεις εχουμε τυπωσει καμια που σημαινει πως δεν εχουν κορνιζαρει και καμια!!!!περιμενουμε της βαπτισης!!!αααα τι προσεξα και ηθελα να σου πω....στον μαρσιπο το χερακι μπαινει απο κατω δηλαδη αναμεσα στους ιμαντες και οχι πανω απο το τελευταιο κουμπωμα...δεν ξερω αν με καταλαβες τι εννοω!!!νομιζω τον ιδιο εχουμε και παντα το ιδιο λαθος κανει κι ο αντρας μου

Τι να σου πώ ρε πατρίδα εγώ είμαι σίγουρη ότι το προχθεσινό ήταν από τη κρέμα!!!Μαριούλα εγώ του έδωσα για ένα μήνα μόνο κρέμα βανίλια και του τη σταμάτησα!!!Οπότε πήγα να πειραματιστώ με νέα γεύση και δεν μας βγήκε σε καλό!!!

Μαζευτήκαμε και εμείς!!!Είχαμε πάει ΟΑΕΔ μετά κούνιες και μετά στη ''φίλη'' γειτόνισσα για να παίξει το καψουράκι με την Κωνσταντίνα!!!Είχαμε ακόμα μια δύσκολη νύχτα με πολύ κλάμα δεν ξέρω τι φταίει οπότε το ρίχνω στα δόντια,ήμουν έτοιμη να του δώσω ντεπόν αλλά κοιμήθηκε στο καρότσι και ηρέμισε οπότε τη γλυτώσαμε!!!Περαστικά στα μωράκια μας και στη πατρίδα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...