Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα σας! Εμείς περάσαμε μια πολύ όμορφη Κυριακή! Η μέρα ήταν υπέροχη κι έτσι πήραμε το κοριτσάκι μας και πήγαμε βόλτα στο παραλίμνιο! Το το κόσμο είχε δεν μπορώ να σας περιγράψω! Τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν από Θεσσαλονίκη και Βέροια! Φαίνεται πως οι Βορειοελλάδίτες μας τίμησαν με την παρουσία τους! Βγάλαμε και φώτο. Θα σας στείλω να δείτε τη ζουζούνα μου!

Αχ ωραία!! Περιμένουμε φώτο!!! Εγώ η χαζή δεν έβγαλα γιατί σας είπα ότι πήγαμε και εμείς καροτσάδα στην παραλία μας και περάσαμε πολύ όμορφα! Ήρθε και ο νονός μας κ το μωράκι μου γέλασε πολύ γιατί τον έπαιξε!!

Τσέρρυ πού είσαι καλέ;; θα έγραφες... :confused::confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

σαν σήμερα.....

περυσι δεν εχω ιδεα τί έκανα.... :( ....ήμουν στανταρ εγκυος ομως και μαλλον γι αυτο δεν θυμαμαι τιποτα αχαχα!

Εμεις ήσυχα στο σπιτι αυτες τις μερες...ειχαμε και κοσμο χθες βραδυ μετα απο πολυ καιρο τοσα ατομα μαζεμενα... οχι παρα πολλά δηλαδη, αλλά όλοι κοντινοί και αγαπημένοι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σήμερα είδα ότι η μικρούλα μου βγάζει δύο δοντάκια στα κάτω ούλα! Πολύ νωρίς δεν είναι μωρε;;;;

Μια χαρά είναι! Να ξεμπερδεύετε! Άντε και με έναν πόνο! :-D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Margi μου τι όμορφη που είναι η μικρή σας!!!! Υπεροχότατη!!! Και μου αρέσει πολύ που την έχει ο μπαμπάς της στο μάρσιππο!!!! Φτου μη σας ματιάξω είστε όλοι υπέροχοι αλλά η μπεμπούλα σας κλέβει την παράσταση!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μια χαρά είναι! Να ξεμπερδεύετε! Άντε και με έναν πόνο! :-D
Από χθες την είδα την ώρα που γελούσε! Το λέω στον άντρα μου, κοιτάει κι αυτός, μου λέει "μπα! η ιδέα σου είναι". Σήμερα ξανακοιταμε και τα είδαμε! 2 μικρά δοντάκια πάνε να ξεπεταχθούν!

Μωρε, μου φαίνεται πολυ νωρίς αλλά διάβασα πως συνήθως βγαίνουν μεταξύ 4 και 7 μήνα. Η δική μου είναι 5,5 μηνών τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margi μου τι όμορφη που είναι η μικρή σας!!!! Υπεροχότατη!!! Και μου αρέσει πολύ που την έχει ο μπαμπάς της στο μάρσιππο!!!! Φτου μη σας ματιάξω είστε όλοι υπέροχοι αλλά η μπεμπούλα σας κλέβει την παράσταση!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Αχ, είναι καλό το κοριτσάκι μου κι όταν χαμογελάει είναι τόσο γλύκα, αλλά στις φωτογραφίες επιμένει να είναι σοβαρή και δεν θέλει να την βγάζουμε! Με το ζόρι την τραβάω! Μόλις βλέπει τη μηχανή, γυρίζει αλλού το κεφάλι της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kαλημέρα! Τι κάνετε; Πολύ ωραία μέρα έχουμε σήμερα!

Το πρωί συνειδητοποιήσα πως εκτός από τον άντρα τηε Τσερυ είχε γιορτή και ο μικρός της Νένας! Οριστε! Το ξέχασα! Είδατε τι παθαίνω για να μην μπαίνετε συχνά στη λίστα;;;;Παθαίνω διαλείψεις.......Θα σας ξεχάσω στο τέλος! Δεν θέλω και πολύ. Μεγάλη γυναίκα είμαι και μια μικροάνοια την παθαίνω!

Οπως και να'χει : ΝΕΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ!!!!ΠΟΛΎΧΡΟΝΟΣ

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς δεν πάμε Εκκλησία σήμερα! Με φάνηκε ζεστός ο Θρασυβουλάκης μου από το πρωί δηλαδή κατά τις εφτά και στις εννιά που σηκώθηκε του έβαλα θερμόμετρο και έχουμε 38!! Οκ πολύ δεν είναι αλλά δεν το ρισκάρω να τον βγάλω προτού δω τι είναι!!!!

Μάρτζι μου καλά που κατάλαβες ότι δεν μπαίνεις πολύ στη λίστα μας και τώρα που το παραδέχτηκες ελπίζω αυτό να αλλάξει!!! Είδες η μπουμπού μας; Νωρίς νωρίς τα δοντάκια και από ότι φαίνεται εύκολα!! Μακάρι, μακάρι, μακάρι!!! Όσο για τα "καλά μου λόγια" μη με ευχαριστείς! Είπα απλά την αλήθεια!!! ;);)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γειά σας γειά σας!!!Εμείς εχθές το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου τον πονούσε η κοιλίτσα και από τις 1,30 εώς τις 4,30 το είχα αγκαλιά το καψουράκι μου , ηρεμούσε για λίγο και κοιμόταν και μετά μόλις τον έπιανε σφάδαζε το αγόρι μου από τους πόνους και είχε και πολλά αέρια!!!Κοιμήθηκε ήρεμος από τις 4,30 ως τις 7 εγώ και ο Όμηρος φυσικά άγρυπνοι φρουροί!!!Τελικά πήγαμε παρέλαση και βρήκαμε και τον φωτογράφο μας που τον τράβηξε κι'αλλες φωτό για να δούμε πια θα κάνουμε 50χ70!!!Αυτά τα νέα μας!!!Χρόνια Πολλά λοιπόν στην ταλαιπωρημένη μας Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μάρτζη μου τι ομορφιές είναι αυτές???Η φωτό με τη λίμνη φόντο είναι για κορνίζα!!!Είναι πολύ όμορφη η μπαλαρίνα μας!!!Άν και σοβαρή (σαν τον Κυριάκο)είναι ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Και ο μπαμπάς όμως καμάρι με την κόρη.........ότι σου κάνει θα τα βρέι από τη κόρη του να του πείς χαιρετίσματα χαχαχα!!!Θα τον χορέψει στο ταψί η μικρούλα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλι, ξενυχτήσατε για τα καλά! Γιατί τον πονούσε η κοιλίτσα; Κρύωσε;

Αυτό τον θέμα με τις φωτογραφίες, να μην ξέρουμε ποια να πρωτοεμφανίσουμε! Εχουμε βγάλει τόσες πολλές! Τώρα θέλω να πάρω ένα άλμπουμ, να εκτυπώσω τις ωραιότερες και να τις βάλω! Αλλο να τις βλέπεις στο άλμπουμ κι αλλο στον υπολογιστή, έτσι δεν είναι;

Στο σπίτι ακόμη δεν έχουμε κορνιζάρει φώτο με την μικρή μας, το πιστεύετε; Θέλω να βγούμε μία οι τρεις μας, αλλά όσες έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής είναι άθλιες! Λές, λΊΛΙ, να κάνω κορνιζα αυτή που είμαι με την μικρή στη λίμνη;

Μαρμιν, εγώ μπαίνω στη λίστα, κάποιες άλλες κυρίες δεν μπαίνουν ούτε για μία καλημέρα!Πώς να μην ξεχνάω μετά;; Δεν λες καλά που θυμάμαι και όσα θυμάμαι!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι κορνίζα και μη σου πώ και μεγάλη!!!Εγώ εμφανίζω πάντως φωτό και έχω γεμίσει και το σπίτι αλλά και 3 μεγάλα άλμπουμ!!!Έτσι θα τις έχω σίγουρα γιατί στον υπολογιστή εύκολα μπορεί να τα χάσεις όλα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...